Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
madgalico

Post Postao/la madgalico »

Baba Kulašuša je napisao/la:Toliko se priča o L.H. o njegovim preticanjima, zatvaranjima, super vožnji bla bla bla, a na kraju frajer ima jedan bod više od "Ziheraša" Masse i samo nešto više od desetak bodova od "nekonkurentnog" BMW-a Kubice. Da je Schumy tu već bi slavio naslov prvaka. (moje mišljenje)

Što se tiče borbe na stazi poslužio bi se nogometnim riječnikom. I Zinedin Zidan je ponekad dobio crveni karton (npr. udaranje glavom) ali je još uvijek bio jedan od najboljih nogometaša.
If you know what I mean gays (kako je to magdalico napisao). :D
Doktor gramatike bi treba više obratit čitanju sa razumijevanjem, jer kako piše na vrhu nisam ja to napisao nego je copy/paste sa nekog drugog posta. ;)
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

K1M1 je napisao/la:Ja mislim da hamilton neće završit sljedeću utrku. :badgrin:
http://www.index.hr/sport/clanak/timo-g ... 02206.aspx
Ajde baš bi volio da Glock ispuni obećanje, pa i da malo hamilton na svojoj koži vidi šta to znači bit izguran sa staze. Ajmo Glock Ferrarijevci su uz tebe. :)
Po meni bi se vozača koji tako prijeti trebalo pošteno odalamiti po džepu... Ovo je ipak malo previše... Pazi, jedan vozač u F1 prijeti kako će se zabit u drugog vozača... Hello? Pa nije F1 tamo neka stoka utrka... Luzer... Kao prvo nisu se direknto sudarili, kao drugo McLaren je bio dramatično brži...

Biti će Glocku super kada tu izjavu pročitaju šefovi u Japanu... ;)
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
sale
Site Admin
Site Admin
Navijam za: F1
Kontakt:

Post Postao/la sale »

MP4don je napisao/la:
Ajde baš bi volio da Glock ispuni obećanje, pa i da malo hamilton na svojoj koži vidi šta to znači bit izguran sa staze. Ajmo Glock Ferrarijevci su uz tebe. :)
Po meni bi se vozača koji tako prijeti trebalo pošteno odalamiti po džepu... Ovo je ipak malo previše... Pazi, jedan vozač u F1 prijeti kako će se zabit u drugog vozača... Hello? Pa nije F1 tamo neka stoka utrka... Luzer... Kao prvo nisu se direknto sudarili, kao drugo McLaren je bio dramatično brži...

c-c-c... još jedni u nizu kojima je index prodao svoje sra*e. Svaka čast momci :thumbup:
$@Ł€: Tražite prije postanja slika
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

MP4don je napisao/la:

zabiti??!! pa nigdje ne piše zabiti.....rekao je napraviti isto, šerijatski dakle....ups, piše u naslovu....
Zadnja izmjena: sunseeker, dana/u 15 ruj 2008, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

MP4don je napisao/la: Po meni bi se vozača koji tako prijeti trebalo pošteno odalamiti po džepu... Ovo je ipak malo previše... Pazi, jedan vozač u F1 prijeti kako će se zabit u drugog vozača... Hello? Pa nije F1 tamo neka stoka utrka... Luzer... Kao prvo nisu se direknto sudarili, kao drugo McLaren je bio dramatično brži...

Ako bi glocku zbog prijetnji trebali dat novčanu kaznu, nije li se onda trebalo hamiltonu koji je to napravio trebalo dat jednu drive through kaznu???
I ako je hamilton bio tako dramatično brži od glocka kao što ti kažeš, onda je mogao malo sačekati i preteć ga normalno, a ne ga ovako bezobrazno i prljavo gurnuti sa staze...
garx
Početnik
Početnik

