Strani nogomet
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
-
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Re: Strani nogomet
Imali prijenos Real.Barca na satelitskoj ili nekom drugom programo.Možda u BiH mreža plus,zna li neko?
...put u raj nije posut ružama...
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
na satelitu sigurno prenosi Sprot klub jer on ima prava na španjolski kup - ali neće ti biti zanimljivo gledati nema u Realu kostolomca pa će to Barca lagano dobiti s hendikepom
i neće biti crvenih kartona na utakmici - fućkaš takav el clasico...

"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
zna neko di mogu stream nac za el classico?

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Na InternetuF1NAC je napisao/la:zna neko di mogu stream nac za el classico?

kad krene tekma, stavit ću vam par linkova.
http://88.80.16.174/static/popups/7833502362370.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://88.80.16.174/static/popups/7833502361350.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jbg, štekaju malo, al probajte dok ne nađem nešto bolje
- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Onaj Pepe je idiot. Pa dobit će dva crvena do kraja tekme.

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

-
- Veteran
Dominacija se nastavlja
Razbijanje u svakom pogledu,fantastična utakmica Barcelone,dominirali kontrolirali utakmicu kao da igraju protiv drugoligaša.Strašno.Real 2 puta prešao polovicu
Moram se dotaknuti svoga "ljubimca" Pepea,ne pamtim,a dugo pratim,da je ovako đubre hodalo po nogometnim igralištama,Ponovo nekoliko startova grubih pa zatim nekoliko simuliranja a ono gaženje Messia je stvarno dno,nadam se da će tog jazavca kazniti izgonom iz nogometa,takav čovjek ne zaslužuje igrati
A i neki drugi su se iskazali kao Coentrao i Ramos sa podlim udaranjima.Ugledajte se na gospodina Ikera
Ponovo puno grubih startova,osim Pepea tu je prednjačio Alonso,Coentrao pa i Carvalho
Uglavnom Real može biti sretan što je završilo samo 2-1 trebalo je biti puno više

Razbijanje u svakom pogledu,fantastična utakmica Barcelone,dominirali kontrolirali utakmicu kao da igraju protiv drugoligaša.Strašno.Real 2 puta prešao polovicu
Moram se dotaknuti svoga "ljubimca" Pepea,ne pamtim,a dugo pratim,da je ovako đubre hodalo po nogometnim igralištama,Ponovo nekoliko startova grubih pa zatim nekoliko simuliranja a ono gaženje Messia je stvarno dno,nadam se da će tog jazavca kazniti izgonom iz nogometa,takav čovjek ne zaslužuje igrati
A i neki drugi su se iskazali kao Coentrao i Ramos sa podlim udaranjima.Ugledajte se na gospodina Ikera
Ponovo puno grubih startova,osim Pepea tu je prednjačio Alonso,Coentrao pa i Carvalho
Uglavnom Real može biti sretan što je završilo samo 2-1 trebalo je biti puno više
- -ferrari-F1-
- Početnik
samo pogledaj posjed lopte 73% na barceloninoj straniChuck Norris je napisao/la:Dominacija se nastavlja![]()
![]()
![]()
Fernando Alonso Díaz (29. srpnja 1981)
- Toon
- Veteran
Déjà vu!!!
Sama utakmica očekivana. Bez obzira na sve prikazan je lijep nogomet...normalno uz izuzetak onog stvora koji ne zaslužuje nositi dres niti jednog kluba a kamoli ovog iz Madrida...sve ostale grubosti su bile u granici ajmo reći dozvoljenih i mogu se prepisati žaru borbe i važnosti utakmice kako za jedne i tako i za druge...a Mou i dalje nikako da naući...a onaj stvor što potkrepljuje Darwinovu teoriju evolucije treba zauvijek otići iz nogometa...ne postoje dovoljno ružne rijeći za njegova djela...Real ne samo da ga se treba riješiti već treba i velike novce dati onome tko ga želi uzeti - mada bi to najbolje bilo doživotno istjerati iz nogometa...
...bez obzira na prikazano Real i dalje ima svoju šansu i uzvrat Barceloni sigurno neće biti nimalo lagan - mora se jednom i njima "poklopiti" (igra velikih brojeva) - opuste li se Katalonci i milimetra Real će ugrabiti svoju priliku - biti će to još jedna velika utakmica...
Sama utakmica očekivana. Bez obzira na sve prikazan je lijep nogomet...normalno uz izuzetak onog stvora koji ne zaslužuje nositi dres niti jednog kluba a kamoli ovog iz Madrida...sve ostale grubosti su bile u granici ajmo reći dozvoljenih i mogu se prepisati žaru borbe i važnosti utakmice kako za jedne i tako i za druge...a Mou i dalje nikako da naući...a onaj stvor što potkrepljuje Darwinovu teoriju evolucije treba zauvijek otići iz nogometa...ne postoje dovoljno ružne rijeći za njegova djela...Real ne samo da ga se treba riješiti već treba i velike novce dati onome tko ga želi uzeti - mada bi to najbolje bilo doživotno istjerati iz nogometa...
...bez obzira na prikazano Real i dalje ima svoju šansu i uzvrat Barceloni sigurno neće biti nimalo lagan - mora se jednom i njima "poklopiti" (igra velikih brojeva) - opuste li se Katalonci i milimetra Real će ugrabiti svoju priliku - biti će to još jedna velika utakmica...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
@Toon
Radi se izgleda na pojacanju napada kod " vas ".
Cisse bi trebao praviti drustvo Dembi Ba.

