a kako da ga onda pretekne? bio je paralelno s massom, a ovaj mu nije dao mjesta nego ga izgurao van staze?Barry je napisao/la:preticanje sa sva 4 tocka van bijele linije, cista kazna ko suza. istina, lijepo izvedeno al pravila su tu osjetljiva.
Utrke 2013 - Arhiva-Komentari
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Kimi i Frijns
Re: VN Mađarske - Hungaroring 26/27/28.07.2013
Zadnja izmjena: K1M1, dana/u 28 srp 2013, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
eto nove gume i oni najgori se vraćaju na vrh. Svaka čast Hamiltonu uz malo sreće mu se konacno sve poklopilo. Ferrari sve dalje od naslova katastorfa za njih. Pošto je Alonso najavljivao da ce ishod ove utrke utjecati na motivaciju cini se da su im sve lađe potonule. kao navijaču Ferrarija za njihovu trku ocjena 1 , a za sve ostalo tu je 9. I samo se nadam da ce Bernie završit u przunu i da će pirelli otić iz F1

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Odlična utrka kad se uzme u obzir kakve smo tu znali vidjeti.
Hamiltonu sam već čestitao.
Drago mi je da su Kimi i Lotus prihvatili rizik i ostali vani do kraja (isto su trebali napraviti i u Njemačkoj, ali šta je tu je). Romaina su suci sje****.
Ferrari
Što se tiće ilegalnih testiranje, guma i svega... To neću komentirati. Ionako je već cijela sezona nepravedna i namještena.
Hamiltonu sam već čestitao.
Drago mi je da su Kimi i Lotus prihvatili rizik i ostali vani do kraja (isto su trebali napraviti i u Njemačkoj, ali šta je tu je). Romaina su suci sje****.
Ferrari

Što se tiće ilegalnih testiranje, guma i svega... To neću komentirati. Ionako je već cijela sezona nepravedna i namještena.

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
E upravo to.Ali ovo je Grosjean i njega je "normalno" kazniti.Žao mi ga je zaslužio je najmanje 2.mjestoK1M1 je napisao/la:a kako da ga onda pretekne ako je bio paralelno s massom, a ovaj mu nije dao mjesta nego ga izgurao van staze?Barry je napisao/la:preticanje sa sva 4 tocka van bijele linije, cista kazna ko suza. istina, lijepo izvedeno al pravila su tu osjetljiva.
...put u raj nije posut ružama...
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
NikakoK1M1 je napisao/la:a kako da ga onda pretekne? bio je paralelno s massom, a ovaj mu nije dao mjesta nego ga izgurao van staze?Barry je napisao/la:preticanje sa sva 4 tocka van bijele linije, cista kazna ko suza. istina, lijepo izvedeno al pravila su tu osjetljiva.

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Mansell
- Test vozač
- Navijam za: Mercedes
Trka ko trka,ništ posebno.Kazna Grosjeanu je sramotna.
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
- Barry
- Test vozač
- Navijam za: Ferrari
ma nema smisla to sto govorite. kad bi tako bilo da se obilazi kud stignes onda bi danas imali najmanje 10 identicnih preticanja. pogledajte onboard opet. ako ti nije dao dovoljno prostora placi na radio charlieu i to je to.Chuck Norris je napisao/la:E upravo to.Ali ovo je Grosjean i njega je "normalno" kazniti.Žao mi ga je zaslužio je najmanje 2.mjestoK1M1 je napisao/la:a kako da ga onda pretekne ako je bio paralelno s massom, a ovaj mu nije dao mjesta nego ga izgurao van staze?Barry je napisao/la:preticanje sa sva 4 tocka van bijele linije, cista kazna ko suza. istina, lijepo izvedeno al pravila su tu osjetljiva.

Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Ili da lupi budalu pa će on biti kriv jer se zove Romain, tu je sve dobro Romain napravio, Alonso je Vettela u Monzi isto tako prestigao i nikom ništa, a ima i još prestizanja koja su tako završila i nikom ništa, ali to je Romain i onda mogu sveBarry je napisao/la: ma nema smisla to sto govorite. kad bi tako bilo da se obilazi kud stignes onda bi danas imali najmanje 10 identicnih preticanja. pogledajte onboard opet. ako ti nije dao dovoljno prostora placi na radio charlieu i to je to.