Post Postao/la garx »

don vicenzo je napisao:
Meni više liči na Damona Hilla......,a Alonso ih je drza iza sebe ka male majmune niko mu nije moga nista....
nacin na koji je lewis preso alonsa bio je brutalno lagan, a koju konkretno slicnost vidis sa hillom to samo ti znas...
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Fernando Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

garx je napisao/la:nacin na koji je lewis preso alonsa bio je brutalno lagan, a koju konkretno slicnost vidis sa hillom to samo ti znas...
Možda zato što ga je na pravcu prešao, a Renault ne može preko cca 350 km/h, dok McLaren ide cca 365 km/h. (ovo je samo primjer, nisam siguran koliko idu zapravo).
kakav potpis staviti???
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Caldor »

Toliko se pisalo o izguravanju Glocka. Ali evo, molim sve ljude an forumu da odu pogledati video na youtube. I promotrite putanju vozača ispred Lewisa. Vidjet ćete da on ide još šire na tom mjestu nego Lewis, i zapravo se Glock gural tamo kamo nema mjesta. A isti ti koji su sad napadali Lewisa su prije tjedan dana pisali kako vozač koji je naprijed ima pravo birati putanju kroz zavoj. Ali naravno to pravilo vrijedi samo za Kimija. Sve manje dolazim na ovaj forum zbog stalnog blaćenja McM-a i Hamiltona. Mislim da malo objektivnosti nebi falilo. I ja sam subjektivan jer navijam za McLaren ali ipak mogu sagledati neke činjenice i prema njima odlučiti ko je i koliko kriv. Mislim da je u ovom slučaju kriv Glock jer se išao gurati s vanjske strane gdje nije bilo mjesta. I evo mogu sad čekati da me 20-ak Ferrarijevih navijača napadne da sma krajnje subjektivan i vjerovatno me nazovu balavcom koji je zaluđen McM-om(vidjel sam da smo na tu razinu spali zadnjih par dana). ALi ovo je moje mišljenje do kojeg sam došel pregledavajući više put snimku.
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

Caldor je napisao/la:Toliko se pisalo o izguravanju Glocka. Ali evo, molim sve ljude an forumu da odu pogledati video na youtube. I promotrite putanju vozača ispred Lewisa. Vidjet ćete da on ide još šire na tom mjestu nego Lewis, i zapravo se Glock gural tamo kamo nema mjesta. A isti ti koji su sad napadali Lewisa su prije tjedan dana pisali kako vozač koji je naprijed ima pravo birati putanju kroz zavoj. Ali naravno to pravilo vrijedi samo za Kimija.
Točno to... To sam i ja želio napisati... Živa istina... :thumbup:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Caldor je napisao/la:Toliko se pisalo o izguravanju Glocka. Ali evo, molim sve ljude an forumu da odu pogledati video na youtube. I promotrite putanju vozača ispred Lewisa. Vidjet ćete da on ide još šire na tom mjestu nego Lewis, i zapravo se Glock gural tamo kamo nema mjesta. A isti ti koji su sad napadali Lewisa su prije tjedan dana pisali kako vozač koji je naprijed ima pravo birati putanju kroz zavoj. Ali naravno to pravilo vrijedi samo za Kimija. Sve manje dolazim na ovaj forum zbog stalnog blaćenja McM-a i Hamiltona. Mislim da malo objektivnosti nebi falilo. I ja sam subjektivan jer navijam za McLaren ali ipak mogu sagledati neke činjenice i prema njima odlučiti ko je i koliko kriv. Mislim da je u ovom slučaju kriv Glock jer se išao gurati s vanjske strane gdje nije bilo mjesta. I evo mogu sad čekati da me 20-ak Ferrarijevih navijača napadne da sma krajnje subjektivan i vjerovatno me nazovu balavcom koji je zaluđen McM-om(vidjel sam da smo na tu razinu spali zadnjih par dana). ALi ovo je moje mišljenje do kojeg sam došel pregledavajući više put snimku.
OK, ti kažeš da je to čisto (iako se ja ne bih složio baš...)! A šta je onda sa Webberom?? ;)
MP4don je napisao/la:
Caldor je napisao/la:A isti ti koji su sad napadali Lewisa su prije tjedan dana pisali kako vozač koji je naprijed ima pravo birati putanju kroz zavoj. Ali naravno to pravilo vrijedi samo za Kimija.[/b]
Točno to... To sam i ja želio napisati... Živa istina... :thumbup:
A bilo je i vas koji ste odmah napali Kimija da nije ostavio dovoljno mjesta Lewisu, a oko ovog ti isti nisu pustili ni riječi!! ;)
Zadnja izmjena: Schumy.d, dana/u 16 ruj 2008, 13:01, ukupno mijenjano 1 put.
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Znam da se velika većina neće sa mnom složit ali... Meni se jako sviđa Hamiltonov način vožnje, i volio bi da ima još vozača koji voze na ovaj način... Znam da puno puta to ne izgleda bash lijepo, ili nije fer prema nekom vozaču, ili čak i opasno za nekog vozača, ali meni je svejedno gušt gledat takve dvoboje, tj. takve napade i branjenja pozicija...