- Toon
- Veteran
...to je riješeno još prije tri dana, "mali" je dobio sveti broj 9 i potpisao na 5 i pol godina...za sada vlada veliko oduševljenje akvizicijom no nemaš ti pojma na šta je naš debeli gazda (slika stranicu dvije prije) sve spreman - do kraja prijelaznog roka taj može rasprodat i cijelu momčad ako izgubi lovu u casinu...prema onome što sam vidio radi se o stvarno klasnom napadaču tako da ambicije rastu...no do početka drugog mjeseca svaki dan sa strepnjom listam neke stranice da me ne išamara neki članak o mom klubu...u "planu" su još jedan CB i LB...ako budala ništa ne proda stvara se strašna momčad za jeftine pare...Demba+Demba (jedan badava drugi ispod cijene)...Scuderia je napisao/la:@Toon
-
- Veteran
Šta je ovo samo nas trojica komentirala utakmicu,di su nestali Realovci
A za ovog Pepea očekujem rigiroznu kaznu,mislim da bi mu trebalo zabraniti igrati,čovjek je teški bolesnik
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qkzHCovv ... re=related[/youtube]

A za ovog Pepea očekujem rigiroznu kaznu,mislim da bi mu trebalo zabraniti igrati,čovjek je teški bolesnik
- F1NAC
- Moderator
Ja i rooney imamo isto mišljenje očitoChuck Norris je napisao/la:Šta je ovo samo nas trojica komentirala utakmicu,di su nestali Realovci![]()
WayneRooney
Pepe. What an idiot. Sometimes people wind u up.

-
- Veteran
UNICEF odlučio raskinuti ugovor s Barcelonom.
Kažu da to što čine Realu nije humano!!!

Kažu da to što čine Realu nije humano!!!

- Schumy.d
- Legenda
Nismo nikud nestali, samo sam shvatio da nema smisla da više komentiram derbi. Barem na ovom forumu.Chuck Norris je napisao/la:Šta je ovo samo nas trojica komentirala utakmicu,di su nestali Realovci![]()

Svoje mišljenje o toj tekmi ću od sad zadržati za sebe.
-
- Veteran
Da da,normalno da ti nema smisla a ima smisla svaku ostalu Realovu utakmicu kmentirati a ovu ne.Ma daj.Vjerovatno nema komentara zato što bi morao sam svoje prijašnje mišljenje pobiti pa se onda ne izjašnavaš,ali kako hoćešSchumy.d je napisao/la:Nismo nikud nestali, samo sam shvatio da nema smisla da više komentiram derbi. Barem na ovom forumu.Chuck Norris je napisao/la:Šta je ovo samo nas trojica komentirala utakmicu,di su nestali Realovci![]()
Svoje mišljenje o toj tekmi ću od sad zadržati za sebe.
- Schumy.d
- Legenda
Eto zašto...Chuck Norris je napisao/la: Da da,normalno da ti nema smisla a ima smisla svaku ostalu Realovu utakmicu kmentirati a ovu ne.Ma daj.Vjerovatno nema komentara zato što bi morao sam svoje prijašnje mišljenje pobiti pa se onda ne izjašnavaš,ali kako hoćeš

