Mark Webber

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
FERRARI-MAN
Ja sam: Vozač
Navijam za: FERARRI i NANDA

Re: Mark Webber

Post Postao/la FERRARI-MAN »

domenico je napisao/la:Webberu svaka čast. Odvezao je ovu utrku fenomenalno. 40-tak krugova sa soft gumama u onakvom ritmu, a vidjeli smo cijele ove godine da te gume traju 5 do max 15 krugova (čak je Alonso u Monacu odvezao jedan jedini krug s njima), Nakon 10-tak godina o ovoj pobjedi će se pričati kao o onoj Michaela iz 1998. Vrhunska vožnja bez ijedne greške. Nakon ove utrke on mi pari najveći kandidat za titulu, ako RBR ne bude favorizirao Vettela. [-X
ili ak im fia prednja krila proglasi ilegalnim :read:
slika
domenico
Navijam za: Alonso

Post Postao/la domenico »

Velika je vjerovatnost da će FIA prednje krilo RBR proglasiti nelegalnim. Imaju tri dobra razloga:
1 razlog je što britanci imaju veliki utjecaj u FIA-nim odlukama a RBR tim ne smatraju svojim, već ga zovu "Austrian Maffia";
2 razlog je očajna forma McLarena. Uz pomoć Bernija RBR i Ferrari bi mogli ostati bez prednjeg krila zato što McLaren nije sposoban napraviti takav isti (sami su priznali da ne kuže u čemu je štos), a trebalo bi pogurati dva britanca u borbi za titulu. Što više kandidata za titulu, Berniju više love.
3 razlog su dvostruka mjerila FIA-e. Kada je McLaren bio u prednosti zbog F-ducta, FIA je lakonski odgovorila da je sve legalno i da neka ostali timovi slijede McLaren a ne da se žale, dok je sada pod pritiskom da ono što su proglasili legalnim na pola odbace. Slična odluka je bila i 2006 sa Renaultovim "mass damperom" kojeg je Renault razvijao u dogovoru sa FIA-om da bi ga zbog pritiska Ferrarija i zadnje godine MS na pola sezone proglasili ilegalnim. Nakon toga je Alonso jedini put pobijedio u Japanu.
Nediljko Matijaš
FERRARI-MAN

domenico je napisao/la:Velika je vjerovatnost da će FIA prednje krilo RBR proglasiti nelegalnim. Imaju tri dobra razloga:
1 razlog je što britanci imaju veliki utjecaj u FIA-nim odlukama a RBR tim ne smatraju svojim, već ga zovu "Austrian Maffia";
2 razlog je očajna forma McLarena. Uz pomoć Bernija RBR i Ferrari bi mogli ostati bez prednjeg krila zato što McLaren nije sposoban napraviti takav isti (sami su priznali da ne kuže u čemu je štos), a trebalo bi pogurati dva britanca u borbi za titulu. Što više kandidata za titulu, Berniju više love.
3 razlog su dvostruka mjerila FIA-e. Kada je McLaren bio u prednosti zbog F-ducta, FIA je lakonski odgovorila da je sve legalno i da neka ostali timovi slijede McLaren a ne da se žale, dok je sada pod pritiskom da ono što su proglasili legalnim na pola odbace. Slična odluka je bila i 2006 sa Renaultovim "mass damperom" kojeg je Renault razvijao u dogovoru sa FIA-om da bi ga zbog pritiska Ferrarija i zadnje godine MS na pola sezone proglasili ilegalnim. Nakon toga je Alonso jedini put pobijedio u Japanu.
Sumljam ja mislim da ipak ferrari ima veci utjecaj mozda sam u krivu :frajer:
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Valjda sumnjaš? Ne?
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Ako ne osvoji Fernando onda neka osvoji Webber!!!!
Alonsista hasta la muerte..
FERRARI-MAN

Dani je napisao/la:Valjda sumnjaš? Ne?
ahha zaboravio sam staviti tocku trebalo je ispati sumljam.
slika
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

...svako svojeg konja hvali pa tako Briatore smatra da njegov pulen Webber osvaja ovogodišnj naslov...

KLIK
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Toon Army je napisao/la:...svako svojeg konja hvali pa tako Briatore smatra da njegov pulen Webber osvaja ovogodišnj naslov...

