Sebastian Vettel [#5]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Re: Sebastian Vettel

Post Postao/la Alonso-champ »

Well, it is not really a disappointment. I would like to be a bit further up but I think it was a tough session. All in all, I think we had a very good recovery. Yesterday, I didn’t really find my way, I didn’t really find the balance with the car. This morning I think it was much better. Through qualifying here and there maybe we should have been a little bit quicker but, all in all, there wasn’t much missing to Lewis and to Mark. A little bit here and there, but the most important thing is that I have a much better feeling for the car today and (I’m) looking forward to tomorrow. I guess if it is dry we have a very good chance, but it might not be the case, so we will see.
Alonsista hasta la muerte..
Centurion
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Centurion »

može pričati šta hoće, nije očekivao da će se ovo dogoditi,
nije njemu problem što je Hamilton ispred njega, nego momčadski kolega...
ali ipak, onda kad ga je i webber prešao, da vidi da je Hamilton ispred njega ufff,
očekujem zabavnu utrku :D
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Evo danas se je pokazalo kolko je Vettel jak kad ne starta s prvog reda.
Darkness rises when silence dies
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

sve je viđeno, jel se treba sta reci??? prolazaka 0,
McLaren u <3
Memphis
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Memphis »

elder je napisao/la:Evo danas se je pokazalo kolko je Vettel jak kad ne starta s prvog reda.
to je ono što sam ja pričao, samo da alonso smanji njegovu bodovnu prednost i mali će pucat po šavovima kad osjeti veći pritisak to se pokazalo na zanjoj i na ovo utrci! Ali ima puno sreće
ostoja
Navijam za: McLaren

Post Postao/la ostoja »

Memphis je napisao/la:
elder je napisao/la:Evo danas se je pokazalo kolko je Vettel jak kad ne starta s prvog reda.
to je ono što sam ja pričao, samo da alonso smanji njegovu bodovnu prednost i mali će pucat po šavovima kad osjeti veći pritisak to se pokazalo na zanjoj i na ovo utrci! Ali ima puno sreće
Samo se vi radujte,to što na jednoj utrci neko ne odveze kako treba nije razlog za slavlje onih koji se raduju tuđoj nesreći.Činjenica je da je Hamilton imao najbrži auto,kao i mnogo puta do sada.Samo što je sada na svu sreću uzeo prvo mijesto i nije nikog usput slupao.Generalni poredak sve govori.
slika
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

Pobjednik dana.

Uz lošu utrku izgubio je samo 3 boda od ogromne prednosti, svaka čast majstore!
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

budimo realni danas je imao sreće , nije on nikakav pobjednik dana . Lewis je definitivno taj, Vettel se izvrtio nasreću imao je veliku prednost. Prošao ga je jos alonso prije , a vettel je zaostao za njim i presao ga kad je isao siroko u 2. zavoju, i na kraju jos prijeđe kroz boks .. nikakav pobjednik dana, nego srećković dana
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
RedBull&Ferrari
Navijam za: RedBull Ferrari Schumi

Post Postao/la RedBull&Ferrari »

McLewis je napisao/la:sve je viđeno, jel se treba sta reci??? prolazaka 0,
Memphis je napisao/la:to je ono što sam ja pričao, samo da alonso smanji njegovu bodovnu prednost i mali će pucat po šavovima kad osjeti veći pritisak to se pokazalo na zanjoj i na ovo utrci! Ali ima puno sreće
Evo o ovome ja pričam, i kad pobijedite na utrci ili ste bolji od vettela, vi ne slavite i uživate u SVOM uspjehu, nego više uživate u TUĐEM lošem rezultatu... kompleksi, kompleksi i kompleksi... stvarno žalosno, nemam druge riječi...
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

Hamilton može Vettelu čistiti kacigu, nije mu ni do koljena po vozačkoj inteligenciji.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

...ekipa je za Vettela odradila odličan posao...super taktika jer na stazi je bio "bespomočan" protiv Masse...eto kako se isplati pozicija u boksu...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

počinje mi licit na Buttona 2009.
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

kowalski je napisao/la:Hamilton može Vettelu čistiti kacigu, nije mu ni do koljena po vozačkoj inteligenciji.
pa danas mu je puno pomoglo najbolje koristenje kersa, savrsenost i sva ta sr... koja nabrajate...
RedBull&Ferrari je napisao/la:Evo o ovome ja pričam, i kad pobijedite na utrci ili ste bolji od vettela, vi ne slavite i uživate u SVOM uspjehu, nego više uživate u TUĐEM lošem rezultatu... kompleksi, kompleksi i kompleksi... stvarno žalosno, nemam druge riječi...
neuzivamo u losme rezultatu vettela, samo kazem da decko nije dorasao alonsu i hamiltonu... ovo je forum sta nesmijem iznest svoje misljenje???
McLaren u <3
RedBull&Ferrari

