MotoGP/WSBK/MotoE

Forum za ostale auto-moto sportove

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
speedy56
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: FAlonso ALotterer

Re: MotoGP/WSBK

Post Postao/la speedy56 »

wolfman je napisao/la: ako Suzuki zadrži Vinalesa imat čemo 4
Pitanje kakkav ce biti Suzuki, jer cini se da jos uvijek imaju dosta posla.
Zato sam rekao samo 3 najjaca (Yam, Duc, Hon) bez ostatka
slika
wolfman
HNL kladionica super velemajstor
Navijam za: Vettel

Post Postao/la wolfman »

speedy56 je napisao/la: Pitanje kakkav ce biti Suzuki, jer cini se da jos uvijek imaju dosta posla.
slažem se,ali imam povjerenja da mogu,ako opet naprave korak kao od lani do danas bit će genijalno

neznam što se događa s Apriliom,ovaj "punokrvni" prototip izgleda lošije od lanjskog,jest da nemaju aliena,ali kad te šamara dvije godine stari ducati nešto je opasno krivo

i na kraju KTM,tko će pravit društvo Smithu,mislim da je on najbolje što mogu ulovit trenutno,možda Barbera?
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

wolfman je napisao/la:
speedy56 je napisao/la: Pitanje kakkav ce biti Suzuki, jer cini se da jos uvijek imaju dosta posla.
slažem se,ali imam povjerenja da mogu,ako opet naprave korak kao od lani do danas bit će genijalno

neznam što se događa s Apriliom,ovaj "punokrvni" prototip izgleda lošije od lanjskog,jest da nemaju aliena,ali kad te šamara dvije godine stari ducati nešto je opasno krivo

i na kraju KTM,tko će pravit društvo Smithu,mislim da je on najbolje što mogu ulovit trenutno,možda Barbera?
Pedrosa.
Samo neka se trkaju.
wolfman

Post Postao/la wolfman »

dmarijon je napisao/la: Pedrosa.
on je bio glavni kandidat otkad je KTM najavio ulazak,no čini mi se da bi mogao dočekati penziju na Repsolki,ne smeta zlatnom dečku,a opet je brži od 2/3 grida
speedy56
Legenda
Legenda

There is no doubt that Lorenzo will switch to Ducati, the only doubt in the paddock being whether the contract is already signed, or still has one or two minor details to iron out.

Fortunately for Lorenzo, this is the last weekend which he will waste refusing to talk about his future. With the cat very much out of the bag, Ducati will most likely announce they have signed Lorenzo at the next round, in Jerez. There, they will have most of Europe's press present, and especially national and regional TV. To achieve maximum exposure, Europe makes much more sense for such an announcement than Austin, despite the massive market in the US.
Kao što sam već rekao, mislim da je ovo odlična stvar za sport. Koliko će biti odlična za Lorenza će pokazati vrijeme
slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Mora se bit zabavno naguravat s duksima :oops:

slika
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

nakon dugo vremena nisam zaboravio da je utrka i pogledao sam uživo...i moram priznat da sam totalno razočaran današnjom MotoGP utrkom...osim mijenjanja pozicija u prvom krugu, sudara Pedrose i Doviziosa te krug-dva duge borbe između dva Suzukija nije bilo baš ništa za vidjet...Marquez odjurio, Iannone nije imao brzine da prati Lorenza...Pedrosa, Dovizioso i Rossi poispadali...jedna od meni lošijih MotoGP utrka koje sam gledao
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Rossi bas cudno izgubio prednji kraj usred zavoja. Pedrosa fair player
slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Jadan Dovi,lik bas nema srece...

Bravo MM
Alonsista hasta la muerte..
speedy56
Legenda
Legenda

Sve manje i manje mi se sviđa ta COTA (pogotovo za motore, nekako mi skroz neprirodno izgledaju na stazi)...
Moto2 je bio ok, ali Moto3 koliko sam uspio pratiti (bilo je u isto vrijeme kad i tekma), kao i MotoGP slab. Koliko se sjećam ni prošle godine nije bila neka dobra utrka (Marquez također odjurio, Dovi 2. prespor da ga prati, 3. Rossi prespor da bi pratio Dovija), a niti ona kad je Lorenzo imao jump start mi nije ostala u nekom dobrom sjećanju.
Ne bih ništa govorio da nisu maknuli Lagunu, a sad i Indy

Marquez briljantan, fakat ga je užitak gledati kako vadi mast ovoj Hondi. Treba vidjeti kokav će biti sad nakon povratka u Europu, očekujem pobjede Lorenza (iako ne baš onako uvjerljivo kao 4 zaredom prošle godine)
Rossi šteta, moglo je biti zanimljivo između njega i Ducatija, ali nije bilo suđeno nakon njegovog pada i Pedrosinog košenja Dovija.
Vinalesa opet muči prvi krug, pao na 10 mjesto ako sam dobro zapamtio. Kasnije je bez problema ulovio, prešao i pobjegao Espargaru
slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Sluzbeno je. Lorenzo odlazi iz Yamahe
After three incredible titles, 41 races wins and 99 podiums together, Jorge Lorenzo and Yamaha will part ways after the 2016 season.
Yamaha Motor Co., Ltd. announces that its partnership with Jorge Lorenzo will be discontinued at the close of the 2016 MotoGP™ season, when Lorenzo will move on to new racing challenges.

Since Lorenzo joined the Yamaha Factory Racing Team in 2008, Lorenzo and Yamaha have enjoyed eight fantastic seasons of racing together, during which time they have won three MotoGP™ World Championships (2010, 2012 and 2015), clinched 41 race wins and have been on the podium 99 times out of 141 races contested.

Yamaha is extremely grateful for Jorge's contributions to its racing successes and looks forward to sharing more memorable moments during the remaining 15 MotoGP™ rounds of 2016, their ninth season together.

Yamaha Motor Co., Ltd. wishes Lorenzo the very best in his future racing endeavors and reconfirms the Movistar Yamaha MotoGP team’s full support on his campaign to achieve his fourth MotoGP™ title.

Having already reconfirmed Valentino Rossi for 2017-18, Yamaha will announce the future Movistar Yamaha MotoGP team riders’ line-up in due course after securing the services of the second rider.
slika
wolfman

Post Postao/la wolfman »

Jorge Lorenzo joins Ducati
a Ducati je potvrdio da dolazi kod njih

moja prognoza ostatka rošade:
Iannone ostaje na drugom Ducati-u,Maverick na Yamahu,Dovi na Suzuki,Pedrosa na KTM,a Rins na Repsolku
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Ok mi je to,nadam se da ce ipak Dovi ostati u Ducatiju
Alonsista hasta la muerte..
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

jedna divlja pretpostavka,sad neznam kako stoje s ugovorima trenutno u Ducatiju. Stoner-Lorenzo? :D
slika
speedy56
Legenda
Legenda

F1NAC je napisao/la:jedna divlja pretpostavka,sad neznam kako stoje s ugovorima trenutno u Ducatiju. Stoner-Lorenzo? :D
Ne bih se čudio da Lorenzo ima klauzulu koja bi to spriječila. I meni je ta misao prošle glavom prije par tjedana ;)
Sad je pitanje tko će na Lorenzovu Yamahu, Vinales je najizgledniji kandidat, mislim da bi to bilo jako dobro. Osim njega ne vidim baš nekoga, možda Rins ako Vinales odluči ostati na Suzukiju, ali pitanje koliki bi rizik Yamaha htjela raditi s time
Ja bih nekako radije da Dovi dobije to mjesto u Ducatiju, ni sam ne znam zašto. Da Iannone nije napravio glupost u Argentini vjerojatno bi on dobio to mjesto, ovako je pod upitnikom.

bye bye :biggrin:
slika
slika
wolfman

Post Postao/la wolfman »

F1NAC je napisao/la:jedna divlja pretpostavka,sad neznam kako stoje s ugovorima trenutno u Ducatiju. Stoner-Lorenzo? :D
oni su ok tako da JL vjerojatno nebi radio probleme,pitanje koliko Stoner želi pogaziti svoje riječi

btw Ducati ima vozača s tvorničkim ugovorom,izvjesnog britanca iz Pramaca,osobno mi je to najdraža opcija :biggrin:
speedy56
Legenda
Legenda

wolfman je napisao/la: btw Ducati ima vozača s tvorničkim ugovorom,izvjesnog britanca iz Pramaca,osobno mi je to najdraža opcija :biggrin:
Ima on kakvih šansi kraj ovih vozača?
slika
wolfman