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- senamozart
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1 McLaren Team
utrka dobra i ocjena 8.svaka čast hamiltonu i nadam se da će nastaviti sa ovakvim vožnjama.
komentar za grosjeana.SRAMOTA za suce.
komentar za grosjeana.SRAMOTA za suce.

- Armanini
- Svjetski prvak
dobra utrka, za madjarsku odlicna..
problem kod tog hungaroringa je sto je staza preuska za f1 bolide..
kazna grosjeanu je smjesna, iako jbga po pravilniku.. mislim da je dobio vise zbog incidenta prije s buttonom..
ne kuzim samo zasto se u ovakvim slucajevima ne kontaktira tim, kao u drugim serijama i da mu se kaze da mora vratit poziciju ili drive thru.. ovako je totalna retardacija.. mada je to zadaca i tima..
na snimci kad je stopirna tocno kad je uz crtu (tih smjesnih centimetar od crte) vidi se malo massinog krila koje je tocno uz pasicu..
ne kuzim kako je tu grosjean kriv kad nije ni imao vise mjesta.. ovo je vise bilo izbjegavanje sudara, i umjesto da na to gledaju kao pozitivno sto se taj crni grosjean pokusava maknut od kontakta, dobije kaznu..
nije mu jadnom lako.. svi iskoristavaju maksimalno to sto on mora bit oprezniji kod bliskih voznji i onda ga stiscu maksimalno..
ko vettel na startu, gurao ga do kraja, dobro je ovaj to i popratio.. i onda jos alonso poslije utrke sere kvake kako je grosjean bio problem na startu.. ma wtf jbte..
al ugl... potez utrke lewisov pass webbera uz sauber backmarker..
odvozio je dobru utrku, al imao je veeeliku i neocekivanu pomoc od buttona koji je ustvari i rjesio utrku, 13 sekundi je dao lewisu..
kimi standardno odlicno.. a ferr.. pun mi ga je k.. iako se ocekivalo da ce ih najvise pogodit promjena guma sto se i dogodilo izgleda, i to jedino njima, dosadni su vise..
slijede staze snage pa vjerujem da ce se nastaviti slicne performanse ta 3 tima i mozda ferrarija..
problem kod tog hungaroringa je sto je staza preuska za f1 bolide..
kazna grosjeanu je smjesna, iako jbga po pravilniku.. mislim da je dobio vise zbog incidenta prije s buttonom..
ne kuzim samo zasto se u ovakvim slucajevima ne kontaktira tim, kao u drugim serijama i da mu se kaze da mora vratit poziciju ili drive thru.. ovako je totalna retardacija.. mada je to zadaca i tima..
na snimci kad je stopirna tocno kad je uz crtu (tih smjesnih centimetar od crte) vidi se malo massinog krila koje je tocno uz pasicu..
ne kuzim kako je tu grosjean kriv kad nije ni imao vise mjesta.. ovo je vise bilo izbjegavanje sudara, i umjesto da na to gledaju kao pozitivno sto se taj crni grosjean pokusava maknut od kontakta, dobije kaznu..
nije mu jadnom lako.. svi iskoristavaju maksimalno to sto on mora bit oprezniji kod bliskih voznji i onda ga stiscu maksimalno..
ko vettel na startu, gurao ga do kraja, dobro je ovaj to i popratio.. i onda jos alonso poslije utrke sere kvake kako je grosjean bio problem na startu.. ma wtf jbte..
al ugl... potez utrke lewisov pass webbera uz sauber backmarker..
odvozio je dobru utrku, al imao je veeeliku i neocekivanu pomoc od buttona koji je ustvari i rjesio utrku, 13 sekundi je dao lewisu..
kimi standardno odlicno.. a ferr.. pun mi ga je k.. iako se ocekivalo da ce ih najvise pogodit promjena guma sto se i dogodilo izgleda, i to jedino njima, dosadni su vise..
slijede staze snage pa vjerujem da ce se nastaviti slicne performanse ta 3 tima i mozda ferrarija..
- maric
- Početnik
- Navijam za: Fernando Alonso
#F1 BREAKING : Romain Grosjean given a 20 second time penalty for the incident with Jenson Button, but it makes no difference to his finishing position.
- Armanini
- Svjetski prvak
hh znaci button za manje od sekunde izgubio 6. mjesto.. i to si sam kriv jer mu je zadnji krug bio krstarecih 1.29..
- Barry
- Test vozač
mozda ce gumbic i napredovat. alonso pod istragom zbog DRS, tri puta koristen a bio izvan 1 sec od bolida. http://www1.skysports.com/formula-1/new ... e-stewards
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- Dero
- Profesionalni vozač
Zar ne postoji sustav koji blokira korištenje DRS ak je vozač van jedne sekune? O da, postoji samo vec pola sezone ne mogu popraviti software -_-
Nekad bi stvarno volio vidjeti životopis ljudi koji rade u FIA tehnical departmentu.
Nekad bi stvarno volio vidjeti životopis ljudi koji rade u FIA tehnical departmentu.
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Alonso bome svake godine umiješan u istrage oko nepravilnog korištenja DRS-a, malo je to previše ''slučajnosti''...
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Alonso je prošao bez prave kazne. Ferrari "samo" 15000€ mora platiti.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Kakva sreća?F1NAC je napisao/la:eto nove gume i oni najgori se vraćaju na vrh. Svaka čast Hamiltonu uz malo sreće mu se konacno sve poklopilo. Ferrari sve dalje od naslova katastorfa za njih. Pošto je Alonso najavljivao da ce ishod ove utrke utjecati na motivaciju cini se da su im sve lađe potonule. kao navijaču Ferrarija za njihovu trku ocjena 1 , a za sve ostalo tu je 9. I samo se nadam da ce Bernie završit u przunu i da će pirelli otić iz F1
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Valjda misli na srecu da je uspio proci sve kad je trebalo.Dani je napisao/la:Kakva sreća?
Darkness rises when silence dies
- Dani
- Legenda
Očito. Jedino je imao sreće da nisu pozvali sc zbog odustajanja williamsa. Jedino on i Šumi imaju 4 pobjede na ovoj stazi. Mislim da to dovoljno govori.

