Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
madgalico

Post Postao/la madgalico »

dmarijon je napisao/la:hamiltonove greške prema drugim vozačima danas:
:thumbdown: :thumbdown:

alo FIA!......
Ma koje greške, čovjek se bori za svoju poziciju, sta ima veze ako su se dodirnule gume. Da bog da bude i ubuduce ovakvih duela, kao npr. najbolji duel svih vremena Gilles Villeneuve vs Rene Armoux http://www.youtube.com/watch?v=VdTgY-kSChw
Neznam sta bi sad trebali srat o tom naguravanju ili nekim kaznama? Valjda vama vise paše da netko starta 1. i pobjedi utrku kao sto su 90% danasnjih utrka.
Lako je nama srat a drugo je bit u bolidu gdje odlučuju stotinke kako ce tko reagirat.
BTW! Kimi je isto zatvorio Lewisa u Spa i to je dobro za F1! Kimi se poslije razbio, jer je htio uzvratit Hamiltonu, a ne kao šupak Massa koji je u zadnje krugu bio sporiji 11 sekundi od Lewisa. 11 sekundi ;)
Randall Flagg
Navijam za: Mclaren

Post Postao/la Randall Flagg »

madgalico je napisao/la:

alo FIA!......
Ma koje greške, čovjek se bori za svoju poziciju, sta ima veze ako su se dodirnule gume. Da bog da bude i ubuduce ovakvih duela, kao npr. najbolji duel svih vremena Gilles Villeneuve vs Rene Armoux http://www.youtube.com/watch?v=VdTgY-kSChw
Neznam sta bi sad trebali srat o tom naguravanju ili nekim kaznama? Valjda vama vise paše da netko starta 1. i pobjedi utrku kao sto su 90% danasnjih utrka.
Lako je nama srat a drugo je bit u bolidu gdje odlučuju stotinke kako ce tko reagirat.
BTW! Kimi je isto zatvorio Lewisa u Spa i to je dobro za F1! Kimi se poslije razbio, jer je htio uzvratit Hamiltonu, a ne kao šupak Massa koji je u zadnje krugu bio sporiji 11 sekundi od Lewisa. 11 sekundi ;)
Fantazija ....na snimku mislim 8)
slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Randall Flagg je napisao/la:
madgalico je napisao/la:

alo FIA!......
Fantazija ....na snimku mislim 8)
je, ovo na snimci je bila odlična borba za pozicije
ali ovo s hamijem? pa ne bi ništa promjenio da ih nije izguravao. ili ih nije vidio? ja ne znam..
madgalico

Post Postao/la madgalico »

Prepisano sa nekog posta!

1. Prošli vikend 3-4 kraja prije kruga Hamilton napada Raikonena na
ulazu u šikanu, vidno je brži od njega, Kimi se gradi (ponavljam ono što
sam čitao) legalno i legitimno, izgurava Hamiltona i ovaj prelazi preko
šikane. U ovoj situaciji je (stekao sam dojam po brojnim mailovima) Kimi
bio good gay a Hamilton bad gay - naime Hamilton je trebao kočiti i
pustiti Kimija kada je vidio da ga je ovaj zatvorio. OK, sve mi je jasno
i sve je čisto
2. Danas par krugova prije kraja Weber je vidno brži od Hamiltona, stiže
ga na startno/ciljnoj ravnini s vanjske strane, Hamilton se gradi i
zatvara, Weber vidi da ga ovaj zatvara i ne koči nego nastavlja i lupa
ga u lijevu stranu bolida. No, prema komentarima sada je Hamilton bad
guy jer se gradio a Weber good gay jer je bio brži i htio ga obići s
vanjske strane
Moram priznati da mi nije jasno pa Vas molim da mi pojasnite.
Lik
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la Lik »

madgalico je napisao/la:Prepisano sa nekog posta!

...Weber je vidno brži od Hamiltona, stiže
ga na startno/ciljnoj ravnini s vanjske strane, Hamilton se gradi i
zatvara, Weber vidi da ga ovaj zatvara i ne koči nego nastavlja i lupa
ga u lijevu stranu bolida....
A kaj je točno Weber radio ako nije kočio na ulasku u prvi zavoj? :zid:
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: BMW - Heidfeld

Post Postao/la bmw_sauber_f1 »

Schumy.d je napisao/la:
bmw_sauber_f1 je napisao/la:Stvarno superiorna preticanja Hamiltona, i definitivno najbolji vozac na gridu.
Kako znaš da je najbolji?? Pa evo ti primjer Vettela, nemoj samo gledati ove u najboljim momčadima... ;)
Ja vjerujem da je i Sutil odličan vozač, ali šta mu to vrijedi kad je u Force Indiji!! :(
On je najbolji od top 3 momčadi.
-Briatore- je napisao/la: Jel bi htio da dođe u BMW?
Rado. ;)
rnrboi je napisao/la: Da, najbolji.
slika
Sorry, morao sam, ljute te me neki Lewisoljupci.
I najboljima se događa. ;)
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la -Briatore- »

