Sebastian Vettel [#5]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- kowalski
- Rezervni vozač
- Ja sam: Vozač
Re: Sebastian Vettel
Kako ne?
Dominacija RBR-a u kvalifikacijama - 11/11, 100%.
Dominacija RBR-a u kvalifikacijama - 11/11, 100%.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
-
- Navijam za: RedBull Ferrari Schumi
ne mora ni bit dominacija, ovako je još slađe kad je jako napeto pa sam sve izbori i zasluži zahvaljujući vrhunskoj vožnji... ali ne sumnjam da mu opet neki mogu naći neku zamjerku kao i uvijek... ali to je već postala svakodnevica ovog foruma...Dani je napisao/la:Webber ima sklepani bolid. Vettel na poleu zahvaljujući grešci Hamiltona ( ali treba priznati da je odvozio krug bez greške) . Dominacije ni na vidiku.
Zadnja izmjena: RedBull&Ferrari, dana/u 30 srp 2011, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Ako gledaš tako da. Ali svi znamo da je statistika zbroj krivih podataka. Ne odaje stvarno stanje niti brzinu vozača.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
Hamilton je sporiji u svim sektorima od Vettela, to možeš provjeriti u temi GP Hungaroring. Hamilton je imao grešku ili dvije ali i bez njih bi teško popravio svoje vrijeme. Jedinu prednost McL ima u posljednjem sekotru i to ako se potrefi idealno i na nož...kako bi reko Jordan, Lewis se naslanja potpuno na stražnje gume kroz ta 2 zavojaRedBull&Ferrari je napisao/la: da vidi se, vettel bez značajne greške, a hamilton sa 2 značajne greške u zadnjem krugu i samo 0.150 iza vettela... vidi se da su slabiji nema šta... i weber više od pola sekunde iza... biseri i biseri, svašta se može čut na ovom forumu... zar stvarno ima toliko ljubomornih i zavidnih ljudi na ovom forumu...
Meni čak i odgovara ovakav startani poredak samo ako start prođe bez incidenata

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
bude ga lewis pobro na startu pa mu se bude derao "Thats what im talking about" 

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
ne mora na startu,moze i kasnije
naime, misljenje sam da ce vetel sve do kraja sezone ici na sigurne bodove, znaci bolje 2 ili 3 mesto bez rizika nego fajt za poziciju pa da ostane bez bodova
tako da znajuci za lusiovu agresivnost pre ce ga pustiti i biti iza njega nego ulaziti u borbu za poziciju
naime, misljenje sam da ce vetel sve do kraja sezone ici na sigurne bodove, znaci bolje 2 ili 3 mesto bez rizika nego fajt za poziciju pa da ostane bez bodova
tako da znajuci za lusiovu agresivnost pre ce ga pustiti i biti iza njega nego ulaziti u borbu za poziciju
- GERMAN
- Početnik
- Navijam za: Rosberg
Onaj prstić je jos goriF1NAC je napisao/la:bude ga lewis pobro na startu pa mu se bude derao "Thats what im talking about"

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Ja ne znam sta je gore, kad cujem "that's what I was talking about" ili kad vidim prst.
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Nas kaj je najgore jedno i drugo skupa. Vec je praksa kad Vettel pobjedi da nakon kaj prejde crtu stavim tv na mute 

Darkness rises when silence dies
-
- Veteran
Hahaha,bravo majstore,hvala za ideju,ja se nisam toga sjetio....elder je napisao/la:Nas kaj je najgore jedno i drugo skupa. Vec je praksa kad Vettel pobjedi da nakon kaj prejde crtu stavim tv na mute
Alonsista hasta la muerte..
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
kabum!!!!!!! opet popusta pod pritiskom....... a sad recite sta ocete...
McLaren u <3
- GERMAN
- Početnik
- Navijam za: Rosberg
Ja kazem da je povecao prednost u bodovimaMcLewis je napisao/la:kabum!!!!!!! opet popusta pod pritiskom....... a sad recite sta ocete...

- McLewis
- Veteran
ja kazem da ce bit dvostruki svjetski prvak ali najviše zahvaljujući neweyu.....GERMAN je napisao/la:Ja kazem da je povecao prednost u bodovimaMcLewis je napisao/la:kabum!!!!!!! opet popusta pod pritiskom....... a sad recite sta ocete...
McLaren u <3
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
lijepo pretjecanje alonsa na sporijim gumama i fino kontroliranje utrke, još jedna vožnja dostojna prvaka 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- kowalski
- Rezervni vozač
Vrhunska vožnja danas, zrelo i inteligentno.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Brža verzija (nezanimljivog) Rosberga. Nit griješi, nit radi išta spektakularno...ne snalazi se u "prometu".

