Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- MP4don
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren - Mercedes
Čestitke Massi... Danas je bio bolji... razlika u količini goriva između Lewisa u njega je jako mala, po meni možda oko 2-3 desetinke dok je ostatak nadoknadio odličnim krugom... 

...::: // Hamilton United \\ :::...
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
- SempreGilles
- Početnik
- Navijam za: Fernanda Alonsa
Felipe
-.600 sec u odnosu na Hama?
Znaci, sada je 10-5 u odnosu na Kimija. Sada ce opet netko reci da Kimi sam sebe pobjeduje?
-.600 sec u odnosu na Hama?

Znaci, sada je 10-5 u odnosu na Kimija. Sada ce opet netko reci da Kimi sam sebe pobjeduje?

Fernando Alonso \The Night Master/
Hungary 03.
Malaysia 05., Bahrain 05., Imola 05., France 05. Nurburgring 05., Germany 05., China 05.
Bahrain 06., Australia 06., Spain 06., Monaco 06., Britain 06., Canada 06., Japan 06.
Malaysia 07., Monaco 07., Nurburgring 07., Monza 07.
Singapore 08.
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: M.Schumachera
- SempreGilles
- Početnik
Aj stend korekted 

Hungary 03.
Malaysia 05., Bahrain 05., Imola 05., France 05. Nurburgring 05., Germany 05., China 05.
Bahrain 06., Australia 06., Spain 06., Monaco 06., Britain 06., Canada 06., Japan 06.
Singapore 08.
- Ferrari-BiH
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
- SempreGilles
- Početnik
E sada, mene samo zanima koliko goriva ime Felipe a koliko LH. Jer krug je bio izvrstan, gotovo perfektan, ali nekako ne mogu vjerovat da je sa istom kolicinom goriva brzi za .6 sec.
Moje procjene (prema Q1,2,3 i treninzima)
Massa
LH +2/3
Kimi +2/3
Kovy +4/5
Moje procjene (prema Q1,2,3 i treninzima)
Massa
LH +2/3
Kimi +2/3
Kovy +4/5

Hungary 03.
Singapore 08.
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
- Kontakt:
- Ferrari-BiH
- Veteran
Ne znam bas koliko je presudno vozacko umijece, ja ipak mislim da je vise presudio sam setup bolida, naravno ne umanjujem rezultat Massa-e...FICHO je napisao/la:Bilo kako bilo, ovu su stazu svi jednako poznavali, sad se vidi tko je (naj)bolji što se tiče kvalifikacija...
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- SempreGilles
- Početnik
Kad raspravljamo o Massi, uvijek se sjetim Windsorovog clanka iz F1racinga "Watch & learn". Super tekst o Massi.
Setup je presudan, ali vozaci rade setup jer tako? Tim vise pohvala Massi na odlicnom setupu i jos boljem hot lapu.
Setup je presudan, ali vozaci rade setup jer tako? Tim vise pohvala Massi na odlicnom setupu i jos boljem hot lapu.

Hungary 03.
Singapore 08.
- Ferrari-BiH
- Veteran
Upravu si da vozaci rade setup, ali ne mozes reci da je Massa zaista brzi 0.6 sec od svih SAMO zahvaljujuci vecem vozackom umijecu...SempreGilles je napisao/la:Kad raspravljamo o Massi, uvijek se sjetim Windsorovog clanka iz F1racinga "Watch & learn". Super tekst o Massi.
- SempreGilles
- Početnik
Naravno da ne mogu, to bi bilo apsurdnoFerrari-BiH je napisao/la:Upravu si da vozaci rade setup, ali ne mozes reci da je Massa zaista brzi 0.6 sec od svih SAMO zahvaljujuci vecem vozackom umijecu...

ALi i dalje tvrdim da je to bio hell of a lap

Hungary 03.
Singapore 08.
- Ferrari-BiH
- Veteran
Da je bio paklen krug bio je...gleda sam krug vise puta i svaki put sam se divio, nije imao niti jednu greski, niti najsitniju...neki se cude kako ima tako brze krugove a ne pogodi apex zavoja, ali zasto se onda ne zapitaju zasto ima najvecu max. brzinu u vecini zavoja????
- Krscho
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1HR TMNF Team
Massa je jucer pokazo onu skolu schumahera, dostojan je po kvalama svoga mentora jer samo je micheal tako vozio, malo nostalgično mi bilo jucer kad sam vidio tako perfektan krug.
Da ne duljim Massa mora i hoće uzet naslov prvaka ove godine, a Kimi bi se trebo počet dizat malo.
Najveća šteta bi bila da Massa ode iz Ferrarija i da na njegvo mjesto dode recimo Alonso
Da ne duljim Massa mora i hoće uzet naslov prvaka ove godine, a Kimi bi se trebo počet dizat malo.
Najveća šteta bi bila da Massa ode iz Ferrarija i da na njegvo mjesto dode recimo Alonso
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Massa oduševljen savršenim kvalifikacijskim krugom
http://www.f1racing.com.hr/index.php?su ... m=&ucat=2&

