ahhh onda ništa, kažem nategnuto, jer je negdje pričao da nakon što ugovor mu završi želi ostaviti sve opcije otvoreneKenny je napisao/la:ima ugovor do 2015e
(i sam je rekao da bi želio jednog dana voziti za Ferrari ili za Mercedes)
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
ahhh onda ništa, kažem nategnuto, jer je negdje pričao da nakon što ugovor mu završi želi ostaviti sve opcije otvoreneKenny je napisao/la:ima ugovor do 2015e
Mislim da svi vozači žele da voze za te 2 momčadi jer su uvjek pri vrhu, Red Bull je sad, a čim krenu slabiji rezultati najvjerovatnije će letit iz F1Centurion je napisao/la: ahhh onda ništa, kažem nategnuto, jer je negdje pričao da nakon što ugovor mu završi želi ostaviti sve opcije otvorene
(i sam je rekao da bi želio jednog dana voziti za Ferrari ili za Mercedes)
Sigurno je imo i Benetton, a i ostali timovi cilj da bude pri vrhu, ali kad krenu slabiji rezultati i nema dobrog markeninga tad se povlače iz F1. U F1 od aktualnih timova će bit Ferrari, Mclaren, Williams i Sauber dok imaju love i motore, a ostali su tu samo u prolazuDomi je napisao/la:Red Bull je dugoročni projekt i kao takav je krenuo od početka 2005. s ciljem da u budućnosti postane jedna od vodećih momčadi što im i uspijeva. Ni Mclaren i Ferrari nisu postali preko noći simbol F1
nezahvalno za reći,Kenny je napisao/la:Sigurno je imo i Benetton, a i ostali timovi cilj da bude pri vrhu, ali kad krenu slabiji rezultati i nema dobrog markeninga tad se povlače iz F1. U F1 od aktualnih timova će bit Ferrari, Mclaren, Williams i Sauber dok imaju love i motore, a ostali su tu samo u prolazuDomi je napisao/la:Red Bull je dugoročni projekt i kao takav je krenuo od početka 2005. s ciljem da u budućnosti postane jedna od vodećih momčadi što im i uspijeva. Ni Mclaren i Ferrari nisu postali preko noći simbol F1
nezahvalno za reći,Centurion je napisao/la:
Sigurno je imo i Benetton, a i ostali timovi cilj da bude pri vrhu, ali kad krenu slabiji rezultati i nema dobrog markeninga tad se povlače iz F1. U F1 od aktualnih timova će bit Ferrari, Mclaren, Williams i Sauber dok imaju love i motore, a ostali su tu samo u prolazu
Nekažem da će brzo izać, ali kad krenu slabi rezultati mogu bit još neko vrjeme u F1 i zavrešit će ko Benetton jer nisu tad dobra reklama, ili čak ko i Renault da su se razmišljali povuć na kraju 2006e jer im to nije dobar marketing.Kenny je napisao/la:nezahvalno za reći,Centurion je napisao/la:
Sigurno je imo i Benetton, a i ostali timovi cilj da bude pri vrhu, ali kad krenu slabiji rezultati i nema dobrog markeninga tad se povlače iz F1. U F1 od aktualnih timova će bit Ferrari, Mclaren, Williams i Sauber dok imaju love i motore, a ostali su tu samo u prolazu
Mislim da će red bull biti tu još jako jako jako dugo,
imaju jako puno novca i ljudi uloženih u F1, i mislim da bi bio jako veliki gubitak ako izađu iz F1,
mercedes mi se isto čini da ostaje duže vrijeme, a ostale su malo rizične
Niko ne veli da Vettel nije dobar vozac ali sve kaj je napravil ove sezone moze zahvaliti nadmocnom bolidu naprama ostalima. Sve do ulaska SC Vettel je bil skoro po 1sec brzi od svih ostalih, jedino u zadnjih par krugova ga je Button lovil.Domi je napisao/la:Impresivno od početka do kraja u maniri svjetskog prvaka. Momak uništava konkurenciju
i to ili zbog degradiranosti vettelovih guma ili zbog kvara nekog u autu koje su rijetkostelder je napisao/la:Niko ne veli da Vettel nije dobar vozac ali sve kaj je napravil ove sezone moze zahvaliti nadmocnom bolidu naprama ostalima. Sve do ulaska SC Vettel je bil skoro po 1sec brzi od svih ostalih, jedino u zadnjih par krugova ga je Button lovil.Domi je napisao/la:Impresivno od početka do kraja u maniri svjetskog prvaka. Momak uništava konkurenciju
Vettel ima vrhunski bolid, al' taj bolid ima vrhunskog vozača.elder je napisao/la:Niko ne veli da Vettel nije dobar vozac ali sve kaj je napravil ove sezone moze zahvaliti nadmocnom bolidu naprama ostalima. Sve do ulaska SC Vettel je bil skoro po 1sec brzi od svih ostalih, jedino u zadnjih par krugova ga je Button lovil.Domi je napisao/la:Impresivno od početka do kraja u maniri svjetskog prvaka. Momak uništava konkurenciju
O tome sam baš jučer razmišljao, i nema mu se šta reć; stvarno nema grešaka, pogrešnih odluka/poteza...sve štima kao singerica i zasluženo će osvojit prvenstvo.kowalski je napisao/la: Vettel ima vrhunski bolid, al' taj bolid ima vrhunskog vozača.
Koliko grešaka je napravio ove sezone?
Nebi bas rekel da je Red Bull tolko sporiji kolko ti govorisdmarijon je napisao/la:Treći put ove sezone Vettel je pregazio Mclarovce iako je imao očito sporiji bolid za Kvalifikacije. No nikad tako jasno sporiji kao danas.
Schumacher u najboljim vremenima...