nikolaa je napisao/la:Stefano Domenicalli,Luca Baldiserri i ostala ***** sve do onog sto nosi kisobrane i suncobrane treba poslati kuci..Pa nema smisla vise ovoliko grijesiti...Pa nije ovo Force India,pa da je tolika neprofesionalnost u pitanju...Ovo je sramotno i ovo treba sto prije rijesiti...A sad neka neko kaze kako je Massa jedina zrtva..Ne navijam za vozace,nego za tim,ali mogu reci da su najkrivlji oni na pitwallu i za ono sranje od juce,kao i ovo sranje danas..Jednostavno ne mogu da se sastave pa ga jebi...Nisam ocekivao da ce ovoliko faliti Jean Todt.Sve sam ih branio..pa nije bilo srece ovo ono..ali poslije ovoga stvarno vise nema smisla..Dokle misle ovako samo me interesuje...Nadam se da ce ih Luca postrojiti i reci im kakva je situacija...Volio bih da se Jean vrati jer ovako ne ide...Treba postaviti sve kako je bilo,odnosno izvesti ih na pravi put,a onda je lako...
Ako u Kini ne uzmu bodove mogu se pozdraviti sa ovim prvenstvom..
Cemu takvo brzo mijenjanje misljenja? Prije tjedan dana je bila drugacija prica...
Sto se tice Kine... Mislis li da ce se za 2. tjedna smiriti i poceti raditi kako treba? Tu mislim na celne ljude, koji su zaduzeni za taktiku, vozace i ne mogu toliko kriviti, jer za neke stvari su ipak glavni ljudi krivi...
Icy je napisao/la:
Tako sam shvatila iz konteksta kad je davao intervju...ali treba pričekati službenu izjavu, nemojte me hvatat za riječ.

A brine me ta odluka jer nije bilo potrebe za njom...razumijela bi da odluče riskirati ako je Kimi izvan bodova, ali bio je 5. kad je ušao u box i držao je dobru poziciju. Nepotrebno su se išli kockat, ovako su opet bezveze ostali bez bodova.
To je samo jedan u nizu dokaza, koliko ovoj momcadi fali Todt....
Walter je napisao/la:Zadnji put je Ferrari prve dve trke završio bez bodova daleke 1992.Ja tek na VN Španije očekujem neko poboljšanje.
I ja ocekujem, pa nikako da je docekam. Pitanje je samo da li ce to " poboljsanje " stici, s obzirom na sve sto se desilo u ova 2. tjedna.
vidc je napisao/la:vrijeme je da ferrari izbaci kers iz auta,metnu taj famozni difuzor koji će po svemu sudeći bit proglašen legalnim,ovo je katastrofično
Opet i da ga stave, tko bi mogao sa sigurnoscu reci, da ce se popraviti?