Hamilton: Ja sam mogao pobijediti

Da je baba muško, zvala bi se Duško.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Odlična vožnja Hamiltona. Uz malo bolje vremenske prognozere mogao je pobjediti ili biti drugi. Malo je pretjerao sa guranjima, ali Bože moj to je sport.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Baba Kulašuša
Navijam za: Ferrari pa sta bude

Post Postao/la Baba Kulašuša »

Toliko se priča o L.H. o njegovim preticanjima, zatvaranjima, super vožnji bla bla bla, a na kraju frajer ima jedan bod više od "Ziheraša" Masse i samo nešto više od desetak bodova od "nekonkurentnog" BMW-a Kubice. Da je Schumy tu već bi slavio naslov prvaka. (moje mišljenje)

Što se tiče borbe na stazi poslužio bi se nogometnim riječnikom. I Zinedin Zidan je ponekad dobio crveni karton (npr. udaranje glavom) ali je još uvijek bio jedan od najboljih nogometaša.
If you know what I mean gays (kako je to magdalico napisao). :D
Evo ga ,zvoniiii. Bijeli jelen!
Cool Finn
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Kimi ynna Heikki
Kontakt:

Post Postao/la Cool Finn »

-Briatore- je napisao/la:Hamilton: Ja sam mogao pobijediti

Da je baba muško, zvala bi se Duško.
Kakve gluposti...što bi bilo kad bi bilo... a Heikkijevo 2. mjesto nitko nebi ni spomenuo u Mcm-u... samo je važno kad Hamilton pobijedi... :roll:
slika
Liata kanssa se parhain, arpanoppa kaltainen se huilata!
Blesava_ KoKoš^

Post Postao/la Blesava_ KoKoš^ »

dmarijon je napisao/la:a onda... što reći: webber je ljudina. zreo vozač.
bit ću malo bezobrazan, ali da je webber hamija ovako izgurao...
...hebo bi mu mamicu! :lol:
Ma zezam se...Hamilton je odlično odvezao utrku,borac je i ima "balls" :D
Kaj sad svi briju?? Pa nebudu se vozikali naokolo ko stare babe! Bilo bi puno bolje da se i Raikonen i društvo ugledaju na njega i stisnu malo taj hebeni gas! ;)
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Baba Kulašuša je napisao/la:Toliko se priča o L.H. o njegovim preticanjima, zatvaranjima, super vožnji bla bla bla, a na kraju frajer ima jedan bod više od "Ziheraša" Masse i samo nešto više od desetak bodova od "nekonkurentnog" BMW-a Kubice. Da je Schumy tu već bi slavio naslov prvaka. (moje mišljenje)

Što se tiče borbe na stazi poslužio bi se nogometnim riječnikom. I Zinedin Zidan je ponekad dobio crveni karton (npr. udaranje glavom) ali je još uvijek bio jedan od najboljih nogometaša.
Da je Schumacher sjedio i u ovogodišnjem Ferrariju imao bi osvojen naslov. A i Massa i Kimi su IZA Hamilona. ;)
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Fantastična vožnja Hamiltona, nemam riječi...takvo sam nešto očekivao ali da će tako dobro prelaziti svih na stazi to nisam, svaka čast, samo sam pljeskao i vikao BRAVO!!! skoro pola utrke. Šteta što nije počela kasnije opet kiša padat, završio bi prvi s velikom prednosti ispred Vettela :D al se nažalost staza počela sušit.
Trenutno bi volio više od svega da se Schumi vrati utrkama tek tako da vidim koliko Hamilton stvarno vrijedi ;) (bez ikakvih provokacija Ferrarievci)
-još jedno, haha :lol: počeo je vozit u maniri Montoye, u dvobojima stjerat protivnika na travu :lol: ! baš je car
slika
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

Slash je napisao/la:
Baba Kulašuša je napisao/la:Toliko se priča o L.H. o njegovim preticanjima, zatvaranjima, super vožnji bla bla bla, a na kraju frajer ima jedan bod više od "Ziheraša" Masse i samo nešto više od desetak bodova od "nekonkurentnog" BMW-a Kubice. Da je Schumy tu već bi slavio naslov prvaka. (moje mišljenje)

