Michael Schumacher

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
BrunoS
Ja sam: Vozač
Navijam za: F1 HR TrackMania Team

Re: Michael Schumacher

Post Postao/la BrunoS »

FERRARI-MAN je napisao/la:Da malo bolje pogledate video vidjeli bi da je rubens mogao ici lijevo Schumacher vise ne bi imamo pravo zatvarati i proso bi za covjeka s tolko iskustav bas me cudi sto nije isao lijevo a ne desno u zid.
A i rubens je sam kad je pokusao preteci bio do zida Schumacher ga je onda kakvih 30 cm izgurao ali on je vec bio do zida. 8)
Problem je u tome, što je Schumi nastavio vožnjom udesno i već onda kad je Rubinho bio potpuno paralelan sa njim, tad je Schumi trebao shvatiti da se nema smisla braniti, to valjda vrlo dobro zna da je gotova stvar kad je ovaj toliko brži od njega i kad su paralelni da nema više šanse, i to više nije odbrana pozicije, nego izgurivanje vozača sa staze.
slika

The yellow helmet has gone now, All that remains are the tyre marks on the asphalt A void in our hearts and the memories

slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

pilot19 je napisao/la:
Dani je napisao/la:Jadno od njega. Ovo danas je bio potez očajnika.
ne ovo je bia potez nekog ko se želi utrkivati jel ti krivo :biggrin:
Onda bi vozio ,a ne gurao čovjeka u zid. Nije mi krivo. Neka mu je. pokazuje se u pravome svjetlu. =D>
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

Zweki je napisao/la:
Iz osobnog stajališta ne igra mi baš nikakvu. Igra mi ulogu kao on sam na pozitivan način baš zbog naslova i njegove vožnje, ali neki potezi i ovaj zajedno ne piju vodu nikako i apsolutno nema veze sa njegovim naslovima (tim više se čudim potezu).
Time, što se čudiš njegovom potezu, ispada kao da opravdavaš taj njegov postupak. Ja se već odavno ne čudim takvim njegovim potezima, ali da me je šokiralo i da sam skočio sa trosjeda kada sam već vidio desnu gumu Rubensovog Williamsa u zidu, stvarno nije mala stvar.
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Schumacher is given a ten place grid penalty at the Belgian GP! - LINK
slika
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

pospani gad je napisao/la:
Zweki je napisao/la:
Iz osobnog stajališta ne igra mi baš nikakvu. Igra mi ulogu kao on sam na pozitivan način baš zbog naslova i njegove vožnje, ali neki potezi i ovaj zajedno ne piju vodu nikako i apsolutno nema veze sa njegovim naslovima (tim više se čudim potezu).
Time, što se čudiš njegovom potezu, ispada kao da opravdavaš taj njegov postupak. Ja se već odavno ne čudim takvim njegovim potezima, ali da me je šokiralo i da sam skočio sa trosjeda kada sam već vidio desnu gumu Rubensovog Williamsa u zidu, stvarno nije mala stvar.
Ne znam na koji si to način uspio zaključiti, ali čuđenje se temelji na njegovom iskustvu i kilometrima koje je napravio u bolidu, pa takvo što ne bi trebao raditi (on prvi).
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

A pogledajte ovo:

http://www.youtube.com/watch?v=RRv0AfpIANo" onclick="window.open(this.href);return false;
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
BrunoS

Post Postao/la BrunoS »

Možda bi Schumi fanovi bili mirni da optužimo Rubinha, jer je izvršio pretjecanje velikog Schumija van granica staze, s obzirom da je u jednom trenutku sa čitavim bolidom bio van granice staze. Ilegalan potez, trebao je vratiti poziciju Schumiju u slijedećem zavoju. S tim kako je došao izvan granica staze mislim da je nebitno...
slika

The yellow helmet has gone now, All that remains are the tyre marks on the asphalt A void in our hearts and the memories

slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

BrunoS je napisao/la:
pospani gad je napisao/la:
Ferrari-BiH je napisao/la:
A sta da je Jimmy Jump uletio u zavoju ispred :?
Gluposti.... opet se ide na ono SBBKBB
Kad smo kod tog SBBKBB; da je Rubens završio i zidu, i ne daj Bože da je bilo posljedica, ne bi se nitko sjetio fraze SBBKBB...... joj-joj.....
Upravo tako, ne priča se ovdje o nekom običnom incidentu, pusti zajebanciju na stranu, jer ovdje se radi o jednoj jako ozbiljnoj i opasnoj stvari, gdje se dovode ljudi u opasnost. Ja inače ne sudjelujem puno na ovom forumu, pa ne bih se pravio previše pametan, samo sam htio reći da mi je ovo totalno bespotrebno bilo od strane Schumija.
Baveci se ovim sportom i potpisujuci profesionalni ugovor, oni su prihvatili da izloze svoje zivote na kocku ;) Cijeli ovaj sport je opasan.
Zasto nije Mercedes kaznjen, mogli su ubiti nekog mehanicara. Da je Schumacheru otpao tocak vjerovatno bi bili kaznjeni.
Slava donosi mnogo ljubomore.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

BrunoS je napisao/la:Možda bi Schumi fanovi bili mirni da optužimo Rubinha, jer je izvršio pretjecanje velikog Schumija van granica staze, s obzirom da je u jednom trenutku sa čitavim bolidom bio van granice staze. Ilegalan potez, trebao je vratiti poziciju Schumiju u slijedećem zavoju. S tim kako je došao izvan granica staze mislim da je nebitno...
Ne, potez nije bio fer i to se složila većina nas, njegovih objektivnijih navijača, međutim fascinantna je ta mržnja vaša prema tom čovjeku. Kad je ovo Webber napravio Massi, nije bilo ni približno ovoliko komentara niti je Webber kažnjen, niti se tome takva važnost pridonijela. :roll:
O tome je stvar.

Da je ovo napravio Trulli recimo Buemiju, napisala bi se 3 komentara i priča riješena.
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

i naravno kazna je stigla, očekivao novčanu ili dodatak vremena ili nešto slično ali oni odmag udre 10 mjesta niže na startu , žalosno :(
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Hmm... Sličnost je vrlo očigledna... :-k
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Piquet stari
Početnik
Početnik
Navijam za: Robert Kubica

Post Postao/la Piquet stari »

MS je uvijek bio prljav vozać, ali je bar bio najbolji, šampion. Sad je i dalje prljav, samo što više nije najbolji, već mediokritet koji se bori za deseto mjesto i jedan bod koji na kraju i izgubi.
Od svih njegovih vrlina na stazi ostala je samo beskompromisna bahatost, sve ostalo je otišlo...
Jadno.
Nadam se da će ga netko u Mercedesu natjerati da ode na kraju sezone, prije nego do temelja sruši svoj ugled (i ugled tima za koji vozi) ili još gore, ubije nekoga.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Piquet stari je napisao/la:MS je uvijek bio prljav vozać, ali je bar bio najbolji, šampion. Sad je i dalje prljav, samo što više nije najbolji, već mediokritet koji se bori za deseto mjesto i jedan bod koji na kraju i izgubi.
Od svih njegovih vrlina na stazi ostala je samo beskompromisna bahatost, sve ostalo je otišlo...
Jadno.
Nadam se da će ga netko u Mercedesu natjerati da ode na kraju sezone, prije nego do temelja sruši svoj ugled (i ugled tima za koji vozi) ili još gore, ubije nekoga.
Daj mu Red Bull u ruke pa da vidimo šta je ostalo od njega? Ili bar Ferrari, ne mora biti Red Bull.
Mercedes je tek 5. bolid po snazi (možda i 6.) i borba za 8. mjesto je njihova realnost.
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: BMW - Heidfeld

Post Postao/la bmw_sauber_f1 »

gringo73 je napisao/la:Schumacher is given a ten place grid penalty at the Belgian GP! - LINK
koja jadna kazna... mogli su nes zesce prebiti, kakve koristi od te kazne svejedno je bio izvan bodova...
BrunoS

Post Postao/la BrunoS »

Ferrari-BiH je napisao/la:
BrunoS je napisao/la:
Upravo tako, ne priča se ovdje o nekom običnom incidentu, pusti zajebanciju na stranu, jer ovdje se radi o jednoj jako ozbiljnoj i opasnoj stvari, gdje se dovode ljudi u opasnost. Ja inače ne sudjelujem puno na ovom forumu, pa ne bih se pravio previše pametan, samo sam htio reći da mi je ovo totalno bespotrebno bilo od strane Schumija.
Baveci se ovim sportom i potpisujuci profesionalni ugovor, oni su prihvatili da izloze svoje zivote na kocku ;) Cijeli ovaj sport je opasan.
Zasto nije Mercedes kaznjen, mogli su ubiti nekog mehanicara. Da je Schumacheru otpao tocak vjerovatno bi bili kaznjeni.
Slava donosi mnogo ljubomore.
Da prihvatili su da svoj zivot stavljaju na kocku, ali im to ne daje nikakvo pravo da stavljaju tudi zivot na kocku, u tome je stvar.

Što se tiče Mercedesa i sam znas da sada pišeš gluposti, kakve veze ima sa tim M.S da se sa njim to desilo, nema on ništa sa mehaničarima koji mijenjaju gume. Pobogu nije ono Mercedes namjerno napravio, kakve oni koristi imaju od toga što im se to desilo i oni bi bili najsretniji da se to nije desilo, greške se svakome dešavaju i kako rekoh tu nije bilo nikakve namjere.

Za razliku od Schumijevog slučaja koji je svjesno pritisnuo Rubinha i izložio ga opasnosti.

