Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Butt-kicker
Ja sam: Vozač
Navijam za: JB

Re: Formula 1 team-McLaren

Post Postao/la Butt-kicker »

Button će vjerojatno potpisati za Mclaren ,statistički teško da bi u Brawnu obranio naslov,
a u Mclarenu je dovoljno da 2010. bude bolji od Hamiltona pa da svima začepi usta za sva
vremena.
Uz sve to Mclaren mu želi dati koliko traži ,osim toga 1. im je na listi želja za 2010.

..a možda se samo prepao Rosberga :badgrin:
Greatest shits !
Zagor je napisala :
Kaj se tice Buttona, on po meni nema sanse protiv Lewisa
kimi&pablo.u.bmw
Početnik
Početnik

Post Postao/la kimi&pablo.u.bmw »

Butt-kicker je napisao/la:Button će vjerojatno potpisati za Mclaren ,statistički teško da bi u Brawnu obranio naslov,
a u Mclarenu je dovoljno da 2010. bude bolji od Hamiltona pa da svima začepi usta za sva
vremena.
Uz sve to Mclaren mu želi dati koliko traži ,osim toga 1. im je na listi želja za 2010.

problem je 'samo' sto nije bolji od lusija [-X
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Nakon Mercedesove objave o kupnji 75.1% Brawn GP-a, vidi se da je Mercedes dužan McLaren opskrbljivat motorima još dvije godine, dok postoji opcija i do 2015. Mercedes svoj udio prodaje za 200 miliona eura.
slika
Butt-kicker

Onda je Ross dobro zaradio !
Greatest shits !
Zagor je napisala :
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

gringo73 je napisao/la:Nakon Mercedesove objave o kupnji 75.1% Brawn GP-a, vidi se da je Mercedes dužan McLaren opskrbljivat motorima još dvije godine, dok postoji opcija i do 2015. Mercedes svoj udio prodaje za 200 miliona eura.
Čitam službenu izjavu; Mercedes i McLaren su potpisali ugovor kojim će McLaren koristiti Mercedesove motore od 2010-2015, uz mogućnost da se ugovor produži. Onaj udio Daimlera će biti otkuplje najkasnije do 2011 čime McLaren Group postaje samostalna i potpuno neovisna korporacija. =D>
slika
pinkdpanter
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: kimi raikkonen

Post Postao/la pinkdpanter »

Butt-kicker je napisao/la:Button će vjerojatno potpisati za Mclaren ,statistički teško da bi u Brawnu obranio naslov,
vremena.

bolji od hamiltona !?!?!?!?

hahahahahhahahahahahahahahha
Zadnja izmjena: schuey, dana/u 16 stu 2009, 14:32, ukupno mijenjano 2 puta.
Razlog: prekomjerna uporaba smajlića je zabranjena,pripazi za ubuduće
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
Buba
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Mclaren i Mercedes

Post Postao/la Buba »

znaci gotovo je :( shit happens ... ajd barem mi je utjeha da ce postojati Mclaren Mercedes jos do 2015.
"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Zavrsilo se i to razdoblje.Mercedes napokon ponovo ulazi u sezonu kao samostalac.Brawn je dobio ogroman novac i svima dobro.On ostaje direktor momcadi jer je genijalan i on je najjaca karika te dobro organizirane momcadi.

E sad je pitanje koliko navijaca voli Mercedes,a koliko McLaren.To ce se upravo vidjeti poslije ove objave.
FORZA FERRARI!!!
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

vremena.

Nisam se dosta dugo nasmijao.... :lol: :lol: I ja bih volio da Button dodje u McLaren, pa da mu Lewis zacepi usta.
gringo73 je napisao/la: Čitam službenu izjavu; Mercedes i McLaren su potpisali ugovor kojim će [b]McLaren koristiti Mercedesove motore od 2010-2015[/b], uz mogućnost da se ugovor produži. Onaj udio Daimlera će biti otkuplje najkasnije do 2011 čime McLaren Group postaje samostalna i potpuno neovisna korporacija. =D>
Ja sam negdje procitao, da se nakon 2015. oni razilaze skroz. Tko ce ga znat? ! :? :|
slika
Butt-kicker

Scuderia je napisao/la: Nisam se dosta dugo nasmijao.... :lol: :lol: I ja bih volio da Button dodje u McLaren, pa da mu Lewis zacepi usta.
Pa vidio si koliko je LH imao bodova ,a vidio si koliko Button kao WDC
Greatest shits !
Zagor je napisala :
fankiđoe
Početnik
Početnik
Navijam za: KR SV

Post Postao/la fankiđoe »

