Sebastian Vettel [#5]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Domi
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Re: Sebastian Vettel
momak je čudo 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
- kowalski
- Rezervni vozač
Koje gaženje konkurencije.
Nastavi li ovako, dignut će naslov s 200 punata prednosti.
Nastavi li ovako, dignut će naslov s 200 punata prednosti.

"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- Cuky
- Moderator
Znači mogli bi imati novog/starog prvaka sa još 5 utrka do kraja sezone...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Domi
- Profesionalni vozač
vrhunska vožnja, doslovno gazi konkurenciju, potpuno zaslužen još jedan naslov 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
-
- Početnik
u protekle dvije utrke je imao obilje odličnih pretjecanja. isto tako, u protekle dvije utrke nije se oglasio niti jedan kritičar da ne zna pretjecat i kako vidim, iako pobjeđuje broj postova na njegovoj temi je obrnuto proporcionalan kvaliteti njegove vožnje. dade se zaključiti kako je vrlo nepopularan na ovom forumu, ali šutnja kritičara dovoljno govori
- Cuky
- Moderator
pa možda zato jer je u ovoj i prošloj utrci napokon pokazao da zna i preteći?
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Ferrari-BiH
- Veteran
"Cum tacet consentit" ili ti ga po naski "ko suti odobrava"padobranac je napisao/la:u protekle dvije utrke je imao obilje odličnih pretjecanja. isto tako, u protekle dvije utrke nije se oglasio niti jedan kritičar da ne zna pretjecat i kako vidim, iako pobjeđuje broj postova na njegovoj temi je obrnuto proporcionalan kvaliteti njegove vožnje. dade se zaključiti kako je vrlo nepopularan na ovom forumu, ali šutnja kritičara dovoljno govori
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Vettelovka
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Vettel
pobjeda u monzi, ma kad to imaš u red bullu imaš sve druge utrke, mali je fenomenalan

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Da se onda ja oglasimpadobranac je napisao/la:u protekle dvije utrke je imao obilje odličnih pretjecanja. isto tako, u protekle dvije utrke nije se oglasio niti jedan kritičar da ne zna pretjecat i kako vidim, iako pobjeđuje broj postova na njegovoj temi je obrnuto proporcionalan kvaliteti njegove vožnje. dade se zaključiti kako je vrlo nepopularan na ovom forumu, ali šutnja kritičara dovoljno govori

Nitko nije rekao da vettel nije vrhunski vozač, naravno da jeste ali ipak ne kao Hamilton i Alonso, s tim da je primjetan pad forme Hamiltona, a dizanje Vettela. Što se tiče pretjecanja, dapretiče u zadnje vrijeme mnoge, ali treba biti realan pa reći da ima daleko najbrži bolid na gridu i da je čudesno kakav izlazak iz zavoja ima taj bolid, pa to je jednostavno nevjerovatno i to je ono šta je donijelo naslov ovom bolidu i njemu. Kad se kaže da ne zna pretjecati (mada je to smiješno) onda pretpostavljam da se misli da u jednakom bolidu nebi mogao tako prelaziti ili u sporijem bolidu preći brži bolid kao što su nekoliko puta učinili i hamilton i Alonso. Danas je bilo apsolutno jasno da Alonso nema nikakve šanse protiv Vettela, sekunda po krugu je prevelika razlika, čak je mene iznenadilo što ne stvara veću prednost do kraja utrke nego uvijek stane na tih nekih 10-15 sekundi i to na gotovo svakoj utrci. Neki će reći da čuva bolid i ne ide dokraja što je moguće ali ipak je to premala prednost koju stvara s obzirom kakav bolid ima u rukama.
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
-
Svaka ćast dećku ima trenutno najbolji bolid i to iskorištava na najbolji mogući način sve radi ko po špagi, nemam rječi jer se vidi koliko on jednostavno sve to osvaja u ovako savrešenom bolidu u odnosu na webbera.
Jednom McLaren uvijek McLaren!!!!!!!
- Domi
- Profesionalni vozač
Sanel je napisao/la: Da se onda ja oglasim
Nitko nije rekao da vettel nije vrhunski vozač, naravno da jeste ali ipak ne kao Hamilton i Alonso
momak je dokazao u tijeku svoje karijere da je isti, ako ne i bolji vozač od dvojice gore navedenih, to što neke istina boli pa konstantno umanjuju njegove poteze, uspijehe, pobjede i naslove je drugi par rukava

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
danas je vozio junački, moram ga pohvalit. Imao je stvarno muda i možda malo nepromišljeno (nije čekao da li će Alonso ostavit mjesta) al stvarno hrabro po travi proć napred. Išao je kao na to "nemam što izgubit", e sad ima ili nema najbolje zna on i njegova momčad. 
očito se do kraja pošto već ima naslov želi malo pokazat i srušit kritike koje drže njegov status 'ne-napadača'.
Ruku na srce znalo da Alonso neće zadržat tu poziciju a ni drugu, pao bi kad tad pod Vettela al Vettel nije čekao da njega neko počne stiskat pa je odmah hrabro išao napast.

očito se do kraja pošto već ima naslov želi malo pokazat i srušit kritike koje drže njegov status 'ne-napadača'.
Ruku na srce znalo da Alonso neće zadržat tu poziciju a ni drugu, pao bi kad tad pod Vettela al Vettel nije čekao da njega neko počne stiskat pa je odmah hrabro išao napast.

