Michael Schumacher
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Igor18
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Schumachera
Re: Michael Schumacher
Ko je Schumacheru bio trkaći inžinjer u ferrariju?
Michael is faster than you!!
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Chris DyerIgor18 je napisao/la:Ko je Schumacheru bio trkaći inžinjer u ferrariju?
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...i Luca Baldisseri...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
-
- Navijam za: Mercedes GP
kako su smijesni schumacherovi navijači...
zašto se ne pomirite više da je frajer star i da ne može više bit stalno prvi. Ono, između grad prix utrka ste puni entuzijazma oko vašeg "gazde" a kad treba napisat komentar nakon njegove voznje čudite se ko pijan plotu???!
Houston calling.
Micheal has landed. Repeat, Michael has landed.

zašto se ne pomirite više da je frajer star i da ne može više bit stalno prvi. Ono, između grad prix utrka ste puni entuzijazma oko vašeg "gazde" a kad treba napisat komentar nakon njegove voznje čudite se ko pijan plotu???!
Houston calling.
Micheal has landed. Repeat, Michael has landed.

- vidc
- Veteran
loše loše
- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
jako loše.. rosberg treći sa vrlo atraktivnom utrkom, a Schoo.. mlaka voda.. 

jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Nisam očekivao da će ga Vettel onako lako proći.
- pantera
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Schumacher Ferrari
a šta reć. nije baš neka utrka za pamćenje, opet iza Rosberga. ali ajde bar je u bodovima.
start je bio dobar, do ulaska u boks bilo je dobro, ali dalje..
ako je Rosberg 3. znači da je mercedes ipak bio dosta dobar, nisam vidjela ni jedan njegov pravi pokušaj napada, samo vožnja u koloni i obrana
start je bio dobar, do ulaska u boks bilo je dobro, ali dalje..
ako je Rosberg 3. znači da je mercedes ipak bio dosta dobar, nisam vidjela ni jedan njegov pravi pokušaj napada, samo vožnja u koloni i obrana

'cause everything is possible for those who believe..
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Kako ne? pa daj pogledaj koliko je Red Bull bržiKing iCool je napisao/la:Nisam očekivao da će ga Vettel onako lako proći.

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
schumi je prilično kultiviran, samozatajan, ko da ga uopće nema....a tak i vozi.....
više se o njemu pričalo dok se vucarao po kerpenu i padal s motora.........
čemu sve ovo stari majstore?
više se o njemu pričalo dok se vucarao po kerpenu i padal s motora.........
čemu sve ovo stari majstore?
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
E moj Schumy pokvari sve sto si radio godinama ...

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
-
- Profesionalni vozač
Da, koliko se samo jedan Sutil branio...King iCool je napisao/la:Nisam očekivao da će ga Vettel onako lako proći.
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
izbacit tog lisca i uzet jednog vozača kao Rosberg (recimo Sutil) koji neće rasipat bodove.
Ne vidim zašto Mercedes i Brawn polažu sve nade u njega?

- Ferrari-BiH
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Vjerovatno njihov racunovodja vidiĆale od Lewisa je napisao/la:izbacit tog lisca i uzet jednog vozača kao Rosberg (recimo Sutil) koji neće rasipat bodove.

¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Puno brži je i od Force Indije pa ga nije odma uspio preteći. A uostalom nije Mercedes tako loš jer da je onda rosberg nebi već 3. put ove sezone bio na postolju.Kenny je napisao/la:Kako ne? pa daj pogledaj koliko je Red Bull bržiKing iCool je napisao/la:Nisam očekivao da će ga Vettel onako lako proći.
- vidc
- Veteran
ne znam koji mu je k*r*c.kaže da je pogriješio i izletio sa staze u izlaznom krugu nako pit stopa.pa kolki konj moraš bit da napraviš pogrešku u najvažnijem trenutku utrke...na startu sezone nije radio toliko grešaka kao sad.bojim se da se on ne može nositi s cijelom F1 kao prije,previše je to za njega
- FerrariF1
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
Najbolje mu je da se povuce dok jos nesto vrijedi
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
- pantera
a da se sad povuče tek bi to bilo loše. bilo je hrabro vratit se nazad. da se sad povuče bježao bi od problema. sigurno je znao u šta se vraća i dobro razmislio o svemu. a ono šta je osvojio nitko mu više ne može uzet.
možda se varam, ali nebi ga ja još otpisala. u problemima je sigurno, a sad, dali su fizički ili psihički.. po meni više psihički. vjerojatno nije očekivao baš tolike probleme..
ako bude imao snage i volje može se popravit..
ajmo Schumii !!
možda se varam, ali nebi ga ja još otpisala. u problemima je sigurno, a sad, dali su fizički ili psihički.. po meni više psihički. vjerojatno nije očekivao baš tolike probleme..
ako bude imao snage i volje može se popravit..
ajmo Schumii !!
- Igor18
- Veteran
Šteta, izlazni krug jako loš. Tu umjesto da je dobio 2 mjesta i dođe odmah do Rosberga on je izgubil. Kasnije do kraja utrke slabo.
Jebiga, idemo dalje.
Kaj bi se povlačil, te priče smo prošli već 1000 puta.
Tek se vratil. Nit će se on povuč bez obzira kak sezona završila, nit će ga Merc otpustit. U igri su velke pare.
Ja vjerujem u njega, najbitnije ON vjeruje u sebe, i njegov tim.
Nije mi baš najdraža njegova izjava da "odustaje" od ove sezone i fokusira se na sljedeću. Al on najbolje zna kaj radi, vjerujem da će i do kraja ove sezone, tek je polovica, bit dobrih vožnji i rezultata.
Jebiga Rosberg zasada i dosada radi bolje rezultate, to moramo priznat al pokazal je schumi da nije zaboravil vozit i da nije previše zahrđal.
Kad je Schumacher u pitanju standardi koje je sam postavio su na najvišem mogućem nivou, najbolje vožnje (u kontinuitetu) vrlo vjerovatno su iza njega al siguran sam da u njemu još uvijek ima dovoljno municije da odvozi onakve utrke kao ili slično kao u najboljim danima.
U današnjoj F1 najvažnije je kontinuirano ostvarivat rezultate, zasada on vozi kontinuirano samo nažalost tam od 5-10 mjesta, al sad je sezona takva kakva je, mučenje, traženje, učenje...
Do kraja sezone nadam se pokojem dobrom ostvarenju a sljedeće sezone sam uvjeren (uz još bolji bolid) i da će on doć na svoje.
Ipak je to predobar vozač i preiskusan da se vozi tak prosječno za njega.
Jebiga, idemo dalje.
Kaj bi se povlačil, te priče smo prošli već 1000 puta.
Tek se vratil. Nit će se on povuč bez obzira kak sezona završila, nit će ga Merc otpustit. U igri su velke pare.
Ja vjerujem u njega, najbitnije ON vjeruje u sebe, i njegov tim.
Nije mi baš najdraža njegova izjava da "odustaje" od ove sezone i fokusira se na sljedeću. Al on najbolje zna kaj radi, vjerujem da će i do kraja ove sezone, tek je polovica, bit dobrih vožnji i rezultata.
Jebiga Rosberg zasada i dosada radi bolje rezultate, to moramo priznat al pokazal je schumi da nije zaboravil vozit i da nije previše zahrđal.
Kad je Schumacher u pitanju standardi koje je sam postavio su na najvišem mogućem nivou, najbolje vožnje (u kontinuitetu) vrlo vjerovatno su iza njega al siguran sam da u njemu još uvijek ima dovoljno municije da odvozi onakve utrke kao ili slično kao u najboljim danima.
U današnjoj F1 najvažnije je kontinuirano ostvarivat rezultate, zasada on vozi kontinuirano samo nažalost tam od 5-10 mjesta, al sad je sezona takva kakva je, mučenje, traženje, učenje...
Do kraja sezone nadam se pokojem dobrom ostvarenju a sljedeće sezone sam uvjeren (uz još bolji bolid) i da će on doć na svoje.
- pantera
optimizamIgor18 je napisao/la:Do kraja sezone nadam se pokojem dobrom ostvarenju a sljedeće sezone sam uvjeren (uz još bolji bolid) i da će on doć na svoje.

a sigurno da se nije lako nosit s kritikama i rezultatima. jedni padnu na dno, dok drugi iz toga izađu jači nego ikad. ovo može bit nova motivacija za napred. kao šta poslovica kaže 'In order for there to be ups, there must be downs.. '
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
a sad je gotovo.......nemre gore od ovog........sad mora do kraja, pa kako završilo završilo.......FerrariF1 je napisao/la:Najbolje mu je da se povuce dok jos nesto vrijedi
- Igor18
- Veteran
optimizam nego šta. ipak je to schumacher, nije se vratio da se vozika i skuplja bod dva.fanF1 je napisao/la:optimizamIgor18 je napisao/la:Do kraja sezone nadam se pokojem dobrom ostvarenju a sljedeće sezone sam uvjeren (uz još bolji bolid) i da će on doć na svoje.
a sigurno da se nije lako nosit s kritikama i rezultatima. jedni padnu na dno, dok drugi iz toga izađu jači nego ikad. ovo može bit nova motivacija za napred. kao šta poslovica kaže 'In order for there to be ups, there must be downs.. '
Prvi dio sezone je takav kakav je, do kraja sezone sigurno ce bit dobrih rezultata, sljedece sezone kreće iskusniji za sve ove nove stvari s kojima nije imao kontakata prije povlačenja.
A i rekao je da ga kritike ne uznemiravaju jer zna zaš se vratio i šta ga je čekalo i da ima plan povratka.
Možda je malo teže neg kaj je očekivo, a možda i nije. On nije čovjek koji brza i nabrzinu donosi neke odluke, da je bilo ko drugi možda bi i posumnjao a ovako nemam sumnje nikakve. Treba pregrmite slabije rezultate i pričekat da mu stvari sjednu onak kak hoće

Go Schumi!!
Tvoji pravi navijači uvijek su uz tebe!!
- FerrariF1
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
Najvise ga volim i zelim da se vrati na postolje
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
- Dero
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
- gradski
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
a tek kako je brza force india...Kenny je napisao/la:Kako ne? pa daj pogledaj koliko je Red Bull bržiKing iCool je napisao/la:Nisam očekivao da će ga Vettel onako lako proći.
Senna Lotus Renault 1985 i jedan kišni Portugal. Bila je to ljubav na prvi pogled.
Prva pobjeda, a svi ostali jedan ili vise krugova zaostali!
Prva pobjeda, a svi ostali jedan ili vise krugova zaostali!