Iako je popio kaznu, jučer je bio i više nego odličan!
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
dmarijon je napisao/la:Odvozio je odlične kvale. To je činjenica i to možemo komentirati. Za dalje ćemo vidjeti.
Scud: Post u nizu, ako imas jos sta za dodati, koristi opciju " Bumpiraj "
Pa imao je i sa lijeve strane, ali je de la rosa skrenuo na njega..Scuderia je napisao/la:dmarijon je napisao/la:Odvozio je odlične kvale. To je činjenica i to možemo komentirati. Za dalje ćemo vidjeti.
Scud: Post u nizu, ako imas jos sta za dodati, koristi opciju " Bumpiraj "
Nije da nije imao mjesta s druge strane za obilazak HRT-a
McLewis je napisao/la:
Pa imao je i sa lijeve strane, ali je de la rosa skrenuo na njega..
Prebrz sigringo73 je napisao/la:Champion of Champions će i sljedeću godinu voziti za Lotus!
LINK
Po meni (i ne samo meni), njegov najveći problem je zapravo sam start i 1. krug utrke. Kasnije pokazuje i brzinu i opreznost te ako posloži ove problematične stvari, mogao bi postati vrhunski vozač.Alonso-champ je napisao/la:I meni je drago,momak je pokazo da ima brzinu i da zna voziti,treba mu samo da se malo sabere u tim duelima i bice od njega nesto..valjda ce to doci sa utrkama...
Vozač koji dobije Kimia u kvalifikacijskim dvobojima u jednoj sezoni sigurno zaslužuje mjesto u F1Bibi je napisao/la:Majko mila i zadnjih par postova![]()
Kakav Crashjean i vrhunski vozac,ja mu nebi dao da mi lolipop drzi.Ne kazem da nije dobar vozac,ali za Roc i takve miki maus serije,za F1 sigurno nije.
btw.naravno da je dobio ugovor jer i Boullier dobiva postotak.
Bilo bi mi lakše da nisi ti radio usporedbe...'ajde pogledaj rubriku pored...samo Alonso ima bolji omjer i to samo jer Massa nije kažnjavan...Chuck Norris je napisao/la:Vozač koji dobije Kimia u kvalifikacijskim dvobojima u jednoj sezoni sigurno zaslužuje mjesto u F1
Sve to stoji,ali statistika bi bila puno bolja da malo posloži u glavi(kao i Maldonado),puno utrka je imao sudare za koje je istina sam kriv.Ali pokazao je da ima brzinu i zbog toga zaslužuje mjesto,ove druge stvari koje mu fale mogu doći sa iskustvomToon je napisao/la:Bilo bi mi lakše da nisi ti radio usporedbe...'ajde pogledaj rubriku pored...samo Alonso ima bolji omjer i to samo jer Massa nije kažnjavan...Chuck Norris je napisao/la:Vozač koji dobije Kimia u kvalifikacijskim dvobojima u jednoj sezoni sigurno zaslužuje mjesto u F1
...a što se tiće ugovora...posljedice ćemo vidjeti, mnogi će ih i osjetiti...oni vjerojatno u njemu "vide" nešto što ja ne vidim...
njegov šljemRomain Grosjean: Motorbike driving licence exam today