Kimi Raikkonen [#7]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Re: Kimi Raikkonen
Kako bih ga volio opet vidjeti u F1... 

- Kenny
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Williams i MS
Mislim da većina ljudi koji prate F1 djele tvoje mišljenje kad bi se on vratio u F1 imali bi 6 prvaka na griduSRV je napisao/la:Kako bih ga volio opet vidjeti u F1...

Za Williams mislim da im je najbolje da se požure, da nebi dobio Kimi ponudu iz Renaulta, ili Force Indije osim ako vjeruje da će Williams bit bolji od Renaulra i FI ideuće sezone, a za Williams smatram da je bolje da uzmu Kimija nego nekog vozača koji će platit svoje mjesto jer će sa kimijem doć i neki novi sponzori, a lako može doć Nokia

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

-
- Profesionalni vozač
Ma problem je u Kimiju, kad on ne zeli nazad u F1. Da zeli, naslo bi se mjesta. Naravno ne u prve 3 momcadi, ali opet...
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
- Kenny
- Legenda
Znam, zato i kažem daje najbolje Williams da se požure ako ga želeSRV je napisao/la:Ma problem je u Kimiju, kad on ne zeli nazad u F1. Da zeli, naslo bi se mjesta. Naravno ne u prve 3 momcadi, ali opet...

- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
Nema smisla da Kimi vozi u Williamsu kad su oni u najgoroj situaciji u zadnjih dvadeset godina.
Neće valjda ko Jacques Villeneuve kad je za dobru platu vozio BAR Hondu, a rezultata nigdje.
Neće valjda ko Jacques Villeneuve kad je za dobru platu vozio BAR Hondu, a rezultata nigdje.
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Definitivno.Igor18 je napisao/la:uskoro bu i ono ponovo među aktualnosti..
Raikkonen potpisao za Williams!

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
kako može biti definitivno kad prva rečenica teksta počinje "prema glasinama koje stižu..."
Meni je to sve samo ne definitivno.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Kako kome, pročitaj zadnji ulomak. Svaki članak, uključujući i one o povratku Schumachera, započeli su "prema glasinama...". Ovaj članak ima i kakvu-takvu potporu za koju, opet velim, preporučam čitanje zadnjeg ulomka.damjan.cule je napisao/la:kako može biti definitivno kad prva rečenica teksta počinje "prema glasinama koje stižu..."

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

-
- Profesionalni vozač
Dok ne bude na autosport.com ja ne vjerujem.
Ne zanima me sta pisu ovi nasi portali.

- Igor18
- Veteran
AKO je vjerovat Jergoviću da je sir Frank bio u Kataru to bi značilo da je Kimi blizu povratka.
Frenky po pare u Katar, Kimi po sjedalo u tvornicu
Frenky po pare u Katar, Kimi po sjedalo u tvornicu

Michael is faster than you!!
- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
http://www.f1racing.co.uk/testdrive" onclick="window.open(this.href);return false;The Iceman cometh back
He left F1 at the end of 2009 to try his hand at rallying and even NASCAR trucks. Now, after all the endless speculation, you can hear it exclusively from the man himself: Kimi Raikkonen wants to return. The question is... where to?
Kimi Raikkonen, despite a widespread reputation to the contrary, is not an enigma. In fact, he is one of the most straightforward yet misunderstood characters in motor racing. All he wants to do is win - in the most efficient way possible. What could be more logical than that?
But some people make the mistake of confusing a lack of communication with a lack of motivation when, in fact, the exact opposite is true. What is perceived to be a monosyllabic outlook on life (once prompting paddock magazine The Red Bulletin to produce a photo feature called 'The 12 moods of Kimi Raikkonen' - the catch being that all 12 photos were identical) is not even true: Kimi has plenty to say when he believes that there is something worthwhile to say or - more pertinently - something worthwhile to respond to.
Kimi prefers to maintain a dignified silence about the recent flurry of speculation that has linked him to various Formula 1 teams - although he admits that a move back is possible. But lots of things are possible, including life on Mars, and the truth of the matter is that nothing has been agreed for 2012. Kimi Raikkonen's diary for next year is blank... for the moment at least.
"For now there's really nothing and before I have anything 100 per cent confirmed, there's no point in talking," he points out with his characteristic honesty. Part of the reason why Kimi doesn't always say very much is because he doesn't like lying.
The currency of Formula 1 - much to Kimi's bemusement - is rumour. You have two choices: either play the game, fuel the fire and start the gradual process of disappearing up your own rectum, or stay well out of it. But there is a third option, too: just say what you mean and try to rise above the politicking. However, a problem exists with that as well. Chances are that whatever you say, someone at some point will try to use it against you. The effort would be far better invested in the driving, which of course is the only reason why you're here in the first place.
Kimi agrees it's no surprise that people are eager to know what's happening next in his world. It could, after all, be the key move in the 2012 Formula 1 driver market, with so many people currently distracted by the prospect of a Red Bull or Ferrari seat in 2013 - not to mention Mercedes. It's not something that Kimi will be drawn on, but he'd be a prime candidate for both Red Bull and Mercedes (the latter being a brand that is constantly trying to make itself 'cooler') in 2013 - although a move back to his old teams, McLaren or Ferrari, would be unlikely to say the least. In the meantime, it's no secret that he's visited Williams, and Renault's situation is still unclear as Robert Kubica continues his recovery. That's if Kimi moves anywhere at all: he could, if he felt like it, just stop and do nothing, or continue rallying. Both are very real possibilities.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Bernie on Raikkonen: "It would be nice to see him do it. I am not sure if he is serious about it." - šta god mislili o njemu mislim da on ima informacije. Mika Salo na MTV3 (finski medij) je rekao da ne vjeruje da će se Kimi vratiti u F1, a prije 3-4 dana netko iz Finske (ili MTV3 ili Turun Sanomat, ne sjećam se sad) je objavio izjavu nn osobe iz Williamsa koja tvrdi da Kimi nije ništa postpisao, i da je sve to daleko od potpisivanja ugovora. Eto, moramo čut i malo drugačije vijesti od onih koji naginju Kimijevom povratku. 

