Romain Grosjean [#8]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Igor18
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Schumachera
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Re: Romain Grosjean
Najbolje bi bilo za okolinu da svaku utrku starta iz boksa
...put u raj nije posut ružama...
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Lik je smiješan, a dobro se sjećam kad su ga mnogi hvalili na početku sezone iako je isto tako redovito imao "pehova" u prvom zavoju. Nije mi jasno kako ga još uvijek drže u Lotusu, pretpostavljam ne i za sljedeću godinu jer ovakav vozač nikome ne treba, ni ekipi da joj srozaca ugled, ni drugim vozačima da im uništava šanse za naslov prvaka ili bodove.
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Meni se čini da je dečko toliko preplašen nakon svih tih kazni i sudara da još više griješi u želji da ne pogriješi. I sam je priznao da je danas bio toliko fokusiran na Pereza i da ga ne udari da Webbera iopće nije primjetio kako usporava.
- Igor18
- Veteran
nije on loš vozač, u njemu ima brzine i drskosti ali ima taj problem "1.zavoja"... ništa ga ne ide od ruke... to obično tako i bude kad te krene loše onda se jedna stvar samo nadovezuje na drugu.. iz greške u grešku, kao da ih privlaći magnetom.
Kraj sezone i odmor dobro će mu doći, da zaboravi sve to i krene ispočetka svjež... (naravno ak ostane u ekipi).
Kraj sezone i odmor dobro će mu doći, da zaboravi sve to i krene ispočetka svjež... (naravno ak ostane u ekipi).
Michael is faster than you!!
-
- Legenda
I ja sam pomislio upravo toKing iCool je napisao/la:Meni se čini da je dečko toliko preplašen nakon svih tih kazni i sudara da još više griješi u želji da ne pogriješi. I sam je priznao da je danas bio toliko fokusiran na Pereza i da ga ne udari da Webbera iopće nije primjetio kako usporava.

Samo neka se trkaju.
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Obican redikul koji je sto puta gori od Maldonada.
Na nesrecu drugih siguran sam da ce produzit jer Boullier dobiva proviziju od njega.
Na nesrecu drugih siguran sam da ce produzit jer Boullier dobiva proviziju od njega.
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Zato što mu je "veliki vođa" Lotusa Eric Boullier ujedno i manager. Nešto kao Massa-Ferrari relacija. Massin manager je sin od Jeana Todta.Sanel je napisao/la:Lik je smiješan, a dobro se sjećam kad su ga mnogi hvalili na početku sezone iako je isto tako redovito imao "pehova" u prvom zavoju. Nije mi jasno kako ga još uvijek drže u Lotusu, pretpostavljam ne i za sljedeću godinu jer ovakav vozač nikome ne treba, ni ekipi da joj srozaca ugled, ni drugim vozačima da im uništava šanse za naslov prvaka ili bodove.
Dečko je očito prava hablećina. Svak želi biti prvi, preticati sve po redu, probiti se na startu itd itd, ali ne možeš glavom kroz zid.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Hahaha, car.Romain Grosjean says the only way to prove he has learned the lessons from his latest crash is to avoid a first-lap incident in the Korean Grand Prix.

Ajd da i to vidim da prvi zavoj prodje kako spada.

- Igor18
- Veteran
1. zavoj u Koreji je zajeban, velik je to zalogaj za njega.. ak i prođe onda ono kočenje u lakat zavoj nakon dugog pravca.. uf... tu se lako prekoči 

Michael is faster than you!!
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Uspio je dovuci svoj Lotus do cilja.Igor18 je napisao/la:1. zavoj u Koreji je zajeban, velik je to zalogaj za njega.. ak i prođe onda ono kočenje u lakat zavoj nakon dugog pravca.. uf... tu se lako prekoči
Veliki uspjeh za njega.

-
- Legenda
-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
- Vuksa_KC
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Ovaj covjek ima veci utjecaj na odluku o naslovu prvaka nego Bernie i svi drugi vozaci zajedno.
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
-
- Test vozač
napravio medvjeđu uslugu ekipi. 

"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
- pinkdpanter
- Rezervni vozač
- Navijam za: kimi raikkonen
Jao romane. Pa kaj se on trudi dobit pedalu, da kimi nije pobjedio mogo bi doticnom zahvalit a i ekipa bi mu zahvalila otkazom
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
-
- Veteran
pa nije on nista bio kriv...pinkdpanter je napisao/la:Jao romane. Pa kaj se on trudi dobit pedalu, da kimi nije pobjedio mogo bi doticnom zahvalit a i ekipa bi mu zahvalila otkazom
Alonsista hasta la muerte..
- pinkdpanter
- Rezervni vozač
Ne nije, ribice su kriveAlonso-champ je napisao/la:pa nije on nista bio kriv...pinkdpanter je napisao/la:Jao romane. Pa kaj se on trudi dobit pedalu, da kimi nije pobjedio mogo bi doticnom zahvalit a i ekipa bi mu zahvalila otkazom
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
-
- Veteran
molio bi malo ozbiljnosti..analiza je bila na Sky-u i lijepo se vidjelo da je Perez kriv...sletio sa staze pa se vratio onako nekontrolirano...pinkdpanter je napisao/la:Ne nije, ribice su kriveAlonso-champ je napisao/la:pa nije on nista bio kriv...pinkdpanter je napisao/la:Jao romane. Pa kaj se on trudi dobit pedalu, da kimi nije pobjedio mogo bi doticnom zahvalit a i ekipa bi mu zahvalila otkazom
- pinkdpanter
- Rezervni vozač
Ok
-
- Veteran
pinkdpanter je napisao/la:Ok
It was a tight battle at T11 and Perez went off track and came back and I had no room. Mark touched and there was a shun
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
- pinkdpanter
- Rezervni vozač
A sutra krs sa maldonadom u prvoj okuki
-
- Veteran