- Armanini
- Svjetski prvak
eh objektivni fun boyevi..
vettel uvijek ima srece, a danas to sto je button uzeo vettlu 13 sekundi nije sreca i olaksana pobjeda za 300%?
aj dajte malo realnosti..
ne uzimam lewisu ni p od pobjede, dapace, meni on sad konacno izgleda ko prava mrcina, konacno bez onih pizdarija i dosadjivanja sa tatom, bratom, bakom, susjedom, postarom i privatnim zivotom.. (doduse malo mi to umanjilo kad sam procitao da je pobjedu posvetio onoj nicole, but still)
vettel uvijek ima srece, a danas to sto je button uzeo vettlu 13 sekundi nije sreca i olaksana pobjeda za 300%?
aj dajte malo realnosti..
ne uzimam lewisu ni p od pobjede, dapace, meni on sad konacno izgleda ko prava mrcina, konacno bez onih pizdarija i dosadjivanja sa tatom, bratom, bakom, susjedom, postarom i privatnim zivotom.. (doduse malo mi to umanjilo kad sam procitao da je pobjedu posvetio onoj nicole, but still)
- Dani
- Legenda
Ček malo da li to znači da je Vettel imao nesreću što sa bržim bolidom nije uspio proći Buttona? Kako je to uspjelo Hamiltonu? Evo recimo pogledaj Rosberga. Čovjek ni kriv ni dužan katapultiran sa staze, izgubio puno pozicija, Massi nikakvo upozorenje niti kazna. e to se zove nesreća. Dođe do bodova, na repu je Massi i onda ode motor. E to je već
. Ili misliš da je imao sreće pa je nakon bokseva Hamilton došao iza Webbera 2 puta?

