Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Lik
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la Lik »

Stvarno mi se taj Hamilton sve manje i manje sviđa, prvo sere da ga je Kimi izgurao sa staze u Spa (čista laž, osim ako Hamilton ne živi u nekom paralelnom svemiru), a sad ovakvo ponašanje na stazi.... Baš me zanima kaj bude sad izjavil.... Možda da je Glock njega izgurao NA stazu?

I Kimi izgurao Hamiltona sa staze u Spa? Da ovi u CERN-u nisu stvarno napravili neke crne rupe, pa dio ljudi živi u paralelnom svemiru?
Zadnja izmjena: Lik, dana/u 14 ruj 2008, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

edo je napisao/la:
K1M1 je napisao/la:Ako je i Jergović rekao da je ovo bilo prljavo od hamiltona i da bi ga on kaznio, onda stvarno tako i je. Svaka čast na objektivnosti.
Pa i MJ je svjestan koliko je svojom subjektivnošču
razljuti dosta nas forumaša i da se nije slagao ja mislim
da bi takav stav u javnosti iznjeo...
Hahahahhaha. Upravo zbog takvih kao ti mi je drago sto Mladen ne pisae jel zbilja ste smjesni. Osjeca se krivim sto je razljutio hrpu neobjektivnih Ferrarijevaca(cast izuzetcima) :roll: Nemoj pricat gluposti. I ti si jedan od objektivnih clanova al daj nemoj pricat takve stvari. Znas i sam kolko drugi ludi bljuzgaraju tako da je MJ majka objektivnosti i on nije osoba koja bi se trebala osjecat krivim sto tu nekog razljuti.
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Adriana Lima fan je napisao/la:Stari pogresno razmisljas. Mi nismo imali problema s guranjem Kimija jel s enakon toga sve odvilo po pravilima i onako kako treba tj. Ham je pustio Kimija Ham ga pretekao i to je to. Tad je Kimi pogrijesio al zas ga osuđivat kada ga je Ham cisto preteko nakon toga odmah.
Ma neeee!!
Neki "vaši" su baš taj potez napominjali kao nefer i tako tome slične komentare...
Ti nisi, mislim! ;)
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Schumy.d je napisao/la:
Adriana Lima fan je napisao/la:Stari pogresno razmisljas. Mi nismo imali problema s guranjem Kimija jel s enakon toga sve odvilo po pravilima i onako kako treba tj. Ham je pustio Kimija Ham ga pretekao i to je to. Tad je Kimi pogrijesio al zas ga osuđivat kada ga je Ham cisto preteko nakon toga odmah.
Ma neeee!!
Neki "vaši" su baš taj potez napominjali kao nefer i tako tome slične komentare...
Ti nisi, mislim! ;)
Pa jesam rekao da je nefer al Ham ga je pretekao cisto i sve uredu al kad se donese odluka kao ona u Belgiji pa naravno da cu se pozivat na to da ga je guro sa staze jos je Ham bio u trkacoj putanji. I ako se to nije sankcioniralo onda nemamo o cemu pricat kod sitvacije s Weberom!
Schumy.d
Legenda
Legenda

Adriana Lima fan je napisao/la:Pa jesam rekao da je nefer al Ham ga je pretekao cisto i sve uredu al kad se donese odluka kao ona u Belgiji pa naravno da cu se pozivat na to da ga je guro sa staze jos je Ham bio u trkacoj putanji. I ako se to nije sankcioniralo onda nemamo o cemu pricat kod sitvacije s Weberom!
Ne kažem ja da ga je trebalo kazniti za ono guranje Webbera, ali hoću samo reći da su neki fanovi McM znali srati po Kimiju i tobože da ga je gurao, da nije ostavio dovoljno mjesta, a danas takvih komentara nema! ;)
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Schumy.d je napisao/la:
Adriana Lima fan je napisao/la:Pa jesam rekao da je nefer al Ham ga je pretekao cisto i sve uredu al kad se donese odluka kao ona u Belgiji pa naravno da cu se pozivat na to da ga je guro sa staze jos je Ham bio u trkacoj putanji. I ako se to nije sankcioniralo onda nemamo o cemu pricat kod sitvacije s Weberom!
Ne kažem ja da ga je trebalo kazniti za ono guranje Webbera, ali hoću samo reći da su neki fanovi McM znali srati po Kimiju i tobože da ga je gurao, da nije ostavio dovoljno mjesta, a danas takvih komentara nema! ;)
Pa onda ok al to je uvjek to dvojno mjerilo..... Meni se primjerice kad Hamilton nesto zasere neda komentirat zato sto znam da ces se nac ti ili netko drugi da ga kritizira ali to neznaci da se ne slazem s vama ili da nisam protiv Ham ako ne pisem o tome...... Kazem obje sitvacije su vrlo lako kaznjive al zasto ova danas nije napravljena? Zbog neregularne kazne za proslu trku.
cezar
Navijam za: Kimi

