ma da zasluzio je ma zasluzio je i da se ne trka do kraja da se ne bi hailton uplasio od malg masse..........Adriana Lima fan je napisao/la:Ajd jos nadam se da ce ga kaznit za sljedecu trku jel je zasluzio.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
ma da zasluzio je ma zasluzio je i da se ne trka do kraja da se ne bi hailton uplasio od malg masse..........Adriana Lima fan je napisao/la:Ajd jos nadam se da ce ga kaznit za sljedecu trku jel je zasluzio.
Felipe odlično vozi... no da li će biti dovoljno......??Adriana Lima fan je napisao/la:Ajd jos nadam se da ce ga kaznit za sljedecu trku jel je zasluzio.
dovoljno je za 1 bod..........pospani gad je napisao/la:Felipe odlično vozi... no da li će biti dovoljno......??Adriana Lima fan je napisao/la:Ajd jos nadam se da ce ga kaznit za sljedecu trku jel je zasluzio.
Pa ko se u koga slupo?Ucker girlfriend je napisao/la:ma da zasluzio je ma zasluzio je i da se ne trka do kraja da se ne bi hailton uplasio od malg masse..........Adriana Lima fan je napisao/la:Ajd jos nadam se da ce ga kaznit za sljedecu trku jel je zasluzio.
izvini cist traci incident sto je hamilton preticao za boju poziciju e pa iz tog istog rzloga je i massa...............nego mi nesto zao hamiltona na zadnjoj poziciji.....steta za takvog vozacaAdriana Lima fan je napisao/la:Pa ko se u koga slupo?Ucker girlfriend je napisao/la:ma da zasluzio je ma zasluzio je i da se ne trka do kraja da se ne bi hailton uplasio od malg masse..........Adriana Lima fan je napisao/la:Ajd jos nadam se da ce ga kaznit za sljedecu trku jel je zasluzio.Jednostavno se vidila klasa kako je Ham slomio Massu onda al kad đubre jedino moze slupat se.
da u Brazilu cemo to najbolje videti.....Adriana Lima fan je napisao/la:Ha to jest i meni je zao al sta mozes kad te jedan mali coban zeli skinut sa staze? Uostalom viidt cemo sta ce bit do kraja ko ce biti prvi ko zadnji.
Adriana Lima fan je napisao/la:Ha to jest i meni je zao al sta mozes kad te jedan mali coban zeli skinut sa staze? Uostalom viidt cemo sta ce bit do kraja ko ce biti prvi ko zadnji.
pa ne znam dal ces da slavis sve zavisi dal ce masse biti na trci,mozda pobegne da ne uplasi malog "slatkog" vozaca meklarena.....Adriana Lima fan je napisao/la:Pa reci odmah da znam dal da slavim ili ne?
pa normalno m samo kuliraj sad hoce samo da nas nerviraju kao massa je kriv a ne znam zasta,sto njihov ljubimac ne zna da vozi.......jbgScuderia je napisao/la:Adriana Lima fan je napisao/la:Ha to jest i meni je zao al sta mozes kad te jedan mali coban zeli skinut sa staze? Uostalom viidt cemo sta ce bit do kraja ko ce biti prvi ko zadnji.
A jel? Sta je on trebao po tvome da napravi? Da ga propusti tek tako. E nece to tako ici. NE, NE
Ucker girlfriend je napisao/la:[
pa normalno m samo kuliraj sad hoce samo da nas nerviraju kao massa je kriv a ne znam zasta,sto njihov ljubimac ne zna da vozi.......jbg
narawno,pa videlo se da je massa najbrzi sto je dokazao u zadnjem delu trke.....ne znam ko je vlasnik najbrzeg kruga trke.......da nije mozda smesko???Scuderia je napisao/la:Ucker girlfriend je napisao/la:[
pa normalno m samo kuliraj sad hoce samo da nas nerviraju kao massa je kriv a ne znam zasta,sto njihov ljubimac ne zna da vozi.......jbg
TAko je. A vidjeli smo na startu koji je bio Massa.
Cekaj Ham ti sladak a musko siUcker girlfriend je napisao/la:pa ne znam dal ces da slavis sve zavisi dal ce masse biti na trci,mozda pobegne da ne uplasi malog "slatkog" vozaca meklarena.....Adriana Lima fan je napisao/la:Pa reci odmah da znam dal da slavim ili ne?
