Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Formula4ever

Post Postao/la Formula4ever »

f1 champs je napisao/la:
ne zaboravljam da se moj "kišni čovjek" okrznuo o zid i probušio gumu ali je zato moj kišni čovjek zamijenio tu gumu i tvog "kišnog čovjeka" pustio za krug, kao i mnoge druge... (ne omalovažavam vozačke sposobnosti Alonsa, ali ove sezone na kiši s TC-om se stvarno nije pokazao, bolje je vozio jedan prosječni vozač npr. Sutil od njega)
Pa normalno kad je Alonso još imao incident sa Heidfeldom uz to što je imao probušenu gumu pa je i zbog toga imao prednost Hamilton.Alonso je i sam rekao da će više riskirat u monacu htio je nadoknadit izgubljenu poziciju.Zbog toga je sutil bio ispred njega ,a Alonso je sve samo ne prosječan vozač,pa ne može pokazat kolko zna vozit bez TC-ja naspram Lewisa i Kimija jer nije u takvom autu,vjeruj on je jednako dobar bez TC-ja kolko i oni možda i bolji, ipak on im 2 naslova te je pobijedio i michaela u utrci za drugi naslov.
Incident sa Heifeldom je imao jer ga je napucao, preticavao je u zavoju 'Grand Hotel Hairpin' u koje se možda desilo sve skupa 5 pretjecanja u povijesti, a on još po kiši mu uletio na kočenju (kao iskusniji vozač trebao je predvidit situaciju i znat da neće moć zakočit jer je mokro) i kriv je sam. A Hamilton je bio brži 4 sekunde po krugu od njega tako da nema šanse da bi ga pratio Alonso.
A što se tiče auta, Alonso je bio u istoj momčadi s Hamiltonom pa ništa (u istom autu...čak bi se usudio reć da je prošle sezone McLaren bio bolji od Ferraria što se vidjelo po oduzetim bodovima i po pojedinačnim stazama) i opet se nije pokazao boljim od Lewisa.Svaka čast Alonsu za 2 osvojena naslova ali tu mu je puno na ruku išo Renault dok su ostale momčadi bile slabe. U te dvije sezone Schumi se nije puno borio s njim već preskako ograde. Ferrari je bio nepouzdan i sporiji. Sad je on u takvoj situaciji s nepouzdanijim i sproijim bolidom pa neka se pokaže.
...::: // Hamilton United \\ :::...
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Dani je napisao/la:Nije se zabio, već je dotaknuo kotačem ogradu, a Montoya je u Njemačkoj 2005. sa zadnjeg mjesta došao do 2. pozicije. Ne znam na čemu temeljiš svoje tvrdnje. Pazi Lewis je sa tri kotača po kiši bez TC došao do boksa. I tada nije bilo SC jer ne bi mogao ući u boks, zato ne pričaj gluposti.
nije bilo sc-a, sorry, malo sam se za*ebo, al moraš priznat da je na toj utrci imao sreće jer da se zabio na bilo kojem drugom djelu staze i da je poredak bio zgusnutiji nebi sigurno završio prvi.
Tommy
Početnik
Početnik
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Tommy »

K1M1 je napisao/la:
Dani je napisao/la:Nije se zabio, već je dotaknuo kotačem ogradu, a Montoya je u Njemačkoj 2005. sa zadnjeg mjesta došao do 2. pozicije. Ne znam na čemu temeljiš svoje tvrdnje. Pazi Lewis je sa tri kotača po kiši bez TC došao do boksa. I tada nije bilo SC jer ne bi mogao ući u boks, zato ne pričaj gluposti.
nije bilo sc-a, sorry, malo sam se za*ebo, al moraš priznat da je na toj utrci imao sreće jer da se zabio na bilo kojem drugom djelu staze i da je poredak bio zgusnutiji nebi sigurno završio prvi.
Ustvari mogao bi uci u boks. Nije zabranjeno ulazenje u boks za vrijeme SC, vec nadolijevanje goriva (dok se ne otvori). Mijenanje guma, nosova itd. je dozvoljeno. Prisjetite se Australije kad pod prvim SC uslo nekoliko bolida na promjenu nosova, guma itd.
f1 champs