Ja ću komentirati ono šta ja hoću. Ovo mi nema smisla s vama komentirati. Barem ću si malo živaca uštedjeti.
Pozdrav!
-
- Veteran
Ok onda komentiraj i mi ćemo svi reći da se slažemo s tobom i onda ćeš ti pisati,a ako se slučajno nađe neko da se ne slaže s tobom ti ćeš odustati jer nema smislaSchumy.d je napisao/la:
Ja ću komentirati ono šta ja hoću. Ovo mi nema smisla s vama komentirati. Barem ću si malo živaca uštedjeti.
Pozdrav!

Ja ipak mislim da ti ne možeš naći nikakav prigovor za pobjedu Barce i da si se uvjerio da su za klasu bolji i igrači a i većina ih je bolja i kao ljudi nema onakvih bolesnika kao što su Pepe pa i Ramos i Coentrao,pa ti je bolje šutiti nego priznati
A znam da će imati smisla kada Real pobjedi
Pozdrav i tebi!
- Schumy.d
- Legenda
E pa upravo je u tome stvar. Po tebi UVIJEK mora biti prigovor i baš zato ne želim komentirati. Ja i kad čestitam Barceloni, ispadnem kreten i posran. Jedva čekate da ja nešto napišem da popljujete i mene i Real jer ste vi uvijek u pravu. Davao sam tu i slike, primjere, videa u kojima sam bio u pravu, ali opet džaba kad se vi pravite da neke stvari ne vidite.Chuck Norris je napisao/la: Ja ipak mislim da ti ne možeš naći nikakav prigovor za pobjedu Barce i da si se uvjerio da su za klasu bolji i igrači a i većina ih je bolja i kao ljudi nema onakvih bolesnika kao što su Pepe pa i Ramos i Coentrao,pa ti je bolje šutiti nego priznati
A znam da će imati smisla kada Real pobjedi
Pozdrav i tebi!

Još nisam od vas vidio neku čestitku nekome kad ste izgubili, stalno je netko kriv i zato mi rasprava sa vama nema smisla. Previše subjektivnosti, a to mi ne paše.
Ali pošto vidim da se veliki znalac Armanini javlja koji ne vidi dalje od svoje nosine, onda ću mu samo reći da nisam zadovoljan igrom Reala, da je Barcelona slavila zasluženo i da je Pepe seljak.
A sad ti to majstore izvlači kako tebi paše i pretvaraj moje riječi kao što to svaki put radiš.

A isto će biti i kad Real pobijedi, o utakmici s vama ne mislim diskutirati. Eventualno sa neutralnim promatračima ili sa Realovcima na forumu. NHF, ali presubjektivni ste. I onda mi se još nakon derbija ovdje javljaju neki pojedinci koji valjda gladaju samo tu utakmicu Barcelone u sezoni i onda se prave teškim navijačima. Meni je to bezveze.
- Armanini
- Svjetski prvak
puno ovaj komentira za nekog tko je rekao da nece komentirati 
ma joj.. nedaj se vuc za nos.. briga te.. ionako je vecina ovdje presubjektivna.. khm..
interesantno mi je ovo s neutralnim promatracima..
ja mozda ovdje jedini koji nemam favorite strani klub (kad sam bio klinac bio mi je milan the best jer mi je prvi dres bio dres milana kad sam trenirao u malim pionirima pa eto)..
sad gledam koliko pogledam, neke interesnante i dobre utakmice zbog toga sto volim sport i zbog nogometa samog, nek pobjedi bolji i tako to.. pa igrali dinamo i hajduk i dinamo igrao bolje i pobjedio bit ce mi drago, i obrnuto..
nogomet mi nije ni u top5 jer mi ima previse izdrkavanja, preseravanja, prepucavanja, i ostalih pre.. real mi je prije x godina bio the klub! sad mi je jedan od antipaticnijih zbog 50% kluba..
barca mi je s druge strane sada u svojoj kategoriji, smatram da je messi u svojoj kategoriji i u tekmama protiv kad vidim ove seljake pepea marcela i co na celu naravno s totalnom antinogometnom i antisportskom licnosti murinjom onda se veslim kad dobiju zasluzeno..
ti spadas u kategoriju najsubjektivnijih i nis lose u tome.. navijac si jednog kluba i to je to.. sasvim razumno..

