Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

Night Rider je napisao/la:
Adriana Lima fan je napisao/la:Da bit ce bolji.
Na to sam i ja mislio. Tako da će se u budućnosti pričati da se rađa novi Hamilton, a ne Schumacher. Vjerovatno će ovaj post izazvati neke reakcije, ponajprije od Ferrarijevaca, ali buite sigurni Hamilton će nadmašiti Schumachera.
Topic o vicevima vam je ovdje >>>Klik<<<
Night Rider
Početnik
Početnik
Navijam za: Vodafone McLaren Mercedes

Post Postao/la Night Rider »

Ante sexy je napisao/la:
Adriana Lima fan je napisao/la:Da bit ce bolji.
Na to sam i ja mislio. Tako da će se u budućnosti pričati da se rađa novi Hamilton, a ne Schumacher. Vjerovatno će ovaj post izazvati neke reakcije, ponajprije od Ferrarijevaca, ali buite sigurni Hamilton će nadmašiti Schumachera.
Da nije ovakve duhovitosti na forumu ne znam kako bi forum preživio.
Hamilon je danas uz Alonsa najbolji vozač u F1, a tek su mu 22, tako da i sa slabijim McLarenom može pobjediti Ferrari koji je inače ove sezone jako pouzdan. Da nije FIA petljala prste prednost bi bila dosta veća od 6 bodova. Ako hoćeš jedan vic evo ti ga.
Ferrarijev motor je daleko najpouzdaniji u F1. :badgrin:
LEWIS HAMILTON - F1 CHAMPION 2008
Najmlađi svjetski prvak u povijesti! Go Lewis! Idemo po drugi naslov nagodinu!
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Ante sexy je napisao/la:
Night Rider je napisao/la: Na to sam i ja mislio. Tako da će se u budućnosti pričati da se rađa novi Hamilton, a ne Schumacher. Vjerovatno će ovaj post izazvati neke reakcije, ponajprije od Ferrarijevaca, ali buite sigurni Hamilton će nadmašiti Schumachera.
Hamilon je danas uz Alonsa najbolji vozač u F1, a tek su mu 22, tako da i sa slabijim McLarenom može pobjediti Ferrari koji je inače ove sezone jako pouzdan. Da nije FIA petljala prste prednost bi bila dosta veća od 6 bodova. Ako hoćeš jedan vic evo ti ga.
Da i taj Hamilton ima okruglih 0 naslova svjetskog prvaka dok Schumi ima 7 i ti si tolko vidovit da znaš da ce biti bolji od njega
Night Rider
Početnik
Početnik

Ante sexy je napisao/la:
Ante sexy je napisao/la: Topic o vicevima vam je ovdje >>>Klik<<<
Da i taj Hamilton ima okruglih 0 naslova svjetskog prvaka dok Schumi ima 7 i ti si tolko vidovit da znaš da ce biti bolji od njega
Da, jesam, vidovit sam. I taj Hamilton se borio u prvoj sezoni za naslov prvaka i borio se i drugoj, a Schumi je u prvi sezonama mogao samo sanjati o tome. I Schumi je u formuli preko jednog desetljća, Hamilton niti jednu punu sezonu.
red_devil
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumacher - Ferrari

Post Postao/la red_devil »

Night Rider je napisao/la: Na to sam i ja mislio. Tako da će se u budućnosti pričati da se rađa novi Hamilton, a ne Schumacher. Vjerovatno će ovaj post izazvati neke reakcije, ponajprije od Ferrarijevaca, ali buite sigurni Hamilton će nadmašiti Schumachera.
O tome ćemo pričati kad Hamilton odveze do kraja ;)
.
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Ante sexy je napisao/la:
Da, jesam, vidovit sam. I taj Hamilton se borio u prvoj sezoni za naslov prvaka i borio se i drugoj, a Schumi je u prvi sezonama mogao samo sanjati o tome. I Schumi je u formuli preko jednog desetljća, Hamilton niti jednu punu sezonu.
Bravo dečko i Jacques Villeneuve se borio za naslov pa di je jel ga se ko sjeća što je postiga :smijeh: bija je predmet sprdnje
Night Rider
Početnik
Početnik