McLewis je napisao/la: neuzivamo u losme rezultatu vettela, samo kazem da decko nije dorasao alonsu i hamiltonu... ovo je forum sta nesmijem iznest svoje misljenje???
i to si zaključio po tome šta po prvi puta u 10 utrka ove sezone nije bio u top 2... svaka čast ti si neki stručnjak... hvala ti šta dijeliš svoje mišljenje sa nama...
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

kowalski je napisao/la:Hamilton može Vettelu čistiti kacigu, nije mu ni do koljena po vozačkoj inteligenciji.
Izjava godine kolega. Vettel je inteligenciju pokazao odlaskom na mokri dio ( tepih ) te time uništio šanse za postolje, a možda i pobjedu. Itekako može biti zahvalan Neweyu na bolidu koji ima jer bi inače bio u sredini poretka.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
RedBull&Ferrari

Dani je napisao/la:Itekako može biti zahvalan Neweyu na bolidu koji ima jer bi inače bio u sredini poretka.
istina, za razliku od hamiltona koji vozi u hrt-u i radi čuda i pobjeđuje u najslabijem bolidu... :roll:
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Objektivnost ti je vidim jača strana.

slika
RedBull&Ferrari

Dani je napisao/la:Objektivnost ti je vidim jača strana.
baš suprotno, vidim da je tebi najjača strana... samo pljuješ, pljuješ i pljuješ po drugima... kompleksi, kompleksi i kompleksi, a tek je pola sezone prošlo... uživaj u hamiltonovoj pobjedi i odlepršaj odavde...
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

RedBull&Ferrari je napisao/la:
McLewis je napisao/la: neuzivamo u losme rezultatu vettela, samo kazem da decko nije dorasao alonsu i hamiltonu... ovo je forum sta nesmijem iznest svoje misljenje???
i to si zaključio po tome šta po prvi puta u 10 utrka ove sezone nije bio u top 2... svaka čast ti si neki stručnjak... hvala ti šta dijeliš svoje mišljenje sa nama...
cujes statistika pokazuje da je ovo tek prva od deset utrka u kojoj nije krenuo iz prvog reda, i druga u kojoj nije vodio prvi zavoj.... stoga dolazim iz totalno neutvrenih okolnosti do blesavog zaključka da vettel u situaciji hvatanja nevozi tako fantastično kao kad kontrolira utrku.... ali to ja blefiram ono okretanje je bilo moj san.... :)
McLaren u <3
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Ne pljujem nego komentiram stanje, a činjenica je da je Vettel počeo ponovo raditi greške kada netko ima imalo brz bolid kao on. Nešto kao Hill.

slika
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Dani je napisao/la:Ne pljujem nego komentiram stanje, a činjenica je da je Vettel počeo ponovo raditi greške kada netko ima imalo brz bolid kao on. Nešto kao Hill.
kako gospoda vettelovci neznaju gubit hahahahha svi drugi krivi....
McLaren u <3
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Pa ni ne očekujem drugačije komentare od njega kada navija za sve osim za Mclaren.

slika
RedBull&Ferrari

McLewis je napisao/la:kako gospoda vettelovci neznaju gubit hahahahha svi drugi krivi....
mi ne znamo gubit, dečko dragi daj se malo lupi po glavi da se osvijestiš... ko je danas pobijedio pa se svejedno sladi i uživa u tuđem lošijem rezultatu... to dovoljno govori... meni nije na kraj pameti došlo da nakon kanade dođem na stranicu hamiltona i počnem provocirat i govorit a gle budalu zabila se u buttona,itd... to dovoljno govori o nama vettelovcima i vama mclarenovcima, čast izuzetcima, a vidio sam da ima i normalnih i objektivnih mclarenovaca, njima svaka čast i čestitam im na zasluženoj pobjedi... =D>
a vama sitnim dušama koje su pune kompleksa i samo čekaju nečiji loš dan pa makar čekali do 10.utrke i onda počnu slavit savjetujem da makar u tom svom slavlju zaobiđu ovu stranicu... i ne ostavljaju tu svoje komplekse... nađite si život... :roll:
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

RedBull&Ferrari je napisao/la:
McLewis je napisao/la:kako gospoda vettelovci neznaju gubit hahahahha svi drugi krivi....
mi ne znamo gubit, dečko dragi daj se malo lupi po glavi da se osvijestiš... ko je danas pobijedio pa se svejedno sladi i uživa u tuđem lošijem rezultatu... to dovoljno govori... meni nije na kraj pameti došlo da nakon kanade dođem na stranicu hamiltona i počnem provocirat i govorit a gle budalu zabila se u buttona,itd... to dovoljno govori o nama vettelovcima i vama mclarenovcima, čast izuzetcima, a vidio sam da ima i normalnih i objektivnih mclarenovaca, njima svaka čast i čestitam im na zasluženoj pobjedi... =D>
a vama sitnim dušama koje su pune kompleksa i samo čekaju nečiji loš dan pa makar čekali do 10.utrke i onda počnu slavit savjetujem da makar u tom svom slavlju zaobiđu ovu stranicu... i ne ostavljaju tu svoje komplekse... nađite si život... :roll:
Da tebi je najobjektivniji mclarenovac ostoja sigurno
Darkness rises when silence dies
senamozart
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: F1 McLaren Team

Post Postao/la senamozart »

ne idem na tuđe teme ali mali komentar ne može škoditi:
a to je vettel samo može pobijediti ako je na kvalama 1-2.i to je za sada notorna činjenica.
svaki drugi komentar je suvišan.dečko je ziheraš i ako osvoji ovaj naslov neka podigne spomenik adrianu.toliko o njemu.
slika
Odgovori