Da je Schumacher sjedio i u ovogodišnjem Ferrariju imao bi osvojen naslov. A i Massa i Kimi su IZA Hamilona. ;)
schumacher je u ferrariju bio kao lewis sada u mclarenu, dakle postigli su taj nivo sinteze gdje perfektno funkcioniraju bolid i vozač, to su inače elementarni preduvjeti za uspjeh, bilo je slučajeva kada takva sinteza između vozača i bolida nije postojalay, a vozači su ipak osvajali naslove, no to je ipak puno rjeđe i često popraćeno srećom i neoubičajenim okolnostima (imamo vrlo svjež primjer iz prošle sezone) ipak san svakog inžinjera, vozača i šefa momčadi je da se postigne upravo takav savršeni spoj - i onda stvar funkcionira.

naravno s obzirom da svaki vozač ima jako izražene individualne karakteristike to obično znači da ovom drugom vozaču u timu taj isti auto ne paše u toj mjeri ili ne paše uopće, zato i postoje vozač br.1 i br.2 i momčad se uvijek orjentira (ili bi se trebala) na prvog vozača, tada često ovaj drugi ispada nesposoban iako možda nije sasvim tako.....naravno da će se kvalitetniji vozač lakše i brže prilagoditi nečemu što za njega nije 100% idealno ali nikada u takvom bolidu neće moći dati maksimum.

lewis i mclaren su momentalno najjača kombinacija na gridu, što zbog brzine samog vozača, a što zbog bolida, koji je u svim vremenskim uvjetima prilično konzistentan za razliku od ferrarija. momentalno jedina konkurencija hamiltonu može biti upravo massa koji je vrlo blizu da postigne tu simbiozu iako je taj posljednji korak uvijek najveći i najteži. od svih ostalih vozača ove sezone nitko nije postigao taj savršen spoj, osim možda roberta kubica, ali njegov je hendikep što je bmw jednostavno prespor, ali da mu je mclarenova ili ferrarijeva brzina nebi hamilton tako olako po novinama davao izjave "da mu nitko ništa ne može" osim toga niti ovako nije siguran da će uspjeti osvojiti naslov
Zadnja izmjena: sunseeker, dana/u 15 ruj 2008, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

Ćale od Lewisa je napisao/la:Fantastična vožnja Hamiltona, nemam riječi...takvo sam nešto očekivao ali da će tako dobro prelaziti svih na stazi to nisam, svaka čast, samo sam pljeskao i vikao BRAVO!!! skoro pola utrke. Šteta što nije počela kasnije opet kiša padat, završio bi prvi s velikom prednosti ispred Vettela :D al se nažalost staza počela sušit.
Trenutno bi volio više od svega da se Schumi vrati utrkama tek tako da vidim koliko Hamilton stvarno vrijedi ;) (bez ikakvih provokacija Ferrarievci)
-još jedno, haha :lol: počeo je vozit u maniri Montoye, u dvobojima stjerat protivnika na travu :lol: ! baš je car
dovoljno ti je da poželiš da kubica ili alonso imaju konkurentne bolide, više od toga ti ne treba.......uostalom massa mu prilično prijeti....a ti tu priželjkuješ schumachera.....
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

sunseeker je napisao/la:
Ćale od Lewisa je napisao/la:Fantastična vožnja Hamiltona, nemam riječi...takvo sam nešto očekivao ali da će tako dobro prelaziti svih na stazi to nisam, svaka čast, samo sam pljeskao i vikao BRAVO!!! skoro pola utrke. Šteta što nije počela kasnije opet kiša padat, završio bi prvi s velikom prednosti ispred Vettela :D al se nažalost staza počela sušit.
dovoljno ti je da poželiš da kubica ili alonso imaju konkurentne bolide, više od toga ti ne treba.......uostalom massa mu prilično prijeti....a ti tu priželjkuješ schumachera.....
nisam pod tim mislio na uzimanje naslova prvaka, što mi to znači ako nema borbe na stazi, da Hamilton dolazi iz utrke u utrku stalno prvi od pola do finisha nebi ni gledo F1, to bi bilo dosadno iako sam njegov navijač. Volio bi Schumia na stazi tek tako da usporedim brzine tih dvoje vozača kad ulete u dvoboj recimo.
slika
Baba Kulašuša
Navijam za: Ferrari pa sta bude

Post Postao/la Baba Kulašuša »

Slash je napisao/la:

Naravno, zato jer bi ih i na stazi i u box-u Ferrarija postrojio, pa ne bi motor eksplodirao dva puta.
Htio sam reći da me ova sezona podsjeća na sezone duela Senne i "profesora" Prosta. Jedan je bio agresivan, drugi marljivo skupljao bodove.
I sad kad bi uspoređivali Senna ima 3 prvenstva, Prost 4, a malo tko ima sliku od Prosta ili malo tko bi rekao da je Prost bio i bolji.
Hamilton za sada ima 8 pobjeda, Massa 10 pobjeda, ali zato kad Lewis ide na wc odmah se debatira o tome. Pišu se članci, eseji. Hamilton je kralj, a Massa "luzer".
Moje mišljenje je da Lewis ima potencijala, dovoljno sportske i pomalo nesportske drskosti, ali ne treba ga veličat nakon svakog pretjecanja. Pričekajmo.
I kad Ćale već spominje Montoyu i on je radio čuda, pa sad vozi Nascar.
I naravno da bi cirkus F1 bez Hamiltona bio osiromašen.
Evo ga ,zvoniiii. Bijeli jelen!
garx
Početnik
Početnik