Ante sexy je napisao/la:
Ante sexy je napisao/la:
Bravo dečko i Jacques Villeneuve se borio za naslov pa di je jel ga se ko sjeća što je postiga :smijeh: bija je predmet sprdnje
Koji biser. Ti si našao uspoređivati Villeneuvea i Hamiltona. Svaka čast. ](*,)
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Ante sexy je napisao/la:
Night Rider je napisao/la: Da, jesam, vidovit sam. I taj Hamilton se borio u prvoj sezoni za naslov prvaka i borio se i drugoj, a Schumi je u prvi sezonama mogao samo sanjati o tome. I Schumi je u formuli preko jednog desetljća, Hamilton niti jednu punu sezonu.
Koji biser. Ti si našao uspoređivati Villeneuvea i Hamiltona. Svaka čast. ](*,)
A ti Schumachera i Hamiltona jos bolje :D
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Hamiltona možete uspoređivati sa 7-strukim prvakom kad mu se približi sa osvojenim naslovima npr 5 - 6 osvojenih naslova , e onda možete uspoređivati Hamilton - Schumi tko je bolji i jači ,a za sada dečko još ima puno učit i vozit , malo ste požurili :roll: ( ne znači da mislim da Hamilton ne vrijedi ;) )
... Forza Massa ...
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Night Rider je napisao/la:Da nije ovakve duhovitosti na forumu ne znam kako bi forum preživio.
Glupo je sad tu procjenjivat ko je trenutno najbolji vozač u f1, po meni to su alonso, kimi, hamilton i massa, ali ipak alonso i kimi ispred jer su dokazani vozači i imaju naslov prvaka. A ovo da je ferrarijev bolid bolji od mclarenovog ti opet ne stoji, jer su jedni bolji na jednoj stazi, ovi drugi na nekoj drugoj, tako da su po meni veoma izjednačeni. A ovo da je ferrarijev bolid kvarljiv i nepouzdan valjda ide u prilog hamiltonu, a ne massi ili kimiju. :?
A uspoređivat lewisa sa schumyjem je stvarno smiješno.
I zašto se po tebi nebi uspoređivali villeneuve i hamilton, pa u vrlo sličnoj su situaciji. I jedan i drugi su u svojoj debitantskoj sezoni bili drugi, a u svojoj drugoj sezoni jaques je osvojio naslov prvaka. Nakon toga više se nikad nije popeo iznad 8 mjesta, ako se dobro sjećam. Ne vjeerujem da će se to dogoditi hamiju, ali prije to nego da će osvojit 7 naslova.
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Ko šta je Prost (ako se ne varam) jednom rekao... Ne može se sudit o kvaliteti i talentu nekog vozača na temelju jedne utrke, već na temelju jedne sezone, ako ne i cijele karijere...
Treba pričekat još puno godina da se može uspoređivat Hamiltona sa Schumacherom, ma treba pričekat puno godina da ga se može usporedit sa bilo kojim višestrukim svjetskim prvakom...
Ja se naravno nadam da će se uspjet približit Schumacheru, ali da li će ga prestić? Možda, ali teško... ;)
slika slika
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la SRV »

keexx je napisao/la: Ja se naravno nadam da će se uspjet približit Schumacheru, ali da li će ga prestić? Možda, ali teško... ;)
Kad bi imao uvjete koje je imao MSC (iznimno pouzdan bolid u vecini slucajeva, te cesto i dominantan bolid), ne sumnjam u to. Ali znamo da takvo nesto nije moguce.
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Ja inace ne volim pisat Ham ce bit bolji od Sumia al kad ste poceli kenjat da je on nedodirljiv niko se ne obzire a kad ja kazem da ce bit bolji odmah se digne enka prasina jel neki kvazi znalci pocnu pricat. Ako se ide paralelka između te 2. karijere Hamilton je bolji vozac u prve 2. sezone vec sto je Sumacher.
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