EDIT - i Mercedes je kažnjen, novčano.
slika

slika
Barry
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Barry »

ma glupost se uopce raspravljati oko ovoga.. ovakvih duela u proslosti je bilo koliko hocete rijec dvije i to je to... i biti ce ih i dalje.. uostalom MS je jednom birao putanju rubinho je mogao ici lijevo no on je izabrao ovaj "tjesnac"... mislim da svaki drugi vozac bi branio svoju poziciju kao i MS... mozda izgleda strasno ali... ovo su jako cceste situacije... zar nije bilo slicno doduse manje dramaticno proslosedmicno zatvaranje alonsa od strane vettela na startu ? :D
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Caldor »

bmw_sauber_f1 je napisao/la:
gringo73 je napisao/la:Schumacher is given a ten place grid penalty at the Belgian GP! - LINK
koja jadna kazna... mogli su nes zesce prebiti, kakve koristi od te kazne svejedno je bio izvan bodova...
Jos jednom procitaj. To je za iducu trku.
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: BMW - Heidfeld

Post Postao/la bmw_sauber_f1 »

aha lol, samo sam naslov pročitao.. ajde to onda i je neka kazna..
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Neznam zasto se digla tolka prasina oko ovog. takvih duela bilo je mnogo tijekom godina. neda mi se sad kopat po netu al ne tak davno bio je jedan gotovo identican duel pa nikom nist. pa i hamilton je u monzi pri cca 250 km/h napravil slicno sam kaj nije bilo zida pa opet nist. jebiga to je schumi pa se uvijek sve gleda duplim povecalom. mozda je isao malo zesce al i sam je reko da se pretjecanje njega treba zasluzit. radje gledam da se ljudi bore nego da ko zadnje picke bez imalo zara pustaju mjesta, da nebi kojim slucajem potrosili gume i sl. ruben se i prije žalil da ovaj brani poziciju.. ocito su se svi naviknuli da ljudi pustaju bez borbe a sad kad je doso frajer koji neda i tjera da se pozicija zasluzi bez obzira kakav omjer snaga je u tom trenutku onda se odma prasina digne, tak slicno samo u puno manjoj mjeri bude i kad hami pokaze zube.da schumi je iso do kraja,rubens je hrabro usao, al dao mu je taman prostor da prođe, jel udaril zid? nije. i u monacu se voze na par cm od zida. svaka čast na prolazu
Michael is faster than you!!
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Schumy.d je napisao/la: Daj mu Red Bull u ruke pa da vidimo šta je ostalo od njega? Ili bar Ferrari, ne mora biti Red Bull.
Mercedes je tek 5. bolid po snazi (možda i 6.) i borba za 8. mjesto je njihova realnost.
šta mu vredi Red Bull ili Ferrari kad ne može ni vlastitog kolegu stić. Isto ja mogu reć npr za Kobayasia daj mu RB pa ćeš vidit ko će bit prvak. Takve priče su glupost, čovjek je tu gdje je, ne zna se snać, svi ga šamaraju i svi su ga dosad pretekli osim Virgina, Lotusa i Hispanie.
slika
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Ova kazna od 10 mjesta za iducu utrku mi je nevjerovatna. onda nek ga kazne za svaki pokusaj pretjecanja ili branjenja i zdravo. pa ti likovi stavljaju zivot na kocku cim sjednu u auto. situacija je bila napeta i opasna al to je utrkivanje. sigurno ga nije htio zabit u zid, ostavio je taman da prodje, to sta se nakon toga staza sužava i dolazi trava jebiga, srecom sve je dobro zavrsilo i prolaz je vrhunski, top 10 po mom izboru, al kazna od 10 mjesta za IDUCU je pretjeran
Michael is faster than you!!
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

?
ti si lud tip?

ova situacija se nemoze nikako opravdat.. al bas nikako..
rFactor F1 HR server Info
slika
pantera
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Schumacher Ferrari

Post Postao/la pantera »

po meni nije napravio ništa loše. neki govore da je to od njega jadno ili nešto slično tome, ali on se branio a rubensu je ostavio dovoljno prostora da prođe, istina bilo je naknap, ali zašto ne?! da je to bila neka obična šikana, nitko nebi rekao ni a. ostavio je prostora taman dovoljno, i meni je draže da je tako nego da je maknuo nogu s gasa. to šta se ne bori za dobra mjesta ne znači da je zaboravio amabaš sve. u jednu ruku mi je čak i drago zbog tog poteza jer vozi na granici (između sudara i prolaza). sad netko može reć a šta bi bilo da je rubens završio u zidu, ali da bi tamo završio schumi se morao još malo pomaknut, i baš to malo radi razliku između prosječnih i nadprosječnih. i izgubio je mjesto, bolje na takav način nego da se nije ni borio. a kazna.. start s 15-24 mjesta :(
'cause everything is possible for those who believe..
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ćale od Lewisa je napisao/la: šta mu vredi Red Bull ili Ferrari kad ne može ni vlastitog kolegu stić. Isto ja mogu reć npr za Kobayasia daj mu RB pa ćeš vidit ko će bit prvak. Takve priče su glupost, čovjek je tu gdje je, ne zna se snać, svi ga šamaraju i svi su ga dosad pretekli osim Virgina, Lotusa i Hispanie.
A Rosberg je stvarno briljantan ove sezone u Mercedesu... :roll: :roll:
A za Rosberga bi bio debakl da je čovjek koji nije sjedio u f1 autu 4 godine brži od njega. ;)
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Smjesni su komentari.Sad bi bilo sramota da je Rosberg sporiji ,a prije sezone 85% vas je govorilo kako ce Schumy pocistiti Rosberga.
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Odgovori