ili ak im fia prednja krila proglasi ilegalnimdomenico je napisao/la:Webberu svaka čast. Odvezao je ovu utrku fenomenalno. 40-tak krugova sa soft gumama u onakvom ritmu, a vidjeli smo cijele ove godine da te gume traju 5 do max 15 krugova (čak je Alonso u Monacu odvezao jedan jedini krug s njima), Nakon 10-tak godina o ovoj pobjedi će se pričati kao o onoj Michaela iz 1998. Vrhunska vožnja bez ijedne greške. Nakon ove utrke on mi pari najveći kandidat za titulu, ako RBR ne bude favorizirao Vettela.
Mark Webber
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- FERRARI-MAN
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: FERARRI i NANDA
Re: Mark Webber

-
domenico
- Navijam za: Alonso
Velika je vjerovatnost da će FIA prednje krilo RBR proglasiti nelegalnim. Imaju tri dobra razloga:
1 razlog je što britanci imaju veliki utjecaj u FIA-nim odlukama a RBR tim ne smatraju svojim, već ga zovu "Austrian Maffia";
2 razlog je očajna forma McLarena. Uz pomoć Bernija RBR i Ferrari bi mogli ostati bez prednjeg krila zato što McLaren nije sposoban napraviti takav isti (sami su priznali da ne kuže u čemu je štos), a trebalo bi pogurati dva britanca u borbi za titulu. Što više kandidata za titulu, Berniju više love.
3 razlog su dvostruka mjerila FIA-e. Kada je McLaren bio u prednosti zbog F-ducta, FIA je lakonski odgovorila da je sve legalno i da neka ostali timovi slijede McLaren a ne da se žale, dok je sada pod pritiskom da ono što su proglasili legalnim na pola odbace. Slična odluka je bila i 2006 sa Renaultovim "mass damperom" kojeg je Renault razvijao u dogovoru sa FIA-om da bi ga zbog pritiska Ferrarija i zadnje godine MS na pola sezone proglasili ilegalnim. Nakon toga je Alonso jedini put pobijedio u Japanu.
1 razlog je što britanci imaju veliki utjecaj u FIA-nim odlukama a RBR tim ne smatraju svojim, već ga zovu "Austrian Maffia";
2 razlog je očajna forma McLarena. Uz pomoć Bernija RBR i Ferrari bi mogli ostati bez prednjeg krila zato što McLaren nije sposoban napraviti takav isti (sami su priznali da ne kuže u čemu je štos), a trebalo bi pogurati dva britanca u borbi za titulu. Što više kandidata za titulu, Berniju više love.
3 razlog su dvostruka mjerila FIA-e. Kada je McLaren bio u prednosti zbog F-ducta, FIA je lakonski odgovorila da je sve legalno i da neka ostali timovi slijede McLaren a ne da se žale, dok je sada pod pritiskom da ono što su proglasili legalnim na pola odbace. Slična odluka je bila i 2006 sa Renaultovim "mass damperom" kojeg je Renault razvijao u dogovoru sa FIA-om da bi ga zbog pritiska Ferrarija i zadnje godine MS na pola sezone proglasili ilegalnim. Nakon toga je Alonso jedini put pobijedio u Japanu.
Nediljko Matijaš
- FERRARI-MAN
Sumljam ja mislim da ipak ferrari ima veci utjecaj mozda sam u krivudomenico je napisao/la:Velika je vjerovatnost da će FIA prednje krilo RBR proglasiti nelegalnim. Imaju tri dobra razloga:

- Dani
- Legenda

- Navijam za: Hamiltona
-
Alonso-champ
- Veteran

- Navijam za: Fernando Alonso
- FERRARI-MAN
ahha zaboravio sam staviti tocku trebalo je ispati sumljam.Dani je napisao/la:Valjda sumnjaš? Ne?

- Toon
- Veteran

- Navijam za: mclaren
...svako svojeg konja hvali pa tako Briatore smatra da njegov pulen Webber osvaja ovogodišnj naslov...
KLIK
KLIK
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- F1NAC
- Moderator

- Navijam za: Scuderia Ferrari
-
dmarijon
- Legenda

Toon Army je napisao/la:...svako svojeg konja hvali pa tako Briatore smatra da njegov pulen Webber osvaja ovogodišnj naslov...
KLIK
kakav, ne dvolični - četvoročlani - tip
Samo neka se trkaju.
- Ferrari4ever
- Test vozač

- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa
Možda je ovo priča za RB , kao dajte da ja pobjedim ove godine , Vettel je mlad može još godinama voziti ... nije to ludo !kimiraikkonen1 je napisao/la:Webberu sljedeca sezona zadnja?
... Forza Massa ...
- Schumy.d
- Legenda

- Navijam za: Ferrari
Hmmm... mislim da je danas zaslužio kaznu za onaj potez. Bio je već iza, imao lošiju putanju, prostora je imao dovoljno i pregled Lewisovog bolida mu je bio dobar.
- Dani
- Legenda

Slažem se. Pogle kako su prošli Kubica i Sutil normalno. Zato mi nije jasno kako su kaznili Vettela u Spa, a Webbera tu nisu. Možda kompenzacija.Schumy.d je napisao/la:Hmmm... mislim da je danas zaslužio kaznu za onaj potez. Bio je već iza, imao lošiju putanju, prostora je imao dovoljno i pregled Lewisovog bolida mu je bio dobar.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Ricxpa
- Test vozač

- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Bravo Webber, pokazao je zube danas. Pozdravljam njegov potez!
- Arai
- Profesionalni vozač

- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Fala ti Bože da ima i neki Ferrarijevac koji ovo gleda normalno!Schumy.d je napisao/la:Hmmm... mislim da je danas zaslužio kaznu za onaj potez. Bio je već iza, imao lošiju putanju, prostora je imao dovoljno i pregled Lewisovog bolida mu je bio dobar.
naslov pa i to vjerojatno igra neku ulogu.
EDIT:
Naravno... Kad se navija za Alonsa, a ne za objektivnost kako ti stoji u profilu.Ricxpa je napisao/la:Bravo Webber, pokazao je zube danas. Pozdravljam njegov potez!
Zadnja izmjena: Arai, dana/u 26 ruj 2010, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.

- Schumy.d
- Legenda

- Navijam za: Ferrari
Ja sam se osobno iznenadio kad sam vidio da neće biti kazne.Dani je napisao/la:Slažem se. Pogle kako su prošli Kubica i Sutil normalno. Zato mi nije jasno kako su kaznili Vettela u Spa, a Webbera tu nisu. Možda kompenzacija.
Webber je na ulasku u zavoj bio iza i nije mogao proći ispred nikako. I onda harakiri potezom uništio solidnu utrku Lewisu, a on lijepo ugrabio postolje.
Malo nepošteno...
- Ricxpa
- Test vozač

Prije bih rekao da McLaren nije prijetnja Alonsu/Ferrariju jer ocito je da su zadnja momcad od ove tri po pitanju forme trenutno a do kraja su jos 4 utrke na kojima nece biti poboljsanja a uz to svojim karakteristikama najmanje odgovaraju McLarenu. No tko zna, svasta je moguce do kraja 
- Ricxpa
- Test vozač

Da navijam za objektivno najboljeg vozaca danas, i ne vidim zasto me moras kvotat' svaki puta kada izrazim svoje misljenje a ono je: ''bravo Webberu, pokazao si zube Hamiltonu i isao si do kraja''. Ako te smetaju drugacija misljenja, onda ih zaobilaziArai je napisao/la:Naravno... Kad se navija za Alonsa, a ne za objektivnost kako ti stoji u profilu.
- Dani
- Legenda

Po čemu zaključuješ da neće biti poboljšanja na bolidima? Zbog toga kaj je to rekao Neven Novak? Pa on je obični diletant.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Arai
- Profesionalni vozač

- Kontakt:
No, pa na to sam i mislio kad sam sam napisao da Hamilton nije prijetnja... Jer se vozači bore za vozačke naslove, a momčadi konstruktorskeRicxpa je napisao/la:Prije bih rekao da McLaren nije prijetnja Alonsu/Ferrariju jer ocito je da su zadnja momcad od ove tri po pitanju forme trenutno a do kraja su jos 4 utrke na kojima nece biti poboljsanja a uz to svojim karakteristikama najmanje odgovaraju McLarenu. No tko zna, svasta je moguce do kraja
ali mislim da tu Ferrari nema šanse.
I ne, ne smetaju me drugačija mišljenja nego me trenutno najviše smeta prokleti Webber, a nakon njega Alonso.
Bit će poboljšanja do kraja sezone, ne slušajte Novaka.Dani je napisao/la:Po čemu zaključuješ da neće biti poboljšanja na bolidima? Zbog toga kaj je to rekao Neven Novak? Pa on je obični diletant.
Zadnja izmjena: Arai, dana/u 26 ruj 2010, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.

