Sebastian Vettel [#5]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozač

Re: Sebastian Vettel

Post Postao/la kowalski »

Kako ne?

Dominacija RBR-a u kvalifikacijama - 11/11, 100%.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
RedBull&Ferrari
Navijam za: RedBull Ferrari Schumi

Post Postao/la RedBull&Ferrari »

Dani je napisao/la:Webber ima sklepani bolid. Vettel na poleu zahvaljujući grešci Hamiltona ( ali treba priznati da je odvozio krug bez greške) . Dominacije ni na vidiku.
ne mora ni bit dominacija, ovako je još slađe kad je jako napeto pa sam sve izbori i zasluži zahvaljujući vrhunskoj vožnji... ali ne sumnjam da mu opet neki mogu naći neku zamjerku kao i uvijek... ali to je već postala svakodnevica ovog foruma...
Zadnja izmjena: RedBull&Ferrari, dana/u 30 srp 2011, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ako gledaš tako da. Ali svi znamo da je statistika zbroj krivih podataka. Ne odaje stvarno stanje niti brzinu vozača.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

RedBull&Ferrari je napisao/la: da vidi se, vettel bez značajne greške, a hamilton sa 2 značajne greške u zadnjem krugu i samo 0.150 iza vettela... vidi se da su slabiji nema šta... i weber više od pola sekunde iza... biseri i biseri, svašta se može čut na ovom forumu... zar stvarno ima toliko ljubomornih i zavidnih ljudi na ovom forumu...
Hamilton je sporiji u svim sektorima od Vettela, to možeš provjeriti u temi GP Hungaroring. Hamilton je imao grešku ili dvije ali i bez njih bi teško popravio svoje vrijeme. Jedinu prednost McL ima u posljednjem sekotru i to ako se potrefi idealno i na nož...kako bi reko Jordan, Lewis se naslanja potpuno na stražnje gume kroz ta 2 zavoja
Meni čak i odgovara ovakav startani poredak samo ako start prođe bez incidenata :)
slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

ono sa "Thats what im talking about" :gori: :gori: :gori:
Alonsista hasta la muerte..
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

bude ga lewis pobro na startu pa mu se bude derao "Thats what im talking about" :biggrin:
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
kimi&pablo.u.bmw
Početnik
Početnik

Post Postao/la kimi&pablo.u.bmw »

ne mora na startu,moze i kasnije
naime, misljenje sam da ce vetel sve do kraja sezone ici na sigurne bodove, znaci bolje 2 ili 3 mesto bez rizika nego fajt za poziciju pa da ostane bez bodova
tako da znajuci za lusiovu agresivnost pre ce ga pustiti i biti iza njega nego ulaziti u borbu za poziciju
GERMAN
Početnik
Početnik
Navijam za: Rosberg

Post Postao/la GERMAN »

F1NAC je napisao/la:bude ga lewis pobro na startu pa mu se bude derao "Thats what im talking about" :biggrin:
Onaj prstić je jos gori :biggrin:
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la SRV »

Ja ne znam sta je gore, kad cujem "that's what I was talking about" ili kad vidim prst.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Nas kaj je najgore jedno i drugo skupa. Vec je praksa kad Vettel pobjedi da nakon kaj prejde crtu stavim tv na mute ;)
Darkness rises when silence dies
Alonso-champ
Veteran
Veteran

elder je napisao/la:Nas kaj je najgore jedno i drugo skupa. Vec je praksa kad Vettel pobjedi da nakon kaj prejde crtu stavim tv na mute ;)
Hahaha,bravo majstore,hvala za ideju,ja se nisam toga sjetio....
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

kabum!!!!!!! opet popusta pod pritiskom....... a sad recite sta ocete...
McLaren u <3
GERMAN
Početnik
Početnik
Navijam za: Rosberg

Post Postao/la GERMAN »

McLewis je napisao/la:kabum!!!!!!! opet popusta pod pritiskom....... a sad recite sta ocete...
Ja kazem da je povecao prednost u bodovima ;)
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

GERMAN je napisao/la:
McLewis je napisao/la:kabum!!!!!!! opet popusta pod pritiskom....... a sad recite sta ocete...
Ja kazem da je povecao prednost u bodovima ;)
ja kazem da ce bit dvostruki svjetski prvak ali najviše zahvaljujući neweyu.....
McLaren u <3
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

lijepo pretjecanje alonsa na sporijim gumama i fino kontroliranje utrke, još jedna vožnja dostojna prvaka ;)
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

