Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Re: Felipe Massa, KOLIKO JE STVARNO DOBAR?

Post Postao/la MP4don »

gringo73 je napisao/la:Q&A with Felipe Massa
Massa misli da je Hamilton zaslužio kaznu, a da on nije! :ubise:
...hahahaha, kakvo čudo... :lol: :lol: :lol:

...nije nikad kriv, ni kad se sam od sebe izvrti na stazi... :lol: :lol: :lol:
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
Krscho
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1HR TMNF Team

Post Postao/la Krscho »

Ma nije ni Luis mislio da je neke kazne zasluzio tak da, jos je felipe pod dojom izgleda, neznam cega, alkohola lol jel ima neki alko test prije sjedanja u bolide :P
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Poslje utrke malo je popio i to je to. :biggrin:
Naravno da ce takvo nesto izjaviti bas Hamiltonu, jer mu je glavni konkurent za naslov.

Psiholoski rat je poceo.
slika
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

Jao, taj gigo je nemoguć... #-o #-o #-o

Massa on Hamilton:

Q. Lewis says you hit him.

FM: That is what he thinks. But he also lost positions at the start and he tried to brake when everyone was turning for the corner.

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
ivana.zagreb
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la ivana.zagreb »

neznam zašto vi mclarenovci napadate massu zbog nečega što radi i hamilton
iskreno ja neznam kaj je hamilton s onim na startu htio napraviti....maknuti prvih 5 sa staze? potez o kojem, vozač kakav je hamilton nebi trebao niti pomisliti a kamoli raditi po stazi (a da ne pričam o monzi gdje je ritao ko konj sve oko sebe)
žalosno je gledati takvu vožnju hamiltona....piletina šta ćeš

massa je napravio glupost što se tiče onog udaranja hamiltona i mislim da je zasluženo pobral kaznu
a incident seb-massa, neznam meni se čini da je uvijek tako bilo da onaj koji izlazi iz boksa treba propustiti onog tko dolazi u punoj snazi ako su već tako blizu
to je moje skromno mišljenje

massa da se nije branio od hamiltona imao bi punu vreću bodova a sad je ovako osvojio samo 2
Ma ja sam Fisico-fan...
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

ivana.zagreb je napisao/la:neznam zašto vi mclarenovci napadate massu zbog nečega što radi i hamilton
Mislim, alo... Tip kaže da Hamilton MISLI da ga je on udario! A svi znamo da nije....
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Katastrofa od vozača taj Massa dok vidi da ne može ništa onda jednostavno protivnika okrene na stazi i veli da nije ništa kriv. Ajd da ga je izgurao sa staze to bi još kužil,ali ovako gadno ga okrenuti...
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

A tek kakva je situacija bila kod prolaženja Webbera... to je trebala biti kazna... 300 km/h po liniji za izlazak iz boksa, a ima bolid koji je brži od Red Bulla za 1.5 sec... Da je netko izlazio iz boksa bilo bi mrtvih... ;)

A ovo s negiranjem udaranja Lewisa je presmješno, izjave koje se mogu očekivati samo od Masse... na jako visokom nivou... :lol:

LOL
Scuderia
Moderator
Moderator

MP4don je napisao/la:

A ovo s negiranjem udaranja Lewisa je presmješno, izjave koje se mogu očekivati samo od Masse... na jako visokom nivou... :lol:

Ovo prvo sam obrisao, jer sam vec 2-3 puta pitao sta bi bilo da je netko drugi bio. Odgovor nisam dobio.
Ja isto od Hamiltona mogu ocekivat odlicne izjave koje su na jos vecem nivou. Tako da :-$ Jedino sto je vama krivo sto je Massa zavrsio u bodovima dok vas ljubimac koji je uvijek sve cisto napravio nije.
slika
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Nemojte baljezgati.Kakva je sranja Hamilton radio tokom cijele sezone na stazi i sve ste pripisivali fantasticnom talentu koji kipti pa je tako agresivan,pa ga uporedjivali sa SChumacherom.Massa je ovo uradio u borbi i jednostavno ga je Hamilton nabio van staze i jedino je bilo da Felipe pusti gas i da ga propusti.Medjutim Brazilski temperament je proradio i on ga je lagano okrenuo.A ono izbacivanje 5 vozaca sa staze je stvarno nistavno od Hamiltona.Tako da su obojica napravila nekoliko sranja danas ali nije u redu da se samo Massa okrivljuje ili Ferrari.
Kimi je mogao 'ladno zveknuti u Hamiltona i obezbjediti Massi naslov prvaka,ali nije.......
FORZA FERRARI!!!
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

