Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- sale
- Site Admin
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: F1
- Kontakt:
Prethodni postovi obrisanu su jer su autori u svojem odgovoru citirali 3 ili više posta! Ponavljam po n-ti put, ako nekome odgovarate, onda citirajte samo jedan post. Svi postovi koji citiraju 3 ili više nepotrebnih postova automatski se brišu!
$@Ł€: Tražite prije postanja 

-
Neću nikoga i ništa citirat jer se sa svime na ovoj stranici slažem...
Massa je zbilja previše podcijenjen i to što svi kažu se pitam i ja: Šta mora učiniti da bi bio cijenjen kao recimo Hamilton (koji mi se počinje gaditi što ga više hvale) ili Kimi (koji mi nikako ne ostavlja dojam da je bolji od Masse)...i tako da ne spominjem dalje.
Po meni...Massa je vozač koji kontinuirano napreduje, ima osjećaje i zna slaviti!
Kladim se da ako i bude prvak da će ga proglasiti najgorim prvakom ikada...to je zbilja sramota!
Massa je zbilja previše podcijenjen i to što svi kažu se pitam i ja: Šta mora učiniti da bi bio cijenjen kao recimo Hamilton (koji mi se počinje gaditi što ga više hvale) ili Kimi (koji mi nikako ne ostavlja dojam da je bolji od Masse)...i tako da ne spominjem dalje.
Po meni...Massa je vozač koji kontinuirano napreduje, ima osjećaje i zna slaviti!

Kladim se da ako i bude prvak da će ga proglasiti najgorim prvakom ikada...to je zbilja sramota!

- sunseeker
- Profesionalni vozač
ovo apsolutno nema veze, kimi vozi maksimalno koliko može, dapače vrlo vjeroatno vozi angažiranije no što je ikada vozio, ali on i ferrari si jednostavno ne pašu.....do kad ili nikad? vidjeti ćemoMarinela je napisao/la: Ni blizu.![]()
Pa pogledaj Kimija kako vozi, kao da mu se uopće NE VOZI. Oscilira kao EKG. Tri kruga leti, pa 16 spava, pa se opet malo probudi, i sve tako... U Belgiji se slupao od pasjaluka, u Valensiji je spržio motor opet od pasjaluka, u Mađarskoj je jedva prešao Alonsa u onoj kantici kroz boksove... S druge strane imaš Massu koji skuplja bodove. Jednom u životu je napravio šampionski potez, pred mojim očima na Hungaroringu, da nisam mogla vjerovati da je to on... a ostalo... ili vozi ziheraški, ili se izofira kao u Silverstoneu.
- Ferrari4ever
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa
Možda mu jednostavno ne paše ta talijanska ekipa , ipak su to dvije suprotne nacionalnosti , jer ok Ferrari bolid mu ne odgovara pa jednostavno neka ga prekroji po svome - ne vjerujem da 2 godine to nije uspio - sam Massa je izjavio da čim je sastanak gotov Kimi hvata vrata
Neznam ... dečko zna vozit možda i bolje od puno pilota koji su ispred njega i hrabar = lud je , ali možda mu fali da je samo pilot , a ne radi dovoljno sa mehaničarima , pa i na međuljudskim odnosima NHF . Neznam žao mi ga je jer ipak došao je u top tim , dobio je Schumijevu ekipu - ruku na srce uvijek uspješnija od 2. tima - i Ferrari je dugo ipak više vjerovao i stavljao ga u prvi plan , a Massa je taj koji je trebao nosit vodu
Ipak nije kompletan šampion nego samo vraški dobar pilot ( je , znam osvojio je prošlu godinu naslov ) 

... Forza Massa ...
- 10dana
očito si propustila potez na hairpinu u kanadi ove godineMarinela je napisao/la: S druge strane imaš Massu koji skuplja bodove. Jednom u životu je napravio šampionski potez, pred mojim očima na Hungaroringu, da nisam mogla vjerovati da je to on... a ostalo... ili vozi ziheraški, ili se izofira kao u Silverstoneu.

-
- sunseeker
- Profesionalni vozač
massa je puno predaniji svom poslu, uostalom lakše i puno efikasnije se prilagodio bolidu i zato je boljiFerrari4ever je napisao/la:Možda mu jednostavno ne paše ta talijanska ekipa , ipak su to dvije suprotne nacionalnosti , jer ok Ferrari bolid mu ne odgovara pa jednostavno neka ga prekroji po svome - ne vjerujem da 2 godine to nije uspio - sam Massa je izjavio da čim je sastanak gotov Kimi hvata vrataNeznam ... dečko zna vozit možda i bolje od puno pilota koji su ispred njega i hrabar = lud je , ali možda mu fali da je samo pilot , a ne radi dovoljno sa mehaničarima , pa i na međuljudskim odnosima NHF . Neznam žao mi ga je jer ipak došao je u top tim , dobio je Schumijevu ekipu - ruku na srce uvijek uspješnija od 2. tima - i Ferrari je dugo ipak više vjerovao i stavljao ga u prvi plan , a Massa je taj koji je trebao nosit vodu
Ipak nije kompletan šampion nego samo vraški dobar pilot ( je , znam osvojio je prošlu godinu naslov )
dobro si rekla, kimi je pilot - vjerojatno najbrži čovjek koji je ikada vozio f1, ali to je samo za jedan krug, on nije u stanju raditi takve brze krugove u kontinuitetu zato se i muči tako s ovim ferrarijem, nitko nije savršen

-
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
pa meni taj potez nije bio ništa posebno, dobar je, ali ništa posebno, a čini mi se da je opet ta priča da ljudi to od njega ne očekuju, pa onda toliko naglašavaju kad nešto napravi, neuobičajeno za njega10dana je napisao/la:očito si propustila potez na hairpinu u kanadi ove godineMarinela je napisao/la: S druge strane imaš Massu koji skuplja bodove. Jednom u životu je napravio šampionski potez, pred mojim očima na Hungaroringu, da nisam mogla vjerovati da je to on... a ostalo... ili vozi ziheraški, ili se izofira kao u Silverstoneu.
mislim da je se on tu jednostavno okoristio gluposti kovalainena i još nekog (ne mogu se sjetiti)
vi se ljutite na ljude koji podcjenjuju massu, evo i ja ga znam dosta puta podcjeniti, a ne smije se nikoga podcjenjivati, bez obzira kakva ta osoba bila.
zašto ga ljudi podcjenjuju? Ja mislim da je to zato što on "stalno" (i pretprošle i prošle i ove godine) vozi jedan od najboljih i definitivno najlakši bolid za voziti i onda kad uvjeti nisu idealni i kad bolid nema gotovo nikakvog utjecaja na brzinu i onda ga baš ne ide tako dobro, pa onda zna napraviti kakvu početničku grešku ili niz početničkih grešaka i to je to.
Ljudi bi htjeli da vozači koji naprave spektakularne poteze ili utrke da bude prvak, ali to ne ide uvijek tako, sviđalo se to nekima ili ne (uključujući i mene), a masa nije taj tip vozača (sviđalo se to vama ili ne)
- Blesava_ KoKoš^
Po Masinom stilu vožnje i općenito taktici primjećuje se veliki utjecaj Šumahera. Mislim da se on i Šumi sada jako dobro slažu....dapače,puno bolje nego kada su zajedno vozili
Moram priznati da me Masa ugodno iznenadio,pogotovo zato što nisam nikada imao neko posebno r mišljenje o njemu kao o vozaču.

Moram priznati da me Masa ugodno iznenadio,pogotovo zato što nisam nikada imao neko posebno r mišljenje o njemu kao o vozaču.
- Toyota fan-girl
- Rezervni vozač
- Navijam za: Toyotu
slažem se jer ferrari je totalno cijelo vrijeme išao na ruku massi koji lani nije bio tako dobar ko ove godine pa je kimi to sve iskoristio i uzeo naslov . massa je bolji od kimija po pitanju nekakve konstantnosti . on može cijelu utrku jednako dobro odvozit dok kimi pa je malo 16 , pa napravi rekord kruga i tako . i sad kad je više vode došlo massi to se jako vidi. a kimi nije bedak da će se žalit ko alonso lani ili takvo što. on sigurno isto daje najviše što može tokom utrke ( testiranja uopće ne smatram njegovima jer je poznato da je za to Marc Gene )Ferrari4ever je napisao/la:Možda mu jednostavno ne paše ta talijanska ekipa , ipak su to dvije suprotne nacionalnosti , jer ok Ferrari bolid mu ne odgovara pa jednostavno neka ga prekroji po svome - ne vjerujem da 2 godine to nije uspio - sam Massa je izjavio da čim je sastanak gotov Kimi hvata vrataNeznam ... dečko zna vozit možda i bolje od puno pilota koji su ispred njega i hrabar = lud je , ali možda mu fali da je samo pilot , a ne radi dovoljno sa mehaničarima , pa i na međuljudskim odnosima NHF . Neznam žao mi ga je jer ipak došao je u top tim , dobio je Schumijevu ekipu - ruku na srce uvijek uspješnija od 2. tima - i Ferrari je dugo ipak više vjerovao i stavljao ga u prvi plan , a Massa je taj koji je trebao nosit vodu
Timo Glock
ten o clock!
"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
ten o clock!

