Sebastian Vettel [#5]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Centurion
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Hamiltona

Re: Sebastian Vettel

Post Postao/la Centurion »

Kenny je napisao/la:ima ugovor do 2015e
ahhh onda ništa, kažem nategnuto, jer je negdje pričao da nakon što ugovor mu završi želi ostaviti sve opcije otvorene
(i sam je rekao da bi želio jednog dana voziti za Ferrari ili za Mercedes)
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Centurion je napisao/la: ahhh onda ništa, kažem nategnuto, jer je negdje pričao da nakon što ugovor mu završi želi ostaviti sve opcije otvorene
(i sam je rekao da bi želio jednog dana voziti za Ferrari ili za Mercedes)
Mislim da svi vozači žele da voze za te 2 momčadi jer su uvjek pri vrhu, Red Bull je sad, a čim krenu slabiji rezultati najvjerovatnije će letit iz F1
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Red Bull je dugoročni projekt i kao takav je krenuo od početka 2005. s ciljem da u budućnosti postane jedna od vodećih momčadi što im i uspijeva. Ni Mclaren i Ferrari nisu postali preko noći simbol F1
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Domi je napisao/la:Red Bull je dugoročni projekt i kao takav je krenuo od početka 2005. s ciljem da u budućnosti postane jedna od vodećih momčadi što im i uspijeva. Ni Mclaren i Ferrari nisu postali preko noći simbol F1
Sigurno je imo i Benetton, a i ostali timovi cilj da bude pri vrhu, ali kad krenu slabiji rezultati i nema dobrog markeninga tad se povlače iz F1. U F1 od aktualnih timova će bit Ferrari, Mclaren, Williams i Sauber dok imaju love i motore, a ostali su tu samo u prolazu
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Alonso o Vettelu: točno to:

"Lako je pobijediti ili osvojiti pole position kada imate dominantan bolid, ali bilo je nekoliko situacija ove godine u kojima su uvjeti bili teški, poput Kanade ili Silverstonea, ali on je svejedno uspio odvoziti savršen kvalifikacijski krug, a nakon toga i savršenu utrku, od starta do cilja."

"Općenito gledajući, on je najbolji vozač ove sezone."
Samo neka se trkaju.
Centurion
Test vozač
Test vozač

Kenny je napisao/la:
Domi je napisao/la:Red Bull je dugoročni projekt i kao takav je krenuo od početka 2005. s ciljem da u budućnosti postane jedna od vodećih momčadi što im i uspijeva. Ni Mclaren i Ferrari nisu postali preko noći simbol F1
Sigurno je imo i Benetton, a i ostali timovi cilj da bude pri vrhu, ali kad krenu slabiji rezultati i nema dobrog markeninga tad se povlače iz F1. U F1 od aktualnih timova će bit Ferrari, Mclaren, Williams i Sauber dok imaju love i motore, a ostali su tu samo u prolazu
nezahvalno za reći,
Mislim da će red bull biti tu još jako jako jako dugo,
imaju jako puno novca i ljudi uloženih u F1, i mislim da bi bio jako veliki gubitak ako izađu iz F1,
mercedes mi se isto čini da ostaje duže vrijeme, a ostale su malo rizične
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

Mislim da odlazak RB-a nebi bio veliki gubitak za F1 iz nekoliko razloga:
1. riješili bi se bahatih ljudi iz vrha momčadi
2. nebi imali momčad kojoj se tehničkim pravilima i ne pridržavanjem istih ide na ruku
3. Vettel bi nam mogao pokazati što zna u nekom ne toliko dominantnom bolidu
4. Newey bi nas mogao ponovno očarati tako da neku drugu ekipu dovede u nebesa (Lotus, Williams,...)
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Centurion je napisao/la:
nezahvalno za reći,
imaju jako puno novca i ljudi uloženih u F1, i mislim da bi bio jako veliki gubitak ako izađu iz F1,
mercedes mi se isto čini da ostaje duže vrijeme, a ostale su malo rizične[/quote]

Nekažem da će brzo izać, ali kad krenu slabi rezultati mogu bit još neko vrjeme u F1 i zavrešit će ko Benetton jer nisu tad dobra reklama, ili čak ko i Renault da su se razmišljali povuć na kraju 2006e jer im to nije dobar marketing.
Ja samo želim reć da su 4 ekipe koje sam spomenio tu zbog trkanja, a ostali zbog marketinga, ili se bogati malo došli zahebavat
slika
Centurion
Test vozač
Test vozač

Kenny je napisao/la:
Centurion je napisao/la:
nezahvalno za reći,
mercedes mi se isto čini da ostaje duže vrijeme, a ostale su malo rizične
Nekažem da će brzo izać, ali kad krenu slabi rezultati mogu bit još neko vrjeme u F1 i zavrešit će ko Benetton jer nisu tad dobra reklama, ili čak ko i Renault da su se razmišljali povuć na kraju 2006e jer im to nije dobar marketing.
Ja samo želim reć da su 4 ekipe koje sam spomenio tu zbog trkanja, a ostali zbog marketinga, ili se bogati malo došli zahebavat[/quote]
neće Red Bull imati slabe rezultate, pa pogledaj kakav su tim okupili, ako ga uspiju zadržati biti će na samom vrhu...
a i imaju glavnog sponzora RedBull koji je uostalom i tim, i većinu financija im zapravo Red Bull sređuje tako da opet kao što rekoh mislim da neće izlaziti iz F1
mcLuke
Početnik
Početnik
Navijam za: McLaren