Scuderia je napisao/la: Ovo prvo sam obrisao, jer sam vec 2-3 puta pitao sta bi bilo da je netko drugi bio. Odgovor nisam dobio.
Ja sam ti odgovorio...

LOL
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Ako je Hamilton dobio prolazak kroz boks za ono, ekvivalent za Massin potez bi bila crna zastava. Nista drugo.

Sto je najjace, Massa to porice. :lol: Isto kao sto porice da je kriv sto se sudario sa Bourdaisom. :lol:
MP4don je napisao/la:
Scuderia je napisao/la: Ovo prvo sam obrisao, jer sam vec 2-3 puta pitao sta bi bilo da je netko drugi bio. Odgovor nisam dobio.
Ja sam ti odgovorio...
I ja. :D
Scuderia
Moderator
Moderator

Ipak je on zavrsio u bodovima, samo se vi tjesite, uvlacite FIA-u u to, pricajte kontra Masse koliko god hocete. Meni to nece smetat. Ponavljam Massa je zavrsio u bodovima, Hamilton 0.
slika
Scuderia
Moderator
Moderator

Hahahaha...... jao kako me znate nasmijati, sve bolje od boljeg posta.
Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 12 lis 2008, 13:30, ukupno mijenjano 1 put.
slika
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Scuderia je napisao/la:Ipak je on zavrsio u bodovima, samo se vi tjesite, uvlacite FIA-u u to, pricajte kontra Masse koliko god hocete. Meni to nece smetat. Ponavljam Massa je zavrsio u bodovima, Hamilton 0.
Ovim pokazujes da ti ipak smeta. ;)

Massa je zavrsio u bodovima samo zato sto nije kaznjen zbog incidenta sa Bourdaisom, a i za onaj sa Hamiltonom je preblago kaznjen.

Ja bih bio zadovoljan jedino da je Massa dobio crnu zastavu. Tek tad bih osjecao da je pravda sprovedena.
FICHO
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
Kontakt:

Post Postao/la FICHO »

mkomlj38 je napisao/la:malo govno nema pojma o vožnji pa mora izbacivat druge iz utrke.i dobije samo drive through.nevjerojatno,ak to smeće osvoji naslov ja prestajem pratit f1

ROFL.

Kad se samo sjetim poruka McLarenovaca sa kraja prošle sezone "Formula 1, 1951-2007 R.I.P." i sličnih, te izjava kako će prestat F1 pratit, a još su redovito poslije svake utrke na forumu. slika
slika
>>>>>>>>>>> Forza Ferrari! ~ Sempre Ferrari! <<<<<<<<<<
Scuderia
Moderator
Moderator

SRV je napisao/la: Ovim pokazujes da ti ipak smeta. ;)

Massa je zavrsio u bodovima samo zato sto nije kaznjen zbog incidenta sa Bourdaisom, a i za onaj sa Hamiltonom je preblago kaznjen.

Ja bih bio zadovoljan jedino da je Massa dobio crnu zastavu. Tek tad bih osjecao da je pravda sprovedena.

To bi trebao bit moj zadnji post posvecen tome ( zato sam i napisao to zadnje). Moj savjet je da pogledas na youtube-u starije utrke. Isto su ljudi isli na noz.
A za crnu zastavu, moras ipak vece ...anje napraviti pa da je dobijes. Eto ajde mi ti reci, pogledaj ove poruke sta se pisu, da li je to u redu? Eto toliko od mene.
Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 12 lis 2008, 13:37, ukupno mijenjano 1 put.
slika
Vettel fan
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la Vettel fan »

