Michael Schumacher

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Re: Michael Schumacher

Post Postao/la Chuck Norris »

ivan599 je napisao/la:Ajd dajte molim Vas covjek ima 40 i kusur godina ima bolid za hrelic stvoren i pokazao je više nego itko ove sezone kako se vozi i bori za poziciju. Da nema njega ova sezona bi bila cista ceremonija. Tko je zacinio Monako na kraju utrke i o kome su se mediji raspisali, tko je zacinio ovu utrku opet on na skoro svakoj utrci se samo jedno ime namece tko se borio i radio nešto na stazi. Svi drugi ko neki papci prvo pita box jel ga smijem prestic onda mu ovaj odgovori bolje nemoj moramo gorico štedit a i s gumamo smo na knap.
Kao prvo samo da kažem ne javljam se puno u ovo temi jer ne želim da ispadne da provociram(a imao sam materijala ove godine) ali kad vidim ovako neobjektivne navijače i ovakav komentar #-o onda moram
Ja ne vidim ništa specijalno da je pokazao ove godine,vidim da ga Rosberg gotovo redovito šamara,sad ko je za to kriv,godine,bolid il nešto treće ne želim u to ulazit ali mogli bi neki njegovi navijači pokazati malo više objektivnosti
...put u raj nije posut ružama...
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Polako ,jos se privikava na bolid.
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

gradski je napisao/la:semafor ne laže
P11
iza timskog kolege
sve ostalo su izgovori
I šta je semafor pokazao?
Iza timskog kolege koji je išao 2 puta u box (schumacher 3). Iza timskog kolege koji nije više od pola utrke vozio na mekšim gumama i koji nije zadnjih cca 15 krugova zbog guma gubio od 1-2,5 sekunde po krugu.
Da nije bilo one probušene gume zbog koje je išao 2 kruga za redom u box bio bi ispred njega.
Treba uzet sve činjenice u obzir pa onda pogledat stanje stvari kakvo je trebalo bit. Al na nesreću nije. Završio je ispred njega, nije ga nadvozio.
Šta bi se onda trebalo govorit za Massu koji je završio 15 a njegov kolega se do samog kraja borio za pobjedu? Zar bi njega trebali blatit i ponižavat i zanemarit činjenice koje su dovele do takvoz završetka situacije.

Kad se pogleda utrka do tog nesretnog odlaska u box Schumacher je imao vrlo dobru utrku, dobru poziciju i strategiju. Dogodilo se što se dogodilo i završio je 11.
To 11.mjesto posljedica je nesretnog razvoja situacije ne njegove vožnje. Buemi ga u normalnim okolnostima nebi prošao. Al kad si 2,5 sekundi brži prošao bi i Chandock.
Isto kao što jedne godine Sato nebi onako prošao Alonsa (problemi sa gumama) ili Hamilton i Alonso na ovoj utrci Webera (koji je imao gume u boljem stanju od Schumachera al se nije pretjerano grčio da obrani poziciju).
Michael is faster than you!!
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Chuck Norris je napisao/la:
ivan599 je napisao/la:Ajd dajte molim Vas covjek ima 40 i kusur godina ima bolid za hrelic stvoren i pokazao je više nego itko ove sezone kako se vozi i bori za poziciju. Da nema njega ova sezona bi bila cista ceremonija. Tko je zacinio Monako na kraju utrke i o kome su se mediji raspisali, tko je zacinio ovu utrku opet on na skoro svakoj utrci se samo jedno ime namece tko se borio i radio nešto na stazi. Svi drugi ko neki papci prvo pita box jel ga smijem prestic onda mu ovaj odgovori bolje nemoj moramo gorico štedit a i s gumamo smo na knap.
Kao prvo samo da kažem ne javljam se puno u ovo temi jer ne želim da ispadne da provociram(a imao sam materijala ove godine) ali kad vidim ovako neobjektivne navijače i ovakav komentar #-o onda moram
Ja ne vidim ništa specijalno da je pokazao ove godine,vidim da ga Rosberg gotovo redovito šamara,sad ko je za to kriv,godine,bolid il nešto treće ne želim u to ulazit ali mogli bi neki njegovi navijači pokazati malo više objektivnosti
i ja kolega se čudim nekim postovima i neobjektivnim navijačima.