I onda mi pocnu Ferrarijevci solit pamet o objektivnosti. Pa nemate vi objektivnosti ni za kkkkk. Kad opravdate da se neko zabije u nekoga. Ham ga je slomio tu i to je cinjenica,a lako se zabit u covjeka.Scuderia je napisao/la:Adriana Lima fan je napisao/la:Ha to jest i meni je zao al sta mozes kad te jedan mali coban zeli skinut sa staze? Uostalom viidt cemo sta ce bit do kraja ko ce biti prvi ko zadnji.
A jel? Sta je on trebao po tvome da napravi? Da ga propusti tek tako. E nece to tako ici. NE, NE
Hahahhaha. PA odakle si ti lik? HAhahhaha da dobije 2 boda hahahha. I ako ih dobije jasno da ih ne zasluzuje nego zasluzuje kaznu u plasmanu za sljedecu trku........Scuderia je napisao/la:ma pusti ih. Samo cekam jos da suci odluce sta ce s onim Bourdaisom. Mozda dobije 2 boda?
alo ja sam zensko citaj malo nik,a mogu i da prevedem nije mi tesko,a hamilton mi sladak boze pre bih se ispovracala.......ko je rekao da je zasluzan za pi od 4 sekundi.....cccAdriana Lima fan je napisao/la:Cekaj Ham ti sladak a musko siUcker girlfriend je napisao/la:pa ne znam dal ces da slavis sve zavisi dal ce masse biti na trci,mozda pobegne da ne uplasi malog "slatkog" vozaca meklarena.....Adriana Lima fan je napisao/la:Pa reci odmah da znam dal da slavim ili ne?A cuj to Massa je znaci zasluzan za pit stop od 4 sek.? PAocito da je imao goriva u tanku ili mislis da je vozio sa manje goriva nego sto treba
Massa je kažnjen za taj sudar sa Hamiltonom i kaznu je odradio, neće dobiti dvije kazne za isti sudar.Adriana Lima fan je napisao/la:Hahahhaha. PA odakle si ti lik? HAhahhaha da dobije 2 boda hahahha. I ako ih dobije jasno da ih ne zasluzuje nego zasluzuje kaznu u plasmanu za sljedecu trku........Scuderia je napisao/la:ma pusti ih. Samo cekam jos da suci odluce sta ce s onim Bourdaisom. Mozda dobije 2 boda?
haha a kako to da ga kazne bs me zanima znam ovako ce da glasi resenje za kaznu "Dragi gospodine Massa vi ste kaznjeni za sledecu trku zbog toga sto lose uticete na druge i zbog toa sto vas se drugi vozaci mnogo plase pa ne smeju da voze,zarad njihove bvezbednosti vi ste kaznjeni time da trku krenete iz boksa krug posto trka krene."Adriana Lima fan je napisao/la:Hahahhaha. PA odakle si ti lik? HAhahhaha da dobije 2 boda hahahha. I ako ih dobije jasno da ih ne zasluzuje nego zasluzuje kaznu u plasmanu za sljedecu trku........Scuderia je napisao/la:ma pusti ih. Samo cekam jos da suci odluce sta ce s onim Bourdaisom. Mozda dobije 2 boda?
Adriana Lima fan je napisao/la: Hahahhaha. PA odakle si ti lik? HAhahhaha da dobije 2 boda hahahha. I ako ih dobije jasno da ih ne zasluzuje nego zasluzuje kaznu u plasmanu za sljedecu trku........
pa to bi oni zeleli,ali ne moze.......Walter je napisao/la:Massa je kažnjen za taj sudar sa Hamiltonom i kaznu je odradio, neće dobiti dvije kazne za isti sudar.Adriana Lima fan je napisao/la:Hahahhaha. PA odakle si ti lik? HAhahhaha da dobije 2 boda hahahha. I ako ih dobije jasno da ih ne zasluzuje nego zasluzuje kaznu u plasmanu za sljedecu trku........Scuderia je napisao/la:ma pusti ih. Samo cekam jos da suci odluce sta ce s onim Bourdaisom. Mozda dobije 2 boda?
pa Hamilton narawno sta ti je on je sve preleteo i stvorio se na 8 mestu,e i jos ima najbrzi krug......Scuderia je napisao/la:Adriana Lima fan je napisao/la: Hahahhaha. PA odakle si ti lik? HAhahhaha da dobije 2 boda hahahha. I ako ih dobije jasno da ih ne zasluzuje nego zasluzuje kaznu u plasmanu za sljedecu trku........
Ajde se lijepo malo smiri, pa kad vidis sta si napisao, onda ispravljaj sve. Tvoj ljubimac je imao toliko srece da je uopce ostao u utrci tako da![]()
Tko je ono osvojio 1 bod? MAssa ili Hamilton?![]()
![]()
Ajde molim te.