Sebastian Vettel [#5]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Vuksa_KC
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Sebastian Vettel

Post Postao/la Vuksa_KC »

Awkward moment kada te Jenson Button pita 'sad se i po travi utrkivamo' :)

Čestitke za naslov!
kreja
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la kreja »

cestitke vettelu na naslovu!!!!
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Evo kako je to izgledalo 2002.

slika
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
matrix_23
Navijam za: M. Schumachera

Post Postao/la matrix_23 »

Čestitke Vettelu. Zasluženo!
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Svaka čast majstore. Odlične vožnje čitave sezone i zaslužen naslov.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

slika

slika
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

a ima on dovoljno godina da može pit?? :D
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Seb, you’ve almost answered my question because I was going to say it’s been a long time since we’ve had the championship won with four races left to go. Do you think…
SV: It’s probably Michael, I think he won half of his championships…
JB: Bloody Germans!
SV: What exactly do you mean?
:oo:
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Ja ću pitat isto što i Vettel :biggrin:
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Sebastian Vettel's greatest challenge in Formula 1 will not be in maintaining his dominance after back-to-back titles, but in how he deals with one day not having the best car.

That is the view of Mercedes GP team principal Ross Brawn, who believes that the true extent of Vettel's position among the greats will be made evident when does not enjoy a machinery advantage.

"For Sebastian, what will come now, which will be an interesting phase of his career, will be when he has not got the best car," explained Brawn, who famously helped Michael Schumacher turn around Ferrari after he joined the team following back-to-back titles for Benetton.

"I think you have a fantastic driver in the best car, and that combination is unbeatable. It will be interesting to see Sebastian's role, Sebastian's influence, Sebastian's position when perhaps he does not have the best car, he has to make it the best car, and has to create the best car.

"That will be another chapter of Sebastian Vettel when it comes - and it will come.

"Perhaps he will make it happen himself, because he will go to another team as he wants them to be successful, and the challenge for Sebastian will be exactly the same as it was for Michael, that you have won two world championships, so what is next? What is the new challenge for me? What is the motivation?

"For Michael the motivation was to go to Ferrari and make that successful. I am sure Sebastian will look at that because everybody thinks Sebastian is doing a great job, but the Red Bull is a fantastic car. His ambition may take him a different direction, who knows?"

Brawns believes that one of the attributes Vettel has brought to F1 is in being able to achieve great success without losing his bubbly personality.

"I think what happens with new guys like Sebastian is that he is a young, fresh guy - these drivers always have different characters. He brings a very natural relaxed approach, at least from our side, to his achievements.

"He is very easy externally, obviously quite different when he gets in a car which you can understand, but from a personality point of view he is very relaxed.

"Michael was always very intense, very concentrated on it. I am not saying Sebastian isn't, but the way Michael needed to approach the job to succeed was with a high level of intensity both within and outside the car, certainly at the race track.

"Take Michael away from the race track and he was great fun. But Seb seems a little bit with a lighter character. He is clearly a huge talent. And still seems to be getting stronger.

"This year everybody said wait until he comes under pressure and then you will see he won't cope, but he copes very well. And I think with another championship under his belt, then he will have another level of confidence that he will deal with.
Michael is faster than you!!
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la deda »

deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la deda »

Bas me zanima jedna stvar: sad kad je osvojio naslov dali bi pomogo Webberu pa postane viceprvak, da je on npr. prvi u nekoj trci a Webber drugi a da ovom fali koji bod da bude drugi sveukupno!?
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

deda je napisao/la:Bas me zanima jedna stvar: sad kad je osvojio naslov dali bi pomogo Webberu pa postane viceprvak, da je on npr. prvi u nekoj trci a Webber drugi a da ovom fali koji bod da bude drugi sveukupno!?
Sumnjam, jer ta "titula " i nema baš nekog većeg značaja... Mislim da svaki od vozača ima cilj srušiti Schumijev rekord do kraja svoje karijere ;)
slika
Centurion
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Centurion »

gringo73 je napisao/la:
deda je napisao/la:Bas me zanima jedna stvar: sad kad je osvojio naslov dali bi pomogo Webberu pa postane viceprvak, da je on npr. prvi u nekoj trci a Webber drugi a da ovom fali koji bod da bude drugi sveukupno!?
Sumnjam, jer ta "titula " i nema baš nekog većeg značaja... Mislim da svaki od vozača ima cilj srušiti Schumijev rekord do kraja svoje karijere ;)
hmmmm ako to pokušava mislim da je to preambiciozno...
naručito sa ovakvom tehnologijom, vidjeli smo šta je Brawn napravio 2009...
je to dominacija kao Brawn no nije toliko brži bolid od ostalih...
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

