...hahahaha, kakvo čudo...gringo73 je napisao/la:Q&A with Felipe Massa
Massa misli da je Hamilton zaslužio kaznu, a da on nije!

...nije nikad kriv, ni kad se sam od sebe izvrti na stazi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
...hahahaha, kakvo čudo...gringo73 je napisao/la:Q&A with Felipe Massa
Massa misli da je Hamilton zaslužio kaznu, a da on nije!
Mislim, alo... Tip kaže da Hamilton MISLI da ga je on udario! A svi znamo da nije....ivana.zagreb je napisao/la:neznam zašto vi mclarenovci napadate massu zbog nečega što radi i hamilton
MP4don je napisao/la:
A ovo s negiranjem udaranja Lewisa je presmješno, izjave koje se mogu očekivati samo od Masse... na jako visokom nivou...
Ja sam ti odgovorio...Scuderia je napisao/la: Ovo prvo sam obrisao, jer sam vec 2-3 puta pitao sta bi bilo da je netko drugi bio. Odgovor nisam dobio.
I ja.MP4don je napisao/la:Ja sam ti odgovorio...Scuderia je napisao/la: Ovo prvo sam obrisao, jer sam vec 2-3 puta pitao sta bi bilo da je netko drugi bio. Odgovor nisam dobio.
Ovim pokazujes da ti ipak smeta.Scuderia je napisao/la:Ipak je on zavrsio u bodovima, samo se vi tjesite, uvlacite FIA-u u to, pricajte kontra Masse koliko god hocete. Meni to nece smetat. Ponavljam Massa je zavrsio u bodovima, Hamilton 0.
mkomlj38 je napisao/la:malo govno nema pojma o vožnji pa mora izbacivat druge iz utrke.i dobije samo drive through.nevjerojatno,ak to smeće osvoji naslov ja prestajem pratit f1
SRV je napisao/la: Ovim pokazujes da ti ipak smeta.
Massa je zavrsio u bodovima samo zato sto nije kaznjen zbog incidenta sa Bourdaisom, a i za onaj sa Hamiltonom je preblago kaznjen.
Ja bih bio zadovoljan jedino da je Massa dobio crnu zastavu. Tek tad bih osjecao da je pravda sprovedena.
Evo njega opet s primjerenim postovima, samo tako nastavi...Adriana Lima fan je napisao/la:MA nema se tu sta pricat naj veca gamad u FIA.i i onaj MAssa gamad kakvog nema. Znao sam da ce Bourdeau nesto nabacit. NEmaju respekta nimalo gamad samo krade dabogda krepali svi tamo i MAssa se slupo jel to i zasluzuje kad namjerno ide u covjeka. Ljigavac joj da dođe negdje u Hrvatsku treba mu sve kosti slomit.....
jao duhovitosti,gdje si naučio bit tak duhovit? inteligentan narod je na ovom forumu.FICHO je napisao/la:mkomlj38 je napisao/la:malo govno nema pojma o vožnji pa mora izbacivat druge iz utrke.i dobije samo drive through.nevjerojatno,ak to smeće osvoji naslov ja prestajem pratit f1
ROFL.
Kad se samo sjetim poruka McLarenovaca sa kraja prošle sezone "Formula 1, 1951-2007 R.I.P." i sličnih, te izjava kako će prestat F1 pratit, a još su redovito poslije svake utrke na forumu.
Da, jako inteligentan...."malo govno" i "smeće" su izrazi koje koriste visokoobrazovani i nadasve inteligentni ljudi.mkomlj38 je napisao/la:jao duhovitosti,gdje si naučio bit tak duhovit? inteligentan narod je na ovom forumu.FICHO je napisao/la:mkomlj38 je napisao/la:malo govno nema pojma o vožnji pa mora izbacivat druge iz utrke.i dobije samo drive through.nevjerojatno,ak to smeće osvoji naslov ja prestajem pratit f1
ROFL.
Kad se samo sjetim poruka McLarenovaca sa kraja prošle sezone "Formula 1, 1951-2007 R.I.P." i sličnih, te izjava kako će prestat F1 pratit, a još su redovito poslije svake utrke na forumu.
al eto ko se zadnji smije najslađe se smije pa ćemo pričekat kockastu zastavu na vn brazila