I još jedan argument u obranu Hamiltona u "incidentu" sa Glockom... U takvim uvjetima, zbog svog tog prskanja vode, u retrovizorima se jako malo toga vidi, pa mislim da Hamilton nije ni vidio da je Glock tako blizu njega... Skinuo sam utrku (ITV prijenos) i, komentatori su normalno raspravljali o tome kad se to dogodilo, I Brundle je rekao da je to bio dosta grub potez Hamiltona, ali da vjeruje da ga Hamilton nije ni vidio u retrovizorima zbog tog prskanja...
slika slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

meni se čini da se u zadnje vrijeme većina vozača okreće kontra lewisa.

1. bahat, presamouvjeren, užasno brz i prijetnja im je zbog toga, privatno se baš i ne druži s ostalima, ne priznae greške koje radi...
sve kontra
to mu neće pomoći u borbi za naslov
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Iz Glockove perspektive se najbolje vidi!

slika
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

dmarijon je napisao/la:meni se čini da se u zadnje vrijeme većina vozača okreće kontra lewisa.
Ne samo prema njemu, nego svi jedni prema drugima... pa 90% njih su teški egoisti... Ja sam najbolji i te spike... Teško da će tko reći nešto bajno o nekome... ja se još ne sjećam ijedne izjave nekog vozača da je rekao za nekog svog konkurenta da je super vozio, odlično pretjecao itd... To je rekao i Lauda... kaže, nema šanse da se međusobno hvale... pa gledajte samo kad se nekog pita o drugome vozaču... odgovori su kratki, šturi, odbrušeni... ;)

Pitali su Rosberga da li se sa susjedom Massom druži u Monacu... kaže, da znaju ponekad otići na nogomet, ali to je sve li-la... ono, ne mogu si biti nešto posebno dobri...

LOL
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Hamiju svaka čast na vožnji na VN Italije , ali čak je i Mladen u f1 studiu rekao da potezi prema Timu i Weberu nisu bili ok , a kad to kaže osoba koja je u svojim komentarima 99,99 % za Hamija ipak treba se zamisliti :? sve godine dok je to Schumi radio svi su pljucali po njemu sad kad Hami to izvodi , to je normalno , ma nije :roll:
... Forza Massa ...
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

MP4don je napisao/la: Ne samo prema njemu, nego svi jedni prema drugima... pa 90% njih su teški egoisti... Ja sam najbolji i te spike... Teško da će tko reći nešto bajno o nekome... ja se još ne sjećam ijedne izjave nekog vozača da je rekao za nekog svog konkurenta da je super vozio, odlično pretjecao itd... To je rekao i Lauda... kaže, nema šanse da se međusobno hvale... pa gledajte samo kad se nekog pita o drugome vozaču... odgovori su kratki, šturi, odbrušeni... ;)