Post Postao/la garx »

a, jucer je pokazao da ima velika muda... brz, bahat, totalno bezobrazan s glockom, malo manje s weberom - zapravo dosta slican potez onom kimijevom na koji se zalio prije tjedan dana...

i inace, sve mi vise slici na sennu ili schumachera, mada u sranjima, bezobrastinama, nesportskim potezima, na stazi im jos nije niti do koljena...

ali kako je krenuo...

p.s. super mi je ekipa koja za avatara ili u potpisu ima fraze tipa schumi forever, michael - one and only pljuje po hamiltonovim potezima, njegovom statusu u mclarenu i slicno... vrhunac golobradog balkanskog interenet sindroma...ako ubijam ja - onda sam heroj, ako ubijaju drugi - onda su zlocinci
ALONSO RENAULT
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la ALONSO RENAULT »

sunseeker je napisao/la:
E vidiš ovo si odlično rekao :D
zborzic@htnet-dsl-MAN UTD osvaja Premiership-DOBIVENO
zborzic@htnet-dsl-Chelsea u finalu-DOBIVENO
Dani- MAN UTD osvaja Ligu prvaka-DOBIVENO
gattuso87- MAN UTD osvaja premiership-DOBIVENO
Night Rider-MAN UTD prolazi u finale-DOBIVENO

Svaka oklada je 10 rep. bodova
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

Dani je napisao/la:Odlična vožnja Hamiltona. Uz malo bolje vremenske prognozere mogao je pobjediti ili biti drugi. Malo je pretjerao sa guranjima, ali Bože moj to je sport.
Eto kad je to Schumacher radia onda nije bija sport nego nesto drugo
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Ja mislim da hamilton neće završit sljedeću utrku. :badgrin:
http://www.index.hr/sport/clanak/timo-g ... 02206.aspx
Ajde baš bi volio da Glock ispuni obećanje, pa i da malo hamilton na svojoj koži vidi šta to znači bit izguran sa staze. Ajmo Glock Ferrarijevci su uz tebe. :)
don_vicenzo
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Renault_Alonso
Kontakt:

Post Postao/la don_vicenzo »

Ante sexy je napisao/la:
Dani je napisao/la:Odlična vožnja Hamiltona. Uz malo bolje vremenske prognozere mogao je pobjediti ili biti drugi. Malo je pretjerao sa guranjima, ali Bože moj to je sport.
Eto kad je to Schumacher radia onda nije bija sport nego nesto drugo

Slažen se sa tvojin mišljenjem, Schumacher kad je 1997. udario Villeneuvea u Jerezu bija je diskvalificiran, a da je recimo Schumacher jucer bija na mistu Hamiltona i da je onako nesto napravija sigurno bi bija diskvalificiran, ili je to ocito neka FIA-ina kompenzacija Mclarenu za SPA al ono su jucer bila dva poteza koja uopće nisu sportska, a vi šta falite te poteze razmislite malo....
RENAULT F1 EQUIPE
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

K1M1 je napisao/la:Ja mislim da hamilton neće završit sljedeću utrku. :badgrin:
Ajde baš bi volio da Glock ispuni obećanje, pa i da malo hamilton na svojoj koži vidi šta to znači bit izguran sa staze. Ajmo Glock Ferrarijevci su uz tebe. :)
Jedino ako ga sačeka do obilaska za krug inače ne vjerujem da bi se mogao naći u situaciji. Osobno ne volim Hamiltonov stil (staza je moja i samo moja) ali ova Glockova izjava je samo izbacivanje frustracije...
don_vicenzo
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Renault_Alonso
Kontakt:

Post Postao/la don_vicenzo »

garx je napisao/la:
i inace, sve mi vise slici na sennu ili schumachera, mada u sranjima, bezobrastinama, nesportskim potezima, na stazi im jos nije niti do koljena...
Meni više liči na Damona Hilla......,a Alonso ih je drza iza sebe ka male majmune niko mu nije moga nista.... :D
RENAULT F1 EQUIPE
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

K1M1 je napisao/la:Ja mislim da hamilton neće završit sljedeću utrku. :badgrin:
Mislim da je to želio napravit da je to moga odma na idućem zavoju (variante della roggia) na kočenju se slobodno zabiti u Hamiltona
Odgovori