Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: F1

Re: Formula 1 team-McLaren

Post Postao/la sunseeker »

Vuksa_KC je napisao/la:Eh da, to sam se i ja nadal...možda će onda ex-brawn biti crn ili...mora biti nešto karakteristično za Mercedes.
srebrna strijela?
Vuksa_KC
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Vuksa_KC »

sunseeker je napisao/la:
Vuksa_KC je napisao/la:Eh da, to sam se i ja nadal...možda će onda ex-brawn biti crn ili...mora biti nešto karakteristično za Mercedes.
srebrna strijela?
Pa to bi trebalo biti, ali smiju biti tolko slični...a da, u biti i Red Bulli su tak.
Buba
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Mclaren i Mercedes

Post Postao/la Buba »

najljepse kada bi Mercedes nosio sada livery iz doba Hakkinen,crno-bijela
"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"
130R
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: sve i nikog

Post Postao/la 130R »

Mercedes će biti srebrni. McLaren je bio srebrni u zadnje vrijeme samo zbog partnerstva s Mercedesom. Mercedesi su uvjek bili srebrni (zapravo do 20-ih su bili bijeli), pa ne vidim razloga zašto ne bi bili i sad. A McLarenova boja je zapravo narančasta, sad ne znam kako će biti obojani, ali serijske aute uvjek predstavljaju u narančastoj boji.
slika
"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

130R je napisao/la:Mercedes će biti srebrni. McLaren je bio srebrni u zadnje vrijeme samo zbog partnerstva s Mercedesom. Mercedesi su uvjek bili srebrni (zapravo do 20-ih su bili bijeli), pa ne vidim razloga zašto ne bi bili i sad. A McLarenova boja je zapravo narančasta, sad ne znam kako će biti obojani, ali serijske aute uvjek predstavljaju u narančastoj boji.
S tim da bolidi uvijek imaju otisak sponozora na svom vizuelnom dojmu... Budu li žuti, crveni ili plavi, s Mercedesovim ili Jaguarovim motorom, Mclaren će mi biti uvijek prvi, i ja njihov navijač. Sve ostalo su suparničke, ni u kojem slučaju neprijateljske, momčadi...uključujući i Mercedes. Ali najdraži i najžešći je to, ipak, Ferrari. :D
slika
LEWIS HAMILTON McM
Početnik
Početnik
Navijam za: Lewis Hamilton McLaren

Post Postao/la LEWIS HAMILTON McM »

Arai je napisao/la:

Boje McLarena neće biti promijenjene... A ja sam se baš ponadao narančastom bolidu.

[ http://www.digi-help.com/auto/images/mc ... 4-21-a.jpg ]
samo da McLareni nebuju ovako naranđasti,bar znamo da če do 2015 bit srebrni :D :D :D :D
Buba
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Mclaren i Mercedes

Post Postao/la Buba »

"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"
garx
Početnik
Početnik

Post Postao/la garx »

i tako su u mclarenu odlucili dovesti lewisu kantu za napucavanje...
super, jedino sto ce smetat jos dve godine nakon toga
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Ok, zašto su svi toliko uvjereni da će Hamilton oprat Buttona? Pa nije Button toliko losh vozač, ako nishta drugo, vozi smireno, konstantno brze krugove, i nije sklon nekim netipičnim greškama. Po meni je on dobro pojačanje za momčad, i mislim da će bit opasan konkurent Lewisu....
Rađe bi da se Kimi vratio, ali jbg..... :(
slika slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

keexx je napisao/la:Ok, zašto su svi toliko uvjereni da će Hamilton oprat Buttona? Pa nije Button toliko losh vozač, ako nishta drugo, vozi smireno, konstantno brze krugove, i nije sklon nekim netipičnim greškama. Po meni je on dobro pojačanje za momčad, i mislim da će bit opasan konkurent Lewisu....
Rađe bi da se Kimi vratio, ali jbg..... :(

ma ruku na srce hami em je bolji,em 99% da će sve karte ići na njega ;) Ja sam uvjeren u to kao i u to da Alonso ima svu podršku Ferrarioja,nije ni Massa loš al dali očekuješ da će pobjediti ? :biggrin:
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
garx
Početnik
Početnik

