Kimi Raikkonen [#7]

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Kimi Raikkonen

Post Postao/la Armanini »

ma nema vise kimija u formuli.. kimi je tip vozaca koji vozi zbog sebe, nikom se ne zeli dokazivat i za nikog ne zeli "radit" u smislu da mora postivat raznorazne uvjete ugovora..

nazalost svih nas, al jbga..

a i tko bi ga platio u f1 danas? za sezonu dve il dok mu ne dosadi, a trebali bi pljunut ko za 3 vozaca sa vrha..
rFactor F1 HR server Info
slika
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Evo highlightsi kak to izgleda kada kimi vozi nabrijani pick up

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1giheWuP ... re=related[/youtube]
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

gle kako sjede oni unutra, nesto ko cale za volanom, jelda? :)
a vrti volanom ko ringspil..

ludi izgledaju ovi slideovi.. mozda cemo jos malo i to pocet gledat :)
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Raikkonen to join Vettel at Red Bull in 2012!!! [-o< :vibro:

da, znam, izvor je bild ali barem se lijepo nadati, gdje ima dima ima i vatre. :D
slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

K1M1 je napisao/la:Raikkonen to join Vettel at Red Bull in 2012!!! [-o< :vibro:

da, znam, izvor je bild ali barem se lijepo nadati, gdje ima dima ima i vatre. :D
A cuj... oni su prvi objavili da se Schumacher vraca.... tko zna. ;)
Webberu istjece ugovor ove sezone + nije bas najbolji sa ekipom, nije nemoguce. :)
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Armanini je napisao/la:gle kako sjede oni unutra, nesto ko cale za volanom, jelda? :)
tako nekako...zbog njega sam morao u teretanu da budem fit jer ga ne mogu skidat :D

ontopic - sviđa mi se ova izjava, ako je istina veselit ću se povratku Kimi-a više nego sam se veselio povratku Schumia. Lijepo je imat/vidjet čim više svj prvaka u F1 pa makar ih klinci šibali i šamarali u prolazu.
slika
ivan mesar
Navijam za: ferrari

Post Postao/la ivan mesar »

ljepa vijest jos da se ostvari bilo bi odlicno, vidjeti ponovno kimija u f1 neprocjenjivo ,zamislite njega u ovom bolidu uhh to i bilo odlicno
slika
slika
Kimi the best
Početnik
Početnik
Navijam za: F1

Post Postao/la Kimi the best »

Nije ni Bild bez kredibiliteta ;) .... Ali mislim da je ovo tesko ostvarljivo. Raikkonen bi verovatno trazio bar 5-6 relija, a RB je tezak po tom pitanju, odbili su Vettela za to, i to pre Kubicine nesrece, danas bi to jos teze islo, a postavlja se i pitanje cifre za koju bi vozio :D . Mislim da je ovo vise pritisak na Webera da smiri strasti i potpise novi (manje placen i No.2) ugovor.

Inace ne sumnjam da bi bili odlicna kombinacija gde bi i jedna i druga strana profitirale, RB bi dobio jednog od najpopularnijih vozaca poslednjih godina u bilo kom automotosportu, sto za njih znaci jos vise dobrog marketinga, zatim malo je verovatno da bi pravio ovakve ispade kao Weber, Vettel i on se odlicno slazu, a i ne verujem da bi vozio losije nego Weber ove godine.
KR Spa 2008: I wanted to win - or nothing. It is always easy to say that by playing safe I would have probably ended in second place, but that is not the right way to win.
senad
Navijam za: alonso

Re:

Post Postao/la senad »

edo je napisao/la:Kimi je vozać extra klase,ali ove godine ne prikazuje ništa posebno,mislim
da će se veliki broj fanova kimia složiti sa mnom a tu je i nepouzdani
ferrari i eto belaja...
KIMI NIJE DONIJO NISTA I KAD JE BIO U FERARIJU AL SAD POGOTOVO INACE KIMI JE ZA SVAKU POHVALUI DOBAR JE KAO VOZAC ALI NA VRH DA CE DOCI SUMNJAM DA CE NEKAD DO TOGA DOCI POZZ
zagor
Početnik
Početnik
Navijam za: Iceman

Post Postao/la zagor »

neznam kaj misle da bude Kimi poslusan... sigurno nebude pristal da bude drugi vozac.
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Pa on to niti ne mora. Njemu je savršeno svejedno dal je drugi ili prvi vozač, Vettela će razvalit bez obzira na to dal će imat neparni ili parni broj na bolidu. :D
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
zagor
Početnik
Početnik
Navijam za: Iceman

Post Postao/la zagor »

luka_kimi je napisao/la:Pa on to niti ne mora. Njemu je savršeno svejedno dal je drugi ili prvi vozač, Vettela će razvalit bez obzira na to dal će imat neparni ili parni broj na bolidu. :D
hehe tome se i nadam makar nije realno al daj boze! :D
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

kako mi fali taj covjek u f1 :( VRATI SEE!!!! :biggrin:
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Spretni Pajkan
Početnik
Početnik
Navijam za: Mark Webber i male momcad