- Armanini
- Svjetski prvak
tocno to, imao je nesrecu sto je izasao iz boxa iza buttona, a ne ispred njega.. kad sekunda igra ulogu kod neocekivane i nevezane stvari onda je to malo i sreca nesreca..Ček malo da li to znači da je Vettel imao nesreću što sa bržim bolidom nije uspio proći Buttona?
btw, rbr nije brzi bolid od mcma

da je, vjerojatno se ne bi vozio 13 krugova iza njega i jos morao pustat ispred da se ne zapali..
ti si ovo ozbiljno napisao? bez smajlica? kao ono - ozbiljno pitanje?Kako je to uspjelo Hamiltonu?
sry, al se na ovo stvarno ne mogu prisilit odgovorit jer bi se morao smijat i nasladjivat na prelako namjestenoj lopti, a nekako te previse cjenim za to pa necu

vec sam spomenuo da mi je pass webbera uz backarker bio potez utrke (iako ga je sam lewis malo umanjio rekavsi da je webber bio super fer i da se nije jako borio)..Ili misliš da je imao sreće pa je nakon bokseva Hamilton došao iza Webbera 2 puta?
al nije se lewis borio s webberom valjda..
mogao se (i trebao da nije bilo tvrdog buttona) borit jedino s vettlom koji je jedini uz lewisa mogao pobjedit u utrci..
lewis kroz cijelu utrku! nije imao suparnika, a kad maknes protivnika koji te jedini moze nokautirat, ostaje samo cekat kraj meca..
rosberg - nikakve veze s lewisom koji je imao cistu utrku uz "pomoc" starog timskog koji mu je stopirao jedinog protivnika..
nesretno sto mu je otisao motor? pa naravno, sigurno nije sreca

al pisemo o lewisu i vettlu.. situacija kao i svaka druga je sama za sebe i nema se zasto usporedjivat s necim drugim..
- Dani
- Legenda
Ne kužim kako rbr nije bio brži bolid od mcm-a. Pogotovo jer je Button bio na starijim gumama. Tko zna, možda Button i Hamilton imaju dogovor?
( jel sad dobro?) Ahh ti smajlići.
Moram priznati da me iznenadila brzina mercdesovog boksa. Obično su kasnili oko pola sekunde. Jučer je to bilo tu negdje kao i rb.
2013 Hungarian Grand Prix lap times and fastest laps
2013 Hungarian Grand Prix lap charts

Moram priznati da me iznenadila brzina mercdesovog boksa. Obično su kasnili oko pola sekunde. Jučer je to bilo tu negdje kao i rb.
2013 Hungarian Grand Prix lap times and fastest laps
2013 Hungarian Grand Prix lap charts

- Armanini
- Svjetski prvak
baci pogled na speed trap pa ces mozda skuzitNe kužim kako rbr nije bio brži bolid od mcm-a.

ne pricam o vremenu kruga, nego o brzini bolida.. brzina bolida kroz krug je tu nebitna jer je madjarska i nema pretjecanja nekog tko ne zeli da ga se predje..
sve 5, samo sad je nepotreban smajlic.. il si ti uvjerenja da se button isto branio od lewisa i vettla..Tko zna, možda Button i Hamilton imaju dogovor?( jel sad dobro?) Ahh ti smajlići.
nadam se da ne mislis tako i da gledas utrku s 2 oka, jer u suprotnom nemamo vise sto raspravljat..
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
cudno kako te nije iznendila brzina odjednom sa novim starim gumama ... a zapravo da svi smo znali da ce ta promjena najvise njima godit.Dani je napisao/la: Moram priznati da me iznenadila brzina mercdesovog boksa. Obično su kasnili oko pola sekunde.
PS s onim da je imao sreće samo sam mislio na to da je Vettel u najvaznijem trenutku upao u guzvu. Inače super pobjeda za njega(izborio se na stazi za nju) i odlicno je zacinio prvenstvo

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011