-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Dokazao? Ne baš.Domi je napisao/la:Sanel je napisao/la: Da se onda ja oglasim
Nitko nije rekao da vettel nije vrhunski vozač, naravno da jeste ali ipak ne kao Hamilton i Alonso
momak je dokazao u tijeku svoje karijere da je isti, ako ne i bolji vozač od dvojice gore navedenih, to što neke istina boli pa konstantno umanjuju njegove poteze, uspijehe, pobjede i naslove je drugi par rukava
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
- Mansell
- Test vozač
- Navijam za: Mercedes
A gdje je onda Webber u toj prici? Ocito je brz u Vettelovim rukama.The Greatest je napisao/la:Ovaj Red Bull je suludo brz auto i to je to.
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
To ti je ko ostoja njemu su svi protiv Buttona, a puno njih misli da su svi protiv WebberaMansell je napisao/la:A gdje je onda Webber u toj prici? Ocito je brz u Vettelovim rukama.The Greatest je napisao/la:Ovaj Red Bull je suludo brz auto i to je to.

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
Odvezao odlično, a onaj jedan potez protiv alonsa je dovoljan da dokeže svima da se ne boji ničega i da zna voziti.
Svaka njemu čast i čestitam mu na novoj tituli
Svaka njemu čast i čestitam mu na novoj tituli

- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Kritičari mogu kritikovati koliko hoće, ali dečko vozi na najvišem mogućem nivo. Webber nije nimalo loš vozač, naprotiv sasvim solidan vozač koji je skoro uvijek pobjeđivao svoje momčadske kolege (samo u jednoj sezoni od DC-a je izgubio), a posljednje 4 je izgubio od Vettela (s tim da su jednu sezonu bili "momčadske kolege" jer je Vettel vozio u sestrinskom STR-u).
Bez obzira na najbolji bolid, ovakvu dominaciju i pametne vožnje može pružiti samo vrhunski vozač.
Bez obzira na najbolji bolid, ovakvu dominaciju i pametne vožnje može pružiti samo vrhunski vozač.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Vettelovka
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Vettel
hvala Bogu prestali ste ga vrijeđati, no gledam prve stranice ove teme na forumu
i razmišljam
: ''zašto ste promijenili mišljenje o Vettelu?''
Na prvim stranicama ste mu priželjkivali bolju momčad, naslov prvaka itd., a sad ni mrvice od toga... zašto?
može li mi to netko objasniti?

Na prvim stranicama ste mu priželjkivali bolju momčad, naslov prvaka itd., a sad ni mrvice od toga... zašto?
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
- Ferrari-BiH
- Veteran
Jer je postao prijetnja njihovim miljenicima, a taj bolji bolid je sinonim za njihov bolid.Vettelovka je napisao/la:hvala Bogu prestali ste ga vrijeđati, no gledam prve stranice ove teme na forumui razmišljam
![]()
: ''zašto ste promijenili mišljenje o Vettelu?''
Tako je kod svakog uspjesnog, niti jedan uspjesan navijac nije pobrao simpatije svih. neki ne vole Vettela, neki Alonsa, neki Hamiltona, neki Schumachera....to je tako, u opisu ljudske psihe.
Ja recimo, sam 100 puta gledajuci utrke tamo 90 ih proklinjao Hilla, Hakkinena, poslije Alonsa, Kimija.... a na kraju je dosla situacija gdje mi prvo Kimi, a zatim Alonso donose osmijeh na lice.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Spretni Pajkan
- Početnik
- Navijam za: Mark Webber i male momcad
To je to.Niti jednog vozača neće baš svi volit,tako je to.
Ni ja ne volin osobito Vettela,moran priznat da ima karizmu ko Josipović(smrznuta lignja)
,i onaj prstić,i deranje "that's what I was talking about",ko papiga ponavlja uvik iste fraze,a i izgleda ko šmokljan iz američkih filmova.Ali brate,vozi,to je strava.Ima i najbolji bolid,sigurno ne bi ovako dominira da je u npr Renaultu ili Mercedesu,ali ne bi nitko živ.Ide mi na živce,ali je fenomenalan vozač i to se mora priznat.
Ni ja ne volin osobito Vettela,moran priznat da ima karizmu ko Josipović(smrznuta lignja)

RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Za ove ostale mi se ne čini da ima toliko ljudi koji ih nevole, ali to je samo zato jer voze za tim za koji oni navijaju, ili su vozili u tom timuFerrari-BiH je napisao/la: Jer je postao prijetnja njihovim miljenicima, a taj bolji bolid je sinonim za njihov bolid.
Tako je kod svakog uspjesnog, niti jedan uspjesan navijac nije pobrao simpatije svih. neki ne vole Vettela, neki Alonsa, neki Hamiltona, neki Schumachera....to je tako, u opisu ljudske psihe.
Ja recimo, sam 100 puta gledajuci utrke tamo 90 ih proklinjao Hilla, Hakkinena, poslije Alonsa, Kimija.... a na kraju je dosla situacija gdje mi prvo Kimi, a zatim Alonso donose osmijeh na lice.

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja