Domaći nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Re: Domaći nogomet

Post Postao/la keexx »

bibi_Alonso 4ever je napisao/la:Ma naravno treba ga odmah poslati u Inter :roll: Tamo bi skupljao lopte nebi ni prismrdio prvoj ekipi,a kamoli igrao.Nakraju bu ispao kao Sandro Bloudek :doubt: Ne govorim kao navijac,nego zbilja je prerano za tak velik klub.
Ma nije prerano ako dobije priliku, neka ode, i što ranije ode, to bolje za njega... Jer sve je bolje od HNL-a... Ako ode npr. u Inter, naravno da neće igrat, ali dali bi ga oni na posudbu u neki manji klub da se kali ili nesh slično... I da završi u nekom klubu u SerieB to je puno bolje od ostanka....
HNL je liga za "uzgoj" :biggrin: nogometaša, i to je to... Jedino Dinamo i Hajduk pokušavaju zadržat igrače i kupovat nekakva pojačanja iz europe i svijeta (bez nekih većih uspjeha), ostali klubovi su osuđeni na prodaju igrača kako bi opstali...
Zato, run Marko ruuuunnn !!!! :biggrin: :biggrin:
slika slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Schumy.d je napisao/la:Evo rješenje gužve:
http://www.youtube.com/watch?v=Uaq4Dako ... r_embedded#" onclick="window.open(this.href);return false;!

Ovo je snimka sa Istoka! ;)
Znači navijači su PALILI stolice sa bakljom što NIJE bio slučaj u Lyonu i Barceloni.

A ipak se guzica stisla malo ovom frajeru...
Da, a kada bacaju skuter sa druge etaže San Sira onda je to normalno.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Budući da je danas obljetnica početka borbe za hrvatsku samostalnost, tj. obljetnica događaja koji je promijenio Hrvatsku, zanima me, da li mi netko može reći, tj. pomoći pronaći neka svjedočenja navijača koji su bili tamo.

Jako me to interesira, pa ako netko zna nešto više, neka posta, tako da svi možemo pročitati i vidjeti, ako ima neki bolji i kvalitetniji video na Youtubeu. ;)

Jurčić je svjestan situacije, zna da Dinamo razgovara i sa drugim trenerima

Štimca ne zanima borba za ostanak, odlazi iz Zagreba

Posebno me čudi ovo za Štimca, ne to što je odlučio otići, već to što je to izjavio tako naglo i ishitreno, nimalo slično njemu. Očito u njemu još uvijek vrije, što nije izabran za izbornika Hrvatske. Neka, neka, takvog ljigavca nikada ne bih volio vidjeti na mjestu izbornika. ;)
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

LINK
Ovdje imaš više videa u dijelovima s tekme Dinamo - CZ
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Schumy.d je napisao/la:LINK
Ovdje imaš više videa u dijelovima s tekme Dinamo - CZ
E hvala kolega, svaka čast! :thumbup:

Da li možda postoji neko svjedočanstvo, slično onom u današnjim SN, to me najviše zanima, pa ako netko nađe, neka stavi. ;)
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Rezultati zadnjeg kola HNL-a

Istra 1961 - Rijeka 2:0
Inter - Lokomotiva 4:2
Zadar - Zagreb 1:0
Osijek - Cibalija 2:0
Međimurje - Šibenik 4:0
Dinamo - Karlovac 1:1
Croatia S. - Hajduk 2:5

-Dinamo ni Karlovca ne moze dobiti. Zna li netko, kada su zadnji put pobjedili i koga?
Cibalia izgubila u slavonskom derbiju, Hajduk iskoristio kiks, te su (ako se ne varam) drugi. "Moj" Slaven izgubio od Varteksa 3-2 :(

Sve u svemu, u ovom zadnjem kolu je palo jako puno golova :) :)
slika
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Dr. DJ »

Tuga radi poraza od Osijeka...No definitivno sezona za slavlje....Svaka čast Cibaliji na odličnoj sezoni...

Ultrasi završili ciklus Lijepom Našom....A sada Europo spremi se Ultrasi dolaze =)
1982 UCV 1919
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Odgovor na anketu Zajec a od ove trojke ne bi volio viditi nijednoga na klupi Dinama.Eventualno osim Zajeca u obzir bi mi došao Pamić.A od stranaca sumnjam da smo sposobni dovesti kvalitetnog trenera paonda bolje ne, posebno ne kako se spominjalo Osima mlađeg
...put u raj nije posut ružama...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia
Moderator
Moderator

Zeko je otišao u Atenu kod svoje obitelji. Da ih još jednom dobro pogleda prije negoli zasuče rukave i upusti se u “misiju Dinamo”. Ali nije još ni sletio kadli je njegov dolazak u grčku prijestolnicu povezan s transferom Marija Galinovića. Naime, nije tajna kako čuvar mreže Panathinaikosa “krade Bogu dane” sjedeći na klupi za rezerve i jedino veselje čini mu poziv osobnog bankara svakog prvog u mjesecu. Kriza? Ta riječ ne postoji kada je Pao u pitanju.

Galinović je možda i bio u Zekinim planovima, ali pogled na roster vratara u Maksimiru ga je uvjerio u suprotno. Butina nema namjeru objesiti rukavice o klin, a uz oporavljenog Lončarića može se računati i na Kelavu koji je u Lokomotivi “položio maturu” s odličnim uspjehom. No, izgleda da se Zajec iz Atene neće vratiti samo s obiteljskim slikama. U Zagreb bi mogao zajedno s Antom Rukavinom. Barem u mislima. Jer je mladi napadač trenutno na odmoru u Šibeniku, ali u CV-u mu stoji da je pod ugovorom s Panathinaikosom.
- Koliko znam, on je u ozbiljnim planovima kluba iz Atene. S njim se računa jer se Salpingidis vraća u PAOK. Dali su ozbiljne novce Hajduku za njega i teško da bi Dinamo mogao u utrku - misli trener Dinama.

Što ne možeš kupiti, možeš posuditi - replicirali smo Zajecu, a možda i pogodili...
- Razgovarat ćemo u klubu kad se vratim iz Grčke.

Stvar na koju, navodno, igra društvo iz Maksimira jest činjenica da Rukavina kao rezerva u Panathinaikosu skuplja mrvice od minutaže pored Djibrila Cissea i već spomenutog Salpingidisa. Ove je sezone Ruki upisao 19 nastupa u svim natjecanjima i zabio tri pogotka. A Dinamu dobrodošao. Pogotovo u slučaju da se pronađe bogata udavača za Mandžukića.
_IZVOR_SN_
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Po meni je Rukavina veći potencijal od Manđukića, a i ima mozak za razliku od Manđe.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Popis namjestinih utakmica u Hnlu

Katastrofa!Nemam komentar :(

Bogami,Uopce nije bilo lose biti igrac Sesveta ove sezone.
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

bibi_Alonso 4ever je napisao/la:Popis namjestinih utakmica u Hnlu

Katastrofa!Nemam komentar :(

Bogami,Uopce nije bilo lose biti igrac Sesveta ove sezone.
Nadam se da će svi igrači i funkcioneri koji su sudjelovali dobiti doživotni izgon iz nogometa
...put u raj nije posut ružama...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la: Nadam se da će svi igrači i funkcioneri koji su sudjelovali dobiti doživotni izgon iz nogometa
Slažem se, ali najžalosnije je šta su se pare davale klubu koji bi tako i tako izgubio...
Scuderia
Moderator
Moderator

slika
slika
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Ajme ovaj Sibenik nemoze Sliemu pobjedit :lol: (ribare s Malte)
Nadam se da Dinamo i Hajduk osvijetliti hrvatski nogomet jer ovo je jadno od Sibenika.

24.7.2009-5.5.2013
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Bibi je napisao/la:Ajme ovaj Sibenik nemoze Sliemu pobjedit :lol: (ribare s Malte)
Nadam se da Dinamo i Hajduk osvijetliti hrvatski nogomet jer ovo je jadno od Sibenika.
...kad vidiš koeficijente na kladionicama postane ti sve puno jasnije...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Scuderia
Moderator
Moderator

Bibi je napisao/la:Ajme ovaj Sibenik nemoze Sliemu pobjedit :lol: (ribare s Malte)

Nije to vise onaj isti Sibenik kao i sezonu prije. Otisao Zec ( koji im je trebao ocito) i Ademi, a koliko vidim, nisu nikoga doveli ili mozda jesu?
slika
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Scuderia je napisao/la:
Nije to vise onaj isti Sibenik kao i sezonu prije. Otisao Zec ( koji im je trebao ocito) i Ademi, a koliko vidim, nisu nikoga doveli ili mozda jesu?
I da Sibenik promjeni sve igrace iz prosle sezone i dovede kompletnu novu momcad takva ekipa bi trebala pobjedit najmanje 3:0,ako ne i vise.Nema opravdanja za tu katastrofu.Ovo je jos gore od utakmice Debrecen-Hajduk.

Kao sto sam i prije rekao da zivim u nadi da ce Dinamo i Hajduk pruziti bolje igre u Europi,bojim se da ce to biti jos jedna kaoticna sezona.

I da Hajduk-Domzale 1:3 #-o

24.7.2009-5.5.2013
Scuderia
Moderator
Moderator

Bibi je napisao/la: I da Sibenik promjeni sve igrace iz prosle sezone i dovede kompletnu novu momcad takva ekipa bi trebala pobjedit najmanje 3:0,ako ne i vise.Nema opravdanja za tu katastrofu.Ovo je jos gore od utakmice Debrecen-Hajduk.

Kao sto sam i prije rekao da zivim u nadi da ce Dinamo i Hajduk pruziti bolje igre u Europi,bojim se da ce to biti jos jedna kaoticna sezona.

I da Hajduk-Domzale 1:3 #-o
Uspjeli su pobjediti amatere s Malte
Sliema - Sibenik 0-3

Danas pocinje Dinamova avantura u Europi.
Danas igraju protiv Slovenaca, Mandzukic i Biscan su se oporavili od ozljeda....
KLIK
slika
lux007
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la lux007 »

Bravo za Dinamo danas iako ocigledno je Kopar puno slabiji... No pobjedili su zasluzeno i vidjela se i uigranost tijekom nekih akcija
Jos u obrani poradit i idemo u Europu :D
THERE IS ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE CRISTIANO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

ajde kako je pocelo do prvog gola dinama mislio bit ce katastrofa.. janezi su se lijepo krizali i igrali, al se vrlo brzo pokazala razlika..

dosta raspolozenih igraca i vrlo lijepi pasevi..

oke, jest da je slovenska obrana bila sprd, i da su janezi bili puno losija ekipa, al ajd neka ne fantaziramo previse o tome, pohvalimo jednom bez repova..

meni igrac tekme mandjo.. ne zbog 2 gola, nego cisto jer mi se cinio na razini..

ovi tamniji.. meni su oni i dalje i uvijek blaga katastrofa tako da to nemogu komentirat..

mogu komentirat slepicku jos koji je cak imao koji potez da se zacudis..

al dozvolite mi da jos jednom pokazem nezadovoljstvo hrvatskim glavnim klubom u kojem igra 3 hrvata.. lose..

btw, cujem kako je fifa pritisnula mamica?
rFactor F1 HR server Info
slika
lux007
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la lux007 »

A nije danas ni Sammir bio los cak ni Etto
No pohvala za BBB na dobro navijanje nakon dulje vremena bez baklji ;)
THERE IS ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE CRISTIANO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ma sve pohvale Zajecu na napadačkoj igri. Našao je mjesto svim igračima.
Da je bio Kruno, danas bi bilo 1:1... :D

Sammir me oduševio, rastrčan, borben, napokon odlična dodavanja, gol... danas fenomenalan. =D>
Mandžukić odličan, ali to me ne iznenađuje jer ja osobno mislim da on može još puno više jer je možda i najkvalitetniji igrač Dinama, samo ga treba malo dovesti u red.
Chago se pokazao čak i boljim nego Vrdoljak, a i Ilija je odigrao dobru dionicu. Ma svi su dobro igrali, sve pohvale. Samo neka igraju tako i dalje pa nek se i zalomi koji poraz, ali neka igra bude na dobroj razini.
Odgovori