majko moja ja ne znam ovo je smrt........s.j.f1 je napisao/la:pa ne sada i kimiUcker girlfriend je napisao/la:i ja isto,bas bih volela da ih otera u pm.......Scuderia je napisao/la: Bit ce kasno sada za vracanje. To su oni trebali napraviti u Valenciji kada je Kimi pokupio mehanicara.
Bas bi volio cuti komunikaciju izmedju Masse i boksa.
Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Ucker girlfriend
- Navijam za: Massa
- Kontakt:
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
prednost je 7 bodova ako se ne varam, Hamiltonu je dosta da na zadnje 3. utrke bude drugi.Adriana Lima fan je napisao/la:Mozda je najbolji mozda nije vidit cemo.Ucker girlfriend je napisao/la: on je uradio sve do sebe znaci najbolji je ove godine,ali sta ces kad imas kretena mesto mehanicara,i sto je ferari sklonio lolipop ili ako se zove ono kretenasto,i vrati ga kad nacini stetu.........uzas.......

- Jackie Stewart
- F1-HR kviz champion
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Ucker girlfriend
- Navijam za: Massa
- Kontakt:
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Schumachera
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
King iCool je napisao/la:Čim je krenulo loše nakon zaustavljanja Massa opet griješio i griješio...
Ajde si ti stavi u njegovu situaciju. 3 utrke prije kraja, ispred najveceg konkurenta si, 1 bod je razlika. I onda tvoji mehanicari naprave takvu glupost da ne mozes doci do boda. Kako bi ti reagirao? Ajde mi to molim te reci. Da li bi ti bio smiren u toj situaciji ili bi puko?

-
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari
hmmm pa neznam kak bi ti vozio da se to tebi desilo....King iCool je napisao/la:Čim je krenulo loše nakon zaustavljanja Massa opet griješio i griješio...
isfrustriran (samim događajem u boksu em što je morao čekati da se njegovi dogegaju do njega, da se to iščupalo odmah možda nebi bio zadnji(da recimo odmah stao a ne da je vukao tu cijev sa sobom) ) , ljut, pitaj boga kaj mu je sve prolazilo glavom
Ma ja sam Fisico-fan...
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
da,tu ga nemoš krivit,on je ostao na stazi samo da ako slučajno padne kiša pa se opet obrat neki dogodi,drugačije nije imao šanse.... ja na njegovom mjestu nebi izašao iz boksa a kamoli vozio onak živčan i nadrkanKing iCool je napisao/la:Čim je krenulo loše nakon zaustavljanja Massa opet griješio i griješio...

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- M Power
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
- MP4don
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren - Mercedes
Sve se vraća, sve se plaća!!!
Lauda kaže: Ima Boga!!!

Lauda kaže: Ima Boga!!!

...::: // Hamilton United \\ :::...
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
- MP4don
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren - Mercedes
Pa da se FIA nije uplela u Belgiji tako bi i bilo...Scuderia je napisao/la:Kako volim ovakve navijace... A zaboravljaju da se jos vozi 3 utrke.
...::: // Hamilton United \\ :::...
LOL
LOL
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Ja nisam profesionalni vozač F1 tako da nemoj mene pitat kak bi reagirao,ali činjenica je da je Massa do onda vozio dobru utrku i onda poslije napravio opet bezbroj grešaka koje se ne smiju napravit ako se hoće postati prvak pa makar se borio za 15. - 16. mjestoScuderia je napisao/la:King iCool je napisao/la:Čim je krenulo loše nakon zaustavljanja Massa opet griješio i griješio...
Ajde si ti stavi u njegovu situaciju. 3 utrke prije kraja, ispred najveceg konkurenta si, 1 bod je razlika. I onda tvoji mehanicari naprave takvu glupost da ne mozes doci do boda. Kako bi ti reagirao? Ajde mi to molim te reci. Da li bi ti bio smiren u toj situaciji ili bi puko?