Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Bernardinac
- Rezervni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Re: Formula 1 team-McLaren
Mislim da Lewis osobno navija da Kovalainen ostane, a McLaren, odnosno Mercedes za Rosberga.
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
- Buba
- Rezervni vozač
- Navijam za: Mclaren i Mercedes
"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Mercedesa je frka zbog McLarenovog cestovnog bolida. Koji papci, ne mogu vjerovati.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Buba
- Rezervni vozač
- Navijam za: Mclaren i Mercedes
pogresno si shvatio....Mercedes boli djon za njihov cestovni auto,ajmo realno koliko auta proda Mercedes a koliko Mclaren....Mclaren ne bi ni imao profit od SLRa da nije Mercedesa....ono sto je problem ovde je Ron Dennis koji je sada zaduzen za cestovne izvedbe...on neda Mercedesu da preuzme kontrolu nad Mclarenom i nacini od njega jos jedan tuning odjel kao sto je AMG ili slicno....a Mercedesu se vise ne bude samo snadbjevac motora kad to moze biti u bilo kojem timu za mnogo manje para nego sto je u Mclarenu gdje godisnje izdvaja ogromne sume novca...realno gledano Mclaren je Mercedes ...oni drze 40 % Mclarena ali ce za tri godine drzati 75 % Brawna koji se vjerovatno vise nece tako ni zvati....poenta je da Mercedes misli da jednostavno nije dovoljno promovisan u Mclarenu i da mu se ne daje dovoljno rijeci u donosenju odluka po pitanju vodjenja kompanije,odluke o vozacima itd itd...Dani je napisao/la:Mercedesa je frka zbog McLarenovog cestovnog bolida. Koji papci, ne mogu vjerovati.
Moje misljenje da ni jedni ni drugi nisu upravu...ali Ron Dennis je tezak covijek za pregovore tako da je raspad neminovan....
Mislim da Mercedesu trebaju dozvoliti njemackog vozaca i zar nije sramota da cestovna izvedba Mclarena ima necije druge motore a Mercedes jedan od vlasnika,ali to su stvari koje se dogadjaju zbog ega odredjenih ljudi,a isto tako mislim da Mercedes da je preuzeo vecinsko vlasnistvo nebi trebao dirati ime Mclaren i tradiciju i vrijednost koju nosi uz sebe....zalosno sto se ovo dogadja, a znamo koliko su dobri zajedno od F1 do cestovnih automobila (SLR jedan od najboljih sportskih automobila IKADA napravljenih)
"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Malo sam vrtio fotografije s današnjih testiranja, jer vidim da je spomenuto novo prednje krilo, FW6.
Staro
http://www.mclaren.com/photographic/plo ... ur1137.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Novo
http://www.mclaren.com/photographic/plo ... ur1156.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
A u pregledavanju, primjetna je i promjena difuzora:
Monza
http://www.mclaren.com/photographic/plo ... za7724.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Singapore
http://www.mclaren.com/photographic/plo ... ur1907.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Staro
http://www.mclaren.com/photographic/plo ... ur1137.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Novo
http://www.mclaren.com/photographic/plo ... ur1156.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Monza
http://www.mclaren.com/photographic/plo ... za7724.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Singapore
http://www.mclaren.com/photographic/plo ... ur1907.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
ja vidim još jednu razliku, stražnje krilo na sve 4 slike. Čini se da Heikki vozi na drugačijem aerodinamičkom paketu već duže (ili Hamilton)gringo73 je napisao/la:Malo sam vrtio fotografije s današnjih testiranja, jer vidim da je spomenuto novo prednje krilo, FW6.
Staro
Novo
Monza
Singapore

- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Da... Lijepo se vidi da je izmijenjen endplate na prednjem krilu, potpuno je drugačiji. A što se tiče zadnjeg krila, mislim da je ono Lewisovo
starije, a Heikkijevo novije (ima "rupu" u sredini)

Nadajmo se da će se taj finalni paket poboljšanja pokazati brzim i uspješnim...
P.S. Nisam znao da imenuju krila...
starije, a Heikkijevo novije (ima "rupu" u sredini)

Nadajmo se da će se taj finalni paket poboljšanja pokazati brzim i uspješnim...
P.S. Nisam znao da imenuju krila...

- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Čestitke i momčadi na pobijedi, dovezli su zadnji paket poboljšanja, koji čini mi se, funkcionira...
Pohvala za trud, i rad na bolidu, te odlično obavljena zaustavljanja u boksevima!

Pohvala za trud, i rad na bolidu, te odlično obavljena zaustavljanja u boksevima!

-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Svaka cast,cestitke.Hamiloton je odvezo odlicnu utrku,a to ne bi mogao da nisu ovako dobro spremili bolid.Stvarno se vidi ogroman napredak.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Dani
- Legenda
Pogle di je Kovalainen.

- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Kovalainen je sedmi. Ništa čudno...Dani je napisao/la:Pogle di je Kovalainen.

- Dani
- Legenda
Pa to i velim. Na kraju ispada da je McLaren premoćan, a drugi imali brže krugove.

- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Sigurno da McLaren nije premoćan, ali je veoma dobar, barem na ovakvim stazama. A, prošle sezone kad seDani je napisao/la:Pa to i velim. Na kraju ispada da je McLaren premoćan, a drugi imali brže krugove.
Hamilton borio za podije i pobjede, Kovalainen je završavao oko 5-6 mjesta. Tak da je ovo relativno dobar rezultat za
Kovalainena s obzirom da je startao 10.

- gringo73
Kovalainen je startao 8.!!! I kad pogledaš da je Webber odustao, da je Rosberg završio "nigdje" nakon kazne, da je Vettel imao kaznu...Heikki ne pokazuje ništa čime bi uvjerio da bi trebao ostati u momčadi. Hamilton je odradio sve kako treba, i tu se nema šta reći. Ne znam šta McLaren planira, ali mislim da možemo imat i boljeg vozača, uz Hamiltona, od Heikkija.Arai je napisao/la:Tak da je ovo relativno dobar rezultat za Kovalainena s obzirom da je startao 10.
A kad pogledam kakav je McLaren bio na testiranjima prije sezone, na početku, i koliko toga je napravljeno u međuvremenu, mislim da je napravljen ogroman, ali ogroman napredak. To su značajke velike momčadi!

- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Mene zanima jedno:
Šta vi kao fanovi Mclarena mislite o mogućem dvojcu Kimi - Lewis??
Da li bi Kimi bio taj "vozač 2" ili bi on uspio oteti "mjesto" Hamiltonu (znamo da je Kimi proveo dosta vremena u McM)?
I da li bi to uopće moglo funkcionirati??
Da li bi Kimi bio taj "vozač 2" ili bi on uspio oteti "mjesto" Hamiltonu (znamo da je Kimi proveo dosta vremena u McM)?
- gringo73
Copy/paste Prost-SennaSchumy.d je napisao/la:Mene zanima jedno:

- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Da, imaš pravo. Kovalainen je startao 8. Barrichello je dobio kaznu, a Heidfeld je bio prelagan pa je startao iz boksa... Webber igringo73 je napisao/la:Kovalainen je startao 8.!!! I kad pogledaš da je Webber odustao, da je Rosberg završio "nigdje" nakon kazne, da je Vettel imao kaznu...Heikki ne pokazuje ništa čime bi uvjerio da bi trebao ostati u momčadi. Hamilton je odradio sve kako treba, i tu se nema šta reći. Ne znam šta McLaren planira, ali mislim da možemo imat i boljeg vozača, uz Hamiltona, od Heikkija.Arai je napisao/la:Tak da je ovo relativno dobar rezultat za Kovalainena s obzirom da je startao 10.
A kad pogledam kakav je McLaren bio na testiranjima prije sezone, na početku, i koliko toga je napravljeno u međuvremenu, mislim da je napravljen ogroman, ali ogroman napredak. To su značajke velike momčadi!
Rosberg su mu poklonili dva mjesta... moja greška.

