Sebastian Vettel [#5]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- vidc
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Re: Sebastian Vettel
u japanu nije imao naslov dok nije završio utrku. tada je još uvijek imao neki pritisak, rekao bih želju da to odradi s pobjedom.a sad,tjedan dana nakon slavlja, partijanja, čestitki da on opet vozi svoj maksimum i da daje sve od sebe...sumnjam u to, iako je njemac. vozio je sigurno opuštenije nego inače, makar to bilo za 1% manje. u brazilu mislim da neće ni morati stiskati da pobjedi, tamo će red bull biti jak
- hsp1861
- Navijam za: McLaren
potpuno se slažm. užas.damjan.cule je napisao/la:treba reć išta osim da bi popio kaznu da ne vozi za RB...
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Ako s 24 godine nema želju da grize za svaki pole i svaku pobjedu onda treba da se lagano povuče iz sporta i ide praviti makrobiotičku hranu. Naravno da je ginuo za pole kao i svaki put ove sezone. McLaren/Hamilton su danas jednostavno bili brži. Ionako je bilo pitanje vremena, jer par puta ove sezone je McLaren kasnio baš minimalno za RBR-om u kvalama.vidc je napisao/la:pobjedit će sigurno do kraja sezone, iako nema potrebe. vjerujem da ni danas nije baš ginuo da osvojio pole position. dečko vozi koliko treba, ima naslov u džepu a ostali mogu skupljati mrvice s poda i popravljat svoje statistike

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Mika_bar
- Početnik
hsp1861 je napisao/la:potpuno se slažm. užas.damjan.cule je napisao/la:treba reć išta osim da bi popio kaznu da ne vozi za RB...

Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Kamo sreće! Mali razvaljuje ostatak ekipe, svaka mu čast.Vuksa_KC je napisao/la:Vettel više ne pobjeđuje do kraja sezone.

- sennacher
- Početnik
- Navijam za: Vettel
Pala i druga svetinja ovog foruma - nakon što je u Monzi pao Alonso s vanjske strane, danas je isto doživio i Hamilton već u prvom krugu nakon dva pokušaja iako je McLaren u Koreji bio vrlo brz. To je valjda bilo ono što nekima ovdje kod Vettela "fali", iako se to moglo vidjeti i ranije.
"That's what I was talking about !"
U nepune 4,5 sezone jednako pobjeda kao i veliki Hakkinen i jednako toliko naslova, dva naslova s manje godina starosti nego Schumacherov prvi...
"That's what I was talking about !"
U nepune 4,5 sezone jednako pobjeda kao i veliki Hakkinen i jednako toliko naslova, dva naslova s manje godina starosti nego Schumacherov prvi...
- Vuksa_KC
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Pal mi na pamet ovaj post čim je prošel Hamiltonagringo73 je napisao/la:Kamo sreće! Mali razvaljuje ostatak ekipe, svaka mu čast.Vuksa_KC je napisao/la:Vettel više ne pobjeđuje do kraja sezone.

- dady16
- Navijam za: Felipe Massa
Mali ne popušta ni milimetra,krstari ka pobjedi.
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
Svaka čast na još jednoj mirnoj i rutinerskoj vožnji....Mislim da čemo ako ga posluži bolid još dugo gledati na najvišoj stepenici pobjedničkog postolja....No samo se nadam da do toga neče dolaziti ovakvom dominacijom...
1982 UCV 1919
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Sve više i više pokazuje da je izuzetan vozač. Sad kad su ga prošle "bube" koje je imao prošle sezone je nezaustavljiv.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
majstor 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Do sezone kada će imati bolid brzine trenutnog ferrarija.One and only je napisao/la:Sve više i više pokazuje da je izuzetan vozač. Sad kad su ga prošle "bube" koje je imao prošle sezone je nezaustavljiv.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- alien_ri
- Navijam za: MSC
Bit ce i to zanimljivo vidjeti.
Premda sam nekako misljenja da bi i u takvim uvjetima Seb mogao pokazati puno.
Tko zna, mozda slijedece sezone Merc slozi pobjednicki bolid pa se dva njemca pokolju
Premda sam nekako misljenja da bi i u takvim uvjetima Seb mogao pokazati puno.
Tko zna, mozda slijedece sezone Merc slozi pobjednicki bolid pa se dva njemca pokolju