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Ne snalazi se po kiši. Vidjelo se koliko je sporiji na početku utrke, uz par izleta sa staze koji ga na sreću nisu koštali. Treba priznati da ga ide ove godine.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Veteran
Je l ti to ozbiljno?Domi je napisao/la:lijepo pretjecanje alonsa na sporijim gumama i fino kontroliranje utrke, još jedna vožnja dostojna prvaka
U tim trenucima sporijim gumama?3 sekunde skinuo u 1 krugu i sporije gume
apsolutno ništa lijepo u tom pretjecanju,to je bilo obilaenje a ne pretjecanje
...put u raj nije posut ružama...
-
- Veteran
Domi je napisao/la:lijepo pretjecanje alonsa na sporijim gumama i fino kontroliranje utrke, još jedna vožnja dostojna prvaka
koju si ti utrko gledao

- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Nebudem nista tu pisal jer znam da budu me Vettelovci razapeli na kriz. Ali Vettel danas nije nista pokazal osim da kad je dosta suho voziti konstantne krugove. Preticavanja nula, voznja u kisnim uvjetima slaba. Da nije u Red Bullu nebi bil tu gde je tako da se slazem s @McLewis ovo je neweyijev naslov
Darkness rises when silence dies
- Vettelovka
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Vettel
''Vettel ne zna preticat velike dečke poput Alonsa i Hamiltona'', to se stalno vrti na ovoj temi. Mislim da je danas pokazao suprotno jer je prešao Alonsa vrlo lijepo, vi sad recite šta hoćete, al to je istina. Pobjeda je pobjeda(čestitke Jensonu), al na kraju utrke(pogotovo lošeg prvog dijela gdje su ga preticali svi po redu za što je on kriv) 2. mjesto je za Vettela odličan plasman, pogotovo jer je završio ispred Alonsa i Hamiltona što mu je najbitnije za prvenstvo. Prije ljetne pauze ima 85 bodova ispred Webbera, ovi od 2. do 5. mjesta su svi nagurani u 15 bodova, bit će zanimljivo gledat do kraja sezone, možda ne toliko oko samog Vettela već oko Webbera, Alonsa, Hamiltona i Buttona.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Prešao ga je al ovaj je imao spaljene gume to ti je ko da ti prođes u Golf 5-ici fiću na autoputu

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Veteran
jao,da me vidis kako se smijemVettelovka je napisao/la:''Vettel ne zna preticat velike dečke poput Alonsa i Hamiltona'', to se stalno vrti na ovoj temi. Mislim da je danas pokazao suprotno jer je prešao Alonsa vrlo lijepo, vi sad recite šta hoćete, al to je istina. Pobjeda je pobjeda(čestitke Jensonu), al na kraju utrke(pogotovo lošeg prvog dijela gdje su ga preticali svi po redu za što je on kriv) 2. mjesto je za Vettela odličan plasman, pogotovo jer je završio ispred Alonsa i Hamiltona što mu je najbitnije za prvenstvo. Prije ljetne pauze ima 85 bodova ispred Webbera, ovi od 2. do 5. mjesta su svi nagurani u 15 bodova, bit će zanimljivo gledat do kraja sezone, možda ne toliko oko samog Vettela već oko Webbera, Alonsa, Hamiltona i Buttona.

- McLewis
- Veteran
Vettelovka je napisao/la:''Vettel ne zna preticat velike dečke poput Alonsa i Hamiltona'', to se stalno vrti na ovoj temi. Mislim da je danas pokazao suprotno jer je prešao Alonsa vrlo lijepo, vi sad recite šta hoćete, al to je istina. Pobjeda je pobjeda(čestitke Jensonu), al na kraju utrke(pogotovo lošeg prvog dijela gdje su ga preticali svi po redu za što je on kriv) 2. mjesto je za Vettela odličan plasman, pogotovo jer je završio ispred Alonsa i Hamiltona što mu je najbitnije za prvenstvo. Prije ljetne pauze ima 85 bodova ispred Webbera, ovi od 2. do 5. mjesta su svi nagurani u 15 bodova, bit će zanimljivo gledat do kraja sezone, možda ne toliko oko samog Vettela već oko Webbera, Alonsa, Hamiltona i Buttona.
ja kazem da je vettel imao puno bolje gume i drs.... a to i nije neki fantastičan manevar.... lewis danas opet prestizao van drs- zone
McLaren u <3