Lucky je napisao/la:-Briatore- je napisao/la:
Ali nije isto kad to radi čovjek koji vozi svoju drugu sezonu i kad nešto napravi stara iskusnjara...tipa Senna ili MSC.
Možeš li mi objasniti razliku,jer ja ju ne vidim bez obzira što si ti napisao.
Bar bi ti trebao znati da su Schumi ili Senna stekli takvu reputaciju svojim vožnjama na početku njihove karijere.Nisu imali respekta prema nikome,a bilo je tu i trostrukih svjetskih prvaka.
Senna-Prost(trostruki prvak)
Schumi-Senna(trostruki prvak)
I sada ispada da bi Hamilton trebao zauzeti drugačiji stav na stazi i puštati ostalima,jer su oni svjetski prvaci?
Ja mislim da ti znaš razliku, samo ju ne želiš javno priznati. Možda i ne znaš, neću tvrditi.
Po tvom stavu ispada da nikako drugačije nemožeš postati prvakom, osim ako ne voziš "prljavo".
Ja nisam kao velika većina Hamiltonovaca, da nekog vozača na brzinu zavolim na bazi par dobrih utrka. Schumachera sam npr. zavolio (točnije rečeno, počeo jako cijeniti i poštovati) u drugom dijelu njegove karijere, kada je čovjek stvarno i dokazao da je velik. Da ima karizmu.
Ja gledam vozače također kao ljude u cjelini, a ne kao neki da ih nije briga šta ovaj radi izvan staze, bitno je da dobro vozi. Hej, za mene je itekako pozitivno ako čujem da je netko human, da donira, da je općenito, čovjek. Naravno da kada si mlad da hormoni u tebi rade i da se voliš slikat sa poznatim facama, macama, hodati sa mladim i jebozovnim pjevačicama i tako to, ali tu postoji razlika u percepciji ljudi prema tim stvarima.
Ok, svako ima pravo podržavati koga hoće, smisao svega je da velik broj ljudi ne voli takvo ponašanje.
Pravila su pravila, a respekt je respekt. Ali ako čovjek tako voli, voli.
Netko će ga zato voljet, netko ne i to je to. Ja sam među ovim drugima, ali tko zna, možda za koju godinu promjenim mišljenje.