Ante sexy je napisao/la:...i Jacques Villeneuve se borio za naslov pa di je jel ga se ko sjeća što je postiga :smijeh: bija je predmet sprdnje
OT sam, ali sam si spomenuo Villeneuvea.
Samo cu ti kratko odgovoriti: mozes govoriti sto god hoces, ali Villeneuve je postao svjetskim prvakom i to pobijedivsi upravo tvog miljenika. I to je cinjenica. :amen:
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

Adriana Lima fan je napisao/la:Ja inace ne volim pisat Ham ce bit bolji od Sumia al kad ste poceli kenjat da je on nedodirljiv niko se ne obzire a kad ja kazem da ce bit bolji odmah se digne enka prasina jel neki kvazi znalci pocnu pricat. Ako se ide paralelka između te 2. karijere Hamilton je bolji vozac u prve 2. sezone vec sto je Sumacher.
Da, a ako se sudi po prve dvije sezone onda je villeneuve najbolji vozač ikad. I velika je razlika između schumija i hamiltona. Šumi je prve dvije sezone vozio negdje 3. bolid na gridu (kojeg bi možda usporedio sa današnjim bmw-om), a hamilton vozi najbolji bolid na gridu. Baš me zanima koliko bi hamilton bio konkurentan da vozi u bmw-u ili red bullu. Zato prvo volim vidjeti da vozači počinju od male ekipe i onda se dokazuju i dolaze do veće. Evo npr. Vettel. Kladim se da će dečko jednog dana biti svjetski prvak, koliko god to sad čudno zvučalo. Vozi jedan od najlošijih bolida, ali iz njega izvlači i više od maksimuma.
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

I Massa iz Ferrarija izvlaci vise od maksimuma. :badgrin: :badgrin: :badgrin:

Villeneuve je ostao samo kao protraceni talent.
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

Piquet20 je napisao/la:
Ante sexy je napisao/la:...i Jacques Villeneuve se borio za naslov pa di je jel ga se ko sjeća što je postiga :smijeh: bija je predmet sprdnje
OT sam, ali sam si spomenuo Villeneuvea.
Samo cu ti kratko odgovoriti: mozes govoriti sto god hoces, ali Villeneuve je postao svjetskim prvakom i to pobijedivsi upravo tvog miljenika. I to je cinjenica. :amen:
Ovo sam našao na stranom forumu:
I'm of the belief that Lewis might just end up like Jacques.
Here are some of the similarities between the two.

1- Both Rookies In Very good teams One In Williams (Dominant force of the 90's ) the other in MCLAREN (Same dominance of the 90's)

2- Both Had WORLD CHAMPIONS (Future & current) as Teammates.

3- Both started off with 2 year contracts

4- Both had sensational starts to their Rookie Season.

5-Both Scored Podiums on DEBUT.

6- Both won 4 races in their debut seasons.

7- Both had talks about team orders while in their teams, One Faced in in his debut race while the other allegedly in Monaco.

8- Both Prolificly in the media for vaious reasons.

9- Both had their treammates dropeed once their debut season was over.

10- Both ended no.2 in their debut seasons.

And a few on a light side are:

-Both aren't that great at testing.
-Both were famous in the initial stages of their careers
- Both are sons of someone famoue. Jacques the son of Giles. And Lewis the illegal son of Ron
Ima sličnosti za sad!
red_devil
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumacher - Ferrari

Post Postao/la red_devil »

Adriana Lima fan je napisao/la:Ja inace ne volim pisat Ham ce bit bolji od Sumia al kad ste poceli kenjat da je on nedodirljiv niko se ne obzire a kad ja kazem da ce bit bolji odmah se digne enka prasina jel neki kvazi znalci pocnu pricat. Ako se ide paralelka između te 2. karijere Hamilton je bolji vozac u prve 2. sezone vec sto je Sumacher.
Iz Schueyeve izjave izvukle se nešto što čovjek uopće nije rekao, niti je mislio, jer da je mislio napisao bi.

A onda Ante kakav jest zajebant nešto kaže da malo naloži i odma se diže prašina, a nitko to ne pokušava na taj način gledati.
I ne možeš uspoređivati Hamove i Schumijeve prve dvije sezone, zato jer je Schumi vozio puno slabiji auto, a Hamilton vozi po(najbolji) auto. I nadalje Schumiju nije Nelson Piquet podešavao bolid u rookie sezoni ;)
Dakle kad Hamilton završi karijeru onda ćemo donekle moži usporediti sve to sa Schumacherom.
Ni Sennu sa Schumacherom ne možemo dobro usporediti, jer je ovaj poginuo, a mogao je odvesti još par sezona.
Hamilton mora još puno raditi za usporedbe, čovjek nema još ni 50 utrka.
I nema ono najvažnije - naslov
;)
.
mclaren - dado

Post Postao/la mclaren - dado »

K1M1 sve to stoji ali računaj da i bolidi i tehnologija se mjenja a ne može se uspoređivati današnje vrijeme ili ono prije 10 godina.
Svatko ima svog favorita i o tome po meni se nema što raspravljati jedan je za ovog drugi za onog i onda dolazi do nepotrebnih prepucavanja.

Ti navijaš za ferrai ja za mcm i svako ima svoje mišljene o toj momčadi i vozačima.
Šumi je bio onda kralj ali neznam kako bi bilo da je nažalost pokojni Senna nastavio vozit
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

zvjerko je napisao/la:7- Both had talks about team orders while in their teams, One Faced in in his debut race while the other allegedly in Monaco.
Zanimljivo opazanje. Ali ovo pod brojem 7 je pogresno - Villeneuve je u Australiji propustio Hilla zbog tehnickih problema, a ne zbog timskih odredbi. ;-)
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

red_devil je napisao/la:
Iz Schueyeve izjave izvukle se nešto što čovjek uopće nije rekao, niti je mislio, jer da je mislio napisao bi.

A onda Ante kakav jest zajebant nešto kaže da malo naloži i odma se diže prašina, a nitko to ne pokušava na taj način gledati.
I ne možeš uspoređivati Hamove i Schumijeve prve dvije sezone, zato jer je Schumi vozio puno slabiji auto, a Hamilton vozi po(najbolji) auto. I nadalje Schumiju nije Nelson Piquet podešavao bolid u rookie sezoni ;)
Dakle kad Hamilton završi karijeru onda ćemo donekle moži usporediti sve to sa Schumacherom.
Ni Sennu sa Schumacherom ne možemo dobro usporediti, jer je ovaj poginuo, a mogao je odvesti još par sezona.
;)
nemože se uopće usporedit bilo ko s Schumiem, Schumacher je kvalitetan i odličan vozač ali ja isto tako mislim da je uz sav svoj talent brzinu imao puno sreće i najpouzdaniji i najbrži bolid godinama! jer kad se sjetim utrka s Montoyom (u BMW Wiliamsu) i Mike (u McL), to su bili vozači koji su kad im je bolid štimao znali jako dobro očitat lekciju na stazi Schumiu. Ali fora je u tome što je Montoyi bio bolid pouzdan svaku treću utrku, Hakinenu svaku četvrtu a Schumiu svaku. Danas su pravila o snazi, aerodinamiki, ovjesu itd...jako rigorozna tako da je nemoguće napravit sekundu brži bolid i uz to pouzdan, tako da ni talent vozača nemože isplivat
slika
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Ćale od Lewisa je napisao/la:Danas su pravila o snazi, aerodinamiki, ovjesu itd...jako rigorozna tako da je nemoguće napravit sekundu brži bolid i uz to pouzdan, tako da ni talent vozača nemože isplivat
Ne vidim logiku u ovoj recenici. Mislim da talent ispliva na povrsinu tek kada svi imaju vise-manje jednake uvjete (a po tebi je takva situacija danas). ;-)
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