Post Postao/la garx »

upravo tako.
ne mislim da je button na nivou heikia, ali nije ni na nivou kimija.
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Eto, i to je potvrđeno, Button je potpisao za McLaren... Jako mi je žao što se nisu riješili problemi oko Kimijeve plaće i sponzorskih obaveza,
nek sad uživa i vrati se sljedeće godine. Nakon Kimija Button je najbolji postojeći izbor za McLaren, barem po mom mišljejnu. Većina misli
da će Hamilton jednostavno razoriti Buttona, međutim, ja smatram da to neće biti tako očito. Naravno Hamilton će biti bolji, ali mislim da
mu Button može koliko-toliko parirati. Treba imati na umu da je Hamilton u McLarenu već 3 god;. zajedno su pobijeđivali i gubili i vjerojatno
će tim prije stati na Lewisovu stranu. Neznam je li ovo Buttonu bilo potrebno. Ako je htio više para, dobro, onda je donio i pravu odluku te
potpisao za tim koji će mu više platiti. Ali ako je željan pobjeda i naslova bilo bi mu bolje ostati u Mercedesu, gdje bi bio favoriziran ili da se bolje izrazim, (kako bi neki rekli) prva violina. U McLarenu to sigurno neće biti tako.
Bilo kako bilo, misilm da je ovo pozitivna promjena i sa Buttonom McLaren ima velike šanse ponovo osvojiti konstruktorski naslov!
Šanse su sada puno veće no što su to bile sa Heikkijem. Govorim to zato jer je Button konstantno osvaja bodove i rijetko griješi i smatram
da su u McLarenu napravili dobar potez.
slika
ivanpetka
Početnik
Početnik
Navijam za: Massu

Post Postao/la ivanpetka »

Ovo bu dobro :) Za njega navijam od slj. sezone
AA! Ljuti umak je ljut!!
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

ivanpetka je napisao/la:Ovo bu dobro :) Za njega navijam od slj. sezone
Pošto navijaš za Brawn GP, onda bi čovjek očekivao da ćeš navijati za Mercedes GP... :?
Butt-kicker
Navijam za: JB

Post Postao/la Butt-kicker »

Schumy.d je napisao/la:
Pošto navijaš za Brawn GP, onda bi čovjek očekivao da ćeš navijati za Mercedes GP... :?
Potezi poput Buttonovih na stazi i ovog prelaska u Mclaren su stvari radi kojih se navija za vozača.
Greatest shits !
Zagor je napisala :
Kaj se tice Buttona, on po meni nema sanse protiv Lewisa
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Butt-kicker je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la:
Potezi poput Buttonovih na stazi i ovog prelaska u Mclaren su stvari radi kojih se navija za vozača.
Da, slažem se, zbog poteza na stazi se može navijati za nekog vozača. Ali kakve veze ima njegov prelazak u drugi tim pošto ti već navijaš za
njega? I, da... Pošto Button dolazi u McLaren sa sobom donosi i broj 1. Znači od sljedeće sezone, ispravite me ako griješim, prvih 6 po
brojevima na bolidu glasi: 1.Button 2.Hamilton 3.Vettel 4.Webber 5.Barrichello 6.Hullkenberg ?
slika
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

mclaren po 3. put u 4. sezone ima 1. na nosu........ mislim da ce button biti dosta koristan u razvoju biloda ali lewis je ipak lewis...
McLaren u <3
Schumy.d
Legenda
Legenda

Butt-kicker je napisao/la: Potezi poput Buttonovih na stazi i ovog prelaska u Mclaren su stvari radi kojih se navija za vozača.
Ma briga mene za koga će navijati, ali pošto mu na profilu ipak piše da navija za Brawn GP, znači za cijeli tim, onda bi razumljivo bilo da navija za Mercedes. ;)
Eto, samo to sam htio reći. :D
McLewis je napisao/la:mclaren po 3. put u 4. sezone ima 1. na nosu........
A uzeli prvenstvo samo jednom. :)
Možda je ovo treća sreća, možda sad osvoje naslov sa jedinicom na nosu.
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

