Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
pa dobro, treba mu taj "gaf" oprostit, jer ni sam ne znam da li je više mogao voziti sa tim setom guma. Mislim da je odradio strašan posao i kapa do poda za maestraRicxpa je napisao/la:Maestro bez obzira na ovaj gaf na kraju pokazao kako se vozi Ferrari.
Jedna jako bitna stvar je da je proveo 75 krugova na istim gumama pa nema razloga za ismijavanjegringo73 je napisao/la:Ne smijem ni pomislit koja bi ismijavanja ovdje pala da se ovo dogodilo Massi ili Hamiltonu...
To vrijedi ako trka završava pod SC-om...a ovdje je upravo tu dilema; je li trka završila pod SC-om?! Da se ovo dogodilo na polovici trke, prestizanje je sasvim legalno.Nitrous Oxide Systems je napisao/la:Da, pravilo kaže da se ne smije preticati prije ciljne ravnine, al isto tako ne bi volio da schumacheru udare kaznu od 25 sekundi nego samo da vrate onako kako je bilo, dakle Alonso 6. a MSC 7.
Ne placaju ga da voli/ne voli, vec da bude objektivan.tomidix je napisao/la:Tako je al medu sucima ipak sjedi jedan Damon Hill... Ne znam al nekako mislim da on ne voli MSC-a...
Ili mozda ne voli Ferrari... bumo vidli...
Ajoj, odvratno. Pa kako si je Španjolac dozvolio takav propustgringo73 je napisao/la:Ne smijem ni pomislit koja bi ismijavanja ovdje pala da se ovo dogodilo Massi ili Hamiltonu...
Ali dobra vožnja, prestigao je one XY momčadi, a kasnije zahvaljujući taktičkom potezu sjeo na svoje mjesto i to je to.
pitanje je onda da li je moguće preticati čim SC uđe u box, jer ako je to moguće, onda bi recimo ovaj prvi mogao teoretski dosta usporiti i svi ga prestignu jer je SC ušo u box. nisam siguran šta pravila kažu, al nekako sam bio uvjerenja, da nema preticanja dok se ne pređe start cilj. ako zbog ničeg drugog, onda zbog toga jer se taj krug brojai kao krug pod SC(tako je započeo), zar ne?Igor18 je napisao/la:Utrka nije završila pod SC-om. Prošle godine kad je Button 2 puta pobijetio utrka je završena pod SC-om, kada je Button prošao ciljem iza SC-a.
Sada se auto povukao u box prije kockaste zastavice. Uostalom, u temi MS ima video gdje se vidi zeleno svjetlo što znači da je sve legalno i da nebi smjelo biti kazne.
Uuuu... Tu bi još moglo biti frke..._dreamer_ je napisao/la:upravo sam procitao izjavu alonsa za spanske medije...
on kaze da se citav zadnji krug informisao kod tima da li ce se moci preticati u tih zadnjih par stotina metara jer je primjetio da hamilton ne zagrijava gume i tim mu je vise puta na njegove upite odgovorio da ce safety car uci u box i da preticanje nije dozvoljeno... on je fakticki htio da napadne hamiltona ali ga je tim sprijecio od toga, i na kraju doprinio tome da ga schumacher obidje....
bravo ferrari!!!!
Ma je, ima još neka debilana ove godine, da se ne smije preticati prije neke "SC" linije koja se nalazi prije cilja, ali izgleda da ni to nije prekršio schumacher, možda mu ipak nešto nađu s obzirom kako se dugo čeka na odluku, ne bi me toliko čudilo da schumachera diskvalificiraju!Piquet stari je napisao/la:
Uuuu... Tu bi još moglo biti frke...
Naime, očito su pravila o SC-u u zadnjem krugu utrke potpuno drugačije protumaćena od strane vodstva utrke...
Pogledao upravo tumačenje Ross Brawna - čovijek je u pravu, pisalo je "SC in this lap" i pokazana je zelena zastava čim je ovaj skrenuo... Dakle, sukladno vodstvu utrke, nakon skretanja SC-a bila je regularna utrka još par sto metara do kraja...
upravo, slazem se da je, kao i vecina drugih stvari, i ovo pravilo dosta nejasno... usvari, ide mi na neku stvar sto se pravila bukvalno svake godine skoro pa radikalno mjenjaju, pa ovakvom dinamikom se ni zakoni u drzavama ne mjenjaju...Piquet stari je napisao/la:Uuuu... Tu bi još moglo biti frke..._dreamer_ je napisao/la:upravo sam procitao izjavu alonsa za spanske medije...
on kaze da se citav zadnji krug informisao kod tima da li ce se moci preticati u tih zadnjih par stotina metara jer je primjetio da hamilton ne zagrijava gume i tim mu je vise puta na njegove upite odgovorio da ce safety car uci u box i da preticanje nije dozvoljeno... on je fakticki htio da napadne hamiltona ali ga je tim sprijecio od toga, i na kraju doprinio tome da ga schumacher obidje....
bravo ferrari!!!!
Naime, očito su pravila o SC-u u zadnjem krugu utrke potpuno drugačije protumaćena od strane vodstva utrke...
Pogledao upravo tumačenje Ross Brawna - čovijek je u pravu, pisalo je "SC in this lap" i pokazana je zelena zastava čim je ovaj skrenuo... Dakle, sukladno vodstvu utrke, nakon skretanja SC-a bila je regularna utrka još par sto metara do kraja...
A bio sam se ponadao da su konačno jednom u Ferrariju donijelu dobru odluku, ali su odmah to morali i upropastiti._dreamer_ je napisao/la:upravo sam procitao izjavu alonsa za spanske medije...
bravo ferrari!!!!