KLIK

kakav, ne dvolični - četvoročlani - tip
Samo neka se trkaju.
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

kimiraikkonen1 je napisao/la:Webberu sljedeca sezona zadnja?
Možda je ovo priča za RB , kao dajte da ja pobjedim ove godine , Vettel je mlad može još godinama voziti ... nije to ludo !
... Forza Massa ...
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Hmmm... mislim da je danas zaslužio kaznu za onaj potez. Bio je već iza, imao lošiju putanju, prostora je imao dovoljno i pregled Lewisovog bolida mu je bio dobar.
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Schumy.d je napisao/la:Hmmm... mislim da je danas zaslužio kaznu za onaj potez. Bio je već iza, imao lošiju putanju, prostora je imao dovoljno i pregled Lewisovog bolida mu je bio dobar.
Slažem se. Pogle kako su prošli Kubica i Sutil normalno. Zato mi nije jasno kako su kaznili Vettela u Spa, a Webbera tu nisu. Možda kompenzacija.

slika
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Bravo Webber, pokazao je zube danas. Pozdravljam njegov potez!
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Schumy.d je napisao/la:Hmmm... mislim da je danas zaslužio kaznu za onaj potez. Bio je već iza, imao lošiju putanju, prostora je imao dovoljno i pregled Lewisovog bolida mu je bio dobar.
Fala ti Bože da ima i neki Ferrarijevac koji ovo gleda normalno! =D> :biggrin: Ali dobro, Hamilton više nije ni "p" od prijetnje Alonsu za
naslov pa i to vjerojatno igra neku ulogu.

EDIT:
Ricxpa je napisao/la:Bravo Webber, pokazao je zube danas. Pozdravljam njegov potez!
Naravno... Kad se navija za Alonsa, a ne za objektivnost kako ti stoji u profilu. ;)
Zadnja izmjena: Arai, dana/u 26 ruj 2010, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Dani je napisao/la:Slažem se. Pogle kako su prošli Kubica i Sutil normalno. Zato mi nije jasno kako su kaznili Vettela u Spa, a Webbera tu nisu. Možda kompenzacija.
Ja sam se osobno iznenadio kad sam vidio da neće biti kazne.
Webber je na ulasku u zavoj bio iza i nije mogao proći ispred nikako. I onda harakiri potezom uništio solidnu utrku Lewisu, a on lijepo ugrabio postolje.
Malo nepošteno...
Ricxpa
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Ricxpa »

Prije bih rekao da McLaren nije prijetnja Alonsu/Ferrariju jer ocito je da su zadnja momcad od ove tri po pitanju forme trenutno a do kraja su jos 4 utrke na kojima nece biti poboljsanja a uz to svojim karakteristikama najmanje odgovaraju McLarenu. No tko zna, svasta je moguce do kraja :)
Ricxpa
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Ricxpa »

Arai je napisao/la:Naravno... Kad se navija za Alonsa, a ne za objektivnost kako ti stoji u profilu. ;)
Da navijam za objektivno najboljeg vozaca danas, i ne vidim zasto me moras kvotat' svaki puta kada izrazim svoje misljenje a ono je: ''bravo Webberu, pokazao si zube Hamiltonu i isao si do kraja''. Ako te smetaju drugacija misljenja, onda ih zaobilazi :biggrin:
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Po čemu zaključuješ da neće biti poboljšanja na bolidima? Zbog toga kaj je to rekao Neven Novak? Pa on je obični diletant.

slika
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Ricxpa je napisao/la:Prije bih rekao da McLaren nije prijetnja Alonsu/Ferrariju jer ocito je da su zadnja momcad od ove tri po pitanju forme trenutno a do kraja su jos 4 utrke na kojima nece biti poboljsanja a uz to svojim karakteristikama najmanje odgovaraju McLarenu. No tko zna, svasta je moguce do kraja :)
No, pa na to sam i mislio kad sam sam napisao da Hamilton nije prijetnja... Jer se vozači bore za vozačke naslove, a momčadi konstruktorske
ali mislim da tu Ferrari nema šanse.