- Ucker girlfriend
- Navijam za: Massa
- Kontakt:
sta mu to vredi kad ga zajebao tim.......Scuderia je napisao/la:Massa oduševljen savršenim kvalifikacijskim krugom
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
- Ucker girlfriend
- Kontakt:
- Scuderia
- Moderator
- Ucker girlfriend
- Kontakt:
ma nije to nikakva steta samo osta covek bez titule.....Scuderia je napisao/la:Imao sam neki osjecaj da ce se nesto lose desiti. Pod hitno da vrate covjeka lizalicu dizalicu, jer ono cudo je sranje nad sranjima. Ne znam samo tko ga je preporucio Ferrariju. Steta za Massu, i to kakva steta...Strasno
- Scuderia
- Moderator
huh, to je itekakva greska, na pocetku sezone nitko mu nije dao sanse. Nakon pocetne 2 utrke = 0 Bodova. Znam tocno komentare ovdje kakvi su bili itd... Cak su i mediji pricali svakave stvari...
I onda odjednom je poceo sa odlicnim rezultatima, bolji od svog momcadskog kolege, smanjio je zaostatak za Hamiltonom, na samo 1. bod.
U prvoj nocnoj utrci uzeo pole position, startao odlicno, vrhunski, bez greske, i onda taj ulazak u boks koji ce ga vjerovatno kostati prvenstva
I onda odjednom je poceo sa odlicnim rezultatima, bolji od svog momcadskog kolege, smanjio je zaostatak za Hamiltonom, na samo 1. bod.
U prvoj nocnoj utrci uzeo pole position, startao odlicno, vrhunski, bez greske, i onda taj ulazak u boks koji ce ga vjerovatno kostati prvenstva

- Ucker girlfriend
- Kontakt:
on je uradio sve do sebe znaci najbolji je ove godine,ali sta ces kad imas kretena mesto mehanicara,i sto je ferari sklonio lolipop ili ako se zove ono kretenasto,i vrati ga kad nacini stetu.........uzas.......Scuderia je napisao/la:huh, to je itekakva greska, na pocetku sezone nitko mu nije dao sanse. Nakon pocetne 2 utrke = 0 Bodova. Znam tocno komentare ovdje kakvi su bili itd... Cak su i mediji pricali svakave stvari...
- Scuderia
- Moderator
Bit ce kasno sada za vracanje. To su oni trebali napraviti u Valenciji kada je Kimi pokupio mehanicara.Ucker girlfriend je napisao/la: on je uradio sve do sebe znaci najbolji je ove godine,ali sta ces kad imas kretena mesto mehanicara,i sto je ferari sklonio lolipop ili ako se zove ono kretenasto,i vrati ga kad nacini stetu.........uzas.......
Bas bi volio cuti komunikaciju izmedju Masse i boksa.

- Ucker girlfriend
- Kontakt:
i ja isto,bas bih volela da ih otera u pm.......Scuderia je napisao/la:Bit ce kasno sada za vracanje. To su oni trebali napraviti u Valenciji kada je Kimi pokupio mehanicara.Ucker girlfriend je napisao/la: on je uradio sve do sebe znaci najbolji je ove godine,ali sta ces kad imas kretena mesto mehanicara,i sto je ferari sklonio lolipop ili ako se zove ono kretenasto,i vrati ga kad nacini stetu.........uzas.......
- s.j.f1
- Početnik
pa ne sada i kimiUcker girlfriend je napisao/la:i ja isto,bas bih volela da ih otera u pm.......Scuderia je napisao/la:Bit ce kasno sada za vracanje. To su oni trebali napraviti u Valenciji kada je Kimi pokupio mehanicara.Ucker girlfriend je napisao/la: on je uradio sve do sebe znaci najbolji je ove godine,ali sta ces kad imas kretena mesto mehanicara,i sto je ferari sklonio lolipop ili ako se zove ono kretenasto,i vrati ga kad nacini stetu.........uzas.......

Alonso & F1 forever !!!!!!!!!!