Post Postao/la f1 champs »

Incident sa Heifeldom je imao jer ga je napucao, preticavao je u zavoju 'Grand Hotel Hairpin' u koje se možda desilo sve skupa 5 pretjecanja u povijesti, a on još po kiši mu uletio na kočenju (kao iskusniji vozač trebao je predvidit situaciju i znat da neće moć zakočit jer je mokro) i kriv je sam. A Hamilton je bio brži 4 sekunde po krugu od njega tako da nema šanse da bi ga pratio Alonso.
A što se tiče auta, Alonso je bio u istoj momčadi s Hamiltonom pa ništa (u istom autu...čak bi se usudio reć da je prošle sezone McLaren bio bolji od Ferraria što se vidjelo po oduzetim bodovima i po pojedinačnim stazama) i opet se nije pokazao boljim od Lewisa.Svaka čast Alonsu za 2 osvojena naslova ali tu mu je puno na ruku išo Renault dok su ostale momčadi bile slabe. U te dvije sezone Schumi se nije puno borio s njim već preskako ograde. Ferrari je bio nepouzdan i sporiji. Sad je on u takvoj situaciji s nepouzdanijim i sproijim bolidom pa neka se pokaže.
Pa nitko ne spori to da je Alonso u to pretjecanje ušao preoptimistično te da je kriv za taj incident ali i nick je imao dosta čudne putanje i otvorio vrata Alonsu ali se nije dalo proći. Ja tebi pokušavam objasniti zašto je Alonso bio toliko agresivan, pa kada je izletio na onom mjestu gdje su izletjela 2 ili 3 auta (vjerojatno zbog vodenog klina) te zadobio puknuće gume otišao je u boks te uzeo full wet gume te bio u prednosti na stazi.
Pa Fernando je bio svjestan da se ne bori za naslov i odlučio je riskirati,a šta je mogao izgubiti, šta se možda borio za pobjedu u toj utrci. Normalno da je hamilton bio brži jer ima i pola sekunde do sekundu brži auto od njega.Nitko ne govori da ga je alonso mogao pratiti jer hamilton ima brži auto.
Ja ću reć da su Alonso i Hamilton bili podjednaki što se sezone tiče,ali Alonso je bio nov u momčadi,sa novim autom,novim gumama i trebalo mu je da se prilagodi,dok je Lewis bolje poznavao momčad,auto i gume od Alonsa.
Hamilton je za razliku od alonsa imao bolje prilagođen stil vožnje za brighestone,te je Alonso trebao mjenjati stil vožnje.Šta se jednakosti u momčadi tiče Alonso je zasigurno nije imao,dovoljno je da vidiš kako se ron dennis i momčad Mclarena veselili pole postionima Lewisa ili Fernanda.U Lewisovom slučaju su se grlili iljubili u boksu kao da su nastrani ,a kad je Alonso uzeo pole samo su malo podigli ruke.Dovoljno je da vidiš kakva je faca bila Ron Dennisu kada je Heiki uzeo pole ,a ne izabranik Hamilton,kao da je pojeo kiseli krastavac.
Prošle godine je Ferarri bio brži ,a Mclaren pouzdaniji auto.
Pa ja ne razumijem zašto ti sporiš Alonsove naslove?Renault nije bio brži auto ni 2005 ni 2006(osim prve polovice),tu je Alonsu pokazao manire pravih prvaka i to mu nitko ne spori(osim tebe očito).Schumi je imao samo lošu 2005.-u ali ne i 2006-u sezonu gdje je bio u punoj snazi.
On pokazuje ove szone da vuče posljednje grame brzine iz slabašnog renaulta, na Silverstoneu se recimo kimi izvrtio par puta na stazi i heiki isto ,a alonso nije napravio ni jednu pogrešku pa su ga ipak oni pretekli zbog puno boljeg auta i boljih guma(alonsove su bile praktički čelave).
Formula4ever

