Strani nogomet
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- luka_kimi
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Kimi
Re: Strani nogomet
Osasuna - Barcelona 3:2. Imamo šansu doći na +10, sad samo treba biti pametan.

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Ferrari-BiH
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Budala.....idiot...."kako si znao"....nakon par provokacija dobio sljivu....poslije svadja sa frendom i osmijeh od uha do uha....ne valja se smijati tudjoj nesreci...al valjda je do blentavog Jacka (boca)....ko ga jebe...ak sutra ne pobijedimo ne javljam se viseluka_kimi je napisao/la:Osasuna - Barcelona 3:2. Imamo šansu doći na +10, sad samo treba biti pametan.

¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Nije da sam išta razumio, al sam se nasmijal u svakom slučaju.Ferrari-BiH je napisao/la:Budala.....idiot...."kako si znao"....nakon par provokacija dobio sljivu....poslije svadja sa frendom i osmijeh od uha do uha....ne valja se smijati tudjoj nesreci...al valjda je do blentavog Jacka (boca)....ko ga jebe...ak sutra ne pobijedimo ne javljam se viseluka_kimi je napisao/la:Osasuna - Barcelona 3:2. Imamo šansu doći na +10, sad samo treba biti pametan.i bit ce me stid...fuck pisem ovo vec 20 minuta valjda je dobro

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Schumy.d
- Legenda
Tako je... najprije treba danas pobijediti protivnika od kojeg je Real već izgubio ove sezone. 

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Leverkusen ima ogromnu sansu protiv Bareclone. Samo da ne napune gace, i da suci budi neutralni sto bi i trebali po zanimanju.
Ne volim " Apotekare " ali navijat cu za njih iz sveg glasa.

- Schumy.d
- Legenda
Ma past će bez ispaljenog metka protiv Barcelone.Scuderia je napisao/la:Leverkusen ima ogromnu sansu protiv Bareclone. Samo da ne napune gace, i da suci budi neutralni sto bi i trebali po zanimanju.

Mislim da imaju šanse ko glineni golub na streljani.

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
hahahahahaha toon .. petarda
kiksao i Chelsea sad smo 2 mjesta više 

Zadnja izmjena: F1NAC, dana/u 12 vel 2012, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
nikad me nijedna tekma nije deprimirala kao ova danas(mojih naravno)...konačno sam našao solidan stream i po formaciji očekivao punjenje baggiesa i odlazak od zone ispadanja...kad ono oni nas jebu u mozak i zabijaju prvi...no onda se ukazao Fletcher i sve je krenulo super,ulazak u drugo poluvrijeme fantastičan ali...glup gol iz kornera...još jedan takav
gašenje streama...katastofa
poslije kad sam pogledao vidio da su nam uvalili još dva...nice 

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
@F1NAC- opet ti nedostaje jedan Very Happy - da pet komada - mi kad gubimo gubimo tako da se čuje (sve za reklamu)...a što da ti kažem...yidsi, masoni, Iluminati i Bilderberg skupina (siguran sam da je Levy jedan od glavnih vođa)-već je puno knjiga o svim tim urotama napisano
...a vi ste srečkovići ko rijetko ko...onakav gol u 3min sudačke nadoknade...a ništa - razbit ćemo one wolfanove za dva tjedna a vi ćete se sigurno još koji put poskliznuti...borba se nastavlja...a o onim malodušnicima iz nekad velikog kluba se ne isplati ni govoriti - Suareza bi ja istjerao iz tog kluba, samo ga sramoti...

Zadnja izmjena: Toon, dana/u 12 vel 2012, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- wolfman
toon igramo kod vas pa možda i imamo šanse 

- Toon
- Veteran
.."srediti" ćemo vas ko ja hladnu pivu u ljetnim mjesecimawolfman je napisao/la:toon igramo kod vas pa možda i imamo šanse

"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Toon uredio sam post haha . A cu se smijat ako vas s*ebu vukovi 

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- wolfman
ma mi uzimamo bod najmanje 

- Schumy.d
- Legenda
Real Madrid - Levante 4:2 
Strijelci: Ronaldo 3, Benzema
Samo tako nastaviti... bez trunkice opuštanja.
Potez večeri:

Strijelci: Ronaldo 3, Benzema
Samo tako nastaviti... bez trunkice opuštanja.