Pitali su Rosberga da li se sa susjedom Massom druži u Monacu... kaže, da znaju ponekad otići na nogomet, ali to je sve li-la... ono, ne mogu si biti nešto posebno dobri...
Pa nebi ja baš rekao da je tako kao što ti kažeš. :-k http://www.formula1.com/news/headlines/2008/9/8389.html
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Kad Hamitlon pretice ludo onda se prica pa brzi je trebo je cekat ciscu priliku,a kad neko Ham pretece a zna ga da nemoze pretec onda je Ham kriv. :roll:
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

Adriana Lima fan je napisao/la:Kad Hamitlon pretice ludo onda se prica pa brzi je trebo je cekat ciscu priliku,a kad neko Ham pretece a zna ga da nemoze pretec onda je Ham kriv. :roll:
Ha, što ćeš... izgleda da je nekima Hamilton uvijek kriv... :lol:

LOL
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Adriana Lima fan je napisao/la:Kad Hamitlon pretice ludo onda se prica pa brzi je trebo je cekat ciscu priliku,a kad neko Ham pretece a zna ga da nemoze pretec onda je Ham kriv. :roll:
Ali Timo je skoro glumio kosačicu ,a da ne govorimo da je repica na travi = pirueta , šta je trebao čim je vidio da Hami stiže parkirat sa strane , nije baš fer , sorry NHF ;) Ako mu Timo napravi isti potez nećeš tako komentirat :?
... Forza Massa ...
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la -Briatore- »

Lucky je napisao/la:
Icy je napisao/la:
Da, dobila sam odgovor koji je samo potvdio molje mišljenje o dotičnom vozaču. Manjak poštovanja, nepotrebna guranja van staze (da mi je znati što mu je Webber skrivio), bahatost i bezobraznost.

Kaj se tiče kiše, ti si onaj koji bi trebao biti sretan, jer da je kiša nastavila nebi Hamilton završio u bodovima, jer kao što smo vidjelli u kvalifikacijama i na samom početku utrke, po kiši je loše vozio. Čim se staza sušila, bio je sve bolji i bolji.

Ti si koliko znam bila za Schumija i nije li slične stvari radio on,a sad je Hamilton bahat :roll:
Senna je u svojoj karijeri imao sličnih poteza,što znači da cilj opravdava sredstvo.
Ali nije isto kad to radi čovjek koji vozi svoju drugu sezonu i kad nešto napravi stara iskusnjara...tipa Senna ili MSC.
Da se odmah razumijemo, iako načelno nisam u pravu, jer ćete reći da je prekršaj zapravo prekršaj, bez obzira napravio ga rookie ili netko ko već 10 godina vozi u F1, ja ipak mislim da nije tako.
Drugačije se gleda na nekog ko je trostruki-četverostruki ili ne znam kol'kostruki prvak...
I mislim da je to poanta cijele priče i zamjeranja Hamiltonu jer je prezelen da bi si dopuštao takvo ponašanje. I samo će si stvorit još više nesimpatija ako bude tvrdoglav.

Ali kako vam se više da prepucavat na ovoj temi...stvarno ste izdržljivi? :D
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Lucky je napisao/la:Svi oni koji su ogorčeni Hamiltonovim potezima(bio bi i ja da netko tako zovi,a ja ne navijam za njega ili taj tim) predlažem da malo pogledaju poteze spomenute dvojice na početku ovog posta.
U tome i je problem!!! ;)
Sad kad je to Lewis napravio, onda se priča kako su to radili i Schumi i Senna, a kad je nešto slično (čak i manje nego Lewis) napravio Kimi u Belgiji, onda niste spominjali ni Schumija ni Sennu, nego je Kimi bio taj koji je bio kriv za Lewisovu kaznu!! ;)
Malo objektivnosti vam nebi falilo! :x
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Lucky je napisao/la:
-Briatore- je napisao/la: Ali nije isto kad to radi čovjek koji vozi svoju drugu sezonu i kad nešto napravi stara iskusnjara...tipa Senna ili MSC.