Butt-kicker je napisao/la:
Scuderia je napisao/la: Nisam se dosta dugo nasmijao.... :lol: :lol: I ja bih volio da Button dodje u McLaren, pa da mu Lewis zacepi usta.
LH je kao WDC imao 98 bodova, a JB, isto kao WDC, 95.
S druge strane 2009. je LH imao 49 bodova, odnosno 46 manje od prvaka Buttona, dok je JB 2008. imao 3 boda, odnosno 95 manje od prvaka Hamiltona.
Inače, ovo sve i nije toliko važno, ali čisto da znaš i to prije nego opet napišeš neku neutemeljenu glupost.
Butt-kicker

na ovo mogu samo dodati da je Button 2004` imao kao 3. u prvenstvu 85 bodova ,dok je LH tada pišao po prašini.

btw tvoje gluposti su utemeljene.
Greatest shits !
Zagor je napisala :
fankiđoe
Početnik
Početnik
Navijam za: KR SV

Post Postao/la fankiđoe »

Butt-kicker je napisao/la:na ovo mogu samo dodati da je Button 2004` imao kao 3. u prvenstvu 85 bodova ,dok je LH tada pišao po prašini.

Bravo majstore, skidam kapu =D>
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Butt-kicker je napisao/la:na ovo mogu samo dodati da je Button 2004` imao kao 3. u prvenstvu 85 bodova ,dok je LH tada pišao po prašini.

Šta sve čovjek na internetu neće pročitat :roll: :lol:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Butt-kicker je napisao/la:
Da, usporedba ti je za 5. Bravo! Jako relevantna činjenica... :roll: Treba se malo sjetiti prošle dvije sezone, svih događanja i stanja
stvari, pa tek onda nešto napisati. :idea:

=D>
Inače, samo za informaciju. Lewis je 5 god. mlađi od Buttona.
slika
130R
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: sve i nikog

Post Postao/la 130R »

Ja bi najviše volio vidjeti Raikkonena i Hamiltona kao kolege pa šta bude, mislim da bi nam zagarantirali zabavu.
slika
"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
LEWIS HAMILTON McM
Početnik
Početnik
Navijam za: Lewis Hamilton McLaren

Post Postao/la LEWIS HAMILTON McM »

nikolaa je napisao/la:Zavrsilo se i to razdoblje.Mercedes napokon ponovo ulazi u sezonu kao samostalac.Brawn je dobio ogroman novac i svima dobro.On ostaje direktor momcadi jer je genijalan i on je najjaca karika te dobro organizirane momcadi.

E sad je pitanje koliko navijaca voli Mercedes,a koliko McLaren.To ce se upravo vidjeti poslije ove objave.
ja ču uvjek bit za McLaren,pa da se on i zvao McLaren Ferrari,je da bi to malo teže prihvatio,ali McLaren je McLaren i uvjek sam ču bit za njega,a ovo bi moglo i dobro završit za srebrne strijele,do 2015 stigneju razvit i svoj nezavisni motor koji če bit konkurentan
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Neka kupe BMW-ov pogon za proizvodnju motora kako su i najavljivali. Ai pitanje je koliko će Mercedes izdržati kao samostalna ekipa.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
pinkdpanter
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: kimi raikkonen

Post Postao/la pinkdpanter »

E moj gumbek pa razvalit će te hamilton, i tada će taj tvoj naslov otić u zaborav, haha

http://www.guardian.co.uk/sport/2009/no ... n-contract" onclick="window.open(this.href);return false;
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
Vuksa_KC
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Vuksa_KC »

I ko bu sad srebrni od ta dva tima?
Butt-kicker

Pa valjda će biti crveno bijeli kao i do sada ,tj prije Mercedesa ...nemoš vjerovat svi pitaju isto ko da imaju 15 god
Greatest shits !
Zagor je napisala :
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Butt-kicker je napisao/la:Pa valjda će biti crveno bijeli kao i do sada ,tj prije Mercedesa ...nemoš vjerovat svi pitaju isto ko da imaju 15 god
Ne vjerujem baš, ali valjda bu tak. Mislim McLaren bu ostal srebrni, ali Brawn bu drukčiji.
garx
Početnik
Početnik

Post Postao/la garx »

crveno bijeli su bili zbog Marlbora, koje odavno nema u Mclarenu. ne mogu naci, ali sam siguran da McLaren ostaje srebrno crveni i iduce sezone. dok Brawn postaje sivo srebrni, u stilu srebrnih strijela.
mozda Mclaren vrati svoju otrovno narancastu kroz koju godinu :)
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Izvadak sa službene stranice F1.
As part a realigned long-term alliance, McLaren will continue to use Mercedes engines until at least 2015, and will buy back the 40 percent share of the team currently owned by Mercedes’ parent company Daimler AG in a phased purchase over the next two years. The team will continue to be known as Vodafone McLaren Mercedes and its distinctive silver-with-red livery will remain unchanged.
Boje McLarena neće biti promijenjene... A ja sam se baš ponadao narančastom bolidu.

slika
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Eh da, to sam se i ja nadal...možda će onda ex-brawn biti crn ili...mora biti nešto karakteristično za Mercedes.
Odgovori