f1 champs je napisao/la: Pa nitko ne spori to da je Alonso u to pretjecanje ušao preoptimistično te da je kriv za taj incident ali i nick je imao dosta čudne putanje i otvorio vrata Alonsu ali se nije dalo proći. Ja tebi pokušavam objasniti zašto je Alonso bio toliko agresivan, pa kada je izletio na onom mjestu gdje su izletjela 2 ili 3 auta (vjerojatno zbog vodenog klina) te zadobio puknuće gume otišao je u boks te uzeo full wet gume te bio u prednosti na stazi.
Pa Fernando je bio svjestan da se ne bori za naslov i odlučio je riskirati,a šta je mogao izgubiti, šta se možda borio za pobjedu u toj utrci. Normalno da je hamilton bio brži jer ima i pola sekunde do sekundu brži auto od njega.Nitko ne govori da ga je alonso mogao pratiti jer hamilton ima brži auto.
Ja ću reć da su Alonso i Hamilton bili podjednaki što se sezone tiče,ali Alonso je bio nov u momčadi,sa novim autom,novim gumama i trebalo mu je da se prilagodi,dok je Lewis bolje poznavao momčad,auto i gume od Alonsa.
Hamilton je za razliku od alonsa imao bolje prilagođen stil vožnje za brighestone,te je Alonso trebao mjenjati stil vožnje.Šta se jednakosti u momčadi tiče Alonso je zasigurno nije imao,dovoljno je da vidiš kako se ron dennis i momčad Mclarena veselili pole postionima Lewisa ili Fernanda.U Lewisovom slučaju su se grlili iljubili u boksu kao da su nastrani ,a kad je Alonso uzeo pole samo su malo podigli ruke.Dovoljno je da vidiš kakva je faca bila Ron Dennisu kada je Heiki uzeo pole ,a ne izabranik Hamilton,kao da je pojeo kiseli krastavac.
Prošle godine je Ferarri bio brži ,a Mclaren pouzdaniji auto.
Pa ja ne razumijem zašto ti sporiš Alonsove naslove?Renault nije bio brži auto ni 2005 ni 2006(osim prve polovice),tu je Alonsu pokazao manire pravih prvaka i to mu nitko ne spori(osim tebe očito).Schumi je imao samo lošu 2005.-u ali ne i 2006-u sezonu gdje je bio u punoj snazi.
On pokazuje ove szone da vuče posljednje grame brzine iz slabašnog renaulta, na Silverstoneu se recimo kimi izvrtio par puta na stazi i heiki isto ,a alonso nije napravio ni jednu pogrešku pa su ga ipak oni pretekli zbog puno boljeg auta i boljih guma(alonsove su bile praktički čelave).
Ma nemam ja care ništa protiv Alonsa... samo ga vi previše uzdižete kao "kišnog čovjeka" a po statistikama je za sad Lewis bolji. Alonso dobro vozi i sviđa mi se jako njegov stil... samo neka on tako nastavi za Hamiltonom vozit i bit će sve super
Vleki
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la Vleki »

Schumi je imao samo lošu 2005.-u ali ne i 2006-u sezonu gdje je bio u punoj snazi.
Nije istina Schumi je bio u punoj snazi tek od SAD-a, iznimka je možda još samo Bahrein na početku sezone, ali to je bilo samo zbog onog Ferrarijevog testiranja prije same utrke, na kojemu ostale momčadi uključujući i Renault nisu sudjelovale. Dobro dosta sad off topica!

Hamilton je po meni za sada među prva tri vozača po kiši i to kažem samo zbog njegovog neiskustva! Mislim da će s vremenom postati najbolji jer potencijala i talenta mu sigurno ne manjka. Što je najbolje od svega on još može napredovati, dok druga dvojica po tom pitanju su dosegli svoj vrhunac.

P:S: i da on će imati možda još grešaka na kišnim utrkama ali kažem sve će to doći na svoje s vremenom.
f1 champs

Ma nemam ja care ništa protiv Alonsa... samo ga vi previše uzdižete kao "kišnog čovjeka" a po statistikama je za sad Lewis bolji. Alonso dobro vozi i sviđa mi se jako njegov stil... samo neka on tako nastavi za Hamiltonom vozit i bit će sve super
Po kojim statistikama je bolji,Alonso je recimo 2006 utrke u Mađarskoj i Kini koje su praktički bile dobivene izgubio zbog grešaka momčadi ,a ne svojih grešaka.Lewis se još treba pokazati,odvozi je samo 5 kišnih utrka u f1 (čini mi se).A ja to isto mislim za Hamiltona da ga se previše uzdiže zbog nedjeljnog nastupa,kolko je samo glupih grešaka počinio ove sezone.
Ok imaš svoje mišljenje ,a ja svoje ,vrijeme će pokazat tko je bolji.