Post Postao/la wolfman »

speedy56 je napisao/la:
wolfman je napisao/la: btw Ducati ima vozača s tvorničkim ugovorom,izvjesnog britanca iz Pramaca,osobno mi je to najdraža opcija :biggrin:
Ima on kakvih šansi kraj ovih vozača?
ja se nadam da ima,kad je imao svoj dan u Moto2 bio je ravnopravan s Marquezom i Iannoneom,prva sezona u GP na open Hondi solidna,lani užas Honde koja mu nije odgovarala+novi tim koji se mučio naći postavke(a ni sad nije puno bolje za MarcVDS)
čekam da se vrati Petrucci,ako će njega regularno dobivati onda zaslužuje šansu
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

nisam si uspio naći stream za kvale danas, ali vidim da su Yamahe uhvatile 1-2 sa Rossijem na poleu

slika
speedy56
Legenda
Legenda

Cuky je napisao/la:nisam si uspio naći stream za kvale danas, ali vidim da su Yamahe uhvatile 1-2 sa Rossijem na poleu
yep, vrhunske kvale. Žao mi je kaj nisam našao snimku s BT-a, nego s official feed-a
slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Ma nevjerojatan je. Stvarno. Tip koji bi mogao biti tata dvojici najboljih vozača na svijetu, koji su trenutno u najboljoj formi.
Na njihovoj stazi. Usred španjolske. Koji za razliku od njih izgleda kao odrasla osoba. Viši.. teži.
I pojede ih.
+ sportklub iskon tv paket isplati se samo radi toga :D . Još i snimalica, ako zakasniš. Milina-
Samo neka se trkaju.
speedy56
Legenda
Legenda

U Moto3 business as usual... Binder s kraja grida uzme pobjedu, Rossijev Bulega odličnim potezima u zadnjem krugu drugo mjesto :biggrin:
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

ovo mi je prvi puta da sam uživo pogledao utrke u sve 3 serije (i drugi put ukupno da sam sve 3 serije pogledao) pa evo da iznesem dojmove:
Moto3 - ludnica...Binderov proboj kroz cijeli grid, borba za 1-3 i kasnije kad je Binder prošao za 2-4 je bila fenomenalna. Još mi nije jasno kako je Bulega uspio u manje od pola kruga do kraja sa četvrtog doć na drugo mjesto, past opet na četvrto i na kraju završit drugi. Borba za 5-12 ako se ne varam je isto bila fenomenalna, pogotovo na onom pravcu prema hairpinu kad su i po 5 išli paralelno.

Moto2 - utrka je bila sasvim ok na startu, ali ništa specijalno...da nije bilo par atraktivnijih padova bila bi prava uspavanka

MotoGP - praktički kao F1 utrka...na početku zanimljiva sa nekoliko borbi, kasnije kad su se razvukli svi samo održavali razmak

slika
speedy56
Legenda
Legenda

Tooo Rosi! =D> Odlično, ne sjećam se kad je ovako na čistoj brzini dobio i Marqueza i Lorenza kroz cijeli vikend (možda Assen prošle godine, ali tamo ga je Marc ipak bez problema pratio do zadnje šikane zadnjeg kruga).
Dovi, kak bi Englezi rekli, can't get a break... Šteta. Ducati i nije u nekoj formi na stazi bez dugih pravaca gdje taj motor može rastegnuti noge. Vinales opet izgubio nešto u prvom krugu, iako mi tu nije djelovao da je bio u onako dobroj formi kao u prošlim utrkama.

Moto3 sam već kratko komentirao, ali Moto2 već par godina nije toliko dobar kao Moto3 i MotoGP, praktički otkad je Marquez otišao ta serija kao da je izgubila nešto.
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

mislim da je ovo sasvim pogođen opisa današnje MotoGp utrke
slika

slika