Simulacije vožnje

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori

Koju igru bi željeli da koristimo za ponovno okupljanje F1-HRacing ekipe? (moguće više izbora)

rFactor
6
25%
rFactor 2
4
17%
Race 07
3
13%
RaceRoom Racing Experience
3
13%
GTR2
2
8%
Automobilista
5
21%
Project CARS
0
Nema glasova.
Project CARS 2
1
4%

Ukupno glasova: 24

Haris KTM
Ja sam: Vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari

Re: Simulacije vožnje

Post Postao/la Haris KTM »

Armanini je napisao/la:o bejbi here it is..!!

http://www.virtualr.net/drm-revival-mod-1-0-released/" onclick="window.open(this.href);return false;
extra mod, ja sam nasao josh neki DRM naime samo je BMW 320 i Porsche 935 Turbo u njemu i pravo je zadovoljstvo od mod-a!!!
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Armanini »

evo nakon malo vozikanja i prezivljavanja prvi dojmovi..

probao sam lanciu, m1 i porscha..

lancia je drasticno sporija, al bi mozda mogla bit kompetitivna na nekim stazama gdje nema predugih pravaca i gdje ima puno kocenja jer tu ima prednost.. mada sumnjam da bi igdje bila rame uz rame..

m1 je cudo.. brutalan (ili prebisan :P, koliko god zamislite da bi mogao bit.. kod njega je veliki problem kocenje i tu mislim veliki problem :)

porsch je lud, 4 brzine, force na bacanje.. lud lud auto..

malo je zeznuto sa stelanjem ffba, odnosno odlucivanjem sto koristit.. u opisu moda stoji da radi lijepo i sa real feelom i sa leom, al u readmeu kazu da su oni odustali od voznje sa real feelom jer nisu bili zadovoljni..
meni se ne cini lose, motec kaze do nekih 2000 ide steering arm force, ja sam vozio malo na 1800 i malo mi je prelagan volan.. doduse to je stvar osobne preferencije, treba se malo poigrat..

leo ffb radi odlicno, super odlicno, unutar suport foldera su postavke za sve aute.. jedino sto ja nisam bas naucen na njega jer vozim stalno sa real feelom.. ono po cemu je leo drukciji je so prenasa sile samo sa prednjih kotaca sto je realno, tako da se odmah osjeti cim prednji kotaci gube grip - volan odmah izgubi otpor, naravno ovisno koliko se gura u over.. treba malo privikavanja, al se dosta lakse "cita" kada auto gubi grip..

mozda bi bilo najbolje kombinacija real feela i lea.. pustit nekih 60-80 % real feela..

ugl..

neznam sto cekate :)
mod nije strasno velik - nekih 500 mb.. ja sam skidao preko mega uploada gdje je brzina mojih maximalnih 450kbs tako da se skine odmah..
rFactor F1 HR server Info
slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

vozimo super touring cars ne to !!!!!!!! :D
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

otvaram server u 20h
mod: Super Touring Cars 1998
Staze: Anderstop & Brno (obje imate na 53.str teme)
IP:31.147.71.6

-DRM mod sam skinuo onaj dan kad je izašo al ga još nisam stigao probat. Ne volim odmah online probavat modove pa ću sutra ili kad već probat one mrcine da vidim kako to ide.
slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

cale sretan rođendan !!!!!!!!!!!!!! :D
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

F1NAC je napisao/la:cale sretan rođendan !!!!!!!!!!!!!! :D
hvala hvala, al u krivoj temi. Nećemo ovdje spamat :xx:
samo da obavjestim za vid koji sam obećo napravit od petka s Hidden Valleya, nažalost neće bit jer mi je igra snimila samo posljednje 3 trke. Više od 5 ih je nestalo :(
slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Ćale od Lewisa je napisao/la:
F1NAC je napisao/la:cale sretan rođendan !!!!!!!!!!!!!! :D
hvala hvala, al u krivoj temi. Nećemo ovdje spamat :xx:
samo da obavjestim za vid koji sam obećo napravit od petka s Hidden Valleya, nažalost neće bit jer mi je igra snimila samo posljednje 3 trke. Više od 5 ih je nestalo :(
šteta :( bilo je odlicnih fajtova
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

malo akcije s Anderstorpa.
Armanini bilo je ljepo vidjet kad smo dva BMW-a izbili napred, taman sam mislio ih malo zadržavat da stvorimo gap a ti otišao široko u sljedećem ovalu :)
slika
Haris KTM

pre*ebena borba ;-), video je bombona, jedva cekam da se zasitite tog moda da predjete na nesh drugo...za sad se sladim DRM-om
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

