Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Re: Formula 1 team-McLaren

Post Postao/la Ricxpa »

I Lewisu rade muda, zna da dolazi brz vozac koji mu nece biti vodonosa.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ricxpa je napisao/la:I Lewisu rade muda, zna da dolazi brz vozac koji mu nece biti vodonosa.
Da vidio je od Alonsa kako se to radi. :badgrin:
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Ricxpa
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Ricxpa »

Dani je napisao/la:
Ricxpa je napisao/la:I Lewisu rade muda, zna da dolazi brz vozac koji mu nece biti vodonosa.
Da vidio je od Alonsa kako se to radi. :badgrin:
Pa od koga ce uciti, ako ne od najboljeg ;)
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Kako za koga najbolji.

slika
kimi#1
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi MS

Post Postao/la kimi#1 »

e sad ako Kimi stvarno ode iz f1,mislim da će napetost za iduću sezonu ipak malo pasti,naravno svi čekamo Massu kakav će se vratiti,ali bojim se da to može ispasti Felipe baby nismo znali da ćeš odmah biti tako dobar pa smo odredili Alonsa kao vozača br.1,ja očekujem Kimija u Mclarenu i sebe u srebrnom ovaj put...
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!
slika
pinkdpanter
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: kimi raikkonen

Post Postao/la pinkdpanter »

kimi#1 je napisao/la:e sad ako Kimi stvarno ode iz f1,mislim da će napetost za iduću sezonu ipak malo pasti,naravno svi čekamo Massu kakav će se vratiti,ali bojim se da to može ispasti Felipe baby nismo znali da ćeš odmah biti tako dobar pa smo odredili Alonsa kao vozača br.1,ja očekujem Kimija u Mclarenu i sebe u srebrnom ovaj put...
i ja isto čekam Kimija da vozi, bar još jednu sezonu i jedan naslov :biggrin:
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Dani je napisao/la:Hmm dva svjetska prvaka u McLarenu. Jedini tim koji će to imati. Mrak.
Koliko znam, još nije službeno da će biti tako. ;)
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Desi li se ovo mogla bi propast sljedeca sezona za ovaj team... Nadam se da ce ipak biti konkurentni, iako ih ne volim... McLaren kao nezavisni konstruktor!
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

tomidix je napisao/la:Desi li se ovo mogla bi propast sljedeca sezona za ovaj team... Nadam se da ce ipak biti konkurentni, iako ih ne volim... McLaren kao nezavisni konstruktor!
ako se to desi sigurno da nece biti dobro po njih.
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Felipe Massa je napisao/la:
tomidix je napisao/la:Desi li se ovo mogla bi propast sljedeca sezona za ovaj team... Nadam se da ce ipak biti konkurentni, iako ih ne volim... McLaren kao nezavisni konstruktor!
ako se to desi sigurno da nece biti dobro po njih.
Neznam... Čuo sam za tu vijest, i nije me ostavila pozitivno oduševljenim. Mislim da nije pametno prekidati partnerstvo s Mercedesom,
oni su tu od velike pomoći... Dennisu je, očito, naraslo samopouzdanje baveći se McLarenom MP4-12C. Bio bih sretan kad bi me iznenadili, pa da
naprave odličan motor i bolid bez Mercedesa! Bojim se samo da ne završe poput Williamsa, kako je netko jednom već rekao.
slika
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Nek uzmu motore od Ferrarija :biggrin:
slika

Ricxpa
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Ricxpa »