P.S Mislim da se Alonso neće zauvjek voziti iza Lewisa zbog lošijeg auta,stvari se u f1 mogu brzo promijeniti.
f1 champs

Nije istina Schumi je bio u punoj snazi tek od SAD-a, iznimka je možda još samo Bahrein na početku sezone, ali to je bilo samo zbog onog Ferrarijevog testiranja prije same utrke, na kojemu ostale momčadi uključujući i Renault nisu sudjelovale. Dobro dosta sad off topica!

Hamilton je po meni za sada među prva tri vozača po kiši i to kažem samo zbog njegovog neiskustva! Mislim da će s vremenom postati najbolji jer potencijala i talenta mu sigurno ne manjka. Što je najbolje od svega on još može napredovati, dok druga dvojica po tom pitanju su dosegli svoj vrhunac.

P:S: i da on će imati možda još grešaka na kišnim utrkama ali kažem sve će to doći na svoje s vremenom.
Ma znam da ferarri nije bio najbrži u prvoj polovici 2006, ali kasnije je bio brži to se može izčitati iz teksta,nisam to dovoljno dobro naznačio ali se može skužit.
Mislim da Lewis neće toliko napredovat koliko misliš,nešto sigurno hoće ali ne tako puno,dobit će na iskustvu,to je za njega bitno.
Kimi možda je dostigao vrhunac(teško je to znati) ali mislim da alonso još može napredovat,još je mlad.
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Lucky je napisao/la: Probaj negdje ili nekako dokazati da je ta utrka klasificirana od strane FIA-e kao kišna i ja ću bez problema nju uvrstiti,nije problem.
No, na tvoju žalost ona se vodi kao normalna suha utrka.
na službenim stranicama nemaju čak ni detaljnijeg opisa utrke,jer za mene organizacija koja pokriva taj sport bi morala to puno detaljnije opisat ali evo sa presice pitanja i odgovora u vezi kiše,di vozači vele kakvo je stanje bilo na stazi

Massa
Q: It did start to rain towards the end. Tell us about the track conditions.
FM: It was very difficult over there because sometimes there were some drops and you could feel straight away that the track was not the same anymore, so I was always slowing even more than I needed because I had a very good gap, so I was not risking anything. At the end of the race it was not raining very heavily, so anyway it was a good drive and a fantastic job from the team.
Raikkonen
Q: How bad was the problem when the rain started towards the end of the race? What was the response from the car?
KR: It was like bad traction control with no power out of the corners. It got a little bit slippery in some places but it did quite a lot of damage to the car, so it is good that we finished the race.
Trulli
Q: It looked like you were in difficulty when the rain started and Heikki closed the gap. Talk us through that battle with Heikki.
JT: It is obviously difficult to judge how bad the rain is when you are in front. It is easier to be behind someone else. I was taking a bit of care as normally our car struggles a bit on the colder conditions but I managed then to get back into the right condition and after the rain stopped I did my job.
i Massa ponovno
Q: You were suggesting that the track conditions were different with the rain showers.
FM: You could see the drops and sometimes they were very small drops and you don’t feel the track changing. But sometimes it is coming a little bit stronger and the grip is a little bit lower than you expect. When I saw some big drops I said ‘okay it is better to slow down more and lose time instead of risk and maybe go off in the corner’, so sometimes I was even slowing down more than I needed to but I think if was the right decision looking at the gap we had and also looking at the conditions as we were suffering with these small drops.
dakle,kiša nije bila bezvezna,je bila slaba ali je očito utjecala na način vožnje,brzinu i grip....

to je toliko od mene ;)

da me krivo ne shvatiš,lewis je definitivno nadaren za vožnje po kiši,to nisam pokušavo osporit na početku,samo da nije ovo u statistici... pa ak očeš se složit,dobro,ak ne,opet dobro ;)
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Vleki
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la Vleki »