M.Schumacher:
"Those who have come into Formula One without experiencing cars devoid of electronic aids will find it tough. To control 800 horsepower relying just on arm muscles and foot sensitivity can turn out to be a dangerous exercise."
"Those who have come into Formula One without experiencing cars devoid of electronic aids will find it tough. To control 800 horsepower relying just on arm muscles and foot sensitivity can turn out to be a dangerous exercise."
- 7Times
- Navijam za: MSC
Benz da slozi pobjednicki bolid? 2012-e? No way.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Nemoj ih podcjenjivati. Brawn, Bell, Costa.... Po meni bolji trojac kod izrade bolida od Frya i Byrnea.7Times je napisao/la:Benz da slozi pobjednicki bolid? 2012-e? No way.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- delmusa
- Navijam za: del racing bih
mislim da je rijesenje mercedesu da za slijedecu godinu ubaci renolov motor u bolid...
s renolovim motorom nick bi bio jos brzi, schumacher bi mogao s set-up biti ponovno na postolju...
s renolovim motorom nick bi bio jos brzi, schumacher bi mogao s set-up biti ponovno na postolju...
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
Zaboravio si Tombazisa.Dani je napisao/la:Nemoj ih podcjenjivati. Brawn, Bell, Costa.... Po meni bolji trojac kod izrade bolida od Frya i Byrnea.7Times je napisao/la:Benz da slozi pobjednicki bolid? 2012-e? No way.

Ni jedan od Mercedesova trojca nije dizajner, konstruktor kao što su Newey, Byrne i Chapman, po meni tri najbolja dizajnera u povjesti F1, jednostavno nisu njihov nivo.
Ako pitaš bilo kojeg malo boljeg poznavalaca F1 koji je najbolji dizajner u povjesti F1 95% će spomenuti jednog od trojca Chapman, Byrne ili Newey.

-
- Profesionalni vozač
A Gordon Murray?
-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ne kontam. čovjek startao savršeno i u sred zavoja pukne guma (možda je nešto drugo puklo pa nakon toga guma,nije bitno), kakve to veze ima sa strahom???
- Caldor
- Profesionalni vozač
Inače kažu na bbcu da je on kriv jer je prebrzo ušao u zavoj s autom koji je bio pod 160 kg goriva. A još je i veća greška red bulla jer se(kao i ostale momčadi) ne drže naputaka Pirellija o tlaku u gumama.
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Uopce ne kuzim sta mu se dogodilo. Mislim da nije njegova greška al ko ce ga znat...
U svakom slučaju, prvi put ove sezone da mu je sreća okrenula leđa.
I da, baš sam htio da nastavi sa kraja poretka pa da malo vidimo do kud bi se probio.
U svakom slučaju, prvi put ove sezone da mu je sreća okrenula leđa.

I da, baš sam htio da nastavi sa kraja poretka pa da malo vidimo do kud bi se probio.

- senamozart
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1 McLaren Team
ne volim na drugim temama dolazit osim na mclarenovske.
ali eto baš mi je danas vettel uljepšao dan.od srca mu hvala.
još ovakvih poteza i frustracija sa rukom kad je došao u box nakon nesreče.
ali eto baš mi je danas vettel uljepšao dan.od srca mu hvala.
još ovakvih poteza i frustracija sa rukom kad je došao u box nakon nesreče.

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Dobar tekst na ovu temu od Patricka HeadaF2004_the_best_ever je napisao/la:Zaboravio si Tombazisa.Dani je napisao/la:Nemoj ih podcjenjivati. Brawn, Bell, Costa.... Po meni bolji trojac kod izrade bolida od Frya i Byrnea.7Times je napisao/la:Benz da slozi pobjednicki bolid? 2012-e? No way.![]()
Ni jedan od Mercedesova trojca nije dizajner, konstruktor kao što su Newey, Byrne i Chapman, po meni tri najbolja dizajnera u povjesti F1, jednostavno nisu njihov nivo.
Ako pitaš bilo kojeg malo boljeg poznavalaca F1 koji je najbolji dizajner u povjesti F1 95% će spomenuti jednog od trojca Chapman, Byrne ili Newey.
http://attwilliams.com/news/view/1990" onclick="window.open(this.href);return false;

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- mrd
- Profesionalni vozač
Pirelli kaže da nisu oni krivi za puknuće gume.
http://adamcooperf1.com/2011/11/16/pire ... tels-tyre/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://adamcooperf1.com/2011/11/16/pire ... tels-tyre/" onclick="window.open(this.href);return false;