Post Postao/la Spretni Pajkan »

zagor je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la:Pa on to niti ne mora. Njemu je savršeno svejedno dal je drugi ili prvi vozač, Vettela će razvalit bez obzira na to dal će imat neparni ili parni broj na bolidu. :D
hehe tome se i nadam makar nije realno al daj boze! :D
Za sad nije realno,ali samo iz razloga sta nije za ocekivat da se zapravo vrati.A kad bi se stvarno vratija - rastavija bi zutokljunca na sastavne djelove. 8)
RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

F1NAC je napisao/la:kako mi fali taj covjek u f1 :( VRATI SEE!!!! :biggrin:
Dobro što je s ovim ex-F1 vozačem? Gdje je on uopće sada? Jel' on na kraju vozi WRC ili NASCAR Truck seriju? Ili ništa..... :-k
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
Kimi the best
Početnik
Početnik
Navijam za: F1

Post Postao/la Kimi the best »

pospani gad je napisao/la:Dobro što je s ovim ex-F1 vozačem? Gdje je on uopće sada? Jel' on na kraju vozi WRC ili NASCAR Truck seriju? Ili ništa..... :-k
Sto se tice ove godine vozi svih preostalih 5 WRC rallya, od toga se tri voze na asfaltu. Bilo je nagovestaja za jos dve trke u Nascaru, sada u njihovoj najjacoj seriji ali izgleda od toga nema nista.

Za sledecu godinu klasika, ne zna se jos nista, jedina izjava je da ce se skoncentrisati na jedno takmicenje, bilo to F1, WRC, Nascar, itd, ili mozda cak ni na jedno.
KR Spa 2008: I wanted to win - or nothing. It is always easy to say that by playing safe I would have probably ended in second place, but that is not the right way to win.
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Možda ode u Le Mans http://www.autosport.hr/iz-svijeta/osta ... -u-le-mans" onclick="window.open(this.href);return false;

Meni se čini da je nerealno da ga vidimo u F1, jer najbolje ekipe imaju vozače za iduću sezonu, a ostale ga nezanimaju
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

TOOOOOOOOOOOOOOO U PEUGEOT !!!!!!! kad bar nece u f1 nazalost :( onda u Le MAns i u Peugeot !!!! :biggrin: good luck
slika
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

Opa, evo vrlo žute vijesti, ali jako dobro zvuči:

http://paddocktalk.com/news/html/story-173268.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Raikkonen i Williams ??? Nazalost not gonna happen :(
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

:D
od kud bi ga platili? ili ce si mozda kimi sam platit mjesto :)
slika
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la SRV »

Williams radi na novom Jaguraru C-X75, Kimi je dolazio u vezi tog auta.
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Nažalost mislim da je to nemoguće, kad nije htjeo vozit za Mercedes koji je sezonu prije osvojio prvenstvo i ima hrpu love mislim da neće ni za Williams, ali bi bilo odlično da vozi za njih
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

šteta nema ga u Form]uli :(
Here are Kimi Räikkönen's plans for next season
20.09.2011 09:47

According to information IS Urheilu has, Kimi Räikkönen is looking after a quite diversified racing program for next season.

He is going to drive both rally and track-racing next season also.

If Räikkönen's plans succeed, then his racing program migth also include these famous track-races: Nascar's opening race Daytona 500, legendary formula-race Indianapolis 500 and the classic of endurance races; Le Mans 24 hours.

Räikkönen also wants to continue in WRC where he would drive only for a part of the season, mainly in races taking place in Europe.

Though Räikkönen recently visited Williams F1-factory in UK his comeback to F1 is still highly unlikely.

Räikkönen is however interested in driving one formula race with an IndyCar-car. One of his dreams is to take part in North America's most famous formula race Indianapolis 500, which takes place at the end of May. It remains to be seen if the Indy-start will happen next year already. It might not go well together with his Le Mans -plans.

Daytona 500 and Indianapolis 500 are USA's most famous car races. They are on oval tracks and Räikkönen already has oval-experience from last spring's Nascar-races.

Räikkönen is also very fascinated by Le Mans 24 hours that takes place in June. In August he was already testing Peugeot’s Le Mans -car on Aragon's track in Spain and he enjoyed that experience very much.

Janne Aittoniemi
slika
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Bar će se puno zabavljat iduće sezone, bitno da radi ono što želi, a mislim da su male šanse da se vrati u F1 tu je prvak, a i sumnjam da bi imo toliko izbora da vozi u F1

EDIT: Zanimljivo

http://www.gpupdate.net/en/f1-news/2684 ... s-rumours/" onclick="window.open(this.href);return false;
Thursday has seen the emergence of more stories connecting 2007 Formula 1 Champion Kimi Räikkönen with a Williams drive for next season. When questioned by GPUpdate.net last week, a Williams spokesperson confirmed that the Finn had visited its Grove factory, although the attendance was strictly labelled as ‘private’.

Despite talk of drives with teams such as Renault and Red Bull, Räikkönen is yet to return to F1 after Ferrari replaced him with Fernando Alonso for the 2010 season. Since his last race, the Espoo driver has enjoyed stints in the World Rally Championship and NASCAR Trucks.

According to BBC Sport on Thursday, Räikkönen is interested in a Williams seat for 2012 and – should a deal be confirmed – he would race alongside Pastor Maldonado, with Rubens Barrichello possibly moving into an unwanted retirement.
slika
Odgovori