ma joj.. nedaj se vuc za nos.. briga te.. ionako je vecina ovdje presubjektivna.. khm..
interesantno mi je ovo s neutralnim promatracima..
ja mozda ovdje jedini koji nemam favorite strani klub (kad sam bio klinac bio mi je milan the best jer mi je prvi dres bio dres milana kad sam trenirao u malim pionirima pa eto)..
sad gledam koliko pogledam, neke interesnante i dobre utakmice zbog toga sto volim sport i zbog nogometa samog, nek pobjedi bolji i tako to.. pa igrali dinamo i hajduk i dinamo igrao bolje i pobjedio bit ce mi drago, i obrnuto..
nogomet mi nije ni u top5 jer mi ima previse izdrkavanja, preseravanja, prepucavanja, i ostalih pre.. real mi je prije x godina bio the klub! sad mi je jedan od antipaticnijih zbog 50% kluba..
barca mi je s druge strane sada u svojoj kategoriji, smatram da je messi u svojoj kategoriji i u tekmama protiv kad vidim ove seljake pepea marcela i co na celu naravno s totalnom antinogometnom i antisportskom licnosti murinjom onda se veslim kad dobiju zasluzeno..
ti spadas u kategoriju najsubjektivnijih i nis lose u tome.. navijac si jednog kluba i to je to.. sasvim razumno..
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
" Mali " je dobar, a kakav ce biti u Engleskoj pokazati ce vrijeme.Toon je napisao/la: ...to je riješeno još prije tri dana, "mali" je dobio sveti broj 9 i potpisao na 5 i pol godina...za sada vlada veliko oduševljenje akvizicijom no nemaš ti pojma na šta je naš debeli gazda (slika stranicu dvije prije) sve spreman - do kraja prijelaznog roka taj može rasprodat i cijelu momčad ako izgubi lovu u casinu...prema onome što sam vidio radi se o stvarno klasnom napadaču tako da ambicije rastu...no do početka drugog mjeseca svaki dan sa strepnjom listam neke stranice da me ne išamara neki članak o mom klubu...u "planu" su još jedan CB i LB...ako budala ništa ne proda stvara se strašna momčad za jeftine pare...Demba+Demba (jedan badava drugi ispod cijene)...
Samo da ne " partija " previse sa Dembom (

---
Gladbach 3-1 Bayern
Kakav divan pocetak mog kluba.

- Schumy.d
- Legenda
Dani, nešto se šuška da bi Suarez mogao na ljeto u Real??Dani je napisao/la:Haha jesam. Ma joj kaj ovi moji mogu promašiti. E kada bi jelavić došao to bi bio pun pogodak. On i Suarez u napadu.
Iako, Mourinho nije za to i apsolutno ga razumijem. Gdje bi on našao minutažu uz Higuaina i Benzemu...

Meni je Suarez odličan igrač, ali stvarno mu ne vidim mjesto u Realu.
Inače, možda se Real na ljeto riješi Pepea. Navodno su zainteresirani za dovođenje Vidića, a i Maicon je na popisu navodno. S obzirom da se Ramos ustalio na mjestu stopera, lako moguće da ima istine u ovim navodima.
Ali, pričekajmo...
- F1NAC
- Moderator
Nego kolega Toon kako je prošao Newcastle ?

