Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
-
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari
nekak mi u ovu listu ne ulaze niti button niti kubica*silberpfeil je napisao/la:ovo je poredak 5 naj boljih vozaca danas prema mladenovom misljenju!!!Moja lista pet najboljih F1 vozača ide ovako:
1. Fernando Alonso
2. Kimi Räikkönen
3. Lewis Hamilton
4. Robert Kubica
5. Jenson Button
Najkompletniji karakter on današnjih vozača za mene je također Alonso, koji je vrlo inteligentan i skroman momak privatno.
zanimljivo je da felipe massa nije medju njima
a mislim da hamija treba držati s rezervom ovako visoko

moje mišljenje
a bolje da ne znate mojih 5

Ma ja sam Fisico-fan...
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
-
- Svjetski prvak
imenjak je napisao/la:koliko je masa dobar ja sam video na poslednjoj trci kada se nabio u alonsa.
oni koji misle tako nemaju pojma kaj je f1
jedna trka nije odraz veličine vozača
pa makar mi govorili o fernandu ili schumacheru ili pak senni
Zadnja izmjena: ivana.zagreb, dana/u 31 srp 2007, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ja sam Fisico-fan...
- *Zvezdica*
- Navijam za: Nikoga
Po meni je Masa solidan vozac i nista drugo! Pobedjivao je na onim stazama na kojima nema preticanja, a za razliku od Hajfilda, Kubice, pa cak i Liucija ili nekog drugog ne mogu da se setim nijednog Masinog dobrog preticanja. Svaki vozac koji trenutno ne vozi u Meklarenu ili Ferariju bi sigurno imao ako ne bolje onda iste rezultate kao on u tom bolidu!
Never doubt that a small group of committed people can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has!
-
nije samo jedna trka. masa vazi za prljavog i bezobraznog vozaca! ali nije ni cudo kad mu je mentor schumi.ivana.zagreb je napisao/la:jedna trka nije odraz veličine vozačaimenjak je napisao/la:koliko je masa dobar ja sam video na poslednjoj trci kada se nabio u alonsa.
jedan je Alonso
-
- Svjetski prvak
vidim da nisi upoznat sa massomimenjak je napisao/la:nije samo jedna trka. masa vazi za prljavog i bezobraznog vozaca! ali nije ni cudo kad mu je mentor schumi.ivana.zagreb je napisao/la:jedna trka nije odraz veličine vozačaimenjak je napisao/la:koliko je masa dobar ja sam video na poslednjoj trci kada se nabio u alonsa.

massa tako vozi od kada je došao u f1 davno prije nego ga se schumacer dočepao

mali ne pričaj takve gluposti
po tvojim komentarima vidi se koliko detaljno pratiš f1
Ma ja sam Fisico-fan...
-
- Svjetski prvak
ajde ne kenjajimenjak je napisao/la:schumi je samo produbio njegovu bezobraznost.
ako nekoga ne voliš to ne znaći da moraš imati tako debilne izjave
schumacher ga uči kuglani

ja ne volim alonsa pa ne izmišljam gluposti kako bi sebi objasnila i dokazala kako on nije najbolji

