treba mu makar još 6 pobjeda da bi nadvladao i osvojio naslov (button ima 6 )

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Ma ne otpisujem ja nikoga, ali jedna loša Vettelova i jedna dobra Lewisova utrka ne moraju ništa značiti!darky je napisao/la: dakle, dok god postoji teoretska šansa da neko drugi pobjeđuje, a "favoriti" kiksaju, pa ja sam za to
Iako sumnjam da bi hamilton ili kimi mogli bit prvaci (šteta za masu, on je imao više bodova i bio je ozbiljniji protivnik ovima na čelu (ali njega neće biti bar mjesec dana u utrkama, a možda ni do kraja sezone), nemojte ih otpisati, bar ne još.
Ma ja bih bio zadovoljan samo da budu bolji na kraju sezone od crvenih(McLaren) je napisao/la:Naj bitnije da smo opet stali na svoje noge i da mozeno se nadati iz pozadine na jos koju pobjedi i hrpu bodova, ako sto sam rekao nevjerujem da mozemo biti prvaci ali visok plasman to se moze ocekivati
Tako bi trebalo voziti uvijek, nije baš pametno, ali je dobro za gledati, i ljudima se to sviđa. Što misliš zašto još uvijek toliko ljudi obožava Gillesa Villeneuva, ili zašto je u reliju Colin McRae imao najviše navijača.Ćale od Lewisa je napisao/la:Ja da sam Norbert Houge naredio bi i Lewisu i Kovi da voze kao što nikad do sad nisu vozili, to znači da idu na nož i samo da se bore za prvo drugo i treće mjesto s što više pretjecanja da svima bude zanimljivije. Sezona je za McL završena iako su sad složili malo bolid i ulovili formu ne preostaje ništa drugo nego bit kamikaza i vozit poput Montoye 2001, 2002, 2003. godine pa čak i po cijenu razbijenja bolida al da bude samo zanimljivo...malo sam pretjerao al sam time želio reć da je za sigurne vožnje prekasno treba ić na sve ili ništa
naravno da treba...uostalom, lewis stalno tako vozi, baš je pravi racer, zato i navijam za njegaĆale od Lewisa je napisao/la:Ja da sam Norbert Houge naredio bi i Lewisu i Kovi da voze kao što nikad do sad nisu vozili, to znači da idu na nož i samo da se bore za prvo drugo i treće mjesto s što više pretjecanja da svima bude zanimljivije. Sezona je za McL završena iako su sad složili malo bolid i ulovili formu ne preostaje ništa drugo nego bit kamikaza i vozit poput Montoye 2001, 2002, 2003. godine pa čak i po cijenu razbijenja bolida al da bude samo zanimljivo...malo sam pretjerao al sam time želio reć da je za sigurne vožnje prekasno treba ić na sve ili ništa
Toon Army je napisao/la: Ma ja bih bio zadovoljan samo da budu bolji na kraju sezone od crvenih... rivalstvo je ipak rivalstvo.
Armanini je napisao/la:Toon Army je napisao/la: Ma ja bih bio zadovoljan samo da budu bolji na kraju sezone od crvenih... rivalstvo je ipak rivalstvo.
upravo tako.. i mene sad zanima borba kimi i lewis, vise nego vodece borbe..