- Toon
- Veteran
...Ti si jedan običan mučki provokator. Da Bog da bio proklet na dan 21.01.2012.F1NAC je napisao/la:Nego kolega Toon kako je prošao Newcastle ?![]()
![]()
![]()

...prvo ču te krtizirati jer bih ja na tvom mjestu dodao još jednu very happy glavu tako da ih bude ukupno pet (brojkom: 5) - e da toliko smo golova uspjeli primiti u 45 minuta i to nakon što smo na poluvremenu vodili 1-0 a Fulham je imao jedan udarac u okvir gola.
I tada, u poluvremenu, je Martin Joll, trener Fulhama, ušao u našu svlačionicu i na koljenima, ridajuči i plačući molio naše igrače da prestanu igrati nogomet i da puste njegovoj momčadi kako bi dobila nešto samopouzdanja i da mu prijeti ruska mafija i kineska trijada te da se boji za svoj život i život svoje obitelji. Dobri dečki iz Newcastla su ga saslušali i odlučili su mu pomoći. Nije se zezati sa tim rusima ni kineskim trijadama pa su jednostavno iz samilosti spasili život Fulhamovom treneru i njegovoj obitelji...
...i tako su dečki u crnim dresovima (gostujuća garnitura) još jednom pokazali koliko veliko srce imaju...a u stvari nitko ne zna da su znali da će ostati na šestom mjestu jer jedini ko ih je mogao preskoćiti (nekakav klubić iz Liverpoola) je prema planu izgubio svoje bodove od moćnog Boltona...
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
O jebm ti Sunce! Moji izgubili od Boltona 3:1 Evo izjave Kennya sa kojom se apsolutno slažem:
Kenny Dalglish: "As well as they did, I think we were equally as bad. If anybody has any aspirations of staying any length of time at the football club then they'll not be here for much longer if that's the way they want to perform. We expect a much higher level than that. It's all well and good saying there might have been distracted because there is a game on Wednesday and another game on Saturday, but every game is a massive game for us. And if they think they can turn the clock on and off, then they won't be turning it on and off at this club."
Mislim da nije smio pustiti Meirelesa u Chelsea a dovesti nekog ludog Engleza koji stalno dobija crvene. Fali kretivnosti u sredini. Moja želja je da dofuraju Kaku ali tko zna kakav je on sad po pitanju ozljeda.
Kenny Dalglish: "As well as they did, I think we were equally as bad. If anybody has any aspirations of staying any length of time at the football club then they'll not be here for much longer if that's the way they want to perform. We expect a much higher level than that. It's all well and good saying there might have been distracted because there is a game on Wednesday and another game on Saturday, but every game is a massive game for us. And if they think they can turn the clock on and off, then they won't be turning it on and off at this club."
Mislim da nije smio pustiti Meirelesa u Chelsea a dovesti nekog ludog Engleza koji stalno dobija crvene. Fali kretivnosti u sredini. Moja želja je da dofuraju Kaku ali tko zna kakav je on sad po pitanju ozljeda.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- F1NAC
- Moderator
boli mene briga za LiverpoolToon je napisao/la:...Ti si jedan običan mučki provokator. Da Bog da bio proklet na dan 21.01.2012.F1NAC je napisao/la:Nego kolega Toon kako je prošao Newcastle ?![]()
![]()
![]()
![]()
...prvo ču te krtizirati jer bih ja na tvom mjestu dodao još jednu very happy glavu tako da ih bude ukupno pet (brojkom: 5) - e da toliko smo golova uspjeli primiti u 45 minuta i to nakon što smo na poluvremenu vodili 1-0 a Fulham je imao jedan udarac u okvir gola.
I tada, u poluvremenu, je Martin Joll, trener Fulhama, ušao u našu svlačionicu i na koljenima, ridajuči i plačući molio naše igrače da prestanu igrati nogomet i da puste njegovoj momčadi kako bi dobila nešto samopouzdanja i da mu prijeti ruska mafija i kineska trijada te da se boji za svoj život i život svoje obitelji. Dobri dečki iz Newcastla su ga saslušali i odlučili su mu pomoći. Nije se zezati sa tim rusima ni kineskim trijadama pa su jednostavno iz samilosti spasili život Fulhamovom treneru i njegovoj obitelji...
...i tako su dečki u crnim dresovima (gostujuća garnitura) još jednom pokazali koliko veliko srce imaju...a u stvari nitko ne zna da su znali da će ostati na šestom mjestu jer jedini ko ih je mogao preskoćiti (nekakav klubić iz Liverpoola) je prema planu izgubio svoje bodove od moćnog Boltona...