Kimi Raikkonen [#7]

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
mkomlj38
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: Mclaren i Lewis Hamilton
Kontakt:

Post Postao/la mkomlj38 »

mario 01 je napisao/la:neznam o kakvoj pomoći pričate. Ako mislite na poziciju da je Massa prvi a Kimmi drugi i da štopa druge vozače, normalno da će to raditi ako dobije takvu naredbu, ako nisu sigurni da li su bolje ove ili one gume a Massa je u utrci bolji od Kimija normalno da će prvo zvat Kimija u boks, ako Kimi bude bio bolji od Masse ćisto sumnjam da će prvo zvat Kimija zato jer Ferrari isto hoće skupljat konstruktorke bodove, ako mislite da će ga svojim bolidom gurati da bude brži to je više nego neizvedivo. Ako mislite da Massi treba pomoć oko ulaska u bolid tu mu isto Kimmi neće pomoć jer za to su drugi ljudi angažirani. O kakvoj pomoći pričate?
o tom da ako komi vodi a massa je drugi da ga kimi pusti eto
Vettel fan
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la Vettel fan »

mkomlj38 je napisao/la:
mario 01 je napisao/la:neznam o kakvoj pomoći pričate. Ako mislite na poziciju da je Massa prvi a Kimmi drugi i da štopa druge vozače, normalno da će to raditi ako dobije takvu naredbu, ako nisu sigurni da li su bolje ove ili one gume a Massa je u utrci bolji od Kimija normalno da će prvo zvat Kimija u boks, ako Kimi bude bio bolji od Masse ćisto sumnjam da će prvo zvat Kimija zato jer Ferrari isto hoće skupljat konstruktorke bodove, ako mislite da će ga svojim bolidom gurati da bude brži to je više nego neizvedivo. Ako mislite da Massi treba pomoć oko ulaska u bolid tu mu isto Kimmi neće pomoć jer za to su drugi ljudi angažirani. O kakvoj pomoći pričate?
a o tome govorite. Zar mislite da bi ga Kimi pustio, mislim da u tom trenutku ne bi, mislim da bi u takvoj situaciji Massa imao "manje goriva u bolidu" ili jednostavno brži bolid s kojim bi pretekao Kimija. O namjernom propuštanju ne bi smjelo biti govora zar to nije kažnjivo?
mkomlj38
Početnik
Početnik
Kontakt:

mario 01 je napisao/la:
mkomlj38 je napisao/la:
a o tome govorite. Zar mislite da bi ga Kimi pustio, mislim da u tom trenutku ne bi, mislim da bi u takvoj situaciji Massa imao "manje goriva u bolidu" ili jednostavno brži bolid s kojim bi pretekao Kimija. O namjernom propuštanju ne bi smjelo biti govora zar to nije kažnjivo?
a kao trebalo bi bit al puštat će se na finjaka onak kroz boksove ili će kimi otić malo široko u nekom zavoju kao heikki u hockenheimu ove godine
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

Mislim da nema šanse da će Kimi nekog puštat, a pogotovo ne Massu koji mu ništa ne znači i može ga samo pokopati... Hebe se njemu za team i Montezemola... on će do kraja sezone vozit kako najbolje zna i mislim da se neće osvrtati treba li Massu propustiti ili ne... ;)

Pazite što vam govorim... :evil:
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
mkomlj38
Početnik
Početnik
Kontakt:

MP4don je napisao/la:Mislim da nema šanse da će Kimi nekog puštat, a pogotovo ne Massu koji mu ništa ne znači i može ga samo pokopati... Hebe se njemu za team i Montezemola... on će do kraja sezone vozit kako najbolje zna i mislim da se neće osvrtati treba li Massu propustiti ili ne... ;)

to je istina da ga boli briga za massu al za tim će napravit kaj se od njega bude tražilo...nažalost.ne daj se kimi!!!
Vettel fan
Rezervni vozač
Rezervni vozač