Adriana Lima fan je napisao/la:MA nema se tu sta pricat naj veca gamad u FIA.i i onaj MAssa gamad kakvog nema. Znao sam da ce Bourdeau nesto nabacit. NEmaju respekta nimalo gamad samo krade dabogda krepali svi tamo i MAssa se slupo jel to i zasluzuje kad namjerno ide u covjeka. Ljigavac joj da dođe negdje u Hrvatsku treba mu sve kosti slomit.....
Evo njega opet s primjerenim postovima, samo tako nastavi... =D>
MONZA 14. RUJNA 2008. ZVIJEZDA JE ROĐENA.
Zvijezda je u mirovini.
mkomlj38
Početnik
Početnik
Navijam za: Mclaren i Lewis Hamilton
Kontakt:

Post Postao/la mkomlj38 »

FICHO je napisao/la:
mkomlj38 je napisao/la:malo govno nema pojma o vožnji pa mora izbacivat druge iz utrke.i dobije samo drive through.nevjerojatno,ak to smeće osvoji naslov ja prestajem pratit f1

ROFL.

Kad se samo sjetim poruka McLarenovaca sa kraja prošle sezone "Formula 1, 1951-2007 R.I.P." i sličnih, te izjava kako će prestat F1 pratit, a još su redovito poslije svake utrke na forumu. slika
jao duhovitosti,gdje si naučio bit tak duhovit? inteligentan narod je na ovom forumu.
al eto ko se zadnji smije najslađe se smije pa ćemo pričekat kockastu zastavu na vn brazila
slika

slika
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

Dobiti istu kaznu kao i Hamilton je presmiješno... Hamilton je po objašnjenju dobio kaznu zbog opasne vožnje, ali nije nikog direktno izbacio odnosno stajao utrke, dok je Massa izazvao direktni sudar na stazi, okrenuo drugog vozača, oštetio mu bolid i bacio ga na zadnje mjesto... Toliko o McLarenovim navijačima i vjekovječnom pisanju kako nam je FIA direktno uvijek krivac kad Ferrari njihovim odlukama profitira... Aaa, ne... pa tko je drugi odgovoran kada se donose takve maloumne odluke na štetu McLarena i u korist "crvenih"...

LOL
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Sad cu vam malo usporedit to sa nogometom. Moze ti neki igrac uklizat sa 2 noge i dobit crveni al s tim je stvar rjesena al kad ti neko pljune u lice to se treba kaznit daleko vise. Upravo je takav Massa obilat niskim potezima koji se trebaju kaznit vise.
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Mene ne smeta to što su kaznili Massu samo sa DT nego me smeta to zbog čega su kaznili Hamija,takvih situacija ima na svakoj trećoj utrci kad je start samo da se ne desi uvije naprijed pa nije tako uočljivo.
@ALF:Originalan potpis =D> samo ti fali jedan "i". Lol
Zadnja izmjena: King iCool, dana/u 12 lis 2008, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

Ma crvenima se dopušta sve i tko može spriječit Massu/Kimija da na sljedeće dvije utrke pr. u sličnoj situaciji tako pikne Lewisa... ono, nije htio, a ovaj odleti u šljunak ili ozbiljno ošteti bolid... kad nema mačke, miševi kolo vode... toliko jednostavna i istinita tvrdnja... :x

LOL
FICHO
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
Kontakt:

Post Postao/la FICHO »

mkomlj38 je napisao/la:
FICHO je napisao/la:

ROFL.

jao duhovitosti,gdje si naučio bit tak duhovit? inteligentan narod je na ovom forumu.
al eto ko se zadnji smije najslađe se smije pa ćemo pričekat kockastu zastavu na vn brazila
Da, jako inteligentan...."malo govno" i "smeće" su izrazi koje koriste visokoobrazovani i nadasve inteligentni ljudi.
Ako ne znaš normalno i bez vrijeđanja komunicirati, onda rađe nemoj postat, bolje za tebe. slika
slika
>>>>>>>>>>> Forza Ferrari! ~ Sempre Ferrari! <<<<<<<<<<
ownagedon
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la ownagedon »

znaci massin potez je divljastvo, debilizam, neznanje...
a sad jedno pitanje mcm navijacima...kad su to radili senna i MS jel isto bilo divljastvo?
ili je massa (fala bogu vise) pokaza da moze napravit jednako nesportski potez kao i ostali vozaci F1?
Odgovori