hvala Haris, teško da ćemo se zasitit jer mod pruža napete borbe.
Kad si već spomenuo DRM mod danas sam ga probao i mogu reć da je mod super.
Ne samo što je grafički i zvukom napravljen veliki posao nego je i fizika na nivou. Probao sam svih 5 auta i svi su mi super. Jedino Porsche se malo odvaja po načinu vožnje od ostalih jer mu je motor u repu.Svi su zabavni za vožnju s tim da se 320i i Lancia lakše kontroliraju a i nešto su slabiji.
Ja sam ih testirao slučajnim odabirom na Snetterton stazi. Porš, M1 i Capri su postavili gotovo jednako vrijeme (+/-200) dok su 320i i Lancia sporiji gotovo sekundu.
Nisam se puno igrao setupom ni vozio s bilo kojim puno krugova tako da ne mogu tvrdit da je sad to to. Ovako na prvu rekao da bi da je skoro izjednačeno da je staza imala 100m kraći pravac.
Porsche je strava, ubrzava ko bolid i samo se pitaš hoćeš li stić zakočit na vrijeme dok se brzina penje munjevito do 300kmh. Čak se auti na kočenju 'slajdaju' ljevo desno baš kako je to bilo nekad
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FhD8ql8Y ... re=related[/youtube]
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

cale odlican uradak ko i uvijek!!

ma ja nikako da se slozim s modom.. doduse 2 put sam ga vozio, ali se tesko priviknem na hm.. kako da opisem.. nervoznost auta.. ma ne nervoznost, vec nacin voznje touring auta opcenito.. ovdje se nisam slozio s kocenjem.. il ga pocnem kocit nenormalno rano il ga prebrzo prosaltam sto ovaj ne voli nikako pa ne stignem usporit ni priblizno.. imao sam svega 3 kruga u jednoj utrci kad sam bio pale sam na svijetu od iza gdje sam vozio niske 1.40 sto je sasvim prihvatljivo mi vrijeme..
takodjer mi je cudan auto na volanu, nisam ga doduse bas ni nastelao kako treba pa je i to razlog, al opcenito mozda lock mi je malo nov i drukciji pa me iznenadi..

uglavom, bas sto kaze haris - sad se sladim drm-om :)

napravite mali predah koji dan pa da provozamo malo i ove bestije..

inace nisam bas za turbine, al ovih 700 konja je druga stvar :P
turbo lag naravno ogroman, al kad lupi turbak nenormalan gust, obavezno vozit a sluskama jer kad pocne zvizdat preko 2 bara preludo..
nisam se puno navozio, zadrzao sam se malo na porschu, al jedva cekam da isporbam i druge..
porsch ima jednu karakteristiku a to je da ako se ne pazi lako se skuri motor, jer i nakon nekog zdravog limita od nekih 7500 okretaja, ne lupa u iber vec ide jos kolko oces i to moze dosta prevarit, jer temo vrlo brzo skoci.. tako da je zabavno pazit malo i na temp i pazit na saltanje..

mod moze pruzit bliske borbe, nije nesto posebno zahtjevan u smislu da se ne moze kontrolirat putanja u ogledima tako da pruza dobre utrke..

btw, lancia na sporijim stazama moze bit itekako kompetitivna.. dapace - opasno brza.. na jednom se serveru vozio misano i lik je sa lanciom derao cijeli grid pun capria i bembara..
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

otvaram server u 20:10h
mod: Super Touring Cars 1998
staza: Birmingham Superprix (link na str 53.)
IP:31.147.67.84

btw DRM serveri su puni ko šipak sutra to vozim :D
slika
Haris KTM

ovo je naj naj mocniji mod koji sam ikad probao, nafurao sam se na H-Shifter i Capri Turbo, sto kaze @Armanini, sluske na usi, full loud i srce skace ko guzica pod iglom...;-)
slika
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

Evo me nazad ... ST neću vozit jer mi nepaše fizika tj nije mi zanimljiv jer na setup reagira dosta nelogično (govorim o bmw-u dok fwd nisam ni probao jer me on tek ne zanima) ... kad bude nešta drugo - pridružim se, do tad uživajte bez mene.

btw @ Arma ... probao DRM i ni jedan nema turbo lag a trebao bi(!) ... sad bih se trebao pravit pametan :biggrin: pa čekati reakciju da vas "prosvijetlim" no znam na šta si mislio - to je turbo rupa (ništa ništa pa provala snage nakon praga okretaja) ...
...turbo lag je kašnjenje reakcije motora na pritisnutu pedalu gasa i ima ga i na modernim turbo motorima iako je skoro nezamjetljiv (provjerio par minuta prije nego sam postao i za primijetiti lag moraš biti picajzla ali je tu)...
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

eh i sumnjao sam da pogresno zovem :)

al da budem iskren i dalje mi nije najjasnija razlika..
mislim jest u biti nekoliko, al posto se oboje manifestira kasnjenjem ocekivane snage od pritiska papucice (recimo to tako) ja sam mislio da je to ista pasta..