New world champion Sebastian Vettel is not the best driver in Formula 1, according to former Renault team boss Flavio Briatore. "Vettel is definitely good," said the Italian. "But he won because he best managed his phenomenal car. He is not the best. If there was a race where they were all in the same car, Vettel would be behind Fernando Alonso and also Lewis Hamilton. On a qualifying lap, I see Vettel in pole position, then Hamilton and Alonso third."
Darkness rises when silence dies
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

elder je napisao/la:New world champion Sebastian Vettel is not the best driver in Formula 1, according to former Renault team boss Flavio Briatore. "Vettel is definitely good," said the Italian. "But he won because he best managed his phenomenal car. He is not the best. If there was a race where they were all in the same car, Vettel would be behind Fernando Alonso and also Lewis Hamilton. On a qualifying lap, I see Vettel in pole position, then Hamilton and Alonso third."
Nezahvalno je tako šta izjavit jer je između njih razlika jako mala, ko zna ko bi koliko puta izletio koji vozač sa staze kome bi se kvarili bolidi koliko i ostale stvari koje utječu na trku, mislim da u tom slučaju netreba zaboravit ni Schumachera i Rosberga, a ove sezone je dobar bio i Di Resta
slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

elder je napisao/la:New world champion Sebastian Vettel is not the best driver in Formula 1, according to former Renault team boss Flavio Briatore. "Vettel is definitely good," said the Italian. "But he won because he best managed his phenomenal car. He is not the best. If there was a race where they were all in the same car, Vettel would be behind Fernando Alonso and also Lewis Hamilton. On a qualifying lap, I see Vettel in pole position, then Hamilton and Alonso third."
sve je to u redu kad bi netko cijenio mišljenje Briatorea,koji je privatno jako dobar s Alonsom. Briatore je kreten koji očito još uvijek ima obraza komentirati nešto u vezi formule 1 nakon onoga što je napravio.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Vettel nije kažnjen (bio je pod istragom) zbog "prečice" koju je napravio nakon prvog kvalifikacijskog kruga. Zaključak; Vettel nije imao koristi od ovog poteza.
http://www.youtube.com/watch?v=1LzsaWn0 ... .be&t=5m8s" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

neznam zašto se uopće i istraživalo, pa nije ovo bio brzi krug
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Nije bio njabrzi krug, ali FIA je prije slobodnih treninga rekla da u qulif i u trci bilo kako bilo tamo nemsiju ici. A Vettel je otisao po precki da bi stigao na vrijeme u box, ima srece jer su ga mogli vrlo lako kazniti
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

treba reć išta osim da bi popio kaznu da ne vozi za RB...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

Vettel više ne pobjeđuje do kraja sezone.
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

pobjedit će sigurno do kraja sezone, iako nema potrebe. vjerujem da ni danas nije baš ginuo da osvojio pole position. dečko vozi koliko treba, ima naslov u džepu a ostali mogu skupljati mrvice s poda i popravljat svoje statistike
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

vidc je napisao/la:pobjedit će sigurno do kraja sezone, iako nema potrebe. vjerujem da ni danas nije baš ginuo da osvojio pole position. dečko vozi koliko treba, ima naslov u džepu a ostali mogu skupljati mrvice s poda i popravljat svoje statistike
Bas se i nebi slozil s tobom da danas nije isel na pol
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

vidc je napisao/la:pobjedit će sigurno do kraja sezone, iako nema potrebe. vjerujem da ni danas nije baš ginuo da osvojio pole position. dečko vozi koliko treba, ima naslov u džepu a ostali mogu skupljati mrvice s poda i popravljat svoje statistike
Možda da pričamo o nekom drugom bi ovo imalo smisla, ali Vettel je u Japanu pokazao koliko je i dalje gladan uspjeha i pobjeda. Pa ganjao je Alonsa k'o luđak, a imao je naslov u džepu, dok mu nisu javili da se smiri. Mislim da on i dalje vozi sa 100% svojih mogućnosti.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Odgovori