Ćale od Lewisa je napisao/la: nemože se uopće usporedit bilo ko s Schumiem, Schumacher je kvalitetan i odličan vozač ali ja isto tako mislim da je uz sav svoj talent brzinu imao puno sreće i najpouzdaniji i najbrži bolid godinama! jer kad se sjetim utrka s Montoyom (u BMW Wiliamsu) i Mike (u McL), to su bili vozači koji su kad im je bolid štimao znali jako dobro očitat lekciju na stazi Schumiu. Ali fora je u tome što je Montoyi bio bolid pouzdan svaku treću utrku, Hakinenu svaku četvrtu a Schumiu svaku. Danas su pravila o snazi, aerodinamiki, ovjesu itd...jako rigorozna tako da je nemoguće napravit sekundu brži bolid i uz to pouzdan, tako da ni talent vozača nemože isplivat
Upravo tako, u potpunosti se slažem. Iako navijam za ferrari mislim da tih 7 naslova nisu u potpunosti pravi pokazatelj zbog toga jer ih je 5 napravljeno u izrazitoj dominaciji ferrarija i zbog toga jer mu zbog tako nadmoćnog bolida nitko nije mogao ni prismrdit. A i 1999 nadalje on je bio jedini vrhunski vozač na gridu, dakle nije imao ni neke konkurencije. A kad se u f1 ponovo pojavio vrhunski vozač u konkurentnom bolidu (alonso) šumi je odmah izgubio. Zato ga smatram 3. najboljim vozačem u povijesti, ispred njega - prost i senna. npr. u njihovo doba bilo je recimo tri momčadi koje su bile jednako dobre i bolidi su bili izjednačeniji. npr. senna je kako bi došao do naslova morao pobijediti još tri vrhunska vozača - prosta, piqueta i mansella. A koga je šumaher imao za protivnika. Nakon što je otišao hakkinen nikoga. Ono, Barrichello mu je bio najveći suparnik i još bi ga morao koji put puštat kako bi šumi dobio. Hoću reć da je imao toliko nadmoćan bolid da bi u njemu i bilo koji drugi vozač osvojio barem 3 naslova. Nemojte me krivo shavatit, veoma poštujem šumija i drag mi je i cijenim njegovih 7 naslova, ali zbog ovih gore navedenih razloga po meni je ipak senna veći... to je samo moje osobno mišljnje...
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

red_devil je napisao/la:.
;)
:thumbup:
Moći ćeš ih uspoređivati za najmanje 7 godina!! :D
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

postoji jedna velika razlika između schumachera i svih ovih vozača koje navodite, uključujući i sennu, iako mi je senna prvi i nedodirljivi mora se priznati da je schumacher jedan od rijetkih koji je imao muda sjesti u nekonkurentan bolid, u momčad koja je bila u rasulu i punih 5 godina se mučiti da stvori pobjedničku momčad, to nije napravio senna, niti prost ili bilo tko drugi, kamoli lewis hamilton. recimo da se jedini približio tome alonso koji je također guslio u renaultu dok nije osvojio dvije titule, ali schumacher je u smrdani ferrari došao s dvije titule, tako da se niti to baš ne može uspoređivati....

po meni je to najveća schumacherova vrijednost, na kraju je samo ubrao plodove za koje je 5 godina radio i to je zasluženo, jer je imao živaca istrpjeti sve i još k tome tri čiste odbiti dennisa kad ga je ovaj vrbovao u mcm

hamilton je sjeo u pobjednički bolid od prve utrke, malotko dobije takvu priliku, ali hamilton je tek krenuo i taj bolid u kojem sad sjedi neće svake sezone biti pobjednički, stoga će i on imati svoju priliku da se pokaže i dokaže
Odgovori