Post Postao/la cezar »

tex je napisao/la:samo bi nešto rekao o lewisu, istina da je vrhunski vozač i to je danas pokazao vrhunskom vožnjom po kiši i to mu je danas omogučilo da isvoji koji bod.

ali koji mu je vrag bio da je išao ono pričati kimiju, to je samo pokazalo kolko upotrebljava svoju glavu. a to je ništa. takve stvari je radio i preko zime, kad se pojavljivao svigdje i pričao gluposti koje nisu previše držale vodi. ima jedna poslovica: "kad sereš pusti vodu za sobom" a lewis kad god je nekakve gluposti srao po novinama i ostalim časopisima, nikad nije pustio vodu. istina bog da su to radili i drugi, ali oni bi barem za sobom pustili vodu.

i da sam ikad navijao za njega, sad više nebi navijao za njega. tim svojim glupostima samo gubi svoje navijače
Ne mogu da se setim posle koje trke je Hamilton rekao da ce sve trke do kraja zavrsavati na postolju.
Odlicno je danas vozio, ali bilo je situacija za razmatranje opet. Sasvim bespotebno guranje drugih vozaca jer je bio ocigledno brzi. Mislim da je to opet ona njegova bahatost, koja se prosle godine i nije toliko videla, kao ove.
On za pljuvanje Kimija nije ni za komentar. Time je ustvari popljuvao sve vozace. Ako tako misli o Kimiju, sta onda misli o ostalima?
Drugo, sto se tice toliko bojlje voznje Hamiltona od Kimija danas, ne treba zaboraviti da je u Francuskoj bio ocajan kada je krenuo sa lose pozicije. Tako je i Kimi danas. Jednostavno opet problemi u Ferariju. Ako je proslu trku vozio dobro do pred kraj, nije moguce da je Kimi zaboravio voziti od tada.
Kimi je najbolji
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

cezar je napisao/la: Ne mogu da se setim posle koje trke je Hamilton rekao da ce sve trke do kraja zavrsavati na postolju.
Rekao je da mu je to cilj. Sta iam neki rpoblem u tome da kaze covjek cilj mi je pobjedit na svim ostalim trkama sezone.....
Lik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la Lik »

Adriana Lima fan je napisao/la:
cezar je napisao/la: Ne mogu da se setim posle koje trke je Hamilton rekao da ce sve trke do kraja zavrsavati na postolju.
Rekao je da mu je to cilj. Sta iam neki rpoblem u tome da kaze covjek cilj mi je pobjedit na svim ostalim trkama sezone.....
Izjavio je svašta... Za ITV je prije utrke u Valenciji izjavio da nikad više neće dopustiti nikome da ga pretekne s vanjske strane... a onda ga Kimi pretekne s vanjske strane u Spa.... :D

Edit: Ispravak, izjavio je to prije same utrke u Spa, sad sam se setil, a onda ga Kimi u utrci pretekne s vanjske strane... :roll:
Zadnja izmjena: Lik, dana/u 14 ruj 2008, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: BMW - Heidfeld

Post Postao/la bmw_sauber_f1 »

Stvarno superiorna preticanja Hamiltona, i definitivno najbolji vozac na gridu.
Schumy.d
Legenda
Legenda

bmw_sauber_f1 je napisao/la:Stvarno superiorna preticanja Hamiltona, i definitivno najbolji vozac na gridu.
Kako znaš da je najbolji?? Pa evo ti primjer Vettela, nemoj samo gledati ove u najboljim momčadima... ;)
Ja vjerujem da je i Sutil odličan vozač, ali šta mu to vrijedi kad je u Force Indiji!! :(
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la -Briatore- »

Schumy.d je napisao/la:
Ma neeee!!
Ti nisi, mislim! ;)
Pa jesam rekao da je nefer al Ham ga je pretekao cisto i sve uredu al kad se donese odluka kao ona u Belgiji pa naravno da cu se pozivat na to da ga je guro sa staze jos je Ham bio u trkacoj putanji. I ako se to nije sankcioniralo onda nemamo o cemu pricat kod sitvacije s Weberom!
Biće i danas za Hamića +25 sekundi za udaranje Webbera... :badgrin:
bmw_sauber_f1 je napisao/la:Stvarno superiorna preticanja Hamiltona, i definitivno najbolji vozac na gridu.
Jel bi htio da dođe u BMW?
rnrboi
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi

Post Postao/la rnrboi »

Da, najbolji.
slika
Sorry, morao sam, ljute te me neki Lewisoljupci.
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

rnrboi je napisao/la:
Da, najbolji.
slika
Sorry, morao sam, ljute te me neki Lewisoljupci.
A bolje i to vec svojim neviđenjem crvenog svijetla uzrocit ozljedu mehanicara u boksu ;)
Marko FF
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la Marko FF »

