Istina, ali Kimi je sasvim drugačija osobnost od Alonsa... Da je Kimi ostao prošle godine garant bi lakše i za više od jednog boda odnio naslov, a tako bi bilo i ove godine... Jer McLaren prošle i ove godine nema više nikakve veze s onim od par godina... Dovoljno je pogledati njihovu pouzdanost 2007./2008. g.... Brzi su, a nemaju kvarova... Zanimljiva je jedna misao koja kola među inžinjerima, kaže: Želite li imati spor i pouzdan ili brz i nepouzdan bolid? Odgovor: brz i nepuzdan... Mislim da su MP4-22 i MP4-23 i pouzdani i brzi bolidi... Više nego dobitna kombinacija... A trkeljanje Alonsa o 6 destinki kojima je donio McLarenu je samo Alonsovo trkeljanja... Ali ga lik može ****...SempreGilles je napisao/la: Da, mislim da je RD naucio lekciju iz cjelog Alonso-Hamilton cuspajza![]()
Kimi Raikkonen [#7]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- MP4don
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren - Mercedes
...::: // Hamilton United \\ :::...
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
- Lord of the Ring
- Rezervni vozač
- Navijam za: sebe_i_MS
Ja jedva cekam da Alonso donese tih 6 desetinki u Ferrari koji je jos brzi bolid od McM pa cemo nastaviti crvenu dominaciju...nek samo Kimi ode u Mcm pa nek tamo ljubi zidove il na svoju jahtu il kud vec jer nedopustivo je takvo bacanje bodova u vjetar-covjek je svjetski prvak u Ferrariju koji mu je to omogucio, najvise ga placaju od svih vozaca za sto-za najbrzi krug utrke uglavnom i 0 bodova uglavnom---Kimi get a grip or go away!MP4don je napisao/la:
Istina, ali Kimi je sasvim drugačija osobnost od Alonsa... Da je Kimi ostao prošle godine garant bi lakše i za više od jednog boda odnio naslov, a tako bi bilo i ove godine... Jer McLaren prošle i ove godine nema više nikakve veze s onim od par godina... Dovoljno je pogledati njihovu pouzdanost 2007./2008. g.... Brzi su, a nemaju kvarova... Zanimljiva je jedna misao koja kola među inžinjerima, kaže: Želite li imati spor i pouzdan ili brz i nepouzdan bolid? Odgovor: brz i nepuzdan... Mislim da su MP4-22 i MP4-23 i pouzdani i brzi bolidi... Više nego dobitna kombinacija... A trkeljanje Alonsa o 6 destinki kojima je donio McLarenu je samo Alonsovo trkeljanja... Ali ga lik može ****...

- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
aj sad pogledaj kaj radi Alonso za razliku od Kimija,evo ti,Renault je u Singapuru bio 3.momčad,od početka sezone su 6,sad su brzinom sve nadvisili i u najbržim krugovima ne zaostaje toliko za vodećim dvojicem. Usporedi to sa Piquetom,onda pogledaj Renault prošle godine i reci da nije donio jako,jako puno opet u Renault. Do sad sam mislio da može opet pokrenut Renault kolko-tolko za sljedeću sezonu,al sad sam siguran da ako ostane ima bar 4-5 postolja na godinu.... Kmi to ne može,on samo vozi najbolje što zna i gotovo,zato je Alonso najbolji a ne netko drugi.lMP4don je napisao/la: A trkeljanje Alonsa o 6 destinki kojima je donio McLarenu je samo Alonsovo trkeljanja... Ali ga lik može ****...
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- MP4don
- Profesionalni vozač
Pa moje je mišljenje da je Alonso fantastičan vozač, tu nema spora, ali izjave o 6 desetinki su nebuloza...schuey je napisao/la:
aj sad pogledaj kaj radi Alonso za razliku od Kimija,evo ti,Renault je u Singapuru bio 3.momčad,od početka sezone su 6,sad su brzinom sve nadvisili i u najbržim krugovima ne zaostaje toliko za vodećim dvojicem. Usporedi to sa Piquetom,onda pogledaj Renault prošle godine i reci da nije donio jako,jako puno opet u Renault. Do sad sam mislio da može opet pokrenut Renault kolko-tolko za sljedeću sezonu,al sad sam siguran da ako ostane ima bar 4-5 postolja na godinu.... Kmi to ne može,on samo vozi najbolje što zna i gotovo,zato je Alonso najbolji a ne netko drugi.l
Renault je prošle godine imao Kovu i Fisica, ni jedan ni drugi nisu vrhunski vozači (Fisico je to pokazao kad je Renault dominirao, a Kova je bogec u McLarenu - s najjačim bolidom jako loše vozi u utrci - nema ga nigdje i to je šteta jer bi neki drugi vozač s tim bolidom radio puno bolji posao)...
Iskreno recimo, ove godine Renualt ima samo jednog vozača, Piquet nije loš ni nije da nema sreće nego očajan za volanom F1 bolida... Nikakav talent...
Jednostavno Alonso nema konkurenciju u Renaultu zato i Piqueta toliko gazi, identično je bilo i s Fisicom... naravno da svojim znanjem doprinosi razvoju bolida, ali 6 desetinki... ahhh... Pa kako bi tek onda bilo da ga uzme Ferrari, misliš da ga oni ne prate, pa da automatski nosi sa sobom 6 desetinki sigurno bi ga što prije željeli i žrtvovali bi jednog od svojih vozača... Ali to ti je to, Alonso je sam sebe pun hvale... Nitko ne spori da je odličan vozač, ali kad pretjera onda stvarno bubne...

