Sebastian Vettel [#5]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Kenny
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Williams i MS
Re: Sebastian Vettel
Mislim da je pokazo na ovoj trci da zna prestizat i da je brz do one greške je bio dobar

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
kako je pokazao da zna pretjecat???Kenny je napisao/la:Mislim da je pokazo na ovoj trci da zna prestizat i da je brz do one greške je bio dobar
McLaren u <3
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
nisam bio neki Vettelov fan do sada, ali nakon ovakvog čašćenja kolege vozača skroz se srozao u mojim očima
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- McLewis
- Veteran
meni se "zgadio" sa onim : i feel like senna 91!!!!damjan.cule je napisao/la:nisam bio neki Vettelov fan do sada, ali nakon ovakvog čašćenja kolege vozača skroz se srozao u mojim očima
McLaren u <3
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Hm... tako da se zabije u drugi bolid, te kasnije drugog vozaca casti rjecnikom kakav je prigodan kocijasima?!Kenny je napisao/la:Mislim da je pokazo na ovoj trci da zna prestizat i da je brz do one greške je bio dobar

- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Ne znam, tesko ce mi se neki vozac zgaditi zbog ponasanja van staze... Mora imati ono nesto bahato u sebi da bi bio sampion... Prije bih rekao da unatoc tome sto je dvostruki prvak, on je jos uvijek poprilicno zelen bas zbog cinjenice da nije previse vrludao sredinom poretka nego je vecinu pobjeda ostvario vodeci od pocetka do kraja... Sve sto je on u posljednje 2 (pa i 3) godine obilazio bili su vozaci zaostali za cijeli krug... Mora raditi na koncentraciji..
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
izvrijeđao karthikeyana a sam si je kriv.
komentar na alonsovu pobjedu:
“(Ferrari’s) Fernando (Alonso) did a good race today but the key was to always come into the pits at the right time.
pa što onda on nije ušao u pravi trenutak ako je to tako lako..
a i ova izjava mu je super
:
Asked about the current pecking order in 2012, he said: ''We are somewhere in the middle.''

“(Ferrari’s) Fernando (Alonso) did a good race today but the key was to always come into the pits at the right time.
a i ova izjava mu je super

Asked about the current pecking order in 2012, he said: ''We are somewhere in the middle.''

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
K1M1 je napisao/la:izvrijeđao karthikeyana a sam si je kriv.![]()
a i ova izjava mu je super:

Srecom on je uvijek pobjedjivao tako da se morao lavovski boriti kroz poredak...

Yeah... Vidimo kakav je, kada nije bas na prvom startnom mjestu. - Nikako -

- Ferarist
- Navijam za: Alonso i Ferrari
Upravo to, nije naučio gubiti i nakon 2 osvojena prvenstva pukla ga slava i niko kao on. Ispada da mu se svi trebaju micati sa staze pogotovo oni koje je prije obilazio za 1 ili 2 kruga a sad su u borbi za izravnu poziciju. Jako me razočarao i kao čovjek i kao vozač. Sramota!tomidix je napisao/la:Ne znam, tesko ce mi se neki vozac zgaditi zbog ponasanja van staze... Mora imati ono nesto bahato u sebi da bi bio sampion... Prije bih rekao da unatoc tome sto je dvostruki prvak, on je jos uvijek poprilicno zelen bas zbog cinjenice da nije previse vrludao sredinom poretka nego je vecinu pobjeda ostvario vodeci od pocetka do kraja... Sve sto je on u posljednje 2 (pa i 3) godine obilazio bili su vozaci zaostali za cijeli krug... Mora raditi na koncentraciji..
AVANTI FERRARI, AVANTI!!!!!
- Kenny
- Legenda
Jel je već u prvom krugu bio 3? koliko znam da je neko vrjeme, pa je onda pao na 4 mjesto. Jel su mu se ovi od ispred maknili pa ih nije prestigo?McLewis je napisao/la:kako je pokazao da zna pretjecat???Kenny je napisao/la:Mislim da je pokazo na ovoj trci da zna prestizat i da je brz do one greške je bio dobar

Da to je napravio grešku što se zabio u Kartikeyana. To što je pričao poslje trke je sasvim druga stvar, slična situacija ko sa Alonsom u AustralijiScuderia je napisao/la:
Hm... tako da se zabije u drugi bolid, te kasnije drugog vozaca casti rjecnikom kakav je prigodan kocijasima?!