Situacija sa Hamijem je vrlo jednostavna, dajte njemu i Kimiu isti bolid i Kimi če ga pojesti za doručak, ponaša se prebahato sa izjavama i načinom vožnje i to si nesmije dopuštati ipak mu je ovo druga sezona u F1. Još palenete mora papati.
tko drugom jamu kopa nos
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Marko FF je napisao/la:Situacija sa Hamijem je vrlo jednostavna, dajte njemu i Kimiu isti bolid i Kimi če ga pojesti za doručak, ponaša se prebahato sa izjavama i načinom vožnje i to si nesmije dopuštati ipak mu je ovo druga sezona u F1. Još palenete mora papati.
Znaci sad i Ferrari iako vodi u konstruktorima ima losij bolid od McLarena?
Marko FF
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la Marko FF »

Marko FF je napisao/la:Situacija sa Hamijem je vrlo jednostavna, dajte njemu i Kimiu isti bolid i Kimi če ga pojesti za doručak, ponaša se prebahato sa izjavama i načinom vožnje i to si nesmije dopuštati ipak mu je ovo druga sezona u F1. Još palenete mora papati.
Znaci sad i Ferrari iako vodi u konstruktorima ima losij bolid od McLarena?
Nisam to rekao. Danas su imali različiti setup i kišu pa ne računam ovu utrku kao mjerodavnu ali kad su obojca sa bolidima i formom na 100% Kimi je bolji. Dok ne budu u istoj momčadi, znači nikada, nema šanse da ti dokažem da sam u pravu ali bitno mi je da ja to znam a znaš i ti duboko u sebi.
tko drugom jamu kopa nos
madgalico

Post Postao/la madgalico »

Tu se vidi koliko su dobri vozači u Ferrariju kad su ih Vettel i Bourdais pojeli u Monzi sa lošijim Ferrarijem. Kimi je nekad bio odličan, neznam šta mu se dešava u ovoj sezoni, dali je alkohol ili nešto drugo ;). Samo se čudim kako je Bourdais osvojio 4. startnu poziciju a nosi naočale (kako Neven Novak spominje). Nevene, Bourdais ima 4 naslova zaredom u Champ Car World Series-u. Massi izgleda da ne pašu intermedije ;). Hamilton je trenutno najbolji vozač u F1 ne zbog rezultata nego zbog načina vožnje, nije najbrzi u prolasku špici zavoja ni u max. brzini, ali ih ipak skida po vremenima. To znaci samo jednom da je jak na kočenju i izlascima iz zavoja.
Schumy.d
Legenda
Legenda

madgalico je napisao/la:Tu se vidi koliko su dobri vozači u Ferrariju kad su ih Vettel i Bourdais pojeli u Monzi sa lošijim Ferrarijem.
Daj, molim te... :roll:
Pogledaj bodovno stanje pa onda procjenjuj tko je koga pojeo! A ako baš hoćeš, i Lewis je bio iza Vettela, pa znači da je i Lewisa pojeo... :roll:
U svakom slučaju, i Vettel i Bourdois su odlični vozači, ali je ovo tvoje uspoređivanje potpuno bez veze! ;)
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

hamiltonove greške prema drugim vozačima danas:
:thumbdown: :thumbdown:

alo FIA!......
Vleki
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la Vleki »

Hamilton za mene danas je imao dobru vožnju sa puno pretjecanja , ali ipak malo je pretjerao s onim zatvaranjima (glock i webber). Evo i ja se recimo ne slažem sa jergovićem da je onaj prvi put kad je ušao u boks, trebao mjenjati na slikove, jer lako je biti pametan poslije utrke, ali mislim da je to bio preveliki rizik u tom trenutku. Čak i da je to bila ispravna odluka, trebalo im je jedno vrijeme da vide kako recimo alonso vozi na njima ;)
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la -Briatore- »

Slikovi dolaze nagodinu.
Misliš na intermedium, ili kako se već zovu...
dmarijon je napisao/la:hamiltonove greške prema drugim vozačima danas:
:thumbdown: :thumbdown:

alo FIA!......
Zanima me da li je Mark popričao s njim nakon utrke.
piquet
Početnik
Početnik

Post Postao/la piquet »

webber kaže da je sve ok.
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

piquet je napisao/la:webber kaže da je sve ok.
I ja mislim da je sve ok,pa webber je zaista hrabro pokušao,ali
nije imao kuda proći i to mi je sasvim regularno,po meni je samo donekle
upitna situacija sa Glockom!!!
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

a onda... što reći: webber je ljudina. zreo vozač.
bit ću malo bezobrazan, ali da je webber hamija ovako izgurao...
Odgovori