@ivan599 - ja ne vidim šta je on pokazo? vožnja po kiši, koga je fascinirala? Borba za poziciju, koliko vidim on se na svim dosad Branio za poziciju!
Prošlu trku je bio doslovno vlakić koji je držao 3 bolida iza sebe (titula Trullia), cijelo vrijeme za njim Rosberg 1 sec. Čisto sumnjam da je imao odriješene ruke po pitanju napadanja. A to što kažeš za tim radio, poznat je po tom da najviše priča na radiu i razgovara s momčadi a to što nama ne prenose što oni pričaju nemožeš odmah tvrdit da su drugi papci jer pitaju kakva je situacija ispred/iza.
Ima sreće što je Brawn glavni u momčadi pa si dosta štimaju, da se gleda razumno drugačije bi vladalo.
Još nam samo fali Montoya i ovo bi bila najpaklenija sezona.
slika
mantikor

Post Postao/la mantikor »

hrpa glupostej.. nevolim Šumija ali on borise i dobro vozi svaka cast!! a cto imao meke gume pol trke niko mu nije kriv i mersedesu za to ,loša strategija . a Kubica, Massa i ostalo druzstvo morau znat' kakav Šumi igrac :biggrin:
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

F1 Felipe Massa Onboard Crash with his mentor Michael Schumacher at Canada 2010

http://www.youtube.com/watch?v=eRmt8g5z ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;

Iz ove snimke ne vidim nikakav prljavi potez Schumachera. Ne vidim ga uopće.
Massa nit je bio pokraj njega, štoviše bio je iza. Massa je kasno počeo počeo kočit i pogodil je u Schumachera.
Da se Schumacheru probušila guma Massa bi bio kriv.
mantikor

Post Postao/la mantikor »

Igor18 je napisao/la:F1 Felipe Massa Onboard Crash with his mentor Michael Schumacher at Canada 2010

http://www.youtube.com/watch?v=eRmt8g5z ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;

Iz ove snimke ne vidim nikakav prljavi potez Schumachera. Ne vidim ga uopće.
Massa nit je bio pokraj njega, štoviše bio je iza. Massa je kasno počeo počeo kočit i pogodil je u Schumachera.
Da se Schumacheru probušila guma Massa bi bio kriv.

Massa sam sebe kriv . kud se gurao , neimal šanse
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ovo ti uopće ne stoji. Ima drugih koji su puno zaslužniji za ovako dobru sezonu.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

ma kolega ivan599 je malo pretjerao. ova sezona bi i bez schumija bila odlična,stvarno se svašta dešava,utrke nisu dosadne (osim prve),neki vozači pokazuju odlične vožnje (prije svih lewis),neki rade netipične greške (alonso),neki imaju brutalno dobar bolid a ne uspjevaju to realizirat...uglavnom ima svega.ali naravno,i schumi sigurno pridodaje cijelokupnom spektaklu,samo da je mečka malo brža ova sezona bi bila možda i najbolja ikad.al ni kako sad stvari stoje nije daleko od toga.ja sam prezadovoljan,samo neka se ovako nastavi
a schumi...schumi pokazuje svoju borbenost koju malo koji vozač ima, i nakon 7 naslova i kamaru pobjeda još uvijek se ima volje i želje naguravat se s mladim lavovima...kapa do poda majstore
Vleki
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la Vleki »