Potez večeri:
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Ni ja ne bi dao ruku onome smradu Evri. A najjači mi je bio komentator na sportkklubu nakon kontakta Suareza i zadnjeg čovjeka obrane ManU:" čist kontakt, lijevi bedreni mišić uz desni bedreni mišić, kontakta nije bilo". Mislim wtf? Tu su trebali dobiti crveni i bila bi čist druga priča. Već sam naučen da ih suci malo poguraju tako da nije bed.Toon je napisao/la:@F1NAC- opet ti nedostaje jedan Very Happy - da pet komada - mi kad gubimo gubimo tako da se čuje (sve za reklamu)...a što da ti kažem...yidsi, masoni, Iluminati i Bilderberg skupina (siguran sam da je Levy jedan od glavnih vođa)-već je puno knjiga o svim tim urotama napisano...a vi ste srečkovići ko rijetko ko...onakav gol u 3min sudačke nadoknade...a ništa - razbit ćemo one wolfanove za dva tjedna a vi ćete se sigurno još koji put poskliznuti...borba se nastavlja...a o onim malodušnicima iz nekad velikog kluba se ne isplati ni govoriti - Suareza bi ja istjerao iz tog kluba, samo ga sramoti...
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Toon
- Veteran
...ali moraš priznati da Suarezu ono odbijanje rukovanja nije trebalo...ja i ti možemo biti i rasisti i kao takvi širiti ideje koje želimo no njega plaća klub u kojem igraju i preplanuli dečki i koji je itekako zagovornik antirasizma...želim reći da on privatno može misliti što želi ali ima da "svira" kako klub želi...zbog svojeg "poteza" stvorio je brdo neprijatelja i naknadnu ispriku i "priznanje" greške (ili griješke) nitko mu neće uzeti "ozbiljno" - a stvoriti si na otoku od novinara "neprijatelje" je gotovo ravno samoubojstvu...Dani je napisao/la:Ni ja ne bi dao ruku onome smradu Evri. A najjači mi je bio komentator na sportkklubu nakon kontakta Suareza i zadnjeg čovjeka obrane ManU:" čist kontakt, lijevi bedreni mišić uz desni bedreni mišić, kontakta nije bilo". Mislim wtf? Tu su trebali dobiti crveni i bila bi čist druga priča. Već sam naučen da ih suci malo poguraju tako da nije bed.
...a št se suđenja tiće...jesu ih malo pogurali no iskreno sami su si krivi - tekma je bila izjednačena, mogla je otići na bilo koju stranu...ManU je imao malo više sreće i prisebnosti u završnici...
@Wolfman - znaš onu pjesmu: "Sanjati, ne mogu ti to zabraniti..."

edit - "vučko" a ostali ste i bez trenera koliko vidim - McCarthy dobio cipelu nakon 6 godina vjernosti...raspad sistema...bez njega ćete teško i opstanak izboriti...
- wolfman
nakon onakve tekme nije mu ni bilo druge...ma znaš da novi trener donese pozitivan šok u svlačionicu...valjda 