F1 champs, slažem se sa večinom tvojeg posta, ali znaš na koga smo zaboravili? Vettel, Sutil(ako će dobiti priliku u jačem bolidu), Kubica

Malo sam se zaletio jučer ne obračajući pažnju na moguću budučnost!!! :lol:
Formula4ever

f1 champs je napisao/la:
Po kojim statistikama je bolji,

A ja to isto mislim za Hamiltona da ga se previše uzdiže zbog nedjeljnog nastupa,kolko je samo glupih grešaka počinio ove sezone.
Ok imaš svoje mišljenje ,a ja svoje ,vrijeme će pokazat tko je bolji.

P.S Mislim da se Alonso neće zauvjek voziti iza Lewisa zbog lošijeg auta,stvari se u f1 mogu brzo promijeniti.
Vrati se dvije stranice nazad i vidit ćeš od Luckya post s omjerom kišnih pobjeda Alonsa:Hamiltona i Hamiltona:Kimia.
Slažem se počinio je dosta pogrešaka ove sezone, pa tek je odvozio sezonu i pol i to briljantno... da vozi za Torro roso ili Hondu nebi se dizala prašina. Vrati se u same početke Masse u Sauberu i Alonsa u minardiju pa pogledaj jesu li ti "veliki" momci vozili bez greške.(i najveći Schumi je imao bedastih pogrešaka, samo FIA nije tada toliko rigorozno kažnjavala, dobivali su više novčane kazne nego hendikep)
Alonso je i danas mogao sjediti u dobrom bolidu ali je nezahvalnik...ni meni nije baš drago što je Hamilton odmah sjeo u jedan od naj bolida, ali je bar zahvalan i rekao je da će još dugo vozit za njih bez obzira na rezultate i trudit se usavršavat što više. Dok Alonso kaže da će potpisat ugovor za onog ko će mu osigurat naslov.
Današnji vozači su papci(kimi, alonso), voze par sezona od toga npr dvije briljantno i već postavljaju ucjene i uvjete da napuštaju F1 ako nemaju pravog bolida.
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Adriana Lima fan »

f1 champs je napisao/la: A jesi se ti našo uspoređivat Alonsa i Hamiltona ove sezone,ovo što ti pričaš nikako ne može biti mjerilo.
Pa ne možeš uspoređivat Mclarenov bolid koji ima najviše mehaničkog gripa od svih auta na gridu,koji ti bitno pomaže u kišnim uvjetima i time ga čini po meni i najboljim autom za te uvjete.Dok s druge strane je Renault bolji jedino od honde,toro rosa i forca da indije,toliko o tome kolko je renaultov auto dobar i konkurentan.
Kolko je alonsu bilo teže vozit po kiši jer je auto nestabilniji,dolazi do proklizavanja zadnjeg kraja zbog znanog problema s trakcijom...
Kada je na početku utrke alonso prošao nicka vidlo se njegovo majstorstvo,kasnije je sve upropašteno krivom taktikom momčadi i da napomenem da alonso u takvom autu nije počinio ni jednu veću pogrešku.
U monacu je taj problem proklizavanja zadnjeg kraja kod renaulta još izraženiji i teže je voziti dok s druge strane je mclaren tamo najbolji.
Mislim da bi alonso u tom istom bolidu bio u najmanju ruku jednako brz ako ne i brži.
Po cemu ti to procjenjujes?
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Formula4ever je napisao/la: da vozi za Torro roso ili Hondu nebi se dizala prašina.
Pa normalno jer bi tada omjer pobjeda po kiši između npr. Alonsa i Lewisa izledao možda drugačije!! ;)
Formula4ever

Schumy.d je napisao/la:
Formula4ever je napisao/la: da vozi za Torro roso ili Hondu nebi se dizala prašina.
Pa normalno jer bi tada omjer pobjeda po kiši između npr. Alonsa i Lewisa izledao možda drugačije!! ;)
a nisam pod tim mislio na pobjede, nego pogreške na stazi...
f1 champs