"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
- Icy
- Svjetski prvak
- Navijam za: Crvenog Baruna
Kako nije? Potkraj prošle godine mu je bolid savršeno funkcionirao, rekao je i sam da se konačno prilagodio. Uostalom, nebi on ni osvojio naslov da mu bolid nije ležao kako spada. Ali da bi nastavio dobre rezultate, treba radit na bolidu, a to je ono što njemu fali.Ferrari4ever je napisao/la:Možda mu jednostavno ne paše ta talijanska ekipa , ipak su to dvije suprotne nacionalnosti , jer ok Ferrari bolid mu ne odgovara pa jednostavno neka ga prekroji po svome - ne vjerujem da 2 godine to nije uspio
Upravo to, kako očekuje da pobjeđuje i osvaja prvenstva ako ne razgovara s ljudima dok se radi na bolidu?Ferrari4ever je napisao/la:sam Massa je izjavio da čim je sastanak gotov Kimi hvata vrataNeznam ... dečko zna vozit možda i bolje od puno pilota koji su ispred njega i hrabar = lud je , ali možda mu fali da je samo pilot , a ne radi dovoljno sa mehaničarima
Da, sve karte su bile na njega, a onda kad mu ide loše, a Massa rastura, još se ne određuje 1. vozač, a Kimi izjavljuje da još ne odustaje.Ferrari4ever je napisao/la:Ferrari je dugo ipak više vjerovao i stavljao ga u prvi plan , a Massa je taj koji je trebao nosit vodu

Nema veze ako daje najviše, ako konstantno ne radi na bolidu. Uzalud mu sav talent ako ga nezna/ne želi iskoristiti.Toyota fan-girl je napisao/la:on sigurno isto daje najviše što može tokom utrke ( testiranja uopće ne smatram njegovima jer je poznato da je za to Marc Gene )
ps:otkad su uvedena ograničenja testiranja, Gene skoro pa uopće nije testirao za Ferrari.

F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Uopće ne kužim te vaše izjave da kimi ne radi na svom bolidu i da ne razgovara s mehaničarima. Mislim, ne kužim otkud vam te informacije, dajte mi neki link, možda sam nešto propustio...Icy je napisao/la: Upravo to, kako očekuje da pobjeđuje i osvaja prvenstva ako ne razgovara s ljudima dok se radi na bolidu?

"It was a good day, during which we looked to fine tune the car for this track as well as trying a few new things," i tipa takve izjave... http://www.paddocktalk.com/news/html/mo ... &sid=93069
A zašto bi trebao odustati? Pa sve dok ima teoretske šanse za naslov čovjek se bori i ima se pravo nadati... Nebi li to trebalo biti pohvalno? Ono, da je rekao da odustaje od borbe za naslov onda biste rekli kako je nezainteresiran i kako ga nije volja vozit..Icy je napisao/la: Da, sve karte su bile na njega, a onda kad mu ide loše, a Massa rastura, još se ne određuje 1. vozač, a Kimi izjavljuje da još ne odustaje.Ako su prošle godine nakon Monze Kimija stavili u prvi plan, neka sad to isto naprave s Massom, neznam šta sad odugovlače?? Mislim da je Massa to itekako zaslužio!

