tko je rekao da RB nije bio konkurentan?Toon je napisao/la: U pravu si jadin RB je uvijek kretao iz začelja i nikad nije bio konkurentan - ma sve, baš sve je strani McL u toj usporedbi
pogledaj vremena najbržih krugova svakog vikenda tokom cijele sezone i vidi koji tim ima najviše tih. to je brzina bolida, mogućnost bolida da krug oko staze naprave brže od drugih bolida...da je mclaren kao tim funkcionirao na višoj razini onda bi sasvim sigurno na većini utrka tu brzinu bolida i pretvorili u pobjede. evo primjer utrke u barceloni. pa ta utrka je trebala biti šetnja kroz parkić za hamiltona ali mu je ekipa svojom greškom usrala šanse za pobjedu...singapur i abu dhabi zbog nepouzdanosti bolida. eto 3 utrke gdje je mclaren imao brzinu za čistu, dominantnu pobjedu. tri pobjede više za hamiltona, još tri čiste pobjede više za mclaren, ukupno 10 pobjeda od 20 utrka...red bull je ispustio jednu takvu pobjedu u valenciji, ako je pridodamo to je 8 pobjeda za red bull.Toon je napisao/la: ...posljednji put i odustajem: Što ima veze? Po čemu si ti to zaključio da je McL bio bolji bolid od RB? Što to trebam gledati kako bih mogao zaključiti da je McLaren bio brži? Koji su relevantni pokazatelji koji dokazuju da je RB bio sporiji od McL. Ja jednostavno to ne znam pa čekam da me ti prosvijetliš.
možemo ići i utrku po utrku ako toliko inzistirate, baš bih volio vidjeti šta će ta analiza iznjedrit