Točno!130R je napisao/la:Godina je 1982. a prvi vozač je Gilles Villeneuve u Ferrariju 126C2. Staza mi se čini da je Imola.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Točno!130R je napisao/la:Godina je 1982. a prvi vozač je Gilles Villeneuve u Ferrariju 126C2. Staza mi se čini da je Imola.
I nije baš.schuey je napisao/la:ajde da bubnem,pošto mi ko talijan izgleda,onda Luca di Montezemollo
Da te Enzo čuje s kim si ga zamijenio, nebi ti baš bilo ugodno (iako si stvarno sliče). Inače ovaj čovjek se mnogima zamjerio, možda će to pomoći malo.luka_kimi je napisao/la:Nemam neke ideje, možda Enzo?Nekako mi faca baca na njega, jedino boja kose ne paše...
Je, Balestre je. Prethodnik Mosleya.luka_kimi je napisao/la:Jean-Marie Balestre?
Znal sam odmah da je on čim si rekao da su on i Enzo bili u130R je napisao/la:Je, Balestre je. Prethodnik Mosleya.luka_kimi je napisao/la:Jean-Marie Balestre?
naravnoJackie Stewart je napisao/la:Roberto Moreno, Forti, 1995.
Znam da je luka_kimi odgovorio, ali bih se umiješao..... ne mogu izdražati... to je moja prva prava godina praćenja F1....130R je napisao/la:Barem tri vozača i bolida.
[ http://www.fotorola.com/uploads/22ef636a29.jpg ]
Točno!Felipe Massa je napisao/la:McLaren Mercedes ,Button(lupio sam ovo,nemam pojma odkud on u McLarenu) 1998
luka_kimi je napisao/la:Montreal 1998., Alex Wurz(Benetton), Heinz-Harald Frentzen(Williams), i mislim Herbert(Sauber), a mogao bi biti i Alesi...
Kaj, nisam bil siguranFerrari-BiH je napisao/la:luka_kimi je napisao/la:Montreal 1998., Alex Wurz(Benetton), Heinz-Harald Frentzen(Williams), i mislim Herbert(Sauber), a mogao bi biti i Alesi...a mogao bi biti aAlesi