bas sam se nasmijao kcerkici

hehehe, autic smeta schumaheru.. jooj.. preslatko

pohvale za ime sina afkors!!
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Hvala na dobrodošlici! Iako si ti jedini koji mi ju je zaželioChuck Norris je napisao/la:Lijepo je vidjeti na ovom forumu i koju pripadnicu ljepšeg spola,na žalost sve ih je manje.Uglavnom dobrodošla
welcomerose je napisao/la:Hvala na dobrodošlici! Iako si ti jedini koji mi ju je zaželioChuck Norris je napisao/la:Lijepo je vidjeti na ovom forumu i koju pripadnicu ljepšeg spola,na žalost sve ih je manje.Uglavnom dobrodošla
Tnx, sad se osječam već "malo" više dobrodošlaF1NAC je napisao/la:welcomerose je napisao/la:Hvala na dobrodošlici! Iako si ti jedini koji mi ju je zaželioChuck Norris je napisao/la:Lijepo je vidjeti na ovom forumu i koju pripadnicu ljepšeg spola,na žalost sve ih je manje.Uglavnom dobrodošla![]()
![]()
![]()
Ovdje se rijetko piše...uglavnom, najviše kad treba pljuvati po Vettelu, RB-u, Alonsu, Ferrariju ili Schumacherurose je napisao/la:Ili se ovdje jako rijetko piše ili nisam baš naišla na dobrodošlicu, vrijeme će pokazati!
Hvala na dobrodošlici!Cuky je napisao/la:Dobrodošla na F1-HR
Ovdje se rijetko piše...uglavnom, najviše kad treba pljuvati po Vettelu, RB-u, Alonsu, Ferrariju ili Schumacherurose je napisao/la:Ili se ovdje jako rijetko piše ili nisam baš naišla na dobrodošlicu, vrijeme će pokazati!
Puno se više pisalo kad sam se ja pridružio forumu, ali eto...ima nas još uvijek nekolicina svakodnevno aktivnih koji pišemo, raspravljamo (ponekad i malo žešće)...
evo ja se počeo trudit donijeti malo živosti na forum ne znam kako ce proci ali nadam se najboljemu za sad mi open office excel program sluša makar je daleko od onog kaj tražim ali ide po malo makar još razmišljam i c++iskoristiti a tamo bi mogao radit cuda samo je malo teže makar vec imam shemu u glavirose je napisao/la:Hvala na dobrodošlici!Cuky je napisao/la:Dobrodošla na F1-HR
Puno se više pisalo kad sam se ja pridružio forumu, ali eto...ima nas još uvijek nekolicina svakodnevno aktivnih koji pišemo, raspravljamo (ponekad i malo žešće)...
Oživjet će mo mi ovaj forum, ne može GP1 biti bolji od nas, zato pozivam sve da se aktivno uključe i komentiraju. Ja ću biti prva koja ću nastojati oživjeti ovaj forum, ali ne mogu sam trebam VAŠU pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sorry, ali neću poslušati tvoj savjet, namam ništa proti Vettela, dapaće, Schumacher ga je naučio sve što zna.Armanini je napisao/la:ne trebas brinut..
ovdje ti nema previse chat tema il navijackih rasprava, vec su postovi smisleni.. osim mclarenovaca
ako ti je do vise piskaranja samo nahvali vettla il rbr pa ces dobit dovoljno materijala.. il reci da plave dresove nose gay nogometasi
za neke f1 rasprave i pracenje novosti nema boljeg mjesta.. nasi decki novinari tu su vise u toku od cnn-a..
Ma ne brini se oko toga... Chat ti ionako čita 15-ak ljudi sve skupa tako da ti svi žele dobrodošlicu sigurno. Ja sam ajmo reć starosjedioc na ovom forumu, a ti samo nastavi sa komentiranjem. Ako ne trolaš, dobrodošla sirose je napisao/la: Hvala na dobrodošlici! Iako si ti jedini koji mi ju je zaželio
dmarijone, samo se pazi kako izgovaraš Pazin, ja sam jučer skoro dobil po njuški radi naglaska na krivom slovuF1NAC je napisao/la:Pazin , drito centar Istre , nemores falitdmarijon je napisao/la:Ako se ne varam, FINAC, i ti si negdje iz središnje Istre? (po govoru): čini mi se da smo već to spominjali, ali nisam siguran.
NE !!Dani je napisao/la:Jel na "i" naglasak?