Možeš li mi objasniti razliku,jer ja ju ne vidim bez obzira što si ti napisao.
Bar bi ti trebao znati da su Schumi ili Senna stekli takvu reputaciju svojim vožnjama na početku njihove karijere.Nisu imali respekta prema nikome,a bilo je tu i trostrukih svjetskih prvaka.
Senna-Prost(trostruki prvak)
Schumi-Senna(trostruki prvak)

I sada ispada da bi Hamilton trebao zauzeti drugačiji stav na stazi i puštati ostalima,jer su oni svjetski prvaci?
Ja mislim da ti znaš razliku, samo ju ne želiš javno priznati. Možda i ne znaš, neću tvrditi.
Po tvom stavu ispada da nikako drugačije nemožeš postati prvakom, osim ako ne voziš "prljavo".

Ja nisam kao velika većina Hamiltonovaca, da nekog vozača na brzinu zavolim na bazi par dobrih utrka. Schumachera sam npr. zavolio (točnije rečeno, počeo jako cijeniti i poštovati) u drugom dijelu njegove karijere, kada je čovjek stvarno i dokazao da je velik. Da ima karizmu.
Ja gledam vozače također kao ljude u cjelini, a ne kao neki da ih nije briga šta ovaj radi izvan staze, bitno je da dobro vozi. Hej, za mene je itekako pozitivno ako čujem da je netko human, da donira, da je općenito, čovjek. Naravno da kada si mlad da hormoni u tebi rade i da se voliš slikat sa poznatim facama, macama, hodati sa mladim i jebozovnim pjevačicama i tako to, ali tu postoji razlika u percepciji ljudi prema tim stvarima.
Ok, svako ima pravo podržavati koga hoće, smisao svega je da velik broj ljudi ne voli takvo ponašanje.
Pravila su pravila, a respekt je respekt. Ali ako čovjek tako voli, voli.
Netko će ga zato voljet, netko ne i to je to. Ja sam među ovim drugima, ali tko zna, možda za koju godinu promjenim mišljenje. ;)
Baba Kulašuša
Navijam za: Ferrari pa sta bude

Post Postao/la Baba Kulašuša »

Sezona je kao svaka druga.
Počinje od nule i za rookija i za višestrukog prvaka i svi žele biti prvaci svijeta.
Netko će to postati marljivim skupljanjem bodova, a netko agresivnošću. Svatko ima svoj stil. Lewis je "odabrao" ovu drugu opciju, a s obzirom da nema puno konkurentnih agresivnih vozača svi o njegovim vožnjama toliko i pričaju i zato ga vide među prvacima svijeta.
Pitanje bi bilo da je bodovni sustav drugačiji ili da sa bolidi bili konkurentniji kako bi se prvenstvo razvijalo (ŠBBKBB). Jer svi vozači na gridu su jednom bili agresivni, ako ne u F1 onda u nižim kategorijama formula od kud su se najčešću i pojavljivali na stazi.
Da to radi Massa svi bi o njemu pričali, ali s novim načinom bodovanja nema potrebe biti agresivan kad će se ionako prvenstvo odlučiti u zadnje dvije utrke.
Evo ga ,zvoniiii. Bijeli jelen!
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Baba Kulašuša je napisao/la:Da to radi Massa svi bi o njemu pričali, ali s novim načinom bodovanja nema potrebe biti agresivan kad će se ionako prvenstvo odlučiti u zadnje dvije utrke.
Ali ne radi i u tom i je poanta. A bodovi su tu.
Za mene je prvi zavoj Mađarske bio agresivno pretjecanje, a Hamiltonovo obilaženje Glocka i Webbera na Monzi, nešto što je prilično blizu bezobrazluku, pa čak i opasno (Glock).
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Bravo Hami! Samo ti tako nastavi, ovaj potez protiv Glocka je dokaz da je čovjek nešto naučio. Prošle godine je alonso u Belgiji njega istjerao sa staze i posle utrke je Hami rekao da će i on ubuduće to radit ako bude trebalo. 8)
Odgovori