Ne znam čemu rasprave oko Schumacher-Rosberg, da li je ovaj bolji od ovog... Po meni i da Rosberg ovu sezonu završi ispred Schumachera. Svaka čast i dobro, ako će biti bolji ove sezone, neka (makar bi radije da je to Schumacher).
Lauda je odmah u Bahreinu rekao to što Schumacher nije prvi, lošiji od Rosberga itd. da to nije ništa čudno i još k tome rekao da je Formula 1 kao sport jako zahtijevna što se tiče vozača. 3 godine pauze i vratit se u Formulu 1 gdje se puno toga izmijenilo i treba se prilagodit. U normalno doba Formule 1 se smjelo testirat i da ima testiranja ja sam uvjeren da bi Schumacher dan i noć testirao da postigne što se da postići. I da, ulasci u bokseve. Da mi je netko rekao recimo 2000.-e borbe strategija Schumacher-Hakkinen, pa Alonso-Schumacher 2006.-e (gdje je bilo da ako kasnije ostaneš na stazi i radiš brze krugove bit ćeš u prednosti), a danas tko ide prvi u boks je u boljoj poziciji, rekao bi da nije normalan. Ne znam, možda se treba naviknut i na takvu glupost (ovo što sam napisao "glupost" to ja smatram).
Nemojte čitat ove budale novinarske što odmah "pljuju" po njemu i govore ovaj Rosberg je bolji itd... Recimo, ja slušam i čitam što govore F1 eksperti (Laude, Stewarti itd.) o njemu, jer ipak mislim da se F1 eksperti bolje kuže u F1 od njih.
Zanima me da li se 1982. kada se vratio Lauda u F1 nakon dvije godine, pisalo i govorilo da je Watson bolji od njega? Watson je tu sezonu bio bolji od Laude i da li je Watson bolji od Laude?

Ne znam, kada čitam o povijesti Formule 1 i o vrhunskim vozačima prije čujem za Laudu nego za Watsona (makar mi je i Watson dobar vozač, ali meni je Lauda bolji vozač i vrhunski je vozač).
Evo po meni slična usporedba što se tiče Schumachera i Rosberga.
P.S. Na današnji dan je bila Kanda 2003. Odlična Schumacherova utrka.

Ne znam da li će Ross Brawn ikad imati reći što o Rosbergu što je rekao o Schumacheru za tu utrku (a znamo što je rekao...

). Pod tim ne mislim omalovažavat Rosberga i njegove vožnje, jer mi je dobar vozač i posao koji radi...

, ali mislim da nije bolji od Schumachera.