ocekivane reakcije i misljenja
ovo prozivanje tifoza oko zvizdanja je lol.. pa to su navijaci.. a navija se za nekog i protiv nekog.. *ebes pobjedu ako se ne pobjedi nekog..
i to je utrkivanje..!
najbolje da su svi neutralni i ok.. i da se samo voze i tko pobjedi pobjedi.. isti k, bez emocija..
to zvizdanje samo govori o strasti tifoza i o ljubavi prema ferrariju i o "mrznji" prema protivniku..
a "buu"-ao sam i ja (doduse ne lewisu), al vettlu jesam, iako inace ne bi jer mi je ok, al kad je direktni protivnik mom timu onda je enemy..
vettel - alonso situacija, po meni nepotrebna kazna samo zbog situacije lani, (ja bi to pustio bez kazne i poslije utrke pozvao obojicu i upozorio ih da se ne zajebavaju pri tim brzinama u takvom zavoju) al kao izdvojen slucaj vjerojatno ok jer je vrlo opasno..
bilo mi je zao kad je vettel odustao, jer po meni je on bio jedini konkurent za nastavak sezone, al moze i ovako.. mcm je ocito vrlo brz, ferrari takodjer, a i rbr je tu, cak mislim da ce rbr imat i prednost na nekim stazama..
sve u svemu, bio je fantastican dozivljaj, bit dio ludih tifoza ispod podija kada je gore crveni - neprocjenjivo!!