Zadnja izmjena: ivana.zagreb, dana/u 31 srp 2007, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ja sam Fisico-fan...
-
- Svjetski prvak
tvoje su riječi ružneimenjak je napisao/la:ruzno je za damu da ima takav recnik..ivana.zagreb je napisao/la:ajde ne kenjajimenjak je napisao/la:schumi je samo produbio njegovu bezobraznost.
kako možeš reći da ga schumacher uči prljavštinama....kad schumi nije bio niti blizu massi kad je on počeo voziti
ajde uozbilji se i informiraj prije nego izvališ ovakvo nešto
Ma ja sam Fisico-fan...
- muamert
- Test vozač
- Ja sam: Vozač
Vozac koji predje Heidfelda je dobar vozac, vidjela si koliko se Alonso patio da ga predje. Nick vazi za jednog od vozaca koji se najteze prelaze.*Zvezdica* je napisao/la:Po meni je Masa solidan vozac i nista drugo! Pobedjivao je na onim stazama na kojima nema preticanja, a za razliku od Hajfilda, Kubice, pa cak i Liucija ili nekog drugog ne mogu da se setim nijednog Masinog dobrog preticanja. Svaki vozac koji trenutno ne vozi u Meklarenu ili Ferariju bi sigurno imao ako ne bolje onda iste rezultate kao on u tom bolidu!
Ocito slabo pratis F1, ukucaj na youtube malo najveca imena u istoriji F1, pa ces vidjeti da su se i oni zabijali jedni u druge. A da se Massa stvarno nabio u Alonsa obojica bi zavrsili van utrke i bio bi kaznjen za nesportsko ponasanje.imenjak je napisao/la:koliko je masa dobar ja sam video na poslednjoj trci kada se nabio u alonsa.
Pozdrav
"Aerodynamics are for people who can't build engines." Enzo Ferrari
"Never hate your enemies -- it effects your judgement." The Godfather III
"Now I'm happy and I don't think much about luck. If you work hard, you can get what you want." Kimi Raikkonen
"Now I'm happy and I don't think much about luck. If you work hard, you can get what you want." Kimi Raikkonen
-
a kako onda nazivas ono ostecenje alonsovog bolida. poljubac?muamert je napisao/la:Ocito slabo pratis F1, ukucaj na youtube malo najveca imena u istoriji F1, pa ces vidjeti da su se i oni zabijali jedni u druge. A da se Massa stvarno nabio u Alonsa obojica bi zavrsili van utrke i bio bi kaznjen za nesportsko ponasanje.imenjak je napisao/la:koliko je masa dobar ja sam video na poslednjoj trci kada se nabio u alonsa.
jedan je Alonso
- muamert
- Test vozač
Drug, dogadja se, zato je ovo F1. Sta je Massa trebao, prepustiti mjesto, tek tako, bez borbe. Sve je to bilo u zaru borbe, a Massa je takav bio i prije dolaska u Ferrari. Juznjacka krv, sta ces.imenjak je napisao/la:a kako onda nazivas ono ostecenje alonsovog bolida. poljubac?muamert je napisao/la:Ocito slabo pratis F1, ukucaj na youtube malo najveca imena u istoriji F1, pa ces vidjeti da su se i oni zabijali jedni u druge. A da se Massa stvarno nabio u Alonsa obojica bi zavrsili van utrke i bio bi kaznjen za nesportsko ponasanje.imenjak je napisao/la:koliko je masa dobar ja sam video na poslednjoj trci kada se nabio u alonsa.
Pozdrav
- muamert
- Test vozač
Ne vrijedi se vise raspravljati, ti imas svoja ubjedjenja, ja svoja i to je to. Ja samo kazem da je to nesportski potez bio bi sankcionisan.imenjak je napisao/la:za mene ono nije bila borba vec nesportski potez kao sto je i alonso pokazivao posle trke. da je kojim slucajem ostao usled kvara pito bi te onda.
Pozdrav
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
ne bi rekao,jer poznajem mnogo ljudi koji navijaju za Alonsa ili Hamiltona,a nikad nisu rekli nista tako sto si ti rekao.imenjak je napisao/la:mi se poznajemo?Scuderia je napisao/la:svaka cast,to se moglo i ocekivati od tebe.imenjak je napisao/la: kaj nije? masa se preobrazio u negativca odkad mu ovaj mentor.

-
- Svjetski prvak
molim te odi na you tube i pogledaj kak je massa vozio prije negoli je došao u ferrariimenjak je napisao/la:kaj nije? masa se preobrazio u negativca odkad mu ovaj mentor.Scuderia je napisao/la:bravoimenjak je napisao/la:schumi je samo produbio njegovu bezobraznost.
gle ti si mclarenovac tebi je to nesportska vožnja (iako vjerujem da bi ga jače puknul da ga je htio izbacitiimenjak je napisao/la:za mene ono nije bila borba vec nesportski potez kao sto je i alonso pokazivao posle trke

znaći čim netko (bilo tko) dodirne fernandinha bit će ne fer borba i svi bi ga htjeli zgurat sa staze

ajde malo pogledaj ovdje ima tema o tome šta se dogodilo na vn europe i netko je stavio filmić...pa vidi što su sudari i namjerna izbacivanja sa staze
pa mi se onda javi
Ma ja sam Fisico-fan...
- muamert
- Test vozač
Potpisujemivana.zagreb je napisao/la:molim te odi na you tube i pogledaj kak je massa vozio prije negoli je došao u ferrariimenjak je napisao/la:kaj nije? masa se preobrazio u negativca odkad mu ovaj mentor.Scuderia je napisao/la: bravo
gle ti si mclarenovac tebi je to nesportska vožnja (iako vjerujem da bi ga jače puknul da ga je htio izbacitiimenjak je napisao/la:za mene ono nije bila borba vec nesportski potez kao sto je i alonso pokazivao posle trke) mi smo ferrarijevci nama je to nesreća
znaći čim netko (bilo tko) dodirne fernandinha bit će ne fer borba i svi bi ga htjeli zgurat sa staze
![]()
ajde malo pogledaj ovdje ima tema o tome šta se dogodilo na vn europe i netko je stavio filmić...pa vidi što su sudari i namjerna izbacivanja sa staze
pa mi se onda javi
Pozdrav