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
@Toon
Ja vidim to iz drugog kuta. On njemu nije dao ruku ne zato što je crnac iliti afrofrancuz, nego zato što je od muhe napravio slona. I onda kao mi smo frendovi, evo ti ruka. Mislim da je trebao to izvesti malo staloženije, u smislu: "hvala ti na kazni, ali ruku ti ne dam. ne zato što si crn nego zato što si lažov." Eto tako. A Liverpoolu treba pod hitno kvalitetan veznjak tipa Kaka, Xavi, Iniesta. >Znam da je do njih teško doći. Ali za početak su mogli uzeti Kranjčara koji je doktor za ove "moje" veznjake.
Ja vidim to iz drugog kuta. On njemu nije dao ruku ne zato što je crnac iliti afrofrancuz, nego zato što je od muhe napravio slona. I onda kao mi smo frendovi, evo ti ruka. Mislim da je trebao to izvesti malo staloženije, u smislu: "hvala ti na kazni, ali ruku ti ne dam. ne zato što si crn nego zato što si lažov." Eto tako. A Liverpoolu treba pod hitno kvalitetan veznjak tipa Kaka, Xavi, Iniesta. >Znam da je do njih teško doći. Ali za početak su mogli uzeti Kranjčara koji je doktor za ove "moje" veznjake.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Toon
- Veteran
Gledaj Dani...prvo da rasčistimo moja uvjerenja...ja nisam rasistički nastrojena osoba i nemam neke nedoumice oko „jednakosti prava“ za sve ljude (imam oko gesla „svi smo mi jednaki“ – ali to je druga priča, prvrenstveno filozofska)...
...drugo...ja Suarezov potez nikako ne odobravam bez obzira na „prošlost samog događaja“...ako je on svom treneru prije utakmice rekao da neće biti nikakvog problema između njega i francuza – tako tvrdi K.D. – i onda „zabije“ nož u leđa toj istoj osobi i svim svojim suigračima...u kakvoj je osobi rijeć?...mogu se složiti s tobom da ovaj događaj nema neke velike veze sa rasizmom i čak da je i upućen neki pogrdni naziv prema Evri nije upućen iz tih pobuda...no spuštanje Suareza na ovu, po meni primitivnu razinu, ne razumijem...nije ovdje rijeć o „onome“ – ti si meni ženu pa ti neću ruku pružiti – to je osobna razina...ovdje je rijeć o „sukobljavanju“ predstavnika klubova i nepoštovanja istih...cijeloj atmosferi definitivno nisu pridonijeli ni sir Alex ni King K. u svojim ranijim istupima prije utakmice, razumijem ja da je rivalstvo takvo i nema „pedagogije“ u tom slučaju...igrači (prije svih Rio) su osudili i Evrinu bezrazložno i glupo provociranje i slavljenje pobjede pred Suarezom...mislim da treba razlikovati „dobro i zlo“...s tim da ja nikada neću Evru staviti ovdje na stranu dobra...ovdje sam prisustvovao sukobu dva zla – a nogomet može samo izgubiti zbog toga...
...drugo...ja Suarezov potez nikako ne odobravam bez obzira na „prošlost samog događaja“...ako je on svom treneru prije utakmice rekao da neće biti nikakvog problema između njega i francuza – tako tvrdi K.D. – i onda „zabije“ nož u leđa toj istoj osobi i svim svojim suigračima...u kakvoj je osobi rijeć?...mogu se složiti s tobom da ovaj događaj nema neke velike veze sa rasizmom i čak da je i upućen neki pogrdni naziv prema Evri nije upućen iz tih pobuda...no spuštanje Suareza na ovu, po meni primitivnu razinu, ne razumijem...nije ovdje rijeć o „onome“ – ti si meni ženu pa ti neću ruku pružiti – to je osobna razina...ovdje je rijeć o „sukobljavanju“ predstavnika klubova i nepoštovanja istih...cijeloj atmosferi definitivno nisu pridonijeli ni sir Alex ni King K. u svojim ranijim istupima prije utakmice, razumijem ja da je rivalstvo takvo i nema „pedagogije“ u tom slučaju...igrači (prije svih Rio) su osudili i Evrinu bezrazložno i glupo provociranje i slavljenje pobjede pred Suarezom...mislim da treba razlikovati „dobro i zlo“...s tim da ja nikada neću Evru staviti ovdje na stranu dobra...ovdje sam prisustvovao sukobu dva zla – a nogomet može samo izgubiti zbog toga...
...no još samo treba da se na nama "odšokiravate" - nađite vi rađe nekog druga za te elektrošokove....wolfman je napisao/la:nakon onakve tekme nije mu ni bilo druge...ma znaš da novi trener donese pozitivan šok u svlačionicu...valjda
- Scuderia
- Moderator
Haha, ajd dobro.AKO JE Daily Mailu, belgijski "wunderkind" Eden Hazard od ljeta će biti novi član engleskog nogometnog Premierligaša Tottenhama. Nakon što je potvrdio svoj odlazak iz Lille, mislilo se da je Hazard (19) sve dogovorio s londonskim klubom Chelseajem. Međutim, čini se da će Hazard na ljeto ipak "Spurs".
Predsjednik Tottenhama Daniel Levy želi napraviti respektabilnu momčad za nastup u Ligi prvaka iduće sezone, pa mu je Belgijanac Hazard prvi na listi želja. Osim njega na njoj su još vratar Newcastlea Tim Krul i stoper Ajaxa Jan Vertonghen.

- Ferrari-BiH
- Veteran
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Schumy.d
- Legenda
Legenda bio i ostao.

- Scuderia
- Moderator
- Schumy.d
- Legenda
Sasvim realno stanje.Scuderia je napisao/la:E moj Dutt, kriminalno lose ste odigrali jucer.

Teško da netko iz Bundeslige može parirati Barceloni. Bayern mooožda, ali isto upitno...
Šta se mene tiče, čak Bayer nije ni odigrao tako loše sinoć.
- Scuderia
- Moderator
Prvo poluvrijeme igra se kod kuce, oni nisu uputili niti jedan udarac prema golu.Schumy.d je napisao/la: Sasvim realno stanje.
Teško da netko iz Bundeslige može parirati Barceloni. Bayern mooožda, ali isto upitno...
Šta se mene tiče, čak Bayer nije ni odigrao tako loše sinoć.

Schurrlea je stavio umjesto Kießlinga da igra dobar dio utakmice, vidjelo se kako je bilo kada je usao Kießling, odmah dvije tri prilike u drugom dijelu. Da ne govorim o onim kratkim dodavanjma, gdje su htjeli kopirati Barcelonu i u jednom dobrom dijelu Bayerna....

Koliko god su odnosi izmedju Ballacka i kluba u banani, trebao ga je staviti da igra, ima godina + (sto je najvaznije, ima iskustva), ali sigurno ne bi toliko propustao vezni red da je Ballack igrao.
Bayern moze se nositi s njima, ali ovisi o ozljedjenim igracima. Trenutno je motor ekipe out, tako da je to malo skakljivo, ali trebao bi se vratiti do sljedeceg izvlacenja.
Jebiga sami su sebi krivi sto su dobili Barcelonu, da nisu isli sa rezervama protiv Genka, ne bi ih dobili mozebitno Chelsea, ali... sta bi bilo, kad bi bilo.