Ha, ha, ha Prvo ga pretjeruju ovi "ljubimci" onda ga pretjeruju i ovi zagriženi fanovi.
Ovi ljubimci opet buncaju star je, spor je, rozberg ga redovito tere :biggrin: =D>
Mislim meni isto izgleda da je rosberg nešto brži u race pace (bolje čuva gume) i to je za sad činjenica, ali redovito ga tere, a schumacher je završil ispred njega zadnje tri utrke, ne računajući kanadu! Pa dajte probajte biti malo objektivniji! Pa nije valjda da ga tolko "volite"
Naravno da se ni ja ne mogu složiti da je schumacher nešto najbolje što se desilo u 2010 Imao je težak start i morao je loviti korak sa timskim kolegom koji je dobar vozač. Što se tiće vožnje i da bi utrke bile dosadne, on nije bog! Ali da će biti još bolji ove i naročito sljedeće godine može se isčitati već iz ovih rezultata. Najupečatljivije dvije utrke koje zapravo pokazuju njegovu sezonu su kina i poslije nje barcelona. Dakle napredak postoji! On je u pozitivnom smijeru, bez obzira na ovu prokletu kanadu koja je mogla i drugačije završiti. Znam da se od njega očekuje da u svakoj utrci bude brži od timskog kolege i to je breme koje si je sam stvorio u godinama kada je bio aktivan. Sada je novo razdoblje za njega i više ne može biti tako konstantan, ne zato jer je star nego zato jer je praktički ušao u nešto novo, isto kao liuzzi i de la rosa recimo koji se također privikavaju na nova pravila i gume, ne želim da sada ispadne da su oni nekakav alibi, naravno da oni nisu na tom nivou, ali želim povuči paralelu i reći da su i oni prije imali iskustva sa f1 karijerom. Još mu malo fali da potpuno skuži gume što se tiće faze utrke i za sve "schumy ljubce" i one prave, nemojte se brinuti - bit će bolje!
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
FerrariF1
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - RAI - HAM

Post Postao/la FerrariF1 »

Nevalja bolid i tacka
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: VETTEL I SCHUMI

Post Postao/la V3GI »

FerrariF1 je napisao/la:Nevalja bolid i tacka
Istina skoro 100% sam siguran da se okrecu bolidu za 2011 ;)
slika
FerrariF1
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - RAI - HAM

Post Postao/la FerrariF1 »

Mislim shumi je ok se pokazao nema govora jednostavno bolid nije konstantan sa gumama pa ni 4-5 krugova sramota za Mercedes jednog giganta
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
47
Moderator
Moderator
Navijam za: Crveno
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

Po meni to nije neka velika sramota. Ferrari je isto 'gigant' pa su imali sezona gdje su se mučili, još i više.
Prošle sezone se očito nisu dovoljno koncentrirali na ovogodišnji bolid. Stara priča, ni prvi ni zadnji put :)
slika
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

47 je napisao/la:Po meni to nije neka velika sramota. Ferrari je isto 'gigant' pa su imali sezona gdje su se mučili, još i više.
Prošle sezone se očito nisu dovoljno koncentrirali na ovogodišnji bolid. Stara priča, ni prvi ni zadnji put :)
nije samo to, kod razvoja bolida vrlo je bitno pogoditi evolucijske korake

recimo, mclaren je prošle sezone u jednom trenutku došao do točke gdje su razmatrali da sve bace u koš i naprave novi bolid iz nule, onda su shvatili da bolid fundamentalno uopće nije loš (jer su očito shvatili gdje je problem) i nastavili su ga detaljno razvijati, ali nastavili su ga razvijati i prema ovoj sezoni, ovogodišnji mclaren je zapravo vrlo sličan prošlogodišnjem i njegova je razvojna inačica, slično je radio i red bull - zato su obe momčadi tu gdje jesu

ferrari i mercedes su imali potpuno drugačiji pristup, ferrari je sve bacio u smeće, okrenuo naopačke i napravio bolid iz nule - dali je stvar pogođena ili ne vidjeti ćemo nakon valencije, baš kao i dali i koliko bolid uopće ima razvojnog kapaciteta

