Sebastian Vettel [#5]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Armanini
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Sebastian Vettel
ma lol.. danas ima najvecu prednost ove godine a ovaj kaze da bi ga mogao kostati oprezan pristup..
poklonjeno mu drugo mjesto, al bi najgore zavrsio 3. tako da.. zbilja losa utrka.. kakve vi ideje imate o formuli1 to je strasno..
poklonjeno mu drugo mjesto, al bi najgore zavrsio 3. tako da.. zbilja losa utrka.. kakve vi ideje imate o formuli1 to je strasno..
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
ma zacementirao je on danas naslov, nemoguće je da se desi 3 odustajanja za redom da bi postalo napeto.klima je napisao/la:Dupla nula, neznam za sta ga treba pohvaliti. Zato sto je sa najboljim autom na gridu uz puno srece zavrsio drugi.
Rano je poceo braniti prvenstvo (ima vec par zadnjih utrka), moglo bi ga to kostati.
Ono što je danas pokazao je opet da nema to nešto kad treba ganjat u težim uvjetima. Hamilton je izlazio iza njega s puno više gasa te proklizavanjem (bočno) mu se pribiližavao u mjenjač dok je on ispred davao gas tek toliko da napusti zavoj.

- Armanini
- Svjetski prvak
cale zasto bi se on trebao ganjat u tezim uvjetim? to pak nema nikakvog smisla..
nije samo hamilton izlazio agresivno iz zavoja (iz zadnjeg), vec svatko tko je napadao.. svi osim masse to jest koji je pipkao po gasu iza schumija..
jasno je da onaj tko misli napast mora izac bolje iz zavoja nego ovaj ispred..
nije samo hamilton izlazio agresivno iz zavoja (iz zadnjeg), vec svatko tko je napadao.. svi osim masse to jest koji je pipkao po gasu iza schumija..
jasno je da onaj tko misli napast mora izac bolje iz zavoja nego ovaj ispred..
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Mora izać sa proklizavnjem kad mu je blizu i ako da malo gasa jer ima manje downforceaĆale od Lewisa je napisao/la: ma zacementirao je on danas naslov, nemoguće je da se desi 3 odustajanja za redom da bi postalo napeto.
Ono što je danas pokazao je opet da nema to nešto kad treba ganjat u težim uvjetima. Hamilton je izlazio iza njega s puno više gasa te proklizavanjem (bočno) mu se pribiližavao u mjenjač dok je on ispred davao gas tek toliko da napusti zavoj.
Mene je na početku trke malo razočaro, ali i nije tako loše po meni jer mi se čini da je Mclaren bio brži ovaj vikend, a i čitave sezone su brži od ostalih po kiši

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- hsp1861
- Navijam za: McLaren
Čovjek ne zna vozit
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Slabo je vozio danas, ali on ima bodovnu prednost i može ovako voziti do kraja sezone i naslov je njegov.
- Centurion
- Test vozač
- Navijam za: Hamiltona
žao mi je što imaš napisano da navijaš za mclaren, čovjek zna vozitihsp1861 je napisao/la:Čovjek ne zna vozit
da ne zna voziti nebi bio na ovom mjestu, to što nije agresivan ne znači da ne zna voziti,
svako ima različite stilove vožnje, netko je brz u kvalifikacijama i onda kontrolira utrku a netko vozi agresivno od samog početka...
možda ga ne voliš, ali imaj respekta
- mcLuke
- Početnik
Jučer je dokazao da zna vozit savršenim krugom u kvalama, neovisno o bolidu i svemu drugom.hsp1861 je napisao/la:Čovjek ne zna vozit
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
-
- Navijam za: RedBull Ferrari Schumi
svaka čast care, cijenimo to iz usta mclarenovca...mcLuke je napisao/la:Jučer je dokazao da zna vozit savršenim krugom u kvalama, neovisno o bolidu i svemu drugom.hsp1861 je napisao/la:Čovjek ne zna vozit

evo ima izuzetaka kao što sam i rekao...

može se i normalno i realno i objektivno pričati sa svima...

-
svaka čast i tebi...Centurion je napisao/la:žao mi je što imaš napisano da navijaš za mclaren, čovjek zna vozitihsp1861 je napisao/la:Čovjek ne zna vozit
da ne zna voziti nebi bio na ovom mjestu, to što nije agresivan ne znači da ne zna voziti,
svako ima različite stilove vožnje, netko je brz u kvalifikacijama i onda kontrolira utrku a netko vozi agresivno od samog početka...
možda ga ne voliš, ali imaj respekta

morao sam ovo napisati zato jer se nepotrebno toliko vrijeđanja javlja na vettelov račun najviše od mclarenovaca... i užasno mi je drago kad čujem ovako nešto iz usta ponosnih ali i objektivnih mclarenovaca...