Adriana Lima fan:
Po cemu ti to procjenjujes?
Pa recimo Mladen Jergović je to dosta puta spomenuo, što ove što prošle godine,a to se i vidi iz dosta velike potrošnje guma,za razliku recimo od ferarrija koji je građen za utrku i može izdržati 2 stinta sa mekanim gumama dok Mclaren mora na 2 stinta na tvrdima(naravno ne tvrdim da Ferarri ima slab mehanički grip).
Ferarri je po mom mišljenju bolji kada se staza suši i tada je on u prednosti nad Mclarenom ali je Mclaren dosta jači kada je staza dosta mokra.To se vidjelo i na nedjeljnoj utrci kad je Kimi počeo stizat Lewisa kada su njegove gume bile potrošenije ,a on ih je imao zagrijanije i u boljem stanju,te je staza bila više suha.
To je isto tako bilo u Kini prošle godine kada je Lewis bio dosta brži od Lewisa po dosta mokroj staz ali kad su se Lewisove gume potrošile(brže od Kimijevih),Kimi ga je počeo sustizati,prestići i osvojiti utrku.
f1 champs

Vrati se dvije stranice nazad i vidit ćeš od Luckya post s omjerom kišnih pobjeda Alonsa:Hamiltona i Hamiltona:Kimia.
Slažem se počinio je dosta pogrešaka ove sezone, pa tek je odvozio sezonu i pol i to briljantno... da vozi za Torro roso ili Hondu nebi se dizala prašina. Vrati se u same početke Masse u Sauberu i Alonsa u minardiju pa pogledaj jesu li ti "veliki" momci vozili bez greške.(i najveći Schumi je imao bedastih pogrešaka, samo FIA nije tada toliko rigorozno kažnjavala, dobivali su više novčane kazne nego hendikep)
Alonso je i danas mogao sjediti u dobrom bolidu ali je nezahvalnik...ni meni nije baš drago što je Hamilton odmah sjeo u jedan od naj bolida, ali je bar zahvalan i rekao je da će još dugo vozit za njih bez obzira na rezultate i trudit se usavršavat što više. Dok Alonso kaže da će potpisat ugovor za onog ko će mu osigurat naslov.
Današnji vozači su papci(kimi, alonso), voze par sezona od toga npr dvije briljantno i već postavljaju ucjene i uvjete da napuštaju F1 ako nemaju pravog bolida.
Pa ovo s omjerom nije realno jer Alonso je sada u dosta slabijem autu, uistinu nije mjerodavno(a i ljudi koji su pisali ispod Luckyevog posta su rekli isto).Ako gledaš samo 2007. ,onda je Alonso bolji.Ti kažeš Lewis je mlad tek je odvozio sezonu i pol itd. , ali zaboravljaš(ovo sam već negdje napisao na ovom forumu) da je Lewis uz to što je najbolji rookie u f1, umalo rookie champion kako bi englezi rekli ujedno i najpripremljeniji početnik u f1 za f1 u povijesti.
Pogledaj koje je sve serije vozio od početka svoje karijere do f1(recimo GP2 koja je iznimno jaka) i u kojoj momčadi(u kojoj je i sad i koju dobro poznaje).Čuj dosta vozača(većina) nije imala te šanse kao on i put je bio bitno teži,pa i netreba se čudit njegovim rezultatima s obziom na auto koji vozi.
Razmišljanje da je alonso mogao danas sjediti u dobrom autu,da je nezahvalnik je malo nesmotreno,mislim da olako donosiš zaključke.
Gledaj Alonso je došao u Mclaren kao dvostruki svijetski prvak(jedini prvak)u f1,dolazi u momčad koja je dosta u banani,nije naslova osvojila dosta dugo i sigurno da je sa njima htio osvojit naslov.Mislim da Alonsa nisu dovoljno cijenili u Mclarenu, to je izgledalo kao da svatko može osvojit dva naslova u f1,nije imao nikakve privilegije koje je mislim trebao imat,očito je Ron Dennis obećao stvari Alonso prije potpisivanja ,a toga nije bilo u ugovoru nego je to bilo na riječ(koju nije održao).Nije održao jer nije mogao jer je Lewis bio neočekivano dobar,to je po meni razlog raskola u Mclaren mercedesu prošle godine,mislim da rivalstvo Alonso-Hamilton nije bilo tolko veliko kolko su ga novinari napravili takvim.Krivca jednim jedinim za sve što se zbilo smatram Ronom Dennisom jer ga je njegova filozofija utrkivanja koju nemože ispoštovat opet ga je došla glave.
Nisu Alonso ni Kimi nikakvi papci nego su vozači gladni pobijeda,a lewis je u Mclarenu jer zna da će gotovo uvjek imat dobar auto,a ne zato što onoliko voli momčad da se ne želi se odvojit od njih.
I ovo da odvoze dvije sezone briljantno i osvoje naslove pa zahtijevaju nešto...,pa zašto ne bi koda se naslovi osvajaju svaki dan i kao da je to lako,pa Shumy je mogao nešto zahtijevat( i dobit) jer ima 7 naslova,valjda to ima neku težinu.
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Lucky je napisao/la:Još jedna utrka za Hamiltona!