A i ovo da su kimija prošle sezone stavili u prvi plan nakon monze nebi se složio. Nakon monze massa je imao jedan bod više od kimija i nisu nikoga stavljali u prvi plan, možda su dali laganiju prednost kimiju, ali isto tako sada daju laganu prednost massi. Jedino se na zadnjoj trci kimiju dalo prednost jer massa više nije imao šanse, a kimiju je trebalo za naslov. Isto tako uvjeren sam da će kimi ove sezone ako se dogodi takva slična situacija isto tako pustiti massi, al nema smisla mu sad 4 utrke prija kraja puštat dok još i sam ima šanse za naslov...
- MP4don
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren - Mercedes
Prošle su godine ljudi u Ferrariju digli ruke od Masse jer nije bio konzistentan i većinom je griješio pod pritiskom... Dok je Kimi odrađivao utrku za utrkom i bio je jedina prijetnja McLarenima...
Nije ni Massa ove godine nešto puno bolji, već Kimiju ide lošije nego prošle sezone. I tu Massa ubire poene i grabi bodove. Jer Kimi ima problema... Po meni je to jedini razlog zašto se Massa bori za krunu...
Massin stil nije nimalo drugačiji, vozi kao i prošle godine... dok starta u prva dva reda koristi jačinu Ferrarija i tako se probije... i to traje samo par kruga, jer ako u ta par kruga ne prođe ove ispred ostaje na mjestu na kojem je bio, jedino ako ne upali Ferrarijeva taktika kroz bokseve... Po kiši je očajan kao i svih sezona do sad... Očito se vidjelo da je zadnje dvije kišne utrke vozio ko po jajima i nije ulazi u neke situacije... jer bi sigurno bilo pirueta...
Nije ni Massa ove godine nešto puno bolji, već Kimiju ide lošije nego prošle sezone. I tu Massa ubire poene i grabi bodove. Jer Kimi ima problema... Po meni je to jedini razlog zašto se Massa bori za krunu...
Massin stil nije nimalo drugačiji, vozi kao i prošle godine... dok starta u prva dva reda koristi jačinu Ferrarija i tako se probije... i to traje samo par kruga, jer ako u ta par kruga ne prođe ove ispred ostaje na mjestu na kojem je bio, jedino ako ne upali Ferrarijeva taktika kroz bokseve... Po kiši je očajan kao i svih sezona do sad... Očito se vidjelo da je zadnje dvije kišne utrke vozio ko po jajima i nije ulazi u neke situacije... jer bi sigurno bilo pirueta...

...::: // Hamilton United \\ :::...
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
- Icy
- Svjetski prvak
Pa kako ne kužiš? I sam Massa kaže da se nakon sastanka Kimi odmah pobere doma, dok svi ostali odu pričati. A ko će bolje znat nego Massa, njegov momčadski kolega.K1M1 je napisao/la:Uopće ne kužim te vaše izjave da kimi ne radi na svom bolidu i da ne razgovara s mehaničarima. Mislim, ne kužim otkud vam te informacije, dajte mi neki link, možda sam nešto propustio...Mislim, svako tolko naletim na neku njegovu izjavu da puno radi s mehaničarima kako bi našao pravi set up i kako bi poboljšao grip itd..., a vi govorite da niš ne radi na svom bolidu
![]()
Radi s mehaničarima za vrijeme testiranja, i to je to što on daje od sebe.
Da se razumijemo, ja navijam za Ferrari i voljela bi da se Kimi uključi u borbu za naslov, ali kako stvari stoje, to će biti izuzetno teško, po meni čak i nemoguće.
A zašto ne? Kako sad stvari stoje, za naslov će se boriti dvojica. S obzirom da su prošle godine prednost nakon Monze dali Kimiju (koji je kako ti kažeš bio svega 1 bod ispred), zašto sad nebi dali Massi, koji je 20 (riječima:dvadeset) bodova ispred?K1M1 je napisao/la:A zašto bi trebao odustati? Pa sve dok ima teoretske šanse za naslov čovjek se bori i ima se pravo nadati... Nebi li to trebalo biti pohvalno? Ono, da je rekao da odustaje od borbe za naslov onda biste rekli kako je nezainteresiran i kako ga nije volja vozit..Ne paše ovako, ne paše onako.
A i ovo da su kimija prošle sezone stavili u prvi plan nakon monze nebi se složio. Nakon monze massa je imao jedan bod više od kimija i nisu nikoga stavljali u prvi plan, možda su dali laganiju prednost kimiju, ali isto tako sada daju laganu prednost massi.
EDIT: sad sam provjerila, Kimi je bio 5 bodova ispred Masse nakon Monze. I rekli su mu da odsad vozi za Kimija, a bile su isto 4 utrke do kraja sezone.
Zadnja izmjena: Icy, dana/u 24 ruj 2008, 15:56, ukupno mijenjano 1 put.

- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
- SempreGilles
- Početnik
- Navijam za: Fernanda Alonsa
Oprosti, ali s ovim se ne mogu sloziti. Ti zelis reci da je Massa dobar samo zato sto je Kimi los?MP4don je napisao/la:Prošle su godine ljudi u Ferrariju digli ruke od Masse jer nije bio konzistentan i većinom je griješio pod pritiskom... Dok je Kimi odrađivao utrku za utrkom i bio je jedina prijetnja McLarenima...
Ne vidis da je to potpuno besmislen argument? Isto bi se moglo reci i za Lewisa (nije on dobar, nego je Heikki katastrofa) i za Kubicu i za Alonsa itd.
Dakle, kada ce ljudi vec jednom prihvatiti da je Massa izrastao u jako dobrog vozaca, koji na najbolji nacin koristi svoj Ferrari (ah da, i usput unistava svjetskog prvaka u istom bolidu)

Fernando Alonso \The Night Master/
Hungary 03.
Malaysia 05., Bahrain 05., Imola 05., France 05. Nurburgring 05., Germany 05., China 05.
Bahrain 06., Australia 06., Spain 06., Monaco 06., Britain 06., Canada 06., Japan 06.
Malaysia 07., Monaco 07., Nurburgring 07., Monza 07.
Singapore 08.
- MP4don
- Profesionalni vozač
Massa ima sreće da Kimiju ne odgovara bolid jer je po meni Kimi puno kompletniji od Masse... potovo u utrci dok je pod pritiskom ili kad prestiže izravne konkurente koji imaju auto u rangu njegovog bolida... To mi fali kod Masse... I to jako... Kimi se dokazao prošle godine, a i pošteno u McLarenu, Lewis nas oduševljava prelascima konkurenata sezonu i pol... sad samo Massa fali da se malo bolje pokaže u utrci...
IMHO, ako će sljedeće godine Kimiju leći F2009 ili kako će se već zvati zaboravi Massu...
Siguran sam. 
IMHO, ako će sljedeće godine Kimiju leći F2009 ili kako će se već zvati zaboravi Massu...

LOL
LOL
- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
e jest se dokazao,pa šta bi bilo da u monzi 2007 nije massi bolid zakazaoMP4don je napisao/la:Massa ima sreće da Kimiju ne odgovara bolid jer je po meni Kimi puno kompletniji od Masse... potovo u utrci dok je pod pritiskom ili kad prestiže izravne konkurente koji imaju auto u rangu njegovog bolida... To mi fali kod Masse... I to jako... Kimi se dokazao prošle godine, a i pošteno u McLarenu, Lewis nas oduševljava prelascima konkurenata sezonu i pol... sad samo Massa fali da se malo bolje pokaže u utrci...
IMHO, ako će sljedeće godine Kimiju leći F2009 ili kako će se već zvati zaboravi Massu...Siguran sam.
i da ga iz tima nisu uštopali,a da ne govorim o Brazilu 2007,daj budi realan i ne svršavaj redovno na kimia ili kupi naočale pa se progledaj
malo...
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
- Icy
- Svjetski prvak
Za to si je kriv sam Kimi, kak mu je odgovarao na početku sezone, a sad odjednom ne?MP4don je napisao/la:Massa ima sreće da Kimiju ne odgovara bolid

Ako Massi paše, znači da je sudjelovao u njegovom razvoju, a po kome će ga unaprijediti nego po sebi?
Zadnja izmjena: Icy, dana/u 24 ruj 2008, 16:17, ukupno mijenjano 1 put.

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: M.Schumachera
Eto i Hamilton ima sreće što Kovalainenu ne odgovara ovaj bolidMP4don je napisao/la:Massa ima sreće da Kimiju ne odgovara bolid

EDIT: kad je Kimi bija u Mclarenu i Massa bija ispred njega u ukupnopm poredku onda je bila stvar u tome što Massa vozi Ferrarija sad obadva voze Ferrarija sad pričate o tome da mu ne odgovara ovaj bolid ...

