Formula 1 team - Alfa Romeo F1 Team ORLEN [C42]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: BMW - Heidfeld
BMW Sauber to broadcast launch live!
On the 14th January 2008, the official website of BMW Sauber Team will be broadcasting the launch of F1.08 live, as they did this year to F1.07!
They have a reminder on their website, so you can send in your email, and they'll remember you when the date gets closer!
>> Go http://www.bmw-sauber-f1.com/en/index.html
>> Click 'See Michel Comte's fascinating pictures' and then 'View' to check the images page
>> Click 'What's next' on the menu on left and fill in the form!
On the 14th January 2008, the official website of BMW Sauber Team will be broadcasting the launch of F1.08 live, as they did this year to F1.07!
They have a reminder on their website, so you can send in your email, and they'll remember you when the date gets closer!
>> Go http://www.bmw-sauber-f1.com/en/index.html
>> Click 'See Michel Comte's fascinating pictures' and then 'View' to check the images page
>> Click 'What's next' on the menu on left and fill in the form!
-
- Navijam za: Nikoga
-
- Profesionalni vozač
-
- Profesionalni vozač
14 siječnja 2008. na službenim stranicama BMW Sauber Team-a biti će uživo prenošeno predstavljanje F1.08, kao što je bilo ove godine za F1.07
imaju i podsjetnik na svojim stranicama, tako da im možeš poslati e-mail, a oni će tebe podsjetiti kada se datum približi:
>> idi na http://www.bmw-sauber-f1.com/en/index.html
>> klikni 'See Michel Comte's fascinating pictures', a zatim 'View' da dođeš na stranicu sa slikama
>> klikni 'What's next' na meniju i ispuni formular!
imaju i podsjetnik na svojim stranicama, tako da im možeš poslati e-mail, a oni će tebe podsjetiti kada se datum približi:
>> idi na http://www.bmw-sauber-f1.com/en/index.html
>> klikni 'See Michel Comte's fascinating pictures', a zatim 'View' da dođeš na stranicu sa slikama
>> klikni 'What's next' na meniju i ispuni formular!
-
- Profesionalni vozač
Pregled sezone: BMW Sauber
http://www.manipef1.com/news/2007/index ... redirect=1
Text je na engleskom, ogroman je i neznam sve prevest, pa ako je netko voljan, da prevede bio bu mu/joj zahvalan...
http://www.manipef1.com/news/2007/index ... redirect=1
Text je na engleskom, ogroman je i neznam sve prevest, pa ako je netko voljan, da prevede bio bu mu/joj zahvalan...

- zbhc
- Početnik
- Navijam za: BMW
Uglavnom, kratki pregled sezone, sve to stoji, al su spomenuli i par zanimljivosti. Npr. drago mi je kaj su spomenuli da je BMW jedini uz Mclaren prosel u Q3 na svakoj utrci. Isto tak su i spomenuli da je BMW napravil jako dobar potez kaj su razvijali F1.07 dvije trecine sezone, a onda se prebacil na razvoj bolida za sljedecu sezonu, dok su Mclaren i Ferrari vecinu snage trosili na razvoj bolida do zadnje utrke nebi li ugrabili naslov! E sad, ja se samo nadam da su to vrijeme pametno iskoristili. Jedva cekam da vidim novu mrcinu F1.08!!! Samo naprijed!
Keep your friends close...but your enemies closer!!!
-
- Profesionalni vozač
- Mobil 1
- Početnik
- Kontakt:
- p@rtibrejker
- Veteran
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
- SLR mclaren
-
- Početnik
- Kontakt:
ajd BMW fanovi aktivirajte se malo na ovom topicu. nakon ovakvog rezultat posebno kubice a i nicka imamo puno razloga za zadovoljstvo. moze li bmw vec na prvoj utrci sezone popeti se na postolje, a momcadski su uz Mcm najbolje rangirana ekipa na startu(2 i 5 pozicija). znao sam da BMW za ovu sezonu ima snazan bolid ali da moze ovako juritu kao kubica jucer nisam ocekivao. nakon testiranja u španjolskoj kubica ja izjavio kako je bolid bio dosta tezak za vozit i da su uspjeli sada rjesiti pola problema a da ce polovicu pomalo rjesavati tjekom sezone,.. pa kako ce tek onda ici ovaj auto kad rjese probleme, ako ovako idje sa problemima
. mislim da je pred nama izvrsna sezona, mozda sam malo preoptimistican i mozda je prerano za ove procjene ali mi ova momcad djeluje izvrsno...

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
-
- Profesionalni vozač
- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
- zbhc
- Početnik
Ja sam prezadovoljan! Cijelo dan skačem od sreće..eh, malo su me preplašili na testiranjima. Mislim da su napravili odličan posao kaj nisu pokazivali pravo lice na testiranjima. Na taj načina barem im niko od drugih timova nije odaval preveliku pažnju. A napravili su zvijer od bolida koji još nije ni na 50% svoje snage...Dragi BMW-ovci, ova bi sezona mogla biti dobra. Al ajde, nećemo ništa požurivati, treba tek vidjet kak bude u trkama. Glavu gore, idemo po prvu pobjedu ove sezone.. 

- LeoZGB
- Rezervni vozač
Mislim da bi mene bilo malo strah da sam bmw-ov navijać zbog kubice i njegove taktike, kolko god da je odvozio taj krug fantastično u slućaju ako je tako lagan bi vrlo lako mogao postat žrtva svoje taktike i zaglavit negdje u sredini poretka
Sex is like hacking...U go In..U go out...and U pray that U didn´t left something behind
Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.

Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.

