Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
...samo se ti smijF1NAC je napisao/la:hahahaahahahaahhahaah toon opet ste uprskali
Eto, u pivkana.Schumy.d je napisao/la:
Svejedno, samo si nemoj nešto pretjerano odabrat jer ćeš izgubit.![]()
...niste vi bezveze od švicaraca izgubili vjeruj miScuderia je napisao/la: @Toon ,
A sto ?![]()
Sad ce krenut sa pobjedama, samo sto nisu.
Badelj ima sigurno kvalitetu i da igra u nekom jačem klubu liga petice, a ne u Dinamu, za njega bi realna cifra bila 15-ak milijuna.F1NAC je napisao/la: whaaaaaaaaaaaaaaat ?!?!?![]()
u ligi prvaka di se trebao pokazat je bio loš . I to je to,neke eventualne dobre tekme u HNLu i nisu neko mjerilo posto je nasa liga po kvaliteti dalekoSchumy.d je napisao/la:Badelj ima sigurno kvalitetu i da igra u nekom jačem klubu liga petice, a ne u Dinamu, za njega bi realna cifra bila 15-ak milijuna.F1NAC je napisao/la: whaaaaaaaaaaaaaaat ?!?!?![]()
Ovako je do 10.
5 miljki je i vise nego sasvim dovoljno za njega.Schumy.d je napisao/la: Badelj ima sigurno kvalitetu i da igra u nekom jačem klubu liga petice, a ne u Dinamu, za njega bi realna cifra bila 15-ak milijuna.
Ovako je do 10.
Samo se uklopio u sivilo cijele momčadi.F1NAC je napisao/la: u ligi prvaka di se trebao pokazat je bio loš . I to je to,neke eventualne dobre tekme u HNLu i nisu neko mjerilo posto je nasa liga po kvaliteti daleko
...opa, počeli smo se "šamarati"luka_kimi je napisao/la:Toon, hvala tvojoj ekipi što sam popušio listić vrijedan 900kn.
Mi ni nemamo žive.Toon je napisao/la:o gospode kojeg li samozadovoljstva...kolika li sreća pršti iz gornjega posta-gotovo me obasula pa sam odmah i ja sretniji
...e baš mi je drago da se i ti napokon malo proveseliš...znam da vam je ovo turobna sezona, vjerojatno će vas na kraju i najbolji igrač napustiti pa hajde da se ipak malo razvedrite...preokrenuli ste 0-2 i to je za malu,malu pohvalicu...a mrtve čemo na kraju rata brojati
...
hahahahah kako si dobar , odvali san se na ovoDani je napisao/la:Mi ni nemamo žive.Toon je napisao/la:o gospode kojeg li samozadovoljstva...kolika li sreća pršti iz gornjega posta-gotovo me obasula pa sam odmah i ja sretniji
...e baš mi je drago da se i ti napokon malo proveseliš...znam da vam je ovo turobna sezona, vjerojatno će vas na kraju i najbolji igrač napustiti pa hajde da se ipak malo razvedrite...preokrenuli ste 0-2 i to je za malu,malu pohvalicu...a mrtve čemo na kraju rata brojati
...