uglavnom sad kad malo pokusavam shvatit nacelo jednog i drugog "efekta" malo mi jasnije :)

thx na skolovanju :) svaki dan covjek progresira i nauci nesto novog ..

nego.. ajmo onda veceras drm da se svi pridruze.. i haris vec ceka i eto i zvjerkeca tako da nas moze bit malo vise.. a i server ce se dopunit kojim strancem posto je aktualan mod..

nas 5/6 i 4000 konja :D
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Meni se čini da su na BMW-u u ST modu jako dobro pogodili fiziku.

Evo jedan vid tog auta gdje se vidi da auto vozi normalno kroz zavoje po putanji dok kamera unutra otkriva koliko je zapravo posla na volanu s tim autom da bi on išao po putanji. Auto se može vozit s normalnom dozom gasa kroz zavoje ako ne želiš imat posla s volanom al ćeš bit 1sec sporiji od najbržeg dok ako želiš bit brži morat ćeš se borit s volanom ko da voziš rally (bez oversteera). Do dolaska ovog bimera nikad prije nije zadnji negativni nagib bio toliko veći nego prednji.

neznam koliko nas ima DRM mod. Ako ste skinuli mogu onda DRM otvorit
slika
Haris KTM

ja imam mod i planiram dovesti josh dvojicu sa sobom na server, dao sam im mod e samo josh staza je bitna, koju da skinu sa 53 stranice, ja sam vozio DRM na par ali Enna Pergusa je premocna...
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

vecina ce sigurno gledat utakmicu..
al ja sam nekako vise za malo akcije :)
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

otvaram server u 21:05
mod: DRM
staza: Norisring
IP:31.147.64.212
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Pozdrav ekipa. Evo da vam pokažemo Mansell i ja naše oružje u novoj sezoni Delo lige.
Sada se vozi sa custom timovima, i mi smo osnovali tim nazvan Crodrive Grand Prix.
Model koji korisitmo je prošlogodišnji Sauber, naravno u našim bojama. Uživajte!

slika
slika
slika
slika
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

s Birmingham-a, ovaj put sam i ja vozio FWD :D
slika
GERMAN
Početnik
Početnik
Navijam za: Rosberg

Post Postao/la GERMAN »

damjan.cule je napisao/la:Pozdrav ekipa. Evo da vam pokažemo Mansell i ja naše oružje u novoj sezoni Delo lige.
Sada se vozi sa custom timovima, i mi smo osnovali tim nazvan Crodrive Grand Prix.
Model koji korisitmo je prošlogodišnji Sauber, naravno u našim bojama. Uživajte!

[ [url=http://img62.imageshack.us/img62/7948/r ... 152.th.jpg] ][/url]
[ [url=http://img806.imageshack.us/img806/3323 ... 250.th.jpg] ][/url]
[ [url=http://img28.imageshack.us/img28/5778/r ... 351.th.jpg] ][/url]
[ [url=http://img851.imageshack.us/img851/4439 ... 942.th.jpg] ][/url]
Kad krece liga bi mogao ja kao amater upast ?
Mansell
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Mansell »

Delo sluzbena stranica
Svi su dobrodosli u ligu. Nema tu amatera i profesionalaca. Registrirati se moras na forumu OVDJE. Sluzbena testiranja pocinju sutra i traju do nedjelje ali ako ne uspijes sve sredit do onda nista zato. TU si skines mod a vozimo na stazama iz F1 RFT 2010 trackpacka pa ako nemas moras skinuti trackpack (Part 1- DOWNLOAD i Part 2- DOWNLOAD). Kad se registriras na forum ispunis prijavnicu za ligu OVDJE. Ako ti nesto nebude jasno samo me pitaj tu na PP pa ti ja objasnim.

P.S - K1M1 ti nisi zainteresiran? :D
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
Haris KTM

mod vam je katastrofa, vidim da je modigikovani RFT al nesto ste dirali i u fiziku, ovaj RFT 2010 je slab mod ali ovaj vash je fini MG naspram njega...

P.S. kako da se na ovoj temi prijavim za test session...vidim samo teme vozaca...

Usput moze neko staviti tu stazu od sinoc sto ste vozili, svaku noc mi se desi da nemam neke a koju moram traziti van ovog foruma
VLM_Rouen_Les_Essarts_v101 - mislim da to nije ova od sinoc
slika
47
Moderator
Moderator
Navijam za: Crveno
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

Za vas rejsere, tema za skup je otvorena, pa vas molim ta se javite u što većem broju! ;)
slika
Odgovori