- MP4don
- Profesionalni vozač
Zašto ne...?Ante sexy je napisao/la:Eto i Hamilton ima sreće što Kovalainenu ne odgovara ovaj bolidMP4don je napisao/la:Massa ima sreće da Kimiju ne odgovara bolid![]()

Ferrari ima problem sa zagrijavanjem guma... Kimi tu kiksa, pogotovo dok je još k tome i vrijeme hladnije... tu je problem...
Nije to ništa izmišljeno... i on sam to kaže... još k problemu zagrijavanja guma dodaj nepouzdanost Ferrarija i imaš dobitnu kombinaciju... Massa se tu provukao jer se od početka intenzivno razvijao odnos Kimi - Lewis... U Kanadi su se međusobno izbacili, pa je Lewis bio kažnjen u par utrka, Kimija pak hebe kvarljivost bolida i Massa tu ulazi u priču...Icy je napisao/la: Za to si je kriv sam Kimi, kak mu je odgovarao na početku sezone, a sad odjednom ne?Šta sve nećete izmisliti
![]()
LOL
LOL
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Ajde molim te reci mi sta je trebao napraviti? Reci mi onda zasto ga Hamilton onda nije obisao u Monzi a bili su uvjeti kakvi jesu bili?MP4don je napisao/la:
Očito se vidjelo da je zadnje dvije kišne utrke vozio ko po jajima i nije ulazi u neke situacije... jer bi sigurno bilo pirueta...
Tko ti je dao tu informaciju? Da idem odmah uplatit masne pare na to.... Daj molim te.MP4don je napisao/la:
IMHO, ako će sljedeće godine Kimiju leći F2009 ili kako će se već zvati zaboravi Massu...Siguran sam.
Bilo je tako govora i za ovu godinu kako Masse nigdje nece biti osim na travi pa eto vidi ga sada gdje je.
Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 24 ruj 2008, 16:49, ukupno mijenjano 1 put.

- Icy
- Svjetski prvak
A Massa nema problema sa zagrijavanjem guma? Koliko ja znam, i on vozi u Ferrariju pa ima iste probleme ko i Kimi.MP4don je napisao/la:Ferrari ima problem sa zagrijavanjem guma... Kimi tu kiksa, pogotovo dok je još k tome i vrijeme hladnije... tu je problem...
Ferrari je bio nepouzdan i Massi, ne samo Kimiju. Ali i s tim da je Massa lošiji na kišnim utrkama, je ipak daleko ispred Kimija u poretku. Nije se nitko nikamo provukao.MP4don je napisao/la:još k problemu zagrijavanja guma dodaj nepouzdanost Ferrarija i imaš dobitnu kombinaciju...

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- MP4don
- Profesionalni vozač
Joj, ali je smiješno dok se lovite baš za svaku riječ... vidim da se u panici neke rečenice analiziraju par puta...
Što se tiče zagrijavanja guma, nije jednak vozački stil kojim voze Massa i Kimi, Massa ima stil koji trenutno bolje zagrijava gume... To je pjesnik htio reći, slično je bio kod BMW-a... A vi se odmah lovite: pa oba dva voze Ferrari...
Što se tiče nepouzdanosti... Massa je najviše profitirao... kad bi oponenti bili nečime spriječeni da osvoje najveći mogući broj bodova, Massa se tu našao u pogodnijoj situaciji...
Hamilton nije mogao proći Massu jer je imao problem s hladnim gumama... prije toga ih je riješio 7-8 (vozači iz top momčadi)... Koliko ih je ono Felipe prošao...?
Živi bili pa vidjeli, još su 4 utrke do kraja... Massi se dovoljno pomoglo da se približio samo na bod razlike... samo neka se do kraja odigra sve po pravilima, a ne da bude opet nekakvih muljaža kao što je bila prije par utrka...

Što se tiče zagrijavanja guma, nije jednak vozački stil kojim voze Massa i Kimi, Massa ima stil koji trenutno bolje zagrijava gume... To je pjesnik htio reći, slično je bio kod BMW-a... A vi se odmah lovite: pa oba dva voze Ferrari...

Što se tiče nepouzdanosti... Massa je najviše profitirao... kad bi oponenti bili nečime spriječeni da osvoje najveći mogući broj bodova, Massa se tu našao u pogodnijoj situaciji...
Hamilton nije mogao proći Massu jer je imao problem s hladnim gumama... prije toga ih je riješio 7-8 (vozači iz top momčadi)... Koliko ih je ono Felipe prošao...?

Živi bili pa vidjeli, još su 4 utrke do kraja... Massi se dovoljno pomoglo da se približio samo na bod razlike... samo neka se do kraja odigra sve po pravilima, a ne da bude opet nekakvih muljaža kao što je bila prije par utrka...
LOL
LOL