Opasno se igraju u McLarenu, jer Mercedes se ove godine pokazao kao najbolji dobavljac motora u F1, tj. njihovi motori su u odlicnoj formi. No, s druge strane ako se i krene u taj ''deal'' da sami odluce svoje motore raditi (McLaren), moze se ocekivati da iznenade pozitivno pa da sloze jos bolje motore. Tko zna, ovo su samo nagadjanja i hoce li se ona uistinu ostvariti, vrijeme ce pokazati.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Za razilku od vas, meni se ta ideja itekako sviđa, i volio bi da zaživi. Naravno, to je sve još uvijek nagađanje.
@tomidix, s time ne bi bila ugrožena sljedeća sezona jer McLaren ima ugovor s Mercedesom do kraja 2011.
@Ricxpa; Mercedes zasigurno je najbolji motor ove sezone, ali mislim da je Mercedes taj koji je napravio pokret koji je možda uzdrmao sigurnost McLarena u budućnosti, što se motora tiče. Moguće da će se partnerstvo i nastaviti, ali Merc je taj koji je otvoreno krenio, očito, u projekt Mercedes F1 momčadi, svoje momčadi. Stoga, treba bit spreman za sve moguće situacije. A ako ta stvar ima mogućnosti za realizaciju, zašto ne?! Taman da se i borimo za bodove, ja bih volio gledat barem jednu sezonu McLaren F1 Teama! Bez dodatnih, "stranih", imena motora ;)
slika
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

gringo73 je napisao/la:Za razilku od vas, meni se ta ideja itekako sviđa, i volio bi da zaživi. Naravno, to je sve još uvijek nagađanje.
@tomidix, s time ne bi bila ugrožena sljedeća sezona jer McLaren ima ugovor s Mercedesom do kraja 2011.
@Ricxpa; Mercedes zasigurno je najbolji motor ove sezone, ali mislim da je Mercedes taj koji je napravio pokret koji je možda uzdrmao sigurnost McLarena u budućnosti, što se motora tiče. Moguće da će se partnerstvo i nastaviti, ali Merc je taj koji je otvoreno krenio, očito, u projekt Mercedes F1 momčadi, svoje momčadi. Stoga, treba bit spreman za sve moguće situacije. A ako ta stvar ima mogućnosti za realizaciju, zašto ne?! Taman da se i borimo za bodove, ja bih volio gledat barem jednu sezonu McLaren F1 Teama! Bez dodatnih, "stranih", imena motora ;)
Volim ovakav navijački entuzijazam ;)
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
Ricxpa
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Ricxpa »

Kako god da na kraju ispadne, puno srece i jednima, a i drugima. Iskustva hvala bogu na pretek imaju.
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Gringač slazem se ja s tobom, samo vidio si i sam sto ugovori u F1 znace... McLaren bi sam mogao raskinuti taj ugovor s Mercedesom ako odluci preuzet ovo BMWovo... A mislim da ce tesko sami napraviti motor bolji od Mercedesovog... Samo to sam mislio... Moja je zelja da budu konkurentni, kako oni, tako i Brawn, Red Bull, Ferrari i naravno Renault... Pa da ih gledamo ne unutar 6 desetinki nego unutar 2...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

@ gringo 73 & tomidix
Ovo mi se čini odlična ideja. Ako se odluče za nešto takvo sigurno neće uletjeti poput kakvih naivaca jer ipak se kod njih vrti velik novac. U svakom slučaju će potezi biti dobro promišljeni. Ja osobno vjerujem da posjeduju moć i znanje (ili ga mogu kupiti) za odličan i konurentan motor.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
garx
Početnik
Početnik

Post Postao/la garx »

sluzbeno, Whitmarsh kaze da Mclaren nema takve planove.
a glasnogovornik kaze da je to obicna glupost. znaci da planovi postoje :)

http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 0722.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
fenomeno
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la fenomeno »

Ja bi volio da Mercedes osnuje svoju vlastitu F1 momčad,te bi navija za njih.Mercedes mi je inače najdraže auto.
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

A nitko nije pomislio da je to način da McLaren dođe do postrojenja za izradu motora za svoje cestovne bolide. Sjetite se McLaren F1 bolida sa BMW-ovim motorom. Očito imaju dobra iskustva sa njima. I tko garantira da BMW ovi motori nakon navodnih preinaka ne će biti bolji od "Merđe"?