LOL
LOL
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
koliko god da glupo zvuči,al pogledaj razliku iz prvih utrka za ferrarijem i sa zadnje,vidit ćeš da napredak je približan toj brojciMP4don je napisao/la: Pa moje je mišljenje da je Alonso fantastičan vozač, tu nema spora, ali izjave o 6 desetinki su nebuloza...
Renault je prošle godine imao Kovu i Fisica, ni jedan ni drugi nisu vrhunski vozači (Fisico je to pokazao kad je Renault dominirao, a Kova je bogec u McLarenu - s najjačim bolidom jako loše vozi u utrci - nema ga nigdje i to je šteta jer bi neki drugi vozač s tim bolidom radio puno bolji posao)...
Iskreno recimo, ove godine Renualt ima samo jednog vozača, Piquet nije loš ni nije da nema sreće nego očajan za volanom F1 bolida... Nikakav talent...
Jednostavno Alonso nema konkurenciju u Renaultu zato i Piqueta toliko gazi, identično je bilo i s Fisicom... naravno da svojim znanjem doprinosi razvoju bolida, ali 6 desetinki... ahhh... Pa kako bi tek onda bilo da ga uzme Ferrari, misliš da ga oni ne prate, pa da automatski nosi sa sobom 6 desetinki sigurno bi ga što prije željeli i žrtvovali bi jednog od svojih vozača... Ali to ti je to, Alonso je sam sebe pun hvale... Nitko ne spori da je odličan vozač, ali kad pretjera onda stvarno bubne...

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- MP4don
- Profesionalni vozač
Hebo ga schuey, sad tek vidimo kako ga offtopičarimo ovdje... Ja prekidam s tom raspravom ovdje da me pojedinci zbog siga opet ne bi bacili na -20...schuey je napisao/la: koliko god da glupo zvuči,al pogledaj razliku iz prvih utrka za ferrarijem i sa zadnje,vidit ćeš da napredak je približan toj brojcitako da ima istine u tome

LOL
LOL
- sepulctor
- Rezervni vozač
Mislim da nitko nije spomenuo:
Raikkonen je u utrci u Singapuru ostvario 11 najbrži krug u sezoni, čime je oborio rekord koji je držao zajedno s Michaelom Schumacherom (10x).
A kako stvari stoje, još će ga i povećati.
Raikkonen je u utrci u Singapuru ostvario 11 najbrži krug u sezoni, čime je oborio rekord koji je držao zajedno s Michaelom Schumacherom (10x).
Posjedujem velik izbor F1, Moto GP, Le Mans, WSBK, INDY, WRC i ostalih utrka, te nogometnih i hokej utakmica.
Svi zainteresirani za razmjenu nek se jave na pp.
Svi zainteresirani za razmjenu nek se jave na pp.
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Meni kao navijacu Ferrarija nista puno ne znaci. Sta mi vrijedi to vrijedi, kada je Mclaren prvi u konstruktorima, on toliko dugo bez pobjede...sepulctor je napisao/la:Mislim da nitko nije spomenuo:

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
Kako god bilo Ferrari će bit prvak,to je za mene riješena stvar,samo je pitanje dlai ipak može Massa smoć snage za finish,jer samo pogledajte,već 2 trke Hami neide do kraja,ono što da je samo na jednoj prošle godine napravio bi već bio prvak,iskustvo ga je naučilo i bit će tvrd ortah za probit iako Massa sigurno ima još šanse,samo kimi mora bit ispred Hamija i sve će bit uredu,sad pravi timski rad može riješit MCM smao zato jer oni nemaju dovoljno dobrog vozača br.2,a nešto mi govori da ako Massa ove godine ne iskoristi neće baš imat još puno prilikaScuderia je napisao/la:
Meni kao navijacu Ferrarija nista puno ne znaci. Sta mi vrijedi to vrijedi, kada je Mclaren prvi u konstruktorima, on toliko dugo bez pobjede...