mercedes, odnosno prošlogodišnji brawn pati upravo od konstrukcijskog pristupa honde/brawna, bolid je već u startu bio koncipiran tako da je praktički iskoristio sav svoj razvojni potencijal i sad su tu gdje jesu, zapravo na razini prošlogodišnjeg brawna, možda su našli koju desetinku ali to je to, objektivno kasne 1sec za najboljima - to je ta razvojna razlika
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Negdje sam pročitao da je Schumacher rekao je svjestan da je ove sezone nemoguće doći do naslova odnosno nekih borbi za pobjede iako je još puno do kraja i puno bodova objektivno nemoguće je to za očekivat ove sezone i da će mu ovih 11 utrka do kraja poslužiti kao uigravanje za sljedeću sezonu gdje očekuje prave stvari i borbu za naslov.
I po izjavama Browna vjerovatno će tako i biti, ako u sljedeće dvije utrke ne donesu neki update i značajno poboljšaju konkurentnost okrenut će se razvoju za sljedeću sezonu a onda do kraja sezone ne možemo očekivati neku borbu za postolja niti od Schumachera niti od Rosberga.
Ono što me veseli za sljedeću sezonu je činjenica da će Schumacher sudjelovati od početka na razvoju bolida i vjerujem da će iz toga izaći jedan odličan i konkurentan bolid kako za Schumachera tako i za Rosberga.
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Ma svaka njemu čast, ali i mene, koji ne navijam za njega je malo razočarao u ovoj utrci... Po meni, ovo je jedna od njegovih najgorih utrka u karijeri... :(
Evo i interviewa s njim nakon utrke... ;)

slika slika
gradski
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la gradski »

Igor18 je napisao/la:
gradski je napisao/la:semafor ne laže
P11
iza timskog kolege
sve ostalo su izgovori
I šta je semafor pokazao?
Iza timskog kolege koji je išao 2 puta u box (schumacher 3). Iza timskog kolege koji nije više od pola utrke vozio na mekšim gumama i koji nije zadnjih cca 15 krugova zbog guma gubio od 1-2,5 sekunde po krugu.
Da nije bilo one probušene gume zbog koje je išao 2 kruga za redom u box bio bi ispred njega.
Treba uzet sve činjenice u obzir pa onda pogledat stanje stvari kakvo je trebalo bit. Al na nesreću nije. Završio je ispred njega, nije ga nadvozio.
Šta bi se onda trebalo govorit za Massu koji je završio 15 a njegov kolega se do samog kraja borio za pobjedu? Zar bi njega trebali blatit i ponižavat i zanemarit činjenice koje su dovele do takvoz završetka situacije.

Kad se pogleda utrka do tog nesretnog odlaska u box Schumacher je imao vrlo dobru utrku, dobru poziciju i strategiju. Dogodilo se što se dogodilo i završio je 11.
To 11.mjesto posljedica je nesretnog razvoja situacije ne njegove vožnje. Buemi ga u normalnim okolnostima nebi prošao. Al kad si 2,5 sekundi brži prošao bi i Chandock.
Isto kao što jedne godine Sato nebi onako prošao Alonsa (problemi sa gumama) ili Hamilton i Alonso na ovoj utrci Webera (koji je imao gume u boljem stanju od Schumachera al se nije pretjerano grčio da obrani poziciju).
semafor pokazuje da je timski kolega bolji
možemo to zamotati u kakav god želiš papir
staviti kakvu god želiš mašnu, al to su činjenice
merđan nevalja... OK, nevalja, al prvo pravilo u F1 je POBIJEDI SVOG TIMSKOG KOLEGU
Senna Lotus Renault 1985 i jedan kišni Portugal. Bila je to ljubav na prvi pogled.
Prva pobjeda, a svi ostali jedan ili vise krugova zaostali!
pinkdpanter
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: kimi raikkonen