slika
matek025
Navijam za: mclaren-mercedes

Post Postao/la matek025 »

zanimljivo je to mogucnost samostalnog djelovanja mclarena u buducnosti (ako se zna da je mercedes najveci pojedinacni (40%) dionicar u mclarenu) no buducnost je neizvjesna i vidjet cemo sto nosi...meni osobno nebi bilo drago da se oni razdvoje jer (mercedes ima najbolji motor u f1) a mclaren je odlicna ekipa i sjajno mi djeluju zajedno...ja cjenim kimija kao vozaca ali bi rade video mladog i ambicioznog rosberga u mclarenu pokraj lewisa nego kimija (koji je brz ali je pitaanje motivacije i zelje za titulom posebno ako se zna da ima zelje i za utrkivanjem u reliju a i ocito ni sam jos nezna sto bi radio rade,vjerojatno je zato i otiso iz ferarija ,jer nemogu se otet dojmu da je on boli vozac od mase a ipak su zadrzali masu...) a i angaziranjem rosberga mercedes bi bio puno zadovoljniji...
Buba
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Mclaren i Mercedes

Post Postao/la Buba »

Pitanje je vremena kada ce puci partnerstvo...Mercedes zeli vise kontrole nad momcadi i izborom vozaca sto je i realno s obzirom na pare koju daju i da su najveci dionicar u Mclarenu, s druge strane Ron Dennis ima svoja uvjerenja pred kojima nece popustiti nikada i mislim da je on upravo stetocina najveca u tom partnerstvu...covjek koji kada je drzao prezentaciju pred dvorcem u Francuskoj se zalio sto travnjak nije pokosen kako se njemu svidja i rekao da nikada vise nece tu doci....ima li potrebe dalje pricati o tome kakav je to covjek,control-freak itd itd...ali da se razumijemo cijenim njegove uspjehe i dostignuca...
ja dalje razvoj situacije vidim ovako...u Brawn koji ce biti otkupljen od strane Mercedesa dolazi Rosberg i kroz koju godinu sa njim i Vettel kada mu istekne ugovor s Red Bullom,Brawn Mercedes ce postati Mercedes...a Mclaren ce uzeti od BMWa postrojenje i sam praviti motore...ne sumnjam da ce to biti dobri motori,ti momci sto rade tu su isti oni sto su pravili BMWov motor 2003,2004. i pokazali su da znaju napraviti dobar motor,to sto trenutno nisu s motorom u top formi ne znaci da nece biti,nije bio ni Mercedes uvijek ...Mene samo sad interesuje da li ce Mercedes prodati svojih 40% u Mclarenu....zamislite scenu da se na stazi bore Mclaren protiv Mercedesa a oni jos imaju udio svoj u protivnickoj momcadi....to isto kada bi sada Mclaren Mercedes imao udio u Ferrariju :D
"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"
kimi#1
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi MS

Post Postao/la kimi#1 »

volio bih da se ovo ostvari,Kimi i Lewis,Mclaren-BMW(iako se vjerojatno ne bi ovako zvali) ali u potpunosti podržavam ovu promjenu ako se ostvari......
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!
slika
Buba
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Mclaren i Mercedes

Post Postao/la Buba »

kimi#1 je napisao/la:volio bih da se ovo ostvari,Kimi i Lewis,Mclaren-BMW(iako se vjerojatno ne bi ovako zvali) ali u potpunosti podržavam ovu promjenu ako se ostvari......
poenta svog raskida sa Mercedesom jeste da Mclaren ostvari samostalnost,to Dennis i zeli,i ako se budu zvali ikako drugacije od Mclaren Mercedes bice to onda samo Mclaren :?
"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Pa mora im neko dostavljati motore ,dok oni ne razviju svoje.A svako ko bude dostavljo motore zeli da se njihovo ime nadje pored imena tima.
slika

Odgovori