Forza Ferrari
- Scuderia
- Moderator
Nadam se da je Kimi shvatio da od sada mora pomoci Massischuey je napisao/la: Kako god bilo Ferrari će bit prvak,to je za mene riješena stvar,samo je pitanje dlai ipak može Massa smoć snage za finish,jer samo pogledajte,već 2 trke Hami neide do kraja,ono što da je samo na jednoj prošle godine napravio bi već bio prvak,iskustvo ga je naučilo i bit će tvrd ortah za probit iako Massa sigurno ima još šanse,samo kimi mora bit ispred Hamija i sve će bit uredu,sad pravi timski rad može riješit MCM smao zato jer oni nemaju dovoljno dobrog vozača br.2,a nešto mi govori da ako Massa ove godine ne iskoristi neće baš imat još puno prilikaSveukupno,nema predaje,idemo do kraja i još vjerujem u prvenstvo,pa nije baš velika razlika da se nemože stić.
Forza Ferrari

- Kimi the best
- Početnik
- Navijam za: F1
Uvek sam na vozacke greske,odluke sudija,tehnicke kvarove gledao kao na satavni deo takmicenja ali sta sve nece da snadje ovog Raikkonene pa to je strano.
Tacno da u poslednjih 10 trka "slabo" vozio ali:
1.Zar je on kriv sto je posle prve kisne trke u sezoni rekao da Ferari ima ogromnih problema sa gumama u takvim uslovima,nije on kriv sto Ferari po tom pitanju nije uradio nista,i sto su posle toga nastupile jos 3 kisne trke. TEK POSLE TOGA ponosno javljaju kako su sredili problem sa grejanjem guma i kako ce eventualno jos neka kisna trka do kraja proci bez problema po tom pitanju.
2.U Kanadi ga iz trke izbacuje Hamilton.
3.U Francuskoj mu otpada auspuh.
4.U Valensiji mu otkazuje motor.
Imao je i on losih trka u sezoni to stoji(Madjarska i Nemacka, btw Hockenheim mu nikada nije ni odgovarao).
A sto se tice njegovog doprinosa za konstruktorsku titulu,pa ta titula brzo ode u zaborav. Ja se uvek prvo setim titule Shumahera u Benetonu 94, a ne Williamsa u kategoriji konstruktora,itd...
1.Zar je on kriv sto je posle prve kisne trke u sezoni rekao da Ferari ima ogromnih problema sa gumama u takvim uslovima,nije on kriv sto Ferari po tom pitanju nije uradio nista,i sto su posle toga nastupile jos 3 kisne trke. TEK POSLE TOGA ponosno javljaju kako su sredili problem sa grejanjem guma i kako ce eventualno jos neka kisna trka do kraja proci bez problema po tom pitanju.
Imao je i on losih trka u sezoni to stoji(Madjarska i Nemacka, btw Hockenheim mu nikada nije ni odgovarao).
A sto se tice njegovog doprinosa za konstruktorsku titulu,pa ta titula brzo ode u zaborav. Ja se uvek prvo setim titule Shumahera u Benetonu 94, a ne Williamsa u kategoriji konstruktora,itd...
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
a isto tak možeš reč za Massu,2 put ga je bolid izdo,dva put momčad i tak možemo nabrajat u nedogled,malo peh,malo ovo,jebga,Kimi je vrhunski,ali Massa je bolji ove sezone i tu nema rasprave,ali samo ove sezoneKimi the best je napisao/la:Uvek sam na vozacke greske,odluke sudija,tehnicke kvarove gledao kao na satavni deo takmicenja ali sta sve nece da snadje ovog Raikkonene pa to je strano.