- Kenny
- Legenda
Nekako mi je to realnije zbog izjava koje je imo na kjraju 2009. ali se malo nadam da će potpisat za Williamsgringo73 je napisao/la:Bernie on Raikkonen: "It would be nice to see him do it. I am not sure if he is serious about it." - šta god mislili o njemu mislim da on ima informacije. Mika Salo na MTV3 (finski medij) je rekao da ne vjeruje da će se Kimi vratiti u F1, a prije 3-4 dana netko iz Finske (ili MTV3 ili Turun Sanomat, ne sjećam se sad) je objavio izjavu nn osobe iz Williamsa koja tvrdi da Kimi nije ništa postpisao, i da je sve to daleko od potpisivanja ugovora. Eto, moramo čut i malo drugačije vijesti od onih koji naginju Kimijevom povratku.

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Finski MTV3 je danas objavio da je Williams potpisao sponzorski ugovor s Qatar National Bank težak 30 miliona eura, od kojih bi polaovica išla Kimiju. Navodno će u Abu Dhabiju biti sve predstavljeno javnosti. Izvori su naravno neotkriveni, ali ovakvi detalji...bumo videli 
Link i još jedan link (na finskom)

Link i još jedan link (na finskom)

- pinkdpanter
- Rezervni vozač
- Navijam za: kimi raikkonen
KIMI RAIKKONEN
svi se raspjevali, i imam filing za dobar osječaj, vrača nam se RRRRRRRRRRRAAAAAAJKO
http://joesaward.wordpress.com/2011/11/ ... -in-qatar/" onclick="window.open(this.href);return false;
pa nek bude wilimas u borbi sa mečkom renoom UF
http://joesaward.wordpress.com/2011/11/ ... -in-qatar/" onclick="window.open(this.href);return false;
pa nek bude wilimas u borbi sa mečkom renoom UF
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Hebe se Kimiju kakav će bolid voziti važno da momčad da puno love...
- Caldor
- Profesionalni vozač
A zanimljivo, a ja sam mislil d aon ne želi u F1 bez brzog bolida. A ipak se sve vrti oko loveKing iCool je napisao/la:Hebe se Kimiju kakav će bolid voziti važno da momčad da puno love...

-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
- Igor18
- Veteran
OK.
Kimi potpiše, Williams dobije 30 milja (minus 15 za Kimija) al opet ne vidim kak mogu napravit neki veći pomak za sljedeću sezonu.
Daleko su oni još od Mercedesa. Moraju preskoćiti Torro Rosso, Force Indiju, Renault...
Kimi potpiše, Williams dobije 30 milja (minus 15 za Kimija) al opet ne vidim kak mogu napravit neki veći pomak za sljedeću sezonu.
Daleko su oni još od Mercedesa. Moraju preskoćiti Torro Rosso, Force Indiju, Renault...
Michael is faster than you!!
- zagor
- Početnik
- Navijam za: Iceman
Samo nek se vrati, mozda poboljsa Williams ali prvu sezonu tesko da budu napravili neki pomak jer bude se i on trebao prilagoditi, ipak ga nije bilo 2 sezone a to je za F1 puno.
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
rečeno je da bi danas ili tokom vikenda trebalo bit objavljeno dal je potpisao ili ne . Ko tu koga j****?

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Kenny
- Legenda
Tek je počeo ovaj vikend, valjda će reć nešto. Meni se čini da im je dobro da uzmu Kimija osim što je odličan vozač donjet će im i dosta love, a to im je jako potrebno