Scuderia je napisao/la:
Jos. Zaobravljas mozda tko je dao onu izjavu: Da je Schumacher tu, ne bi mu bio drugi vozac, sto hoce reci da netko misli da ako mu ide sezonu dvije da je on KRALJ F1.
Kolega, da nije bilo asfaltirane zone na Fujiu, Massa nikad ne bi prošao Kubicu.
BTW, ako su vama budalaštine što ja pričam onda ste i vi malo omakli. Uspoređivat Massu sa Shumijem.
Znam da ste Massini fanovi i da ćete pljuvati po svemo što netko drugi napiše kontra. Ali malo realnosti. Pa koliko ga je ono puta prošle sezone na 3 ili 4 utrci debitant u F1 poslao na sladoled, odnosno u šljunak. Massa je izgledao presmješno, tako i ove sezone... lik se sam izokreće i tvrdi da nije kriv, a odmah nakon utrke Domenicalli izjavljuje da se radi o Massinoj pogrešći. Poniženje od Alonsa na Nururgringu...

I kako je FIA krenula s odlukama i dodjeljivanjem pobjede Massi prekjučer ne bih se čudio da odnese prvenstvo... A lik nije pokazao ništa. Samo je redao krugove u vrhunskome bolidu, to može raditi i bez problema neki vozač iz slabijih momčadi.

Nije prošao na startu pa se nije ni očekivalo da će nešto napraviti za vrijeme utrke, eventualno kroz bokseve...

Dok su se Kimi i Lewis trkali, ovog nije bilo nigdje. Oh, da, radi se o vozačkoj stazi... Kubica ili Alonso u isto takvome bolidu bi ga pojeli...
Već po 5 put kažem, na njemu je da me demantira i pokaže neku spektakularnu borbu za mjesto više od četvrtog...

Eh da, Ferrari još ne otpisuje Raikkonena, zašto? Jer smatraju da je bolji. Mislim da je suprotno takva bodovna razlika par utrka prije kraja, Massa bi sigurno trebao raditi za Kimija...
Pozzz