- Vettel fan
- Rezervni vozač
Kao što večina velikih sportaša uđe u ktizno razdoblje tako je i Kimmi ušao u krizno razdoblje i nadam se da će do početka sljedeće sezone izaći iz krize. Naravno nije isključeno da će već sljedeću utrku odvoziti bezprijekorno i osvojiti 1. mjesto i kada bi to napravio možda bi ga to izvuklo iz krize.
A što se tiće pomaganju Massi mislim da mu sigurno neće odmoći ali da će voziti za sebe i prvenstveno gledati sebe, jer tu se radi i o njegovom ugledu i svaku utrku do kraja vjerujem da će se htjeti izboriti za što veće mjesto na kraju.
Što se tiće momčadi, na utrci, kada treba ekperimentirati na jednom od bolida sumnjam da će to raditi na Massinom, mislim da će prije zvati Kimmija u boks nego Massu, i o tome bi se jako puno moglo raspravljati... Naravno same utrke će nam dati odgovore.
A što se tiće pomaganju Massi mislim da mu sigurno neće odmoći ali da će voziti za sebe i prvenstveno gledati sebe, jer tu se radi i o njegovom ugledu i svaku utrku do kraja vjerujem da će se htjeti izboriti za što veće mjesto na kraju.
Što se tiće momčadi, na utrci, kada treba ekperimentirati na jednom od bolida sumnjam da će to raditi na Massinom, mislim da će prije zvati Kimmija u boks nego Massu, i o tome bi se jako puno moglo raspravljati... Naravno same utrke će nam dati odgovore.
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
sepulctor je napisao/la:Mislim da nitko nije spomenuo:

- Toyota fan-girl
- Rezervni vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Toyotu
Kimi the best - baš si fino opisao njegovu situaciju . Ali nije niti samo to . Snašla ga je ferrarijeva ruka koja ga ove godine nije pomilovala nego Massu koji se poboljšao i to fino iskoristio.
schuey - nemogu vjerovat da kažeš da je massa bolji. mislim , bodovno jest ali nema ni upola brzine kao kimi . pa kaj ne vidiš da je totalni rekorder po broju naj krugova. pravom fanu f1 ili kimijevom je to ljepše nego da osvoji neku utrku ko gladan srat - s oproštenjem.
@ mario 01- nije Kimmi neg je Kimmi ( hehe , šalim se , Kimi JE )
također , smatram da kimi nije u nikakvoj krizi . ipak vozi naj krugove , dakle ja njegovu krizu nigdje ne vidim . Kimi sad mora pomagati massi i ne smije pobijediti jer će ga još optuživati da nije momčadski duh u njemu . pa dobro , možda i nije totalno 
schuey - nemogu vjerovat da kažeš da je massa bolji. mislim , bodovno jest ali nema ni upola brzine kao kimi . pa kaj ne vidiš da je totalni rekorder po broju naj krugova. pravom fanu f1 ili kimijevom je to ljepše nego da osvoji neku utrku ko gladan srat - s oproštenjem.
@ mario 01- nije Kimmi neg je Kimmi ( hehe , šalim se , Kimi JE )

Timo Glock
ten o clock!
"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
ten o clock!

