Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Samo da se ne pobiju koji ce biti prviScuderia je napisao/la:Kimi se naljutio, Felipe pobjesnio izgleda...Valjda nece biti problema u kvalifikacijama.
Odakle si ova vremena izmislio?nikolaa je napisao/la:informacije su tacne...KIMI AM BESTEN je napisao/la:ljudi čitam na f1 live massa i kimi 1. i 2. ak valjaju informacije!!!!!!
Massa 1:22.387
Raikkonen 1:22.730
Trenutno je stanj tako.Jos pola sata do kraja treninga.Mada mislim da Ferrari nije kadar za pole danas.Mozda se uguraju u prvih 6 jer je trenutno Buemi treci sa Toro Rossom pa ni ovaj 3 trening nije neki onjer snage.Mozda i Toro Rosso vozi skroz lagan...
ferarri 1 i 2, jedini ispod 1:21, TREĆI zaostaje pol sec. mislim da je pole danas ferrarrijev , juuhuhuhhhhuhuh !!!!!!!Dennis lover je napisao/la:Odakle si ova vremena izmislio?nikolaa je napisao/la:informacije su tacne...KIMI AM BESTEN je napisao/la:ljudi čitam na f1 live massa i kimi 1. i 2. ak valjaju informacije!!!!!!
Trenutno je stanj tako.Jos pola sata do kraja treninga.Mada mislim da Ferrari nije kadar za pole danas.Mozda se uguraju u prvih 6 jer je trenutno Buemi treci sa Toro Rossom pa ni ovaj 3 trening nije neki onjer snage.Mozda i Toro Rosso vozi skroz lagan...
1 20 500
1 20 600 Nisam isao u stotinjke....
Po meni Vettel i Button imaju ubitacan race pace kolko sam viido po treninzima i danas i jucer. Ferrari borba za 4-5 mjesto. Mi smo negdje 9-10-11 po meni. Sad vidit cemo...
ova vremena su bila pola sata prije kraja sesije...malo pazljivije citaj i procitaj cijeli post...Dennis lover je napisao/la:Odakle si ova vremena izmislio?nikolaa je napisao/la:informacije su tacne...KIMI AM BESTEN je napisao/la:ljudi čitam na f1 live massa i kimi 1. i 2. ak valjaju informacije!!!!!!
1 20 500
1 20 600 Nisam isao u stotinjke....
Po meni Vettel i Button imaju ubitacan race pace kolko sam viido po treninzima i danas i jucer. Ferrari borba za 4-5 mjesto. Mi smo negdje 9-10-11 po meni. Sad vidit cemo...
Znam za Barichella da jeste vozio na mekima,a za Butona nzm...Dennis lover je napisao/la:Neznam jel Button vozio na mekima ja mislim da nije....
Ne kontam koji to idioti odluce da ce proci sa takvim vremenom, pa cim su vidjeli da je pao ispod 10 mjesta trebali su ga poslati na stazu....Scuderia je napisao/la:Pomijesani osjecaji... Drago mi je sto je Felipe dosao do 4.mjesta, no krivo mi je sto je Kimi ispao u prvoj rundi. Tesko da ce doci do bodova ( jedino ako se ne desi nesto zbilja strasno). Sada samo cekam objavu tezine bolida - mozda je Felipe malo tezi od prve trojke. Tko zna, uskoro cemo znati.
Uglavnom. Kao sto sam tamo napisao ( Grand prix vikend), netko bi zbilja trebao odgovarati za neke stvari koje se desavaju u momcadi.
Bem ti takve procjene.
LEWIS HAMILTON McM je napisao/la:hahaha opet ferrari "briljira",raikonen out u prvoj rundi hahahah