Post Postao/la pinkdpanter »

gradski je napisao/la: semafor pokazuje da je timski kolega bolji
merđan nevalja... OK, nevalja, al prvo pravilo u F1 je POBIJEDI SVOG TIMSKOG KOLEGU
ma sve stoji rosberg je trenutno u boljoj bodovnoj situaciji, al akj tolko svi .erete protiv MS-a, čovjek ima 40+ godina i nosi se sa rosbergom a i ostalima čist fajn (nije primirisao f1 3 godina, a i sta se promjenila znaš i sam kolko). Ja ga NIKAD nisam volio uvjek sam navija za nekog ko je imao kakvu takvu šansu da bude bolji od njega. Isto tako navijao sam i za Eddia Erwine kad je za bod izgubio naslov (mislim od Hakinena) a MS u istom bolidu završio iza IZA!!!!

eto zato Vas molim da smirite doživljaje i ne hvatajte se za svaku slamku, jer ak šumi ovak nastavi i bude vozio sljedeće godine mislim da će stavari stajat bitno drukčije, a pogotovo kaj se tiče njegovog momčadskog kolege. Ja ču i dalje navijat za Kubicu, ak se Kimi ne vrati.
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

pinkdpanter je napisao/la:
ma sve stoji rosberg je trenutno u boljoj bodovnoj situaciji, al akj tolko svi .erete protiv MS-a, čovjek ima 40+ godina i nosi se sa rosbergom a i ostalima čist fajn (nije primirisao f1 3 godina, a i sta se promjenila znaš i sam kolko). Ja ga NIKAD nisam volio uvjek sam navija za nekog ko je imao kakvu takvu šansu da bude bolji od njega. Isto tako navijao sam i za Eddia Erwine kad je za bod izgubio naslov (mislim od Hakinena) a MS u istom bolidu završio iza IZA!!!!

eto zato Vas molim da smirite doživljaje i ne hvatajte se za svaku slamku, jer ak šumi ovak nastavi i bude vozio sljedeće godine mislim da će stavari stajat bitno drukčije, a pogotovo kaj se tiče njegovog momčadskog kolege. Ja ču i dalje navijat za Kubicu, ak se Kimi ne vrati.
Odgledao sam Brazil i Sj. Koreju, pa da se prije spavanja malo uključim u raspravu. Malo mi je kasno, pa ne čitam ostale postove, ali vidim o čemu je riječ. Michael, ako bude na godinu vozio ( vjerujem 80% da hoće ), može biti bolji od Rosberga. Ali 2011. je nešto drugo, to je još daleko.
Stariji Nijemac još stigne sezonu završiti bolje plasiran od mladog njemačkog kolege. Ja vjerujem da Michael može još pobjediti, čak i ove sezone, sa tako osrednjim autom, kakav je ( trenutno ) Mercedes GP. To je Michael Schumacher, a ja nisam njegov simpatizer. Hm...

Utrka koju je odvezao u Kanadi je očajna i razočaravajuća sa njegove strane. Ako bi bio grublji prognostičar, Michael bi trebao na kraju ove sezone napustiti aktivno natjecanje u F1. Ipak, da se ne ponavljam, mislim da to neće biti slučaj.
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
Jackie Stewart
F1-HR kviz champion
F1-HR kviz champion

Post Postao/la Jackie Stewart »

Ne znam čemu rasprave oko Schumacher-Rosberg, da li je ovaj bolji od ovog... Po meni i da Rosberg ovu sezonu završi ispred Schumachera. Svaka čast i dobro, ako će biti bolji ove sezone, neka (makar bi radije da je to Schumacher).
Lauda je odmah u Bahreinu rekao to što Schumacher nije prvi, lošiji od Rosberga itd. da to nije ništa čudno i još k tome rekao da je Formula 1 kao sport jako zahtijevna što se tiče vozača. 3 godine pauze i vratit se u Formulu 1 gdje se puno toga izmijenilo i treba se prilagodit. U normalno doba Formule 1 se smjelo testirat i da ima testiranja ja sam uvjeren da bi Schumacher dan i noć testirao da postigne što se da postići. I da, ulasci u bokseve. Da mi je netko rekao recimo 2000.-e borbe strategija Schumacher-Hakkinen, pa Alonso-Schumacher 2006.-e (gdje je bilo da ako kasnije ostaneš na stazi i radiš brze krugove bit ćeš u prednosti), a danas tko ide prvi u boks je u boljoj poziciji, rekao bi da nije normalan. Ne znam, možda se treba naviknut i na takvu glupost (ovo što sam napisao "glupost" to ja smatram).