Vrhunska vožnja danas, zrelo i inteligentno.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Brža verzija (nezanimljivog) Rosberga. Nit griješi, nit radi išta spektakularno...ne snalazi se u "prometu".
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ne snalazi se po kiši. Vidjelo se koliko je sporiji na početku utrke, uz par izleta sa staze koji ga na sreću nisu koštali. Treba priznati da ga ide ove godine.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

Domi je napisao/la:lijepo pretjecanje alonsa na sporijim gumama i fino kontroliranje utrke, još jedna vožnja dostojna prvaka ;)
Je l ti to ozbiljno?
U tim trenucima sporijim gumama?3 sekunde skinuo u 1 krugu i sporije gume
apsolutno ništa lijepo u tom pretjecanju,to je bilo obilaenje a ne pretjecanje
...put u raj nije posut ružama...
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Domi je napisao/la:lijepo pretjecanje alonsa na sporijim gumama i fino kontroliranje utrke, još jedna vožnja dostojna prvaka ;)

koju si ti utrko gledao :biggrin: :biggrin:
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Nebudem nista tu pisal jer znam da budu me Vettelovci razapeli na kriz. Ali Vettel danas nije nista pokazal osim da kad je dosta suho voziti konstantne krugove. Preticavanja nula, voznja u kisnim uvjetima slaba. Da nije u Red Bullu nebi bil tu gde je tako da se slazem s @McLewis ovo je neweyijev naslov
Darkness rises when silence dies
Vettelovka
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Vettel

Post Postao/la Vettelovka »

''Vettel ne zna preticat velike dečke poput Alonsa i Hamiltona'', to se stalno vrti na ovoj temi. Mislim da je danas pokazao suprotno jer je prešao Alonsa vrlo lijepo, vi sad recite šta hoćete, al to je istina. Pobjeda je pobjeda(čestitke Jensonu), al na kraju utrke(pogotovo lošeg prvog dijela gdje su ga preticali svi po redu za što je on kriv) 2. mjesto je za Vettela odličan plasman, pogotovo jer je završio ispred Alonsa i Hamiltona što mu je najbitnije za prvenstvo. Prije ljetne pauze ima 85 bodova ispred Webbera, ovi od 2. do 5. mjesta su svi nagurani u 15 bodova, bit će zanimljivo gledat do kraja sezone, možda ne toliko oko samog Vettela već oko Webbera, Alonsa, Hamiltona i Buttona.
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Prešao ga je al ovaj je imao spaljene gume to ti je ko da ti prođes u Golf 5-ici fiću na autoputu
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Vettelovka je napisao/la:''Vettel ne zna preticat velike dečke poput Alonsa i Hamiltona'', to se stalno vrti na ovoj temi. Mislim da je danas pokazao suprotno jer je prešao Alonsa vrlo lijepo, vi sad recite šta hoćete, al to je istina. Pobjeda je pobjeda(čestitke Jensonu), al na kraju utrke(pogotovo lošeg prvog dijela gdje su ga preticali svi po redu za što je on kriv) 2. mjesto je za Vettela odličan plasman, pogotovo jer je završio ispred Alonsa i Hamiltona što mu je najbitnije za prvenstvo. Prije ljetne pauze ima 85 bodova ispred Webbera, ovi od 2. do 5. mjesta su svi nagurani u 15 bodova, bit će zanimljivo gledat do kraja sezone, možda ne toliko oko samog Vettela već oko Webbera, Alonsa, Hamiltona i Buttona.
jao,da me vidis kako se smijem :biggrin:
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Vettelovka je napisao/la:''Vettel ne zna preticat velike dečke poput Alonsa i Hamiltona'', to se stalno vrti na ovoj temi. Mislim da je danas pokazao suprotno jer je prešao Alonsa vrlo lijepo, vi sad recite šta hoćete, al to je istina. Pobjeda je pobjeda(čestitke Jensonu), al na kraju utrke(pogotovo lošeg prvog dijela gdje su ga preticali svi po redu za što je on kriv) 2. mjesto je za Vettela odličan plasman, pogotovo jer je završio ispred Alonsa i Hamiltona što mu je najbitnije za prvenstvo. Prije ljetne pauze ima 85 bodova ispred Webbera, ovi od 2. do 5. mjesta su svi nagurani u 15 bodova, bit će zanimljivo gledat do kraja sezone, možda ne toliko oko samog Vettela već oko Webbera, Alonsa, Hamiltona i Buttona.

ja kazem da je vettel imao puno bolje gume i drs.... a to i nije neki fantastičan manevar.... lewis danas opet prestizao van drs- zone
McLaren u <3
Odgovori