- Ricxpa
- Test vozač

Sting and his heretics aka. Klub obozavatelja Nevena NovakaDani je napisao/la:Po čemu zaključuješ da neće biti poboljšanja na bolidima? Zbog toga kaj je to rekao Neven Novak? Pa on je obični diletant.
- Ricxpa
- Test vozač

Gledaj, razumijem situaciju navijaca ali isto tako misljenja sam da je ono bio cisti trkaci incident u kojem je deblji kraj izvukao Hamilton, i iskreno drago mi je radi toga, bez obzira sto bi Alonsu u prilog isla i Webberova kazna. Jebiga, postoje trenutci kada se poklope stvari nakon utrke u kojima navijaci mogu: 1) pucati od srece 2) biti isfrustrirani maksimalno, eto danas sam totalno priklonjen prvoj opcijiArai je napisao/la:No, pa na to sam i mislio kad sam sam napisao da Hamilton nije prijetnja... Jer se vozači bore za vozačke naslove, a momčadi konstruktorskeRicxpa je napisao/la:Prije bih rekao da McLaren nije prijetnja Alonsu/Ferrariju jer ocito je da su zadnja momcad od ove tri po pitanju forme trenutno a do kraja su jos 4 utrke na kojima nece biti poboljsanja a uz to svojim karakteristikama najmanje odgovaraju McLarenu. No tko zna, svasta je moguce do kraja
ali mislim da tu Ferrari nema šanse.
I ne, ne smetaju me drugačija mišljenja nego me trenutno najviše smeta prokleti Webber, a nakon njega Alonso.
Bit će poboljšanja do kraja sezone, ne slušajte Novaka.Dani je napisao/la:Po čemu zaključuješ da neće biti poboljšanja na bolidima? Zbog toga kaj je to rekao Neven Novak? Pa on je obični diletant.
-
SRV
- Profesionalni vozač

Nemas ti ni trunke objektivnosti.Ricxpa je napisao/la:Da navijam za objektivno najboljeg vozaca danas, i ne vidim zasto me moras kvotat' svaki puta kada izrazim svoje misljenje a ono je: ''bravo Webberu, pokazao si zube Hamiltonu i isao si do kraja''. Ako te smetaju drugacija misljenja, onda ih zaobilaziArai je napisao/la:Naravno... Kad se navija za Alonsa, a ne za objektivnost kako ti stoji u profilu.
- Ricxpa
- Test vozač

Sorry sto se moja objektivnost kosi s tvojom subjektivnoscu, sorrySRV je napisao/la:Nemas ti ni trunke objektivnosti.Ricxpa je napisao/la:Da navijam za objektivno najboljeg vozaca danas, i ne vidim zasto me moras kvotat' svaki puta kada izrazim svoje misljenje a ono je: ''bravo Webberu, pokazao si zube Hamiltonu i isao si do kraja''. Ako te smetaju drugacija misljenja, onda ih zaobilaziArai je napisao/la:Naravno... Kad se navija za Alonsa, a ne za objektivnost kako ti stoji u profilu.
- Arai
- Profesionalni vozač

- Kontakt:
Gledaj ga što je sretan, smrad...

Nakon Hamiltona i Buttona, najsretniji bi bio kad bi Webber osvojio naslov. Ali u ovom trenutku bi mi bilo draže da ih Alonso osvoji još 9.

Nakon Hamiltona i Buttona, najsretniji bi bio kad bi Webber osvojio naslov. Ali u ovom trenutku bi mi bilo draže da ih Alonso osvoji još 9.

- xajphak
- Navijam za: Schumachera i Hakkinena
Webber-u svaka cast,sjajan je lik.Jedini lik koji podseca na stare vozace iz 70ih i 80ih.Pre svega mi je muka od danasnje politicke korektnosti u formuli 1.Svi daju gomilu bezveznih izjava.Webber uvek kaze sta misli pa kud puklo da puklo.I najbitnija stvar,sto ima onu stvar i niko ga ne moze tako lako preteci.Imas bre da branis svoju poziciju po cenu zivota pa sta bude,a ne da te obilazi kad hoce.Kad se se setim obilazenja Fisichelle od strane Raikkonena u Suzuki 2005 povraca mi se .Pa da dozvolis da te neko predje u zadnjem krugu bez ozbiljnije borbe,Webber bi se zakuco sa njim u zid ako ne bi mogao odbraniti poziciju,nema popustanja.E zato volim Webbera to je vozac...kao oni stari sampioni! Mozda nije najbolji vozac trenutno,ali meni je vaznije da vozac ima m...