Nemojte čitat ove budale novinarske što odmah "pljuju" po njemu i govore ovaj Rosberg je bolji itd... Recimo, ja slušam i čitam što govore F1 eksperti (Laude, Stewarti itd.) o njemu, jer ipak mislim da se F1 eksperti bolje kuže u F1 od njih. :)
Zanima me da li se 1982. kada se vratio Lauda u F1 nakon dvije godine, pisalo i govorilo da je Watson bolji od njega? Watson je tu sezonu bio bolji od Laude i da li je Watson bolji od Laude? :roll: Ne znam, kada čitam o povijesti Formule 1 i o vrhunskim vozačima prije čujem za Laudu nego za Watsona (makar mi je i Watson dobar vozač, ali meni je Lauda bolji vozač i vrhunski je vozač).
Evo po meni slična usporedba što se tiče Schumachera i Rosberga.

P.S. Na današnji dan je bila Kanda 2003. Odlična Schumacherova utrka. =D> Ne znam da li će Ross Brawn ikad imati reći što o Rosbergu što je rekao o Schumacheru za tu utrku (a znamo što je rekao... =D> ). Pod tim ne mislim omalovažavat Rosberga i njegove vožnje, jer mi je dobar vozač i posao koji radi... :thumbup: , ali mislim da nije bolji od Schumachera. ;)
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Presmjesno mi je kad navijaci Schumachera govore kako on ima 40 i nesto godina i kako nije vozio bolid 3 godine.Pa gdje ste bili prije pocetka sezone ?? Tad su vam komentari bili razbice on Rosberga itd. Kad je promjenio broj na bolidu sa 4. na 3. onda ste govorili kako se odma zna ko je gazda u timu. #-o

Nemojte misliti da ja govorim da je Rosberg bolji vozac od Schumya ,daleko od toga ,ali dajte budite SAD objektivni.
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
zizi
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la zizi »

pinkdpanter je napisao/la:

to stoji ali treba napomenuti da je nakon prvih sedam utrka te sezone ms bio ispred ei. u osmoj trci (silverstone) slomio je nogu i propustio 6 utrka
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH

You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
pantera
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Schumacher Ferrari

Post Postao/la pantera »

po meni kanada nije dokazala ništa. dobro Rosberg je bio ispred njega, ali je imao utrku bez većih problema i dobru strategiju. tu je MS (Brown) kiksao + probušena guma i sve ode.. da se nije guma probušila nebi vozio tako dugo na mekšim gumama i mogao je završit ispred njega. ali sta je tu je. bilo mi je lijepo vidjet da se još uvijek bori, i želi spasit šta se spasit da.
čovjek se može pitat koliko se još nakon toliko toga osvojenog može imat motiva za još više. ali mislim da ih ima. pogotovo zato jer se nije oprostio s naslovom, ni pobjedom (makar je odvozio odličnu utrku), a nije bilo puno ljudi koji su se vratili i osvojili naslov. a dok ima motiva ima i prostora za napredak. a na kraju krajeva da nema motiva nebi se ni vratio.
ove sezone teško da može do pobjede u normalnim uvjetima pogotovo ako ne budu razvijali bolid dalje, ali ako drugu sezonu bude imao bolid u vrhu može do pobjeda i do naslova.
a to s godinama da je sam mislo da se ne može nosit nebi se ni vratio. istina dobio je dobre pare za to, ali mislim da to nije bilo presudno.
vjerujem da cemo kad-tad opet gledat starog Schumy-a ;)
'cause everything is possible for those who believe..
padobranac
Početnik
Početnik

Post Postao/la padobranac »

jel netko zna kako bi se posložile vozačke postave za 2007 (barem ovi jači timovi), da schumacher nije otisao 2006?
Odgovori