Arai je napisao/la: Da, slažem se, zbog poteza na stazi se može navijati za nekog vozača. Ali kakve veze ima njegov prelazak u drugi tim pošto ti već navijaš za
njega? I, da... Pošto Button dolazi u McLaren sa sobom donosi i broj 1. Znači od sljedeće sezone, ispravite me ako griješim, prvih 6 po
brojevima na bolidu glasi: 1.Button 2.Hamilton 3.Vettel 4.Webber 5.Barrichello 6.Hullkenberg ?
Griješiš; 1.Jenson 2.Lewis 3.Sebastian 4.Mark 5.Felipe 6.Fernando
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Kaj nije Mercedes 3. i 4. , pa ipak su oni konstruktorski pobjednici?
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Butt-kicker
Navijam za: JB

Post Postao/la Butt-kicker »

Dani je napisao/la:Kaj nije Mercedes 3. i 4. , pa ipak su oni konstruktorski pobjednici?
Mercedes dobiva 1. garažu
Greatest shits !
Zagor je napisala :
Kaj se tice Buttona, on po meni nema sanse protiv Lewisa
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

Dani je napisao/la:Kaj nije Mercedes 3. i 4. , pa ipak su oni konstruktorski pobjednici?
Onda korekcija; 1.Jenson 2.Lewis 3. Nico 4. Nick 5.Sebastian 6.Mark 7.Felipe 8.Fernando
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

pospani gad je napisao/la:
Onda korekcija; 1.Jenson 2.Lewis 3. Nico 4. Nick 5.Sebastian 6.Mark 7.Felipe 8.Fernando
Nije, ide ovako:

1.Jenson
2.Lewis
3.Vettel
4.Webber
5.Rubens
6.Hulkenberg
7.Nico
8.Nick
9.Massa
10.Alonso

Mislim da je tako, jer se brojevi djele po plasmanu vozača u protekloj sezoni, dakle, Vettel je bio 2., pa on donosi brojeve 3 i 4 Red Bullu, Rubens je bio 3., pa on donosi broj 5 i Hulkenbergu 6... Mislim da je tako, nisamo siguran baš... :?
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
130R
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: sve i nikog

Post Postao/la 130R »

Prvak donosi broj 1, a ostalo ide po konstruktorskom poretku. Sorry na off topic.

A netko je gore bio spomenuo da je Brawn jedina momčad koja je došla osvojila sve i otišla. Ali bilo je slično i 50-ih kad je Alfa 1950. i 1951. osvojila naslove pa su otišli, i Marcedes došao 1954. osvojili naslove 1954. i 1955. i otišli, istina ovo su po dvije sezone, ali je slično. A Alfa se vratila kasnije 80-ih i uništila odličnu statistiku, a Mercedes je na dobrom putu da je nakon 55 godina nastavi.
slika
"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
Schumy.d
Legenda
Legenda

luka_kimi je napisao/la: Nije, ide ovako:

1.Jenson
2.Lewis
3.Vettel
4.Webber
5.Rubens
6.Hulkenberg
7.Nico
8.Nick
9.Massa
10.Alonso

Mislim da je tako, jer se brojevi djele po plasmanu vozača u protekloj sezoni, dakle, Vettel je bio 2., pa on donosi brojeve 3 i 4 Red Bullu, Rubens je bio 3., pa on donosi broj 5 i Hulkenbergu 6... Mislim da je tako, nisamo siguran baš... :?
[-X [-X [-X
Mislim da se varaš.
Brojevi se raspoređuju prema poretku timova.
Znači Mclaren dobiva 1 i 2 zbog prvaka.
A onda bi po meni Mercedes trebao dobiti 3 i 4, Red Bull 5 i 6, Ferrari 7 i 8, Toyota 9 i 10...

Jedini problem predstavlja Mercedes jer ne znam da li se gledaju kao nova momčad ili kao Brawn.
Odgovori