- Cuky
- Moderator
Vettel je u kvalama opet pokazao da zna jako dobre krugove odvest. Utrku nisam gledao jer sam radio, tako da to neću komentirat...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- ostoja
Cestitam Aktuelnom sampionu na izvrsno odvozenoj utrci.Teskjo ce njega biti zaustzavit.

- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
"There will never be another Sebastian Vettel, just as there will never be another Michael Schumacher or Ayrton Senna"
HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Što me Tost dobro nasmija'!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Što me Tost dobro nasmija'!
Avanti FER, Avanti!!!
- ostoja
Sada vidim koji su tvoji dometi u automotosportu,Golf.Hehehehehe,nema šta,veoma dobar izbor.Nije ni čudo onda za tvoj izbor najboljih vozača,prihvaćaš sve što masmediji serviraju preko marketinga.Heehehehe.F1NAC je napisao/la:Prešao ga je al ovaj je imao spaljene gume to ti je ko da ti prođes u Golf 5-ici fiću na autoputu

- Centurion
- Test vozač
ostoja napravio double-post molim vas da učinite nešto oko toga;
Vettel još nije napravio nešto toliko značajno, je, ovu sezonu dominira, no još on mora puno toga odraditi da bi postao jedan jedini,
Vettel još nije napravio nešto toliko značajno, je, ovu sezonu dominira, no još on mora puno toga odraditi da bi postao jedan jedini,
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
svaka čast ponovno, vožnja prvaka 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
-
bravo majstore, odlična utrka... od početka do kraja... vožnja šampiona... 

- Cuky
- Moderator
dosadni ste više sa time vožnja šampiona. Vožnja šampiona je u najbržem bolidu biti prvi od početka do kraja? Trku je dobro odvozio, istina, jer treba ostat naprijed, ali da je to nešto što se sada treba hvalospjeve pisat nije.

- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
nit je bolid bio najbrži nit je proveo cijelu utrku na prvom mjestu, prestizao je kad je trebao usprkos nekim zlobnicima koji mu to osporavaju te kontrolirao utrku onako kako i treba u situaciji kad ima toliku prednost
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- GERMAN
- Početnik
- Navijam za: Rosberg
Svaka cast BOLIDU voznja prvaka 

- Centurion
- Test vozač
bolid je najbrži na gridu, nije Vettel loš vozač no budi realan,Domi je napisao/la:nit je bolid bio najbrži nit je proveo cijelu utrku na prvom mjestu, prestizao je kad je trebao usprkos nekim zlobnicima koji mu to osporavaju te kontrolirao utrku onako kako i treba u situaciji kad ima toliku prednost
Webber jedino nije bio u kvalifikacijama brži od Hamiltona zato što nije odličan u vožnji na mokrom kao Hamilton,
a i bio je vožio na možda mrvicu vlažnijoj stazi
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Jedno je sigurno, ova sezona je gotova.Sve su manje šanse da Vettel neće odbraniti naslov.
-
- Početnik
baš gledam utrku i pratim vettela i razmišljam hoće opet na forumu ken+at kako ne zna preticat i ne zasluženo pobjeđuje i sve je zasluga bolida bla bla bla. danas je najbrži bolid bio mclaren, a vettel je itekako preticao i to uz roku odmah. niti sa jednim nije izgubio duže od jednog kruga i ako se ne varam svoja pretjecanja je obavio bez drs-a i jedan od rijetkih koji je pretekao van drs zone tamo pred kraj kruga i to sa vanjske strane (ne sjećam se točno koga je pretekao).
ugl realno. danas je bio jedan od najboljih vozača utrke i tko god tvrdi suprotno ima percepciju prilično udaljenu od objektivnog stanja stvari
ugl realno. danas je bio jedan od najboljih vozača utrke i tko god tvrdi suprotno ima percepciju prilično udaljenu od objektivnog stanja stvari
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Prvenstvo je bilo rješeno još u Valenciji...Walter je napisao/la:Jedno je sigurno, ova sezona je gotova.Sve su manje šanse da Vettel neće odbraniti naslov.
- Cuky
- Moderator
svaka čast što je izvukao sad u Ascariju bez da je popustio gas.