- Rosby
- Rezervni vozač
- Navijam za: Nicu Rosberga
Da... Pretpostavljam da će prvi ići u boks, pa možda čak i imati 3 pit stopa, ili će ga nakon tog prvog dosta natankat i onda će biti dosta sporiji!LeoZGB je napisao/la:Mislim da bi mene bilo malo strah da sam bmw-ov navijać zbog kubice i njegove taktike, kolko god da je odvozio taj krug fantastično u slućaju ako je tako lagan bi vrlo lako mogao postat žrtva svoje taktike i zaglavit negdje u sredini poretka

-
- Početnik
- Kontakt:
eto kubica je nazalost potpuno podbacio i uopće nije zavrsio utrku sto je veliko razocarenje za sve nas, ali međutim nick heidfeld je obavio sjajan posao i popeo se na drugo mjesto. dobar pocetak sezone za BMW sauber ali steta sto i kubica nije ugrabio koji bod.
bolid je dobar ali ipak nije konkurentan Mcm i mercedesu, a zao mi je sto je kubica napustio trku jer bi volio bi vidjeti kako bi zavrsio onaj njegov dvoboj sa alonsom. fernando ga je bio odlicno stisnuo.
sta vi kazete, jeste zadovoljni??
bolid je dobar ali ipak nije konkurentan Mcm i mercedesu, a zao mi je sto je kubica napustio trku jer bi volio bi vidjeti kako bi zavrsio onaj njegov dvoboj sa alonsom. fernando ga je bio odlicno stisnuo.
sta vi kazete, jeste zadovoljni??
- zbhc
- Početnik
Jako dobar start za BMW, ja sretan i zadovoljan, makar, opet ostaje gorak okus zbog Kubice koji je bil odličan, al ga je zajebala kombinacija taktike i safety car-a...naravno da ne zaboravim mulca Nakajimu koji ga je izbacil iz utrke. Da nije bilo ovog zadnjeg incidenta, BMW bi bi imal 2. i vjerojatno 4. ili 5. mjesto. E onda bi to bila fešta. U svakom slučaju, ljepo je vidjeti BMW kao konkurentan tim, a kako bude sezona odmicala, oni budu sve bolji i bolji. Samo nek dečki rade svoj posel i nema straha.
-
- Profesionalni vozač
-
- Početnik
- Kontakt:
evo vec sam napisao na forumu. kubica je izjavio kako je sve bilo dobro do ulaska u boks i promjene taktike a da su onda stvari krenule nizbrdo. i jos naravno nakjima, ubio bi ga uffffff.
a nista, stvarno steta sto se kubica nije nadovezao na ovaj sjajan nickov rezultat, ali smo danas dobili odgovor na pitanje o kojemu smo dosta raspravljali prije pocetka sezone. a to je koliko su wiliams i renault konkurentni u odnosu na BMW. wiliams je jako dobar dok je renault losiji nego sam ocekivao, alonso ga je maksimalno stiskao a opet je bio spor. ali ono glavno je da je bmw definitivno najbrzi iza ferraria i Mcm ,a nick je u formi te ocekujem kubicu da mu se prikljuci i bude među prvih 5 na melziji.
a nista, stvarno steta sto se kubica nije nadovezao na ovaj sjajan nickov rezultat, ali smo danas dobili odgovor na pitanje o kojemu smo dosta raspravljali prije pocetka sezone. a to je koliko su wiliams i renault konkurentni u odnosu na BMW. wiliams je jako dobar dok je renault losiji nego sam ocekivao, alonso ga je maksimalno stiskao a opet je bio spor. ali ono glavno je da je bmw definitivno najbrzi iza ferraria i Mcm ,a nick je u formi te ocekujem kubicu da mu se prikljuci i bude među prvih 5 na melziji.
-
- Početnik
- Kontakt:
danas je BMW uzeo 6-u(kubica) i 7-u(heidfeld) poziciju. nalaze se odmah iza ferrarija i Mcm te se jos tu ugurao sjajni truli. nije lose ali mislim da je moglo i bolje, posebno mi je zao nicka koji je imao nesrecu sa onim bolidima koji su isli prema izlazu i usporili ga,a mogao je i do drugog reda međutim tu situaciju razmatraju suci pa cemo jos vidit sta ce biti.
kubica je solidan 6-i, iako sam mislio da ce biti među prvih 4-5, ali dobro. vidjeli smo na prosloj utrci imao je sjajnu poziciju na startu i kako je zavrsio, sad mozda bude obrnuto. iskreno mislim da ce BMW(osim ako ne bude kazne za Mcm-ove vozace na startu) tesko uhvatiti postolje. dosta smo dobri ali je zaostatak za vodećim dvojcom ipak prisutan. vidjet cemo sta ce donjeti sutrasnji dan, konkurencija je uistinu jaka ali treba pokusati...
kubica je solidan 6-i, iako sam mislio da ce biti među prvih 4-5, ali dobro. vidjeli smo na prosloj utrci imao je sjajnu poziciju na startu i kako je zavrsio, sad mozda bude obrnuto. iskreno mislim da ce BMW(osim ako ne bude kazne za Mcm-ove vozace na startu) tesko uhvatiti postolje. dosta smo dobri ali je zaostatak za vodećim dvojcom ipak prisutan. vidjet cemo sta ce donjeti sutrasnji dan, konkurencija je uistinu jaka ali treba pokusati...
BMW Sauber_F1 Team
-
- Početnik
- Kontakt:
- zbhc
- Početnik
Sasvim pošteno kaj su kaznili McM, jer Nick bi vjerovatno uhvatil 3. poziciju da nije bil prisiljen izaći iz idealne putanje. Nadam se da budu sutra odmah prošli Trullija kako nebi gubili dragocjeno vrijeme dok se McM probija prema napred. Samo još da u BMW-u pogode taktike i sutra bi moglo biti svega! Ajmo ajmo!