"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
- ~IsR~Lux
- Početnik
- Navijam za: V8
pa to dokazuje da ipak može,to mu može bit neka "podpodrška" ajmo rećAdriana Lima fan je napisao/la:A i sta mu to znaci?Toyota fan-girl je napisao/la:Kimi the best - baš si fino opisao njegovu situaciju . Ali nije niti samo to . Snašla ga je ferrarijeva ruka koja ga ove godine nije pomilovala nego Massu koji se poboljšao i to fino iskoristio.
@ mario 01- nije Kimmi neg je Kimmi ( hehe , šalim se , Kimi JE )također , smatram da kimi nije u nikakvoj krizi . ipak vozi naj krugove , dakle ja njegovu krizu nigdje ne vidim . Kimi sad mora pomagati massi i ne smije pobijediti jer će ga još optuživati da nije momčadski duh u njemu . pa dobro , možda i nije totalno
- Cool Finn
- Rezervni vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Kimi ynna Heikki
- Kontakt:
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
1.koja je to ruka pomilovala Massu a ne Kimija,koji to potez su njegf afvorizirali da tak nekaj izjaviš,al živo me zanima ovaj odgovor?Toyota fan-girl je napisao/la:Kimi the best - baš si fino opisao njegovu situaciju . Ali nije niti samo to . Snašla ga je ferrarijeva ruka koja ga ove godine nije pomilovala nego Massu koji se poboljšao i to fino iskoristio.
2.Ajmo ovak,utrka se ne dobiva najboljim krugom ili njih 5 u utrci,ona se dobiva sa najboljih 60 krugova,a to Massaove sezone ima a Kimi ne,i kak može bit lijepše osvojit naj krug i onda parkirat u zid?uopće ne kužim kaj misliš pod tim pravom fanu f1?a moje piše da je ove sezone bolje,i je,i bodovno i matematički,lingvistički,politički kako god da okreneš,razvalio ga je i to samo na konto Kimijevih grešaka i ne konstante ove sezone,i kak onda ti ili netko ne možete reč da nije,kad je.
- Vettel fan
- Rezervni vozač
schuey, ja mislim da je on ove sezone u velikoj krizi i to mislim zato zbog velikih oscilacija u njegovoj vožnji. Najboli primjer je Singapur, petak, treninzi kao da je nezainteresiran, poslije treninga odlazi s frendovima van, drugi vozači idu na konzultacije jedino on ide van, to je mogao raditi kad mu je sve išlo od ruke ali sada kad je praktički izgubio sezonu barem zbog drugih kolega u momčadi bi se trebao malo "trgnuti" a ne s frendovima na cugu i dolazi utrka... vozi dobro i pred sam kraj utrke ponestaje mu koncentracije i zaletava se u zid. Mislim čak da i jako slabo komunicira s boksom dok vozi utrku i čini mi se da je potpuno dekoncentriran i djeluje mi jako nezainteresirano.
- Scuderia
- Moderator
Slicno tako sam ja govorio prosle godine, samo sta je on onda osvojio naslovmario 01 je napisao/la:. Najboli primjer je Singapur, petak, treninzi kao da je nezainteresiran, poslije treninga odlazi s frendovima van, drugi vozači idu na konzultacije jedino on ide van, to je mogao raditi kad mu je sve išlo od ruke ali sada kad je praktički izgubio sezonu barem zbog drugih kolega u momčadi bi se trebao malo "trgnuti" a ne s frendovima na cugu i dolazi utrka...

- Vettel fan
- Rezervni vozač
- Kimi the best
- Početnik
Ako ba ga poredio sa Masom, priznajem da je Masa OVE sezone bolji ali nikako da je bolji vozac. Gledajuci Masine voznje izgleda mi kao da vozi sa 110 posto svojih mogucnosti i sa takvim pristupom trkanju svakako ne bilo nezasluzeno da osvoji titulu, s druge strane Kimi kao da ceka jedva ceka da se zavrsi sezona. Koliko se samo prica o Masinom obizanjenju McM u Madjarskoj ili u preticanju u Kanadi kao da je to nesto cudno, to vise govori o tome da je on ipak znatno losiji vozac kada se takvi potezi ipak previse hvale . A za Kimija je poslednja sansa bila Spa,steta sto nije pobedio u toj trci.
Rikkonen ima nesto sto Masa nema a to je cista brzina koja je odlaskom Brona ostala neikoriscenja,i tu ne mislim samo na fantasticne brze krugove koje jako postujem cak vise i od pol pozicije,vec o njegovoj mogucnosti preticanja,videli smo ga par puta u takvoj ulozi,gde bukvalno za 2-3 kruga predje par solidnih vozaca kao da ih obilazi za ceo krug.
Rikkonen ima nesto sto Masa nema a to je cista brzina koja je odlaskom Brona ostala neikoriscenja,i tu ne mislim samo na fantasticne brze krugove koje jako postujem cak vise i od pol pozicije,vec o njegovoj mogucnosti preticanja,videli smo ga par puta u takvoj ulozi,gde bukvalno za 2-3 kruga predje par solidnih vozaca kao da ih obilazi za ceo krug.
- mkomlj38
- Početnik
- Navijam za: Mclaren i Lewis Hamilton
- Kontakt:
- Vettel fan
- Rezervni vozač
neznam o kakvoj pomoći pričate. Ako mislite na poziciju da je Massa prvi a Kimmi drugi i da štopa druge vozače, normalno da će to raditi ako dobije takvu naredbu, ako nisu sigurni da li su bolje ove ili one gume a Massa je u utrci bolji od Kimija normalno da će prvo zvat Kimija u boks, ako Kimi bude bio bolji od Masse ćisto sumnjam da će prvo zvat Kimija zato jer Ferrari isto hoće skupljat konstruktorke bodove, ako mislite da će ga svojim bolidom gurati da bude brži to je više nego neizvedivo. Ako mislite da Massi treba pomoć oko ulaska u bolid tu mu isto Kimmi neće pomoć jer za to su drugi ljudi angažirani. O kakvoj pomoći pričate?