I ne, ne smetaju me drugačija mišljenja nego me trenutno najviše smeta prokleti Webber, a nakon njega Alonso. :biggrin:
Dani je napisao/la:Po čemu zaključuješ da neće biti poboljšanja na bolidima? Zbog toga kaj je to rekao Neven Novak? Pa on je obični diletant.
Bit će poboljšanja do kraja sezone, ne slušajte Novaka.
Zadnja izmjena: Arai, dana/u 26 ruj 2010, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
slika
Ricxpa
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Ricxpa »

Dani je napisao/la:Po čemu zaključuješ da neće biti poboljšanja na bolidima? Zbog toga kaj je to rekao Neven Novak? Pa on je obični diletant.
Sting and his heretics aka. Klub obozavatelja Nevena Novaka :biggrin:
Ricxpa
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Ricxpa »

Arai je napisao/la:
Ricxpa je napisao/la:Prije bih rekao da McLaren nije prijetnja Alonsu/Ferrariju jer ocito je da su zadnja momcad od ove tri po pitanju forme trenutno a do kraja su jos 4 utrke na kojima nece biti poboljsanja a uz to svojim karakteristikama najmanje odgovaraju McLarenu. No tko zna, svasta je moguce do kraja :)
No, pa na to sam i mislio kad sam sam napisao da Hamilton nije prijetnja... Jer se vozači bore za vozačke naslove, a momčadi konstruktorske
ali mislim da tu Ferrari nema šanse.

I ne, ne smetaju me drugačija mišljenja nego me trenutno najviše smeta prokleti Webber, a nakon njega Alonso. :biggrin:
Bit će poboljšanja do kraja sezone, ne slušajte Novaka.
Gledaj, razumijem situaciju navijaca ali isto tako misljenja sam da je ono bio cisti trkaci incident u kojem je deblji kraj izvukao Hamilton, i iskreno drago mi je radi toga, bez obzira sto bi Alonsu u prilog isla i Webberova kazna. Jebiga, postoje trenutci kada se poklope stvari nakon utrke u kojima navijaci mogu: 1) pucati od srece 2) biti isfrustrirani maksimalno, eto danas sam totalno priklonjen prvoj opciji :biggrin:
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Ricxpa je napisao/la:
Arai je napisao/la:Naravno... Kad se navija za Alonsa, a ne za objektivnost kako ti stoji u profilu. ;)
Da navijam za objektivno najboljeg vozaca danas, i ne vidim zasto me moras kvotat' svaki puta kada izrazim svoje misljenje a ono je: ''bravo Webberu, pokazao si zube Hamiltonu i isao si do kraja''. Ako te smetaju drugacija misljenja, onda ih zaobilazi :biggrin:
Nemas ti ni trunke objektivnosti.
Ricxpa
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Ricxpa »

SRV je napisao/la:
Ricxpa je napisao/la:
Nemas ti ni trunke objektivnosti.
Sorry sto se moja objektivnost kosi s tvojom subjektivnoscu, sorry :biggrin:
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Gledaj ga što je sretan, smrad...
slika
Nakon Hamiltona i Buttona, najsretniji bi bio kad bi Webber osvojio naslov. Ali u ovom trenutku bi mi bilo draže da ih Alonso osvoji još 9.
slika
xajphak
Navijam za: Schumachera i Hakkinena

Post Postao/la xajphak »

Webber-u svaka cast,sjajan je lik.Jedini lik koji podseca na stare vozace iz 70ih i 80ih.Pre svega mi je muka od danasnje politicke korektnosti u formuli 1.Svi daju gomilu bezveznih izjava.Webber uvek kaze sta misli pa kud puklo da puklo.I najbitnija stvar,sto ima onu stvar i niko ga ne moze tako lako preteci.Imas bre da branis svoju poziciju po cenu zivota pa sta bude,a ne da te obilazi kad hoce.Kad se se setim obilazenja Fisichelle od strane Raikkonena u Suzuki 2005 povraca mi se .Pa da dozvolis da te neko predje u zadnjem krugu bez ozbiljnije borbe,Webber bi se zakuco sa njim u zid ako ne bi mogao odbraniti poziciju,nema popustanja.E zato volim Webbera to je vozac...kao oni stari sampioni! Mozda nije najbolji vozac trenutno,ali meni je vaznije da vozac ima m...
Odgovori