MP4don je napisao/la:Mislim da nema šanse da će Kimi nekog puštat, a pogotovo ne Massu koji mu ništa ne znači i može ga samo pokopati... Hebe se njemu za team i Montezemola... on će do kraja sezone vozit kako najbolje zna i mislim da se neće osvrtati treba li Massu propustiti ili ne... ;)

tako je, potpuno si u pravu, osim kad stigne naredba iz boksa...
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Onda lako moguce da ne odradi ugovor do kraja ( po tvom tako ispadne)
EDIT. A sta je s onom njegovom recenicom: Pomoci cu Massi tek kada ne budem imao vise sansi za naslov?
Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 29 ruj 2008, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
slika
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

ferrari je to jaro,ako je jedan schumacher,najveći vozač f1 pomagao irvinu,onda će i kimi massi,ne sumnjam niti najmanje.i time će pokazati da je veliki vozač
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

mkomlj38 je napisao/la:

to je istina da ga boli briga za massu al za tim će napravit kaj se od njega bude tražilo...nažalost.ne daj se kimi!!!
Ne bih se baš kladio na to... pusti ti Kimija, nije ni on glup... u ovoj situaciji kakva je sad on je još uvijek i sljedeće sezone jedini vozač s naslovom u svome timu... u protivnom ne bi bilo tako... ;)
vidc je napisao/la: ferrari je to jaro,ako je jedan schumacher,najveći vozač f1 pomagao irvinu,onda će i kimi massi,ne sumnjam niti najmanje.i time će pokazati da je veliki vozač
Ovdje govorimo o Kimiju, a ne o Schumacheru... potpuno drugačiji tip osobnosti... ;)

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
Scuderia
Moderator
Moderator

MP4don je napisao/la:

e sad on je još uvijek i sljedeće sezone jedini vozač s naslovom u svome timu... u protivnom ne bi bilo tako... ;)
pokazi mi gdje to pise...
Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 29 ruj 2008, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
slika
mkomlj38
Početnik
Početnik
Kontakt:

Scuderia je napisao/la:

EDIT. A sta je s onom njegovom recenicom: Pomoci cu Massi tek kada ne budem imao vise sansi za naslov?
još ima teoretske šanse hehe
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

Scuderia je napisao/la:
MP4don je napisao/la:

e sad on je još uvijek i sljedeće sezone jedini vozač s naslovom u svome timu... u protivnom ne bi bilo tako... ;)
Isuse moj, pokazi mi gdje to pise...
Što ti nije jasno, ne vadi iz konteksta nego čitaj sadržaj...

Ako bude Massa drugi i ne osvoji naslov, Kimi ostaje jedini vozač s osvojenim naslovom u Ferrariju, dok će Massa biti gubitnik i čovjek koji je bio blizu, ali nije uspio... A to nije nevažno...
Scuderia je napisao/la:
Znaš kako Kimi zna reći? :sranja: ...

Pa mora reći da će pomoći, ali neće biti uspješno... u utrci se može desiti svašta, vidjeli smo to jučer... par krugova prije kraja i evo ga u zidu... Da se nije zaletio McLaren ne bi prošao Ferrari...

:sranja:
Zadnja izmjena: MP4don, dana/u 29 ruj 2008, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.

LOL
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

MP4don je napisao/la:
Ovdje govorimo o Kimiju, a ne o Schumacheru... potpuno drugačiji tip osobnosti... ;)
da,a znamo da je schumi bio gori od kimija.iako je kimi hladan i boli ga kita za sve,mislim da nije šupak i da će sad pomoći massi,uostalom to je sad jedino po čemu bi ga mogli pamtit ove sezone...
Zadnja izmjena: vidc, dana/u 01 lis 2008, 11:06, ukupno mijenjano 1 put.
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

Ma kakvo propuštanje Masse? :roll: Da bi ga mogao propusti treba biti ispred Masse, a to već jako dugo vremena nismo vidjeli, a niti nećemo! Nemože ni prismrdit Massi na kvalifikacijama, u utrci je ta razlika manja, al je itekako izražena! Gluposti! :roll:
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Icy je napisao/la:Ma kakvo propuštanje Masse? :roll: Da bi ga mogao propusti treba biti ispred Masse, a to već jako dugo vremena nismo vidjeli, a niti nećemo! Nemože ni prismrdit Massi na kvalifikacijama, u utrci je ta razlika manja, al je itekako izražena! Gluposti! :roll:
u utrci je kimi puno bolji do određenog trenutka a taj se zove zid pred kraj utrke :D :D :D ,i kako nismo vidjeli pa Belgiju je cijelo vrijeme bio ispred ;) a puštanje ne znači doslovno da mora bit prvi nego i štopanje protivnika i sebe kako bi massa to iskoristio,taj posao bi najbolje trulli odradio,ako bi se kvalo prvi,massa bi sve za krug obišo,i to nakon pola utrke :D :D :D
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Našao sam ovaj komentar na eurosportu i nisam mogao odoliti da ga ne stavim:

"UNOFFICIALS SOURCES REVEAL A DRAMATIC CHANGE IN
KIMI RAIKKONEN CAREER
IT SEEMS HE WILL COMPETE NEXT YEAR IN THE 2 AND 4 BOBSLEIGH WORLD CHAMPIONSHIP
SO HAPPY TO HAVE MANY WALLS TO PLAY WITH".
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
zagor
Početnik
Početnik
Navijam za: Iceman

Post Postao/la zagor »

Kaj ste tak u strahu, bude Kimi propustil Massu, ak bude trebalo... I sam je rekel da bude videl situaciju, i da bude ako bude mogel, pomogel Massi... Scuderia, opusti se... :)
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Ako je Massa mogao prošle sezone propustiti Kimija(kroz boksove) da pobjedi u Brazilu gdje je imao pobjedu u rukama onda i Raikkonen mora početi pomagati Massi u ove tri preostale trke jer ionako nema više nikakvih šansi.
slika
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Ja mislim da to neće lako ić sa Kimijem , predivlji je on iako Luca je to najavio ... ipak sam malo skeptična :?
... Forza Massa ...
Krscho
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1HR TMNF Team

Post Postao/la Krscho »

Ferrari4ever je napisao/la:Ja mislim da to neće lako ić sa Kimijem , predivlji je on iako Luca je to najavio ... ipak sam malo skeptična :?
Budimo realni nije Kimi glup sad da nece ic pomagat Massi makar zbog jakog lobija nesmije to reci naglas.
Jer da ne pomogne MAssi nakon sto je on za njega ucinio prosle godine u BRazilu bio bi onak šupak od osobe.
Vettel fan
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Ferrari4ever je napisao/la:Ja mislim da to neće lako ić sa Kimijem , predivlji je on iako Luca je to najavio ... ipak sam malo skeptična :?
Koliko god da je on divlji ili hladni, naredba iz boksa čini čuda. Ako će biti ispred Masse i dobije naredbu da ga propusti naravno ne tim rijećima Kimi će jednostavno malo usporiti, dovoljno da ga Massa recimo dva kruga prije kraja pređe.
mclaren - dado
Navijam za: McLaren

Post Postao/la mclaren - dado »

mario 01 je napisao/la:
Koliko god da je on divlji ili hladni, naredba iz boksa čini čuda. Ako će biti ispred Masse i dobije naredbu da ga propusti naravno ne tim rijećima Kimi će jednostavno malo usporiti, dovoljno da ga Massa recimo dva kruga prije kraja pređe.
Slažem se s time ali opet dolazimo na situaciju Barrichello-Schumacher sa VN Austrije tj. propuštanje u zadnjem krugu
Ivan 26
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi
Kontakt:

Post Postao/la Ivan 26 »

mclaren - dado je napisao/la:
mario 01 je napisao/la:
Slažem se s time ali opet dolazimo na situaciju Barrichello-Schumacher sa VN Austrije tj. propuštanje u zadnjem krugu
Ha gledajte malo, kako netko gore rece da je hladan vaki naki, on ce ja mislim ipak malo blokirati Hamiltona jer svima njima je u cilju da Ferrari osvoji prvenstvo (Massa/Kimi). Kimi nema sanse, sada se sve usmjerilo na Massu pa tako da i Kimi mora popustit.
Scuderia
Moderator
Moderator

mclaren - dado je napisao/la: Slažem se s time ali opet dolazimo na situaciju Barrichello-Schumacher sa VN Austrije tj. propuštanje u zadnjem krugu
Ako Kimi bude ispred Masse, to ce uciniti mnogo prije
slika
Vettel fan
Rezervni vozač
Rezervni vozač

ne, neće to ućiniti puno ranije, ćekat će se zadnja tri kruga a onda Kimi propušta.
Odgovori