KLIK
još jedan marketinški dokaz koliko je zapravo sličan schumacheru i koliko u mclarenu od njega žele napravit schumija,kompletno su kopirali iz ferrarija cijeli odnos,sav marketing,sve finese,zato će i jednog dana postat prvakom ;)
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

ovo nije provokacija i svaka sličnost sa stavrnim osobama je sasvim slučajna...

anyway ima novi crtani u kinima, a jedan od glavnih protagonista je izvjesni Ham, pa pogledajmo Ham-a

http://www.spacechimpspower.com/images/ ... 0x960.html

:D
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Evo, obznanjeno je da je Lewisov nastup za trku bio upitan. Došao je pod gripom, i imao problema s vratom. primio je injekciju, nakrcao se tabletama protiv bolova i vozio. Pedro de la Rosa je bio na stand-by za nastup! Eto, nije kukao prije trke, pa nisam ni znao...
Night Rider
Početnik
Početnik
Navijam za: Vodafone McLaren Mercedes

Post Postao/la Night Rider »

schuey je napisao/la:
Lucky je napisao/la:Još jedna utrka za Hamiltona!

KLIK
još jedan marketinški dokaz koliko je zapravo sličan schumacheru i koliko u mclarenu od njega žele napravit schumija,kompletno su kopirali iz ferrarija cijeli odnos,sav marketing,sve finese,zato će i jednog dana postat prvakom ;)
Da. Da nije bilo Scumachera Hamilton vjerovatno ne bi imao šanse za naslov prvaka.
LEWIS HAMILTON - F1 CHAMPION 2008
Najmlađi svjetski prvak u povijesti! Go Lewis! Idemo po drugi naslov nagodinu!
Schumy.d
Legenda
Legenda

Night Rider je napisao/la: Da. Da nije bilo Scumachera Hamilton vjerovatno ne bi imao šanse za naslov prvaka.
Ovo stvarno ne kužim... ;)
Pa nije to schuey rekao, nego je rekao da u McM žele napraviti nešto slično kao Ferrari sa Schumijem! ;)
Schumi je već bio u penziji kad je Hamilton došao u F1!! ;)
Night Rider
Početnik
Početnik

Schumy.d je napisao/la:
Night Rider je napisao/la: Da. Da nije bilo Scumachera Hamilton vjerovatno ne bi imao šanse za naslov prvaka.
Ovo stvarno ne kužim... ;)
Pa nije to schuey rekao, nego je rekao da u McM žele napraviti nešto slično kao Ferrari sa Schumijem! ;)
Schumi je već bio u penziji kad je Hamilton došao u F1!! ;)
Samo želim reći da Hamilton neće biti novi Schumacher, nego će biti Lewis Hamilton. Ima dosta razlike između njih dvojice.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Night Rider je napisao/la: Samo želim reći da Hamilton neće biti novi Schumacher.
Pa normalno da neće!! :D
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Da bit ce bolji.
Night Rider
Početnik
Početnik

Adriana Lima fan je napisao/la:Da bit ce bolji.
Na to sam i ja mislio. Tako da će se u budućnosti pričati da se rađa novi Hamilton, a ne Schumacher. Vjerovatno će ovaj post izazvati neke reakcije, ponajprije od Ferrarijevaca, ali buite sigurni Hamilton će nadmašiti Schumachera.
Odgovori