- Cuky
- Moderator
koliko se sjećam Schumacher i Grosjean su se međusobno izbili
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Kenny
- Legenda
Istina, zaboravio sam na to
vidio sam da je nešto prestizo na početku, ali je valjda to i izgubio

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Sebastian Vettel nakon utrke iskazao je i javno bijes spram nespretnog Indijca:
"Mislio sam da sam, nakon što sam ga obišao, siguran. Nažalost, kao i u stvarnom životu, kraj vas se uvijek pronađe neki krastavac da vas ubode!"
Michael is faster than you!!
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Karthikeyan je dobio kaznu ????? ma lol

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Mislim, na koju foru je sad Red Bull negdje u sredini? Valjda je to rekao tako da bi i dalje ostao čudotvorac i fenomeno pa od bolida za sredinu poretka on na jednoj trci bio drugi, a na drugoj četvrti do sudara što pokazuje kakav je fantastičan vozač. Al to bi onda značilo da je Webber također svemirac ili?
Nije da Vettel nije odličan vozač, dakako da jest, u rangu najboljih, ali uspoređivati ga ili jošbolje, uspoređivati se sa Sennom je doista smiješno i blamirajuće za samog sebe. Ni grande Alonso i Schumi se teško mogu usporediti sa Sennom, a kamoli Vettel.
Nije da Vettel nije odličan vozač, dakako da jest, u rangu najboljih, ali uspoređivati ga ili jošbolje, uspoređivati se sa Sennom je doista smiješno i blamirajuće za samog sebe. Ni grande Alonso i Schumi se teško mogu usporediti sa Sennom, a kamoli Vettel.
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
- McLewis
- Veteran
pa to ti je moderna f1 hahahahha sta se cudis, ja sam prosle god vilenio zbog toga 

McLaren u <3
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
maFIA opet briljira pa su kaznili Naraina umjesto da ovog balavca malo spuste na zemlju.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
blavac
Zadnja izmjena: F1NAC, dana/u 25 ožu 2012, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
1.) zašto ne bi dobio kaznu?
2.) ogromnu mu ulogu igra dal je zadnji il predzadnji.
2.) ogromnu mu ulogu igra dal je zadnji il predzadnji.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Dero
- Profesionalni vozač
Ako su Lewisa objesili zbog one prošlogodišnje izjave koja je bila šala vezana za rasizam ovo definitivno treba kazniti. Stvarno sramota za jednog profesionalnog sportaša i uz to dvostrukog prvaka da kolegu nazove Idiotom. Stvarno bezobrazno.
- Igor18
- Veteran
Vidio bi Vettela kako bi vozio bolid poput HRT-a..
Taj bolid ne može se voziti niti po suhom a kamoli na mokrom, i šta je mogo jadni Indijac? mali se previše razbahatio.
Nema superioran bolid i odma počinje nervoza
Taj bolid ne može se voziti niti po suhom a kamoli na mokrom, i šta je mogo jadni Indijac? mali se previše razbahatio.
Nema superioran bolid i odma počinje nervoza
Zadnja izmjena: Igor18, dana/u 25 ožu 2012, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
- McLewis
- Veteran
previse on mase..... a svaki put on napravi pi*dariju.... protiv webbera u turskoj, mahao da je lud, u madjarskoj je mahao kad je dobio kaznu jer nije postovao pravila sc-a... danas pokupi karthikeyana i pokazuje mu prst...... svaka cast prvače!!!!!
McLaren u <3
- Igor18
- Veteran
Nisam imao naročito mišljenje o njemu, a nakon današnje izjave samo su pojačale moj dojam o malom razmaženku..
BTW
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=np88nmGX ... re=related[/youtube]
BTW
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=np88nmGX ... re=related[/youtube]
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
hehe sjećam se toga, zanimljivo da je nakon toga takodjer webber njega psovao.Igor18 je napisao/la:Nisam imao naročito mišljenje o njemu, a nakon današnje izjave samo su pojačale moj dojam o malom razmaženku..
BTW
http://www.youtube.com/watch?v=np88nmGX ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;

za razliku od vettela koji je izvrijeđao indijca (a sam si je kriv), imamo još jednog vozača koji si je u sličnoj situaciji (isto u sudaru s narainom) jednako tako svojom greškom uništio utrku al je reagirao potpuno drugačije, kao pravi prvak (i čovjek) priznavši svoju grešku

https://www.youtube.com/watch?v=OdfTA4XAcM0