Post Postao/la mcLuke »

Ne znam ako je bilo ovdje, ali bio nam i Vettel na Top Gear. Odvozio je dobar krug + simpatičan je momak.
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
dmarijon
Legenda
Legenda

Može biti uzor i većini ostalih. Ne samo svojim vožnjama.
Samo neka se trkaju.
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Impresivno od početka do kraja u maniri svjetskog prvaka. Momak uništava konkurenciju =D>
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

U svojoj klasi danas kao i u Monzi. Ostaje nam za nadat se da će drugi bolidi biti konkurentniji nego ove godine.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Domi je napisao/la:Impresivno od početka do kraja u maniri svjetskog prvaka. Momak uništava konkurenciju =D>
Niko ne veli da Vettel nije dobar vozac ali sve kaj je napravil ove sezone moze zahvaliti nadmocnom bolidu naprama ostalima. Sve do ulaska SC Vettel je bil skoro po 1sec brzi od svih ostalih, jedino u zadnjih par krugova ga je Button lovil.
Darkness rises when silence dies
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Čestitke Vettelu. Odvozio je mirno kako i priliči vozaču koji ima bolid sekundu brži od svih ostalih.

slika
Centurion
Test vozač
Test vozač

elder je napisao/la:
Domi je napisao/la:Impresivno od početka do kraja u maniri svjetskog prvaka. Momak uništava konkurenciju =D>
Niko ne veli da Vettel nije dobar vozac ali sve kaj je napravil ove sezone moze zahvaliti nadmocnom bolidu naprama ostalima. Sve do ulaska SC Vettel je bil skoro po 1sec brzi od svih ostalih, jedino u zadnjih par krugova ga je Button lovil.
i to ili zbog degradiranosti vettelovih guma ili zbog kvara nekog u autu koje su rijetkost
(+promet)
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

elder je napisao/la:
Vettel ima vrhunski bolid, al' taj bolid ima vrhunskog vozača.

Koliko grešaka je napravio ove sezone?
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

kowalski je napisao/la: Vettel ima vrhunski bolid, al' taj bolid ima vrhunskog vozača.

Koliko grešaka je napravio ove sezone?
O tome sam baš jučer razmišljao, i nema mu se šta reć; stvarno nema grešaka, pogrešnih odluka/poteza...sve štima kao singerica i zasluženo će osvojit prvenstvo.
slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Ukoliko pobjedi sve do kraja izjednacit ce se po broju pobjeda u jednoj sezoni sa Schumacherom iz 2004 , 14
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Zaslužena je, što jest jest. No opet, moram usporediti sa Schumacherom ovo o greškama:
2002. i 2004. kad je imao predominantne bolide jeli radio greške? nije
u sezonama u kojima nije imao tako dominantne bolide je griješio.

To je iz jednostavnog razloga što kad imaš dominantan bolid ne moraš ići do same granice, pa i preko, nego uvijek možeš ostaviti nekog lufta u slučaju da zatreba stisnut jače. Vettel je dobro iskoristio što mu je RB dao i eto, naslov u džepu...

slika
alien_ri
Navijam za: MSC

Post Postao/la alien_ri »

Ne znam da li je vec bilo postano prije (ispricavam se ako je)... ali eto, gledah veceras pa da podijelim sa Vama...

M.Schumacher:
"Those who have come into Formula One without experiencing cars devoid of electronic aids will find it tough. To control 800 horsepower relying just on arm muscles and foot sensitivity can turn out to be a dangerous exercise."
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Bilo je, i to vise puta. :)
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Najjači mi je mali ''Practice crash a wake-up call''. Non-stop trabunja kao da mu svi pušu za vratom :D. Nije da može na pecanje otić i osvojit naslov, jer točno i da bude DNF u svakoj utrci do kraja, koja je vjerojatnost da će ih Button sve pobjedit XD ?
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
dmarijon
Legenda
Legenda

Treći put ove sezone Vettel je pregazio Mclarovce iako je imao očito sporiji bolid za Kvalifikacije. No nikad tako jasno sporiji kao danas.
Schumacher u najboljim vremenima...
Samo neka se trkaju.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

dmarijon je napisao/la:Treći put ove sezone Vettel je pregazio Mclarovce iako je imao očito sporiji bolid za Kvalifikacije. No nikad tako jasno sporiji kao danas.
Schumacher u najboljim vremenima...
Nebi bas rekel da je Red Bull tolko sporiji kolko ti govoris
Darkness rises when silence dies
Odgovori