Pa naravno da Heikki ne pokazuje zašto bi trebao ostati u momčadi, oko toga se svi slažemo. Treba ga zamijeniti za drugog Finca...

- gringo73
Nemoj tako, napast će nas Kimijevi navijači da nam Kimi dolazi kao drugi vozač.Arai je napisao/la: Pa naravno da Heikki ne pokazuje zašto bi trebao ostati u momčadi, oko toga se svi slažemo. Treba ga zamijeniti za drugog Finca...

Naravno da bi Kimi bio najbolji izbor, ali ne bi apsolutno ništa imao protiv Hedifelda, ili još bolje Rosberga.

- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
gringo73 je napisao/la: Copy/paste Prost-SennaNe u usporedbi kvaliteta, nego stilu, i karakterno...ne znam kako bi to funkcioniralo. A ti nam ga misliš prodat, a?
Kimi je dobar vozač, kao i Hamilton, iako je Lewis McLarenovo "dijete". Ne znam kako bi to funkcioniralo bez Dennisa, vjerojatno bi bili izjednačeniji nego da je on tu. Ali pretpostavljam da bi bilo manje buke nego kad su bili Hamilton-Alonso.

Nego, eto, zanima me pošto se dosta priča o tom mogućem prelasku. Kimi je dobar vozač i moglo bi biti dobre borbe u timu.

- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Nisam mislio doslovno zamijeniti, već maknuti Heikkija i uzeti Kimija. A tko će biti prvi, a tko drugi vozač nek pokažu rezultati, trud
i zalagajne na stazi. Trebao sam ovu riječ zamijeniti staviti pod navodnike, pa bi bilo jasnije...
i zalagajne na stazi. Trebao sam ovu riječ zamijeniti staviti pod navodnike, pa bi bilo jasnije...

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Pa zar je ikada bilo drugačije? Mi smo i titule gubili jer nismo "odlučili" tko je prvi vozač!!!Arai je napisao/la: A tko će biti prvi, a tko drugi vozač nek pokažu rezultati, trud
i zalagajne na stazi. ...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Bilo bi lijepo kad bih imao odgovor na ovo, ali ga nažalost nemam. Neznam kako će se ovo riješiti, naravno, ako će Kimi uopćeToon Army je napisao/la:Pa zar je ikada bilo drugačije? Mi smo i titule gubili jer nismo "odlučili" tko je prvi vozač!!!Arai je napisao/la: A tko će biti prvi, a tko drugi vozač nek pokažu rezultati, trud
i zalagajne na stazi. ...
potpisati za McLaren. Nadam se da Withmarsh ima ideju što napraviti ako misli Kimija dovesti.

- LEWIS HAMILTON McM
- Početnik
- Navijam za: Lewis Hamilton McLaren
mislim da budemo dobili novog Finca u momčadi,samo je pitanje dali če to biti Kimi ili Rosberg,meni bi bilo draže da dođe IcemanArai je napisao/la: Da, imaš pravo. Kovalainen je startao 8. Barrichello je dobio kaznu, a Heidfeld je bio prelagan pa je startao iz boksa... Webber i
Rosberg su mu poklonili dva mjesta... moja greška.![]()
Pa naravno da Heikki ne pokazuje zašto bi trebao ostati u momčadi, oko toga se svi slažemo. Treba ga zamijeniti za drugog Finca...
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
I meni bi to bilo draže da dođe Kimi, ali ako on nemože ili neće, ne bih imao ništa protiv Rosberga. Rosberg ima NjemačkoLEWIS HAMILTON McM je napisao/la:mislim da budemo dobili novog Finca u momčadi,samo je pitanje dali če to biti Kimi ili Rosberg,meni bi bilo draže da dođe IcemanArai je napisao/la: Da, imaš pravo. Kovalainen je startao 8. Barrichello je dobio kaznu, a Heidfeld je bio prelagan pa je startao iz boksa... Webber i
Rosberg su mu poklonili dva mjesta... moja greška.![]()
državljanstvo (Kekeova želja), pa